מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוזציאהאירנה23/03/2010
העם יש טיפול אלטרנטיבי ברוזציאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזציאה
אמיר קלי23/03/2010הטיפול ברפואה סינית לרןוציאה יעיל.בטיפול יש לקחת צמחי מרפא בבליעה ובמריחה חיצונית וכן סדרת דיקור.בדרך כלל תוך שלושה חודשים יש הטבה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטות שיזוף.מור23/03/2010
התחלתי ללכת למיטת שיזוף. היתי עד כה פעמיים במכון ועדיין אין שום תוצאות.
ניסיתי כל פתרון אפשרי- השמש הופכת אותי לאדומה כמו סלק ולא משזפת אותי!
שיזוף בהתזה- עסק יקר, הצבע יורד מהר והשיזוף זמני בלבד.
קרמים, מגבונים, מוסים לשיזוף עצמי לא מעניקים מראה טבעי! הצבע לא אחיד, דוהה בצורה מזוויעה, הצבע כתום ויורד על הבגדים.
אני מאד מאד לבנה, יש לי עור ג'ינג'י- לבן.. לאחר כל הניסיונות הבנתי שאין לי ברירה אלא ללכת על מיטת השיזוף.. אני ממש לבנה וזה מאוד מפריע לי באמת שצבע מעניק לי ביטחון עצמי ברמות-על ולכן אני מוכנה לקחת את הסיכון.
אני משקיעה כ"כ הרבה כספים ואין לי עם זה שום בעיה.
השאלה שלי היא אם אני ממש לבנה ובשמש אני נהיית אדומה גם מיטת שיזוף תעשה אותי אדומה? כי אם כן לא עשיתי בזה כלום. אני מעוניינת בקבלת צבע.
האם יש מישהי שמשתזפת במיטת שיזוף או מכירה לבנות לבנות שקיבלו צבע?
זה נראה לי הפתרון האידיאלי היחיד שנותר...
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטות שיזוף
אמיר קלי23/03/2010תפני את השאלה לפורום רופאי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה לא נעימה בעור אחרי פילינגיוליה22/03/2010
אני חודשיים אחרי פילינג ויש לי עדיין תחושה כי העור מתוח במיוחד במצח , יש לציין כי לפני טיפול העור שלי היה שמן כל הקרמים שמרחתי (כמובן לעור יבש)לא עוזרים לי וגם החדרת לחות שעשיתי אצל הקוסמטיקאית לא עוזרת מה אפשר לעשות? או שזה יעבור לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה לא נעימה בעור אחרי פילינג
אמיר קלי23/03/2010תפני עם השאלה לפורום רפואי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העור בהריוןהילי20/03/2010
אני בהריון שלישי ומתחילת ההריון התפתחה ללי אסטמה של העור באזור הפנים, הצוואר ובית החזה.
אני נמנעת מלטפל בהריון בסטרואידים ואני דיי סובלת .
האם נתקלת התפועה כזו , שההריון גרם לכך?
האם לאחר ההריון זה יעבור באופן טבעי או שאצטרך טיפול רפואי ?
תודה על תשובותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור בהריון
דוד פרלה20/03/2010הילי שלום,
ניתקלתי בתופעה זו בעבר,למרות שבד''כ זמן הריון הוא זמן בו העור משתפר ,יש מקרים בהם יוצאת פריחה וגרד בזמן ההריון,קשה לנבא האם אחרי הלידה התופעה תישאר או תלך ,אצל כל אחד המהלך מחלה שונה, אם זאת טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לזמן הריון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בעורילי19/03/2010
יש לי אדמומיות באיזור המחשוף . הייתי אצל רופא עור שאמר לי שזה מהשמש ושאין כל כך מה לעשות.
לא מאמינה שבתקופתינו נגזר עלי לכסות את המחשוף כל הזמן , מה זה בכלל והאם יש תרופה למכה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בעור
דוד פרלה20/03/2010ילי שלום,
כנראה שהעור שלך רגיש לשמש ואת זה אי אפשר לשנות ,את יכולה לשים קרם הגנה [ לפחות 15 או גבוה יותר במידה ויש אדמומיות ] ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד טורדני בעור בכל חלקי הגוףhanan19/03/2010
מזה חודשיים אני סובל מגירודים בלתי פוסקים בגוף,אני בן 47 ללא שום שינוי בתזונה לא שמן
שוקל 74 ק"ג גובה 180 עברתי טסטים לגילוי אלרגייה ולא נמצא כל ממצא ולמרות זאת אני מגרד
באיזור הבטן התחתונה,בגב התיתון באיזור הישבן ובברכיים,לאחרונה אישתי אומרת שבגב יש לי מין עור לא חלק עם כאילו פצעונים אבל לא רואים את הפצעים אני משתמש בקרם לחות לגוף של דר' פישר וכלום לא עוזר אנא עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד טורדני בעור בכל חלקי הגוף
דוד פרלה19/03/2010חנן שלום,
התאור שלך מתאים לאטופיק דרמטיטיס סוג של אקזמה עם רקע אלרגי המתאפיינת בגרד חזק,[ ומחריפה בעונות מעבר- אביב ] ,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם בפניםמ16/03/2010
אתמול היה לי פצעון חדש בפנים ופוצצתי אותו, הוא היה די גדול אבל הוא עוד לא יצא החוצה כלומר עם המוגלה, לחצתי חזק מאוד ובכל זאת לא כולו יצא ועכשיו בכל האזור של הפצעון יש לי שטף דם.
האם יש דרך לטפל בזה בצורה מהירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
דוד פרלה17/03/2010שלום,
לא לגעת יעבור לבד, עדיף לא לפוצץ כדי שלא יהיו צלקות, בטווח הארוך כדי למנוע יציאת פצעונים טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור יכול מנסיוני מאוד לעזור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בעורנרי15/03/2010
יש לי כרגע פצע שנוצר לפני דעתי מגילוח עכשיו הוא לא אדום אבל הוא פשוט לא עובר מדובר על פרק זמן של כ 4 חודשים.. איך אני יכול להעלים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בעור
דוד פרלה17/03/2010נרי שלום,
הפנה את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפצעוןיובל14/03/2010
ד"ר שלום,
לפני כמה ימים צמח לי פצעון בפנים (בזמן אכילת ציפס חם).
הפצעון בדיוק התפתח,ישר מיהרתי להוציא את השומן ממנו ,אך מה שיצא זה רק נוזל שקוף ,שכנראה זה השומן שעוד לא הספיק להתקשות.
כנראה שלחצתי חזק מדיי ,בבוקר התעוררתי עם נקודה כהה ,הנקודה הזאת כנראה התייבשות של אותו אזור עור ,אחרי כמה ימים וכמה מקלחות חמות ,אתמול נגעתי באזור והשכבה היבשה התקלפה ,ונשאר אזור ורוד שהוא לא צלקת אלה עור חדש ,קמתי בבוקר אם אותו אזור ורוד.
חשוב לציין שכל בוקר וערב אני שוטף את הפנים בסבון פנים ולאחר מכן מורח קרם לחות , רציתי לדעת האם כדאי לי להמשיך כרגיל עם הסבון וקרם הלחות ,האם מקלחת חמה תועיל או תזיק ומה כדאי לי לעשות כדאי להחזיר את המצב לקדמותו ?!
בתודה ,יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפצעון
דוד פרלה17/03/2010יובל שלום,
אתה יכול להמשיך בסבון ובקרם הלחות,מקלחות חמות פחות מומלצות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותגל12/03/2010
שלום לרופאים
בת 16 מדובר על לפחות 20 יבלות בכפות רגליים רובם גדולים מאוד והשאר יבלות מתחת לעור שלא מפסיקות לצמוח ורק מכפילות את עצמן.
ניסיתי המון משחות וכמובן שניסיתי גם את החנקן הנוזלי ולמרבה הצער-שום דבר לא עזר לי ולו במעט.
אני סובלת מכאבי תופת אני לא מסוגלת ללכת ואני לא יכולה לסבול את זה יותר.
מה הפתרון?
האם אפשר להסיר אותם בהליך כירורגי?
מבקשת עזרה
צהרים טובים ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
דוד פרלה12/03/2010גל שלום,
לגבי הליך כירורגי תתיעצי עם רופא העור שלך ,
ניתן לעזור מנסיוני ברפואה סינית על ידי דיקור ,והתאמת צמחי מרפא בעלי פעילות אנטי ויראלית ופעילות מחזקת למערכת החיסון , שעוזרים בעיקר במניעת החזרתיות של היבלות ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גל15/03/2010תודה על המענה המהיר.
האם הטיפול ליבלות בדיקור הסיני הוא ממושך?
אף פעם לא התעמקתי בזה - הרפואה הסינית יכולה לעזור לעוד דברים?
אני לא סובלת מפצעי בגרות ואני מקפידה על הניקיון שלי,
אבל יש לי מאז ומתמיד פצעים(חצ'קונים)בזרועות.
אמנם זה שכיח בגיל ההתבגרות אבל אני רוצה לטפל בזה ושיעלמו כמה שיותר מהר.
מה לרפואה הסינית יש לתרום לי בענין הזה?
צהרים טובים ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דוד פרלה17/03/2010טיפול סיני ליבלות מצריך לפחות חודשיים שלושה,
קצת על אקנה ורפואה סינית
האקנה היא אחת ממחלות העור הנפוצות ביותר בעיקר בקרב בני נוער. זוהי מחלה דלקתית כרונית של בלוטות החלב וזקיקי השערות והיא מופיעה בעיקר באזור הפנים, החזה, והגב, היכן שבלוטות החלב מורחבות.
מה גורם לאקנה?
גורמים הורמונליים: עור שומני ואקנה נגרמים על-ידי הפרשה מוגברת של סבום= חלב, חומר שומני המופרש מבלוטות החלב לזקיקי השיער בכדי ללחלח את העור ולמנוע איבוד של נוזלים. הפרשה זו מתגברת בגיל העשרה כאשר רמת ההורמונים האנדרוגניים בגוף משתנה במהירות. תאי עור מתים והפרשת החלב יוצרים סתימה בנקבוביות שגורמת להופעתם של ראשים לבנים , אם פתח הניקוז מתרחב המלנין הנמצא שם מתחמצן ונוצרים ראשים שחורים. מנקודה זו מתחילות צורות שונות של אקנה.
גורמים סביבתיים: ישנם תנאים סביבתיים המזרזים היווצרות פצעונים כגון: מגע עם חומרי סיכה, או עבודה בתנאי טמפרטורה גבוהה הגורמת להזעה.
הרפואה הסינית: רואה באקנה ביטוי למצב של חום עודף בגוף המאיץ את התהליך הדלקתי . חום זה יכול להיגרם:
חוסר איזון הורמונלי המתגבר עם מתחים היוצרים חסימות אנרגטיות בגוף.
על ידי מזון שומני, מתוק, וחריף שיוצר הצטברות של חום ולחות במערכת העיכול, שמתבטא בסופו של דבר בעור.
• על ידי מתח נפשי שמאט את קצב חילוף החומרים בגוף וגורם לחום ודלקתיות בגוף.
• על ידי גורמים סביבתיים אקלימיים שמשפיעים על אלו שבגופם חום בעיקר בריאות, החום העודף מצטבר על פני העור והרקמות ויוצר את צורות האקנה השונות.
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מניסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
• בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת אם ישמלי07/03/2010
רציתי לדעת אם יש דבר כזה תולעים בטבור ? וממה הם נובעים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מלי
אמיר קלי07/03/2010פני בבקשה לפורום רופאי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לאסטמה של העורמאיה07/03/2010
שלום רב.
האם אסטמה של העור בהכרח מגרד?
לבני בן ה 1.7 יש כיתמי יובש דומים לפטריות על הבטן, גב ומעט ברגליים. מאחורי הברכיים יש כתמים כהים. הוא לא מתגרד.
רופאת הילדים אמרה שכניראה מדובר באסטמה של העור. נתנה איזוט משחה עם קורטיזון וגם קרם לחות.
אני מעדיפה לא להשתמש מיד בקורטיזון, וכרגע הפסקתי להשתמש בסבון בכלל.
מה תוכל להמליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי תגובתך כעת. תודה
מאיה07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס סביב העין והלחיתמרהNNN07/03/2010
שלום
בן ח55 לפני חמש שנים היה הרפס זוסטר בגב והשבוע סביב העין והלחי איזה טיפול ומה ניתן לעשות כדי להקל ולרפא את האיזור
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס סביב העין והלחי
אמיר קלי07/03/2010הטוב ביותר לעשות טיפול משולב קונבנציונלי ורפואה סינית.מבחינת רפואה סינית דיקור צמחים ומשחות צמחים מחישים את הריפוי ומקלים על הכאב והגרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר באטופיק דרמטיטיס ?סיגל גורק06/03/2010
שלום רב. לבתי בת השש הופיעו נקודות קטנטנות על העור במקומות שונים בגוף. הנקודות מאוד מגרדות
וכאשר היא מגרדת נוצרים פצעים . חלק מהפצעים הזדהמו וקיבלנו טיפול ב - בטקורטן ג'י . רוב הפצעים
החלימו , אך הערב גיליתי המון נקודות חדשות באזורים אחרים . האם מדובר באטופיק דרמטיטיס ?
כיצד ניתן לעזור לה ?
(ניסינו גם קרם אקסומגה של אדרמה ולא ממש עזר.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מדובר באטופיק דרמטיטיס?
אמיר קלי06/03/2010על פי התיאורים שאת מתארת כן מדובר באטופיק דרמטיטיס.על פי הניסיון שלי טיפולים חיצוניים בלבד ללא חשיבות אם הם טבעיים או לא -אינם פותרים את הבעייה.הדרך הטובה לטפל היא על ידי מתן טיפול של צמחים בליעה ומשחות על בסיס צמחי שאין להן תופאות לוואי של משחות קורטיזון כמו בטאקורטן ג'י.בעזרת טיפול כזה הסיכוי להיעלמות המחלה הוא גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס והיפנוזהאלי05/03/2010
שלום רב
בני מתמודד שנים רבות עם אטופיק דרמטיטיס, עם גיוסו לצבא המצב הוחמר. לצורך התמודדות עם תופעת הגרוד המלווה את האטופיק דרמטיטיס האם ידוע לכם על נסיון בשימוש בהיפנוזה, או אוטוסוגסטיה בנושא, אשמח אם תרחיבו את ידעתי בנדון ו\או תפנו אותי למאמרים, מחקרים.
בברכה,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס והיפנוזה
דוד פרלה05/03/2010אלי שלום,
לא ידוע לי על מחקרים בנושא [ אולי יש ] אבל ידוע לי שהיפנוזה היא כלי שימושי ויעיל בבעיות עור ,בבה''ח תל השומר יש את ד''ר קלנהאוס שעובד הרבה גם עם מחלקת העור ולדעתי יש לו ניסיון וידע רב בנושא תנסה להגיע אליו דרך המרפאה לרפואה משלימה בבה''ח,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)