מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי בצוואר - דחוףאבי11/04/2010
שלום,
אני בן 25, אין לי פצעים או גירוי באף מקום בגוף , רק יש לי תמיד פצעים בצוור וגירודים ואני מקפיד להתגלח כל 36 שעות רק לכיוון אחד למטה, זה יוצר לי מצב לא נעים לפעמים אני מתקשה להתגלח הלכתי לרופא העור שלי בקופת חולים וכבר יותר מ 3 שנים של משחות ושטויות ולא עזר לאחרונה פניתי לרופאים אחרים אמרו לי שמדובר בשערות שגודלות מתחת לעור וגורמות לזה, ואין לזה תרופה . אני חושב להתחיל להשתמש במכונת גילוח ולא בסכיני גילוח האם זה יעזור ? והאם קיימת תרופה לבעיה הזאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוי בצוואר
אמיר קלי11/04/2010הבעייה אכן נגרמת משערות שגדילות בכיוון הפוך.שימוש במכונת גילוח יקטין את הבעייה.מניסיוני ניתן גם להוסיף טיפול צמחי קבוע פנימי וחיצוני שיימנע את הדלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בעורשולי11/04/2010
יש לי גירוד בעור הקרקפת מאחורה ואדמומיות, בעיקר מעל העורף ןנקודה בקודקוד, רופאת עור אמרה לי שזה גירוי בעור, ורצתה לתת לי משחת סטרואידים אך אני לא רוצה,
1. האם משחת סבומדיס יכולה לעזור לי, אפילו שז הלא בטוח סבוריאה ?
2. האם הכרחי להשתמש גם בשמפו ?
3. האם ניקוי רעלים יכול לעזור במקרה של גירוי בעור ?
4. האם קפאין (נס קפה) עלול להזיק במקרה של גירוי בעור הקרקפת (או סבוריאה, זה לא ברור פשוט יש כמה מקומות מאחורה בקרקפת אדומים ומגרדים.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוי בעור
אמיר קלי11/04/2010סיכוי סביר שיש לך סבוריאה ולכן תכשירים לטיפול בסבוריאה כמו תכשירי סבומדיס יכולים לעזור
יש צורך להשתמש בשמפו במקביל כדי לקבל השפעה מירבית.לגבי קפאינים הם עלולים להגביר גרוי עור מכל סיבה.בקשר לשאלתך לניקוי רעלים -זו הגדרה מופשטת ואין לי אפשרות להתייחס אליה כיון שלא ברור על איזה ניקוי רעלים מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בעור וסכרתרבקה09/04/2010
שלום רב
אני בת 45 יש לי סכרת מסוג 2 ,נמוכה, ואני מאוזנת עם כדורים מטאפורמין.
לפני כשנה יצאה לי פטריה טבעתית בגב כף היד ביד ימין והיא גדלה| (תמונה מצורפת) לאחרונה התחילה לי פטריה דומה גם ביד שמאל הייתי אצל מספר רופאי עור ונאמר לי שאין טיפול.
שאלותיי: האם יש קשר בטוח לסכרת?
האם ניתן לטפל?
תודה מראש, רבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בעור וסכרת
דוד פרלה09/04/2010רבקה שלום,
באבחון של רפואה סינית ניתן למצוא הקשרים ביו מצב העור לסכרת, אבחון יסודי והתאמת צמחי מרפא ודיקור יכולים מנסיוני לעזור במצב זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקוה שקשור..זקוקה להמלצה לדאורדורנטדידי12308/04/2010
נטול אלומיניום, נטול ריח/בושם ונטול אלכוהול.
חשוב ש-לא- יהיה אנטי פרספירנט.
השימוש הוא למניעת פיגמנטציה (נוספת) שיש לי באיזור בית השחי.
תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דידי
דוד פרלה09/04/2010דידי שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפסוריאזיססיגל08/04/2010
יש לי פסוריאזיס, מרבית הנגעים על הרגליים, כיום מטופלת בדייבובט שהביאה לשיפור גדול, מעוניינת לדעת אם קיימים טיפולים ברפואה משלימה שניתן לשלב עם הטיפול במשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפסוריאזיס
דוד פרלה08/04/2010ליעד שלום,
בהחלט כן,
ניתן לעזור מאוד לסובלים מפסוריאזיס ,
הטיפול ברפואה סינית כולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון לגיל ומהלך המחלה. ומכוונים להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף להטבת מצב העור.
פסוריאזיס הינה מחלה עם רקע גנטי תורשתי שעדין לא נמצאה ''תרופת הפלא'' לא ברפואה מערבית ולא ברפואה משלימה,
בתפיסה הסינית מצבי מתח ותזונה לא נכונה מהווים זרז להתפרצות המחלה.
קצב המחלה משתנה מאדם לאדם, יכול להעלם לתקופה של מספר שבועות עד שנים לאחר טיפול ולחזור.
המחלה מורכבת ומתבטאת בסוגים וצורות שונות של התבטאות עורית:
• פלאק (פסוריאזיס וולגריס PSORIASIS VULGARIS) - הסוג הנפוץ ביותר. בדרך כלל הקשקשת והאדמומיות מופיעה באזור מפרקים וקרקפת ובירכיים וציפורניים.
• פסוריאזיס אינברסה - הקשקשת מופיעה באזורים פנימיים וקפלים כבית שחי מפסעה וטבור
• גוטטה פסוריאזיס - נקודות אודם קטנות, מופיעה בעיקר בילדים לרוב לאחר זיהום חריף כדלקת גרון שנגרמה על ידי חיידק מסוג סטרפטוקוק
• ארטריטיק פסוריאזיס - פסוריאזיס המופיע עם דלקת פרקים
• פוסטורל פסוריאזיס - צורה לא שכיחה בה מופיעים נגעים המכילים מוגלה על גבי כפות הידיים והרגליים. המוגלה לא מכילה חיידקים ועל כן אינה מדבקת. קיים תת-סוג הנקראת Generalized postural psoriasis שהיא אגרסיבית יותר, לעתים קרובות אחרי גלי חום גבוהים המגיעים עד 40 מעלות. נחשבת כמסכנת חיים.
• פסוריאזיס אריתרודרמה - כל הגוף נגוע בפסוריאזיס והעור מכוסה בתפרחת אדומה, לעתים קרובות הרמזים היחידים המעידים על פסוריאזיס הם שינויי ציפורניים וחוסר מעורבות של הפנים. יכולה להופיע אחרי הפסקה מהירה של סטרואידים סיסטמיים.
כל צורה מחייבת אבחון וטיפול שונה ברפואה סינית על מנת להקל על המצב. חלק מהצורות מגיבות מהר לטיפול וחלקם דורש זמן ממושך יותר של טיפול,
הטיפול יכול להיות משולב בטיפול הקונבנציונלי במידת הצורך [משחת דיבובט]. מנסיוני לעיתים הטיפול הסיני מספיק ולעיתים יש צורך בשילוב מושכל בין שתי השיטות להשגת תוצאות מירביות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש וסדוקיעלה03/04/2010
אני בת 35 ומזה כשנה וחצי (החל מעט לאחר לידה) סובלת מעור יבש מאוד בכפות הרגליים (בעיקר באיזור העקב) עם סדקים עמוקים וכואבים. מספר רופאים כללים וכן רופאי עור המליצו לי על שימוש ב- יו-לקטין שמקל אך לא פותר את הבעיה (שמחריפה לקראת הקיץ). האם יש פתרון?
תודה,
יעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש וסדוק
אמיר קלי04/04/2010יולקטין עוזר במקרים קלים של סדקים.אם היובש הוא חזק כפי שאת מתארת יש צורך בטיפול יסודי יותר הכולל טיפול של צמחים פנימי וחיצוני כמו גם משחות שנעשות בהכנה מיוחדת.יש סיכוי גבוהה לעזור לך אך אני לא מכיר מוצר מדף שיעשה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן וזה קשור לשיקום רצפת האגן
טל וייזל06/04/2010כדאי לבדוק את העניין עם רפלקסולוג/ית מומחה משום שלפי הידוע לי אזור העקב ברפלקסולוגיה קשור לרצפת האגן והסדקים מצביעים על רפיון'קריסה. ייתכן מאוד שאני לא מדייקת אך לפי נסיון הלידות שלי כל פעם היה לי יובש ועור קשה אחרי הלידה בעקב ואפילו בסוף ההריון עד ששיקמתי עם פילאטיס ויוגה את רצפת האגן. שווה בדיקה לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה אחרי לידהרוסה ט02/04/2010
שלום אני כבר חצי שנה אחרי לידה נישארו לי סימנים בבטן וזה ממש מפריעה לי העם יש טיפול בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה אחרי לידה
אמיר קלי04/04/2010יש לפנות עם השאלה לפרורום רפואה אסתטית.מריחה של שמן אבליפיכה עשוי לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןמאלי02/04/2010
שלום
לפני חודש התחלתי טיפול ברואקוטן כדור אחד ביום. אחרי חודש הרופא אמר לי לקחת יום אחד 3 כדורים ויום אחרי 2 כדורים.
השאלה שלי ממה הרופא מחליט איזה כמות אני לוקחת ? כל מי שאני מכירה שעבר את הטיפול לקחו כדור אחד בלבד ליום והמצב של האקנה היה להם הרבה יותר גרועה משלי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
דוד פרלה02/04/2010מאלי שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,הפורום הזה לא דן בתרופות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף!!התקרחות בקרקפת לבחורהאביטל30/03/2010
אני בחורה בת 27 לפני יומיים הסתרקתי וראיתי בקרקפת ממש קרחת בגודל 2 אצבעות אני מודאגת!מה זה יכול להיות ממה??ןניתן לציין שראיתי 2 קרחות באזורים שונים בקרקפת..צפירת הרגעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף!!התקרחות בקרקפת לבחורה
אמיר קלי31/03/2010התקרחות מהסוג הזה נקראת אלופסיה אריאטה והיא נובעת מתקיפה של מערכת החיסון את שרשי השיער.במרבית המקרים יש צמיחה מחדש אבל יש צורך בטיפול מיידי.רפואה סינית מטפלת ברוב המקרים בהצלחה במצבים כאלו על ידי דיקור וצמחים.טיפול קונבנציונלי כולל הזרקה מקומית של סטרואידים שיש חילוקי דיעות לגבי מידת היעילות של שיטה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה עלי לעשות עכשיו?בדיקות דם
אביטל31/03/2010היי האם זה נכון שכל ראשי יקריח??מודאגת מאוד מהמצב תודה מראש אביטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופציה אראטה
דוד פרלה02/04/2010אביטל שלום,
לא ,פעמים רבות ההתקרחות היא ממוקדת ולא מתפשטת לכל הראש, חשוב להתחיל במקביל גם טיפול אצל רופא העור וגם ברפואה סינית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקאוטןדניאל28/03/2010
שלום רב,
אני בת 15 וחצי ולוקחת רקאוטן כ-3 וחצי חודשים. אני לא ממש סבלתי מפצעי בגרות,אפילו כמעט ולא אבל לקחתי רקוטןן בגלל חברה שדרבנה,כבר אחרי חודש זה ניקה לי את כל הפנים (סבלתי במיוחד בפצעים קטנים במצח),והתנקה לי גם לאורך כל הידיים שסבלתי גם שם.
יש לי בעיה עם חודשים הרופא שלי,הוא קבע איתי 5,ועכשיו הוא הוסיף לי עוד חודש וזה כי הוא רוצה לתת את המקסימום ואני מפחדת כי זה הורס את הכבד. וזה לא הכל עם הרופא, לרופא של החברה שלי הות תמיד דואג,שואל והיא חייבת לבקר אצלו לעומת הרופא שלי שלא אכפת וללולא חברה שלי לא הייתי יודעת כמה דברים שאני צריכה להימנע בזמן הרקאוטן (כמו חשיפה לשמש וכו').הוא נתן לי מרשמים לעוד 3 חודשים ואני לא צריכה לבוא אליו בכלל עד סיום הלקיחה,לעומת הרופא של חברה שלי שאכפת לו.
האם הרופא שלי באמת בסדר?האם אני יכולה לבחליף רופא-אם בכלל אני צריכה?האם אני יכולה להפסיק עוד איזה חודש את הטיפול כי באמת אני לא ממש צריכה אותם כבר???
תודה מראש על התשובות.
וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
אמיר קלי28/03/2010שלום דניאל
תפני את השאלה לפורופ רופאי עור
באופן כללי אם את מרגישה שיש פחות מעקב ותשומת לב לטיפול שלך כדאי להחליף רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי=)עדן27/03/2010
קוראים לי עדן ואני בת 17 ..
יש לי אקנה.. אומנם לא כ"כ חמור אבל בשבילי הוא ממש חמור
הביאו לי כדורים של אקנה מיצין ומסתבר שהם לא התאימו לי והייתי מאושפזת שבוע בבית חולים..
הראקוטן עשה לי לחצים בלב וגם אותם הפסקתי-הרופא אמר שזאת תופעה נדירה..
אין לי מושגגגגגג מה לעשות שום כדור לא מתאים לי..
אם תוכלו לעזור אודה לכם מאוד=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
אמיר קלי28/03/2010יש אפשרות לטפל באקנה בעזרת צמחים דיקור ומשחות צמחיות.בייחוד לאור העובדה שכל הכדורים גורמים לך לתופעות לוואי האפשרות היחידה לטפל זה ברפואה אלטרנטיבית.למצבי אקנה קל ובנוני התוצאות בטיפול זה הן טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות קטנות ממש בצידי הפהאניהו26/03/2010
לפני כמה חודשים גדל לי משהו כמו הרפס בצידי הפה, לא מגרד והעור נהיה יבש באזור . הדבר קורה לי כל כמה שנים אבל תמיד עובר מהר. טיפלתי בזובירקס בעקשנות מאז ועד עכשיו ושמתי לב שהמשחה מקטינה את יבלות אבל זה לא נעלם וכשאני מפסיק זה כנראה גדל לאט. הלכתי לרופאת עור והיא אמרה שזה סוג של יבלת ויראלית אבל זה קטן מידי אז להפסיק עם הזובירקס כי זה לא קשור ולתת לזה לגדול כדי שיוכלו להסיר עם חנקן נוזלי או מחט חשמלית. ושזה לא מידבק.
האם זה בטוח יבלת ויראלית?כמה נקודות קטנטנות צמודות שטוחות בשני צידי הפה .ממש קשה לראות את זה וזה לא מפריע אבל אני מפחד שזה מידבק או שזה יגדל. מדי פעם העור מתקלף כזה.
מה אפשר לעשות. קראתי שאפשר לשים חלב תאנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות קטנות ממש בצידי הפה
דוד פרלה27/03/2010שלום,
זובריקס בד''כ ניתן להרפס ולא ליבלות ויראליות ולכן עקוב אחרי הנחיות הרופאה.
אכן חלב תאנה הינה תרופת סבתא העוזרת ליבלות ויראליות, הבעיה בד''כ היא הנטיה של היבלות לחזור אחרי שמסירים אותם, טיפול בצמחי מרפא אנטי ויראלים ודיקור [ הניתנים לאחר אבחון ]המחזקים את המערכת החיסונית ומאזנים את הגוף עוזר מנסיוני למניעת החזרתיות של היבלות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בשפתייםקרן26/03/2010
שלום רב
שמתי לב שבשלושה חודשים האחרונים יצא לי הרפס באותו מקום על השפה הימנית תמיד אחרי מחזור האם יש קשר ומה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בשפתיים
דוד פרלה27/03/2010קרן שלום,
ברפואה סינית ניתן למצוא הקשר הורמונלי [ וגם נפשי ] שיכול להאיץ יציאה של וירוס ההרפס ,
מעבר לטיפול המקומי במשחות אפשר להתאים מנסיוני טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון למניעה של יציאת הפצעים,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואת סיניתO26/03/2010
שלום,
בת 15 סובלת מסימני מתיחה בכל פלג גוף תחתון.
האם לרפואה הסינית יש מה לתרום לי בנושא הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
דוד פרלה26/03/2010שלום,
קשה להשפיע על סימני מתיחה ברפואה סינית הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בבית שחידנה24/03/2010
מאז ומתמיד בית השחי שלי לא חלק ובצבע בהיר אלא יש בו "כתם" כהה שמפריע לי מאוד בעיקר בקיץ כשאני רוצה ללבוש גופיות.
אני מסירה שיער בגילוח...
האם יש משחה שיכולה להבהיר לי את העור בבית שחי?קניתי איזומד ג'ל אך זה לא עוזר.
יש עוד משהו שיכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בבית שחי
דוד פרלה25/03/2010דנה שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)