מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לאסטמה של העורמאיה04/03/2010
שלום ד"ר.
לבני בן ה 1.7 יש כהות מאחורי הברכיים ועיגול שניראה כמו פטריה מעט מתחת לברך - מאחור גם בצבע כהה - חום אדמדם. כמו כן יש לו יובש אדמדם מפוזר על הבטן והגב.
הוא לא מגרד ולא מתלונן.
בדיקת רופא ילדים העלתה חשש לאסטמה של העור - לא בטוח . הרופא נתן משחה שאנני זוכרת את שמה וגם משהו לטיפול מונע. אני חוששת ממשחות קונבנציונליות...
איך אפשר לדעת אם אכן מדובר באסטמה ולא בפריחה או רגישות? עברתי למרכך חדש לפני מספר שבועות, אולי זו אלרגיה?
שאלה נוספת - האם אתה עובד עם קופ"ח כללית?
תודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לאסטמה של העור
דוד פרלה04/03/2010מאיה שלום,
אסתמה של העור הינה סוג של אקזמה על רקע אלרגי, ניתן גם לעשות בדיקות אלרגיה אצל רופא אלרגולוג ,לא תמיד האבחון ברור במצבים אלה במיוחד שאין גרד שהוא סימפטום מרכזי באסתמה של העור. את יכולה לנסות להחליף מרכך בכדי לשלול רגישות למרכך החדש [ לפעמים יש תגובה אלרגית לחומרי בישום ],
טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה, למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , עד גיל 4-5 המחלה חולפת למרבית הילדים, לחמישה אחוז המחלה ממשיכה לגיל הבגרות. הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה. [ אני לא עובד עם הקופות ] ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת נקודת חן בגוף....גבריאל03/03/2010
שלום
ליפני 15 ימים הורדתי נקודת חן ברגל יצא תשובה מביופסיה אבל רופא כירורג לא נתן תשובה ביד
ואמר שצריך להגיע מחר דחוף ועוד הפעם ליפתוח את הנקודת חן שהיה ברגל מכיוון שהוא אומר שהוא לא מספיק ניקה את המקום וצריך יותר עמוק לנקות אותו בגלל שיש נקודות חומות מסביב לתשובה של הביופסיה אני רוצה את עזרתך מה לעשות האם זה מסוכן וסרטני או לאשהיר את זה ככה מבקש תשובה כמה שיותר מהר כי התור שלי מחר!!!!
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת נקודת חן בגוף
אמיר קלי03/03/2010השאלה צריכה להיות מופנית לפורום רפואת עור קונבנציונלית או לפורום כירוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהויק02/03/2010
היי,
אני שבוע ויומיים לאחר לידה -מניקה, נשארו לי עדיין פצעים על הפנים מההריון האם יש מניעה להשתמש בספירט סליציל לחיטוי העור והפצעים לנוכח זה שאני מניקה?
אשמח לקבל תשובה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אמיר קלי03/03/2010אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בעורענת02/03/2010
שלום, אני בד"כ לא סובלת מפצעים בעור. אבל לאחרונה אני עוברת תקופה לחוצה למדי והתחילו לךהתפתח אצלי פצעים. רובם מופיעים בתפר שבין הפנים לשיער - הם קטנים ודי כואבים ולא ממש ניתן לפוצץ אותם. יש גם כמה באזור הפנים עצמם. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בעור
אמיר קלי03/03/2010פצעונים מהסוג שאת מתארת הינם פצעוני אקנה.בתקופות לחץ יש עלייה בפעילות של הורמונים אנדרוגניים שעלולה ליצור פצעוני אקנה.ניתן לטפל בעזרת משחות וסבון ניקוי אבל מומלץ לעשות טיפול בעזרת צמחים המפחיתים את פעילות האקנה.פעילות גופנית משמעותית תפחית ותאזן את השפעת הלחץ ועשויה לעזור במיקרה של אקנה קל כמו שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דיקור סיני מרפא פסוריאזיס?פז22/02/2010
שלום רב,
יש לי נגעים בירכיים ומרפקים.
כבר 5 שנים שאני לא מטפלת כלל במשחות סטרואידים כי עם סיום הטיפול גיליתי שהנגעים חוזרים ולעיתים אף חלה החמרה.
לפני 3 חודשים הופיע נגע חדש קטן באחד הפרקים בגב כף היד
פניתי לדיקור סיני בתקווה למזור
אני מטופלת כבר 3 חודשים בדיקור סיני בשילוב עם משחות וצמחים (של "זן צמחים")
עד כה ההישג שהושג הוא ירידה בגרד וקצת בקשקשת. צבע העור לעיתים דוהה אך לרוב נותר אדום.
גודל הנגעים נותר ללא שינוי ואף אחד הנגעים שהיה כמעט בלתי נראה במרפק ימין גדל משמעותית
יחד עם זאת - הנגע החדש נעלם כמעט לגמרי!!!
אודה למענה לשאלותיי:
1. האם קצב הריפוי במקרה שלי סביר או איטי מידי ?
2. בתוכנית הבוקר של דץ ציין ד"ר פרלה שהדיקור הסיני יעיל במקרה של מניעה ולא של טיפול - למה הכוונה? האם מומלץ קודם למרוח משחות סטרואידים כדי להעלים את הנגעים ורק אז להמשיך בדיקור הסיני?
3. האם דיקור סיני באמת יכול להעלים את הנגעים? מה הסיכויים?
4. האם מומלץ לשלב משהו מהרפואה המערבית יחד עם הדיקור הסיני או דיקור סיני עם שילוב של תחום אחר ברפואה האלטרנטיבית?
אודה להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דיקור סיני מרפא פסוריאזיס?
אמיר קלי22/02/2010אין אפשרות לטעון על "ריפוי" פסוריאסיס ברפואה סינית או בכל שיטה אחרת.מצד שני ניתן בהחלט להפחית בצורה משמעותית את הופעת הנגעים ופעילות המחלה.בהחלט חשוב לעיתים בטיפול לשלב כוחות ולטפל גם ברפואה סינית שלה השפעה לטווח ארוך יותר וגם ברפואה קונבנציונלית שלה השפעה קצרת טווח.שילוב נכון בין השניים נותן השפעה יעילה ויציבה יותר לשנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה אצל תינוקתבת שנה ו 4.נויה22/02/2010
שלום,
לבת שלי יש פטרייה חוזרת בפות. טיפלתי במשחה רפואית עם סטרואידים כמובן וזה עבר אבל חזר שוב לפני מספר ימים. ראשית אשמח לנסות להבין למה חזר ואיך מטפלים בלי כל ה"רעלים" האלב שהיא מקבלת. הרי ברור שהמשחות האלה מדכאות את היכולת של הגוף לטפל בצמו וכל הכימיקלים האלה הם זוועתיים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה אצל תינוקתבת שנה ו 4.
אמיר קלי22/02/2010פטריות קשה להיפטר מאוד כיון שהן טפיל עקשני.לעתים צריך להתקיף אותן מכמה כיוונים.בנוסף ברפואת עור משלימה יש התייחסות לחיזוק המערכת החיסונית על מנת שהגוף יוכל להילחם נגד הפטרייה במקביל לצמחים בעלי פעילות נוגדת פטרת.לרפואה סינית יש הצלחות בטיפול בפטרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הידיםגל21/02/2010
שלום רב,
הייתי אתמולבמשך היום עסוק בעבודות נקיון ושימוש בחומרי ניקוי ולא השתמשתי בכפפות ואני שם לב שעור כפות הידיים שלי נעשה ממש פחות שמנוני משהיה לפני כן, הוא יבש ומחוספס ותחושת המגע של כף היד אחרת מזו שהייתה לפני השימוש בחומרי הניקוי. מה אפשר לעשות? האם קרם ידיים הינו מספיק כדי להחזיר את השמנוניות והתחושה המוכרת לכף היד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הידיים
אמיר קלי21/02/2010חומרי ניקוי מכילים חומרים פעילי שטח המסירים שומן ופוגעים בשכבות השומן המגינות של העור
חשוב מאוד לעבוד עם כפפות
אפשר להשתמש גם בקרם ידיים כמו נוטרג'ינה קרם ידים כרגע אבל זה פיתרון זמני הפיתרון הנכון ביותר הוא להשתמש בכפפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורעמית21/02/2010
ביתי בת שנתיים סובלת מאטופיק דרמטיטיס
אמרו לי שכדאי למרוח קרם שנקרה א- קזמה אקסומגה על בסיס שיבולת שועל ואומגב שש.
האם זה נכון? ואילו עוד דרכים יש כדי להקל עליה את הגירוד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
אמיר קלי21/02/2010אקסומגה משחה מצויינת לאסטמה של העור קל
אם המצב בינוני או חמור יותר אין זה מספיק
על כל מקרה התפישה של רפואת עור משלימה ורפואה סינית שאסטמה של העור נגרמת מחוסר איזון פנימי ורק טיפול פנימי יכול לטפל בבעייה בצורה יסודית.כל משחה בין אם היא טבעית או לא רק מקילה אך לא פותרת את הבעייה.טיפולים פנימיים יכולים להיות רפואה סינית,נטורפתיה הומיאופטיה וכד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס במצחאתי19/02/2010
שלום רב אני בת 46 ולפני מספר ימים יצא לי הרפס במצח
הפצע מגרד מאד ומלווה בשלפוחיות קטנות פניתי לרופא והוא נתן לי טיפול באנטיביטיקה
יש לי שתי שאלות
1. בלוטות הלימפה שלי נפוחות האם זה הגיוני ויש קשר להרפס במצח
2. כמה זמן לוקח לזה לעבור והאם זה משהו שחוזר או חד פעמי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס במצח
אמיר קלי21/02/2010ייתכן שיש קשר בין הנפיחות של בלוטות הלימפה אך אין סיבה לדאגה אלא אם כן זה יימשך מעבר לשבוע
הרפס יכול להישאר בין שבועיים לחודש
כדי להקל ולהחיש את הריפוי ניתן להיעזר בטיפולים טבעיים שגם להם יש פעילות נגד ההרפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים כהים בפנים עקב תגובה אלרגיתענבר17/02/2010
היי אני בת 19 , חיילת, ומעולם לא היו לי בעיות עור לפני כן.
לפני כחודש וחצי בערך מרחתי קרם עיניים חדש באיזור שמתחת לעיניים והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי וגיליתי שכל האיזור התנפח משמעותית ונהיה אדום ושורף.
הרופא הביא לי תרופות אנטיהיסטמיניות וטופלתי בקרם סטרואידי בטאקורטן למשך 3 ימים.
הנפיחות ירדה לגמרי והאדמומיות נעלמה, אך כעת נותרו לי כתמים חומים כהים לפי הצורה של העור שהתנפח, והעור נראה נפול וכהה.
אני משתמשת כעת בקרמים עדינים שאמורים לשפר את המראה אבל זה לא באמת עוזר.
אני ממש מדוכאת מהמראה של פניי ואני בטוחה שהמצב הנפשי לא תורם לשיפור..
הבנתי שהעור מתחת לעיניים מאוד עדין ושהסיכוי שיחזור לקדמותו קטן. האם זה נכון?
אודה לכל עזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים כהים בפנים עקב תגובה אלרגית
דוד פרלה17/02/2010ענבר שלום,
העור יכול לחזור לקדמותו ,לעיתים לוקח יותר זמן באזורים רגישים, הפני את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית ,קיימים גם קרמים רפואיים העוזרים להבהרת כתמים ,תתיעצי עם רופא עור המתמחה באסתטיקה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור אדום ומגרדמאיה14/02/2010
שלום,
לפני כיומיים התחילה לי פטרייה בכף רגל ונוצרה לי שלפוחית. האיזור גירד מאוד ולאחר יום התחילה לי פריחה בכל הגוף ממש מגרדת ופנים נהיו לי כמו פצעים אדומים עם נקודות לבנות.
אני רגישה ללקטוז, האם יש משהו חלופי טבעי שאפשר להעזר בו? והאם יש קשר בין הפטרייה ברגל לבין שאר הגוף? והאם מים חמים מחריפים את הגירוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור אדום ומגרד
אמיר קלי16/02/2010למה החלטת שזה פטרייה?יכול להיות שזה אלרגיה בכל אופן תפני לבדיקה אצל רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ,תינוק בן שנתייםאיציק בן נעים13/02/2010
במפרק יד שמאל בחיבורב מקום שעליו אנחנו עונדים שעון יצא לילד שתי פצעים במרווח של סנטים כאילו עקיצה של יתוש מסביב אדום וייבש מה יכול להיות לא כואב ולא מגרד תשוהות ואין חום תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנתיים
אמיר קלי13/02/2010יכול להיות שזו תגובה אלרגית קלה ויכול להיות שזו באמת עקיצה.שימו פניסטיל ג'ל או אטופיקליר.אם זה לא נעלם אפשר לפנות לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאסיס שילוב טיפול קונבנציונאליזהבה13/02/2010
שלום רב
אבקש לקבל אינפורמציה כיצד ניתן לשלב בין הטיפולים הנ"ל?
ביתי נערה צעירה מאושפזת כעט התל השומר במחלקת עור עם פסוריאסיס מפושט לכל הגוף.
האם אפשרי במסגרת אישפוזה שם לבקש "תוספת" לטיפול במחלקה לרפואה משלימה.?
אודה לכם על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאסיס שילוב טיפול קונבנציונלי
אמיר קלי13/02/2010תפני אליהם בבקשה או תיצרי קשר עם המירפאה לרפואה משלימה של בית החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזהבה
rona13/02/2010חפשי בגוגל פסוריאזיס ותקבלי מידע רב על טיפולים.
את לא חייבת לאמץ דעה אחת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות בעורחיה13/02/2010
שלום, אני כבר אובדת עצות ואשמח לתגובתכם... לילדי בן החמש וחצי מופיע מזה כשנתיים פצע על הלחי שמגרד לו (כמה פצעים קטנטנים יחד) ורופא המשפחה אמר שזה אטופיק דרמטיטיס ונתן לנו משחות סטרואידיות (כל פעם משהו אחר).התחילו להופיע על גרד בזרוע וגם פטריה בכף רגל.זה הולך וחוזר.הלכנו להומאופט שאבחן אותו ואמר שזה משהו שקשור בוירוס של מחלת הנשיקה שהיה לו כשהיה קטן. בינתיים אחיו הקטן (בן 3) התחיל להתעורר בבקרים ובכל פעם הוא מנופח במקום אחר (אבל ממש מנופח) ויש נקודה קטנה כמו עקיצה. (יש פה 6 נפשות ואף אחד לא נעקץ ואין פה חרקים או יתושים).רופא המשפחה אמר שזה אטופיק דרמטיטיס ורופא אלרגיה שלל כל אלרגיה וגם שלל אטופיק דרמטיטיס.אמר שזו תגובה שכזאת לעקיצות. מי יכול לעזור לי? אני לא יודעת איזה סוג של רופא יכול לעזור. היום התעורר שוב עם אוזן חמה, מנופחת כולה ואדומה.הצילו!!!!!תודה רבה, חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות בעור
אמיר קלי13/02/2010על פי התיאורים יש לבן שלך סוג מסויים של תגובה אלרגית.תכופות לא מוצאים אלרגיה ספציפית בבעיות כאלו וגם אטופיק דרמטיטיס הינה אלרגיה לא ספציפית כלאמר אין תגובה אלרגית לאלרגן מסויים אלא קיים ייצור של תגובה אלרגית ללא קשר לאלרגן.לרפואה הסינית יש אחוז הצלחה גבוהה מאוד בטיפול בבעיות של אלרגיה או תגובות אלרגיות.אני מציע שתפני למומחה עור המתמחה ברפואה סינית כיון שיש סיכוי גבוהה לטיפול בבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור לאחר לידהברי11/02/2010
שלום,
אני שבועיים לאחר לידה בקיסרי
והעור שלי ממש נהפך להיות יבש במקומות מסויימים.
הוא יבש באזור הנחיריים, הכפות ידיים שלי מאד יבשות וגב היד, המרפקים שלי מאד יבשים
כמה שאני מורחת קרם או חמאת גוף זה לא עוזר.
וחוץ מזה, שמתי לב שבגב יצאו לי שתי שומות לא גדולות במיוחד אבל ממש לא אסתטי.
האם זה נורמלי.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור לאחר לידה
דוד פרלה12/02/2010ברי שלום,
לגבי היובש ,טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור. אחרי לידה בה קיים תהליך של איבוד דם יש צורך ברפואה סינית בצמחי מרפא המחזקים ומזינים את העור להורדת היובש, ודיקור המשפר את זרימת הדם לעור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)