מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפניםאורלי11/09/2008
שלום,אני בת 31 ולפני חודשיים וחצי סיימתי טיפול בכדור קולחיצין ( בעקבות אירוע של נוזלים ליד הלב ) וכבר 5 חודישים ללא קורטיזון בחודש האחרון ישנה תופעה של פצעים על הפנים כמו אקנה שלא מפסיקה גם עם ניקוי הפנים בסבונים קוסמטיים וקרם לחות 1. האם זה קשור לתרופות שנטלתי? 2. איך ניתן לטפל בבעיה? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים
דוד פרלה12/09/2008אורלי שלום,
את השאלה הראשונה הפני לפורום רפואת עור אסתטית, לשאלתך השניה אפשר מאוד לעזור ברפואה סינית במצבים אלו, טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני במצבים מהסוג שאת מתארת,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש וגירודים במפסעותסובל10/09/2008
שלום רב יש לי עור יבש במפסעות ומגרד בטירוף ניסיתי כמה משחות מהבית מרקחת וזה לא עוזר יש מצבים שזה שורף וזה מפריש כמו זיעה אודה לך על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש וגירודים במפסעות
דוד פרלה11/09/2008שלום,
באזור זה נפוץ לראות אקזמות שגם מפרישות,טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזר מאד מנסיוני במצבים אלה,
תימנע מאוכל חריף מטוגן ואלכוהול,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים/חתכים בקצות אצבעות הידייםנטע09/09/2008
שלום, לבעלי יש פצעים שנראים כמו אגזמה שמדי פעם ממש מגרדים לו , עד שהוא מצמיד אותן לכוס מים רותחים כדי להעביר את זה . הוא כבר היה אצל רופאים קונבנציונליים לא מעט בקשר לזה וזה כל פעם חוזר. עכשיו יש לו משחה "צטומקרוגול" שהוא מורח כל הזמן וזה לא ממש עובר. לי זה נראה פסיכוסומטי (הוא סגור ויש לו התפרצויות זעם). איך ניתן לטפל בזה (לא בטיפול יקר )? תודה, נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים חתכים בקצות אצבעות הידיים
דוד פרלה11/09/2008נטע שלום,
טיפולים בדיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית יכולים מאד לעזור, לדיקור השפעה נפשית מאוד מרגיעה, תשאלי בקופה אלייה את שייכת לגבי טיפולים ברפואה משלימה,
טופיק מדיס ריץ גל של חברת קמדיס המבוסס על צמחים סינים יכול גם להקל במצב זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים ברגלייםנטע08/09/2008
אני בת 24 ובריאה בדר"כ, בשבוע האחרון הופיעו לי מין כתמים חומים-סגולים מסביב לקרסול, על גב כף הרגל, לא קיבלתי שום מכה באיזור בהתחלה חשבתי שזה הנעל שלוחצת אבל היא לא מספיק גבוהה ביום הראשון זה גירד ממש טיפה ומאז אני לא מרגישה את זה אבל נראה שזה מתחיל להתפשט מסביב. אוסיף שאני עובדת כמלצרית ולכן עומדת שעות רבות על הרגליים, ותמיד הן כואבות לי- בעיקר השוקיים עשיתי בדיקות דם לפני כחצי שנה ויצאו תקינות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים
דוד פרלה08/09/2008נטע שלום,
גשי לרופא עור שיראה לאבחון, ורק אחרי אבחון ניתן להתאים טיפול,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודי עוריהודית07/09/2008
שלום! אבי סובל מגירודי עור מזה שנתיים, עשה בדיקות ולא גילו ממה זה. הוא ממש סובל ולפעמים מתעורר באמצע השינה בגלל זה. מה ניתן לעשות? תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודי עור
דוד פרלה08/09/2008יהודית שלום,
טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית יכול מאוד לעזור מנסיוני לבעיות גרד,
בתזונה חשוב להימנע מאוכל חריף ומטובל מטוגן ואלכוהול,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהעידן07/09/2008
היי, עוד שאלה האם מותר לבלוע אנטיביוטיקה ואנטי היסתמינים יחד עם טיפול שנתת לי לאטופיק דרמיטיס או שזה יכול לפגום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן שלום,
דוד פרלה08/09/2008עידן שלום,
שאלות למרפאה-03-7441067
אפשר לעשות את הטיפול במקביל לאנביוטיקה ואנטי היסטמינים, לשתות את הצמחים במרווח של שעה לפחות מהתרופות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית התערובת צמחיםעידן05/09/2008
שלום , האם לאחר ששותים את החצי כוס מים חמים עם האבקת צמחים הסיניים , ניתן מייד לשתות כוס מיץ כדי להעביר את הטעם או שיש בכך לפגום ביעילות התרופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן שלום
דוד פרלה08/09/2008עידן שלום,
אתה יכול לשתות מיץ אחרי הצמחים,לא פוגע ביעילות,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהנעמה04/09/2008
מה ההבדל בין סבוריאה לסבוריאה דרמטיטיס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה04/09/2008נחמה שלום,
סבוריאה דרמטיטיס היא מצב של סבוריאה רגילה [ יובש או שמנוניות וקשקשת בעור ] עם מרכיב דלקתי= דרמטיטיס , יותר אדמומיות ודלקתיות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחתכה נקודת חן בפנים בעת גילוחמוטי04/09/2008
בעת הגילוח נחתכה מעט נקודת חן שתמיד בולטת יחסית מהאחרות, כרגע נקודת החן השתנתה מעט ( הוסיפה לעצמה גוון סגלגל ) האם הבעיה תעבור ? האם יש חשש למשהו מעבר לחתך ? תודה רבה לתשובה, מוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
דוד פרלה04/09/2008מוטי שלום
לדעתי אין חשש, ותוך מספר ימים המקום יחלים ,במידה והמקום נפוח או כואב תראה גם לרופא עור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שבטעות התקלףאיתי03/09/2008
שמי הוא איתי ואני בן 18 לפני כשנה נהיה לי פצע על הגבה וחשבתי שזה קשקש מכיון שיש לי סבוריאה אז הוצאתי את זה וגילתי שזה פצע ומאז נשאר לי מעין סימן אדום קטן האם ניתן לעשות משהו ? נ.ב לידו גדל לי עוד פצע מה לעשות איתו? לשאלתי השניה נהיה לי פצע זיעה שנוצר ממהשקפיים שלי מכיון שהרכבתי אותם על האף ללא החתיכת פלסטיק נכון יש תחתיכת פלסטיק על המשקפיים ואותם שמים על האף אז זה זה. עכשיו הלכתי לרופא עור שאמר לי ללכת לפלסטיקאי והלכתי והוא צרב לי את זה עם מכשיר חשמלי ומאז נשאר לי סימן ורציתי לשאול אותך האם זה בגלל שאני מרכיב משקפיים איפה שיש את הפצע ? כי לאחר הבדיקה הוא אמר לי לא לשים יום שלם משקפיים ועשיתי כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי שלום
דוד פרלה04/09/2008איתי שלום
הפנה את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות קלואידישראלה03/09/2008
האם יש דרך למנוע גדילה וכאב מצלקות קלואיד בנות 8 שנים? והאם ניתן לעשות משהו נגד הופעת צלקות חדשות מסוג זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות קלואיד
דוד פרלה04/09/2008ישראלה שלום,
טיפול בדיקור יכול להקל על הכאב במצב זה מנסיוני,וצמחים המחזקים את יכולת העור לריפוי וניתנים לאחר אבחון יכולים לסייע למניעת צלקות חדשות,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערציונה02/09/2008
שלום, אני בת 40 ומעל חצי שנה אני סובלת מנשירת שיער, לקחתי כדורי אבץ ללא הועיל, בבדיקות דם מקיפות התברר שהכול תקין . הנשירה אינה נשירה עונתית בלבד היא נמשכת זמן רב מדיי וכמות השיער שנושרת מרובה . רופא העור טוען שאין מה לעשות אם בדיקות הדם תקינות- האם יש משהו שיכול לחזק את שורשי השיער ? תודה מראש ציונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
דוד פרלה04/09/2008ציונה שלום,
טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית יכול לעזור מנסיוני, רק במידה והנשירה על רקע גנטי קשה מאוד לעזור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף עבה-אלי02/09/2008
שלום באיזה גיל ניתן לפנות לרופא עור בקשר לאף עבה? (שכבה עבה על האף) לפי המלצה של מנתח פלסטי בקש ממני לפנות לרופא עור כי ניתוח לא יענה על המבוקש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף עבה
דוד פרלה04/09/2008מיה שלום,
בכל גיל ניתן לפנות לרופא עור והוא ימליץ על טיפול לפי המצב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהההtamar01/09/2008
שלום! לא הייתי בטוחה לאיזה פורום עליי לפנות אבל אם הגעתי למקום הלא נכון נא להפנות אותי לפורום אשר בו אני אוכל לקבל עזרה. אז ככה אני בת 15(אם זה רלוונטי) , ולרוב יש לי קשקשים , ושום שמפו ! כלום לא עוזר לי.. רציתי לשאול מה גורם לקשקשים??? ואיך אפשר להימנע? ואם כבר יש קשקשים במה הכי כדאי להשתמש? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה02/09/2008תמר שלום,
ניתן מאוד לעזור מנסיוני בסבוריאה של הקרקפת [ זה השם הרפואי של תופעת הקשקשים ], הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון, ושינוי תזונתי -בעיקר להוריד אוכל חריף מטוגן אלכוהול וקופאין, השינוי הפנימי הוא שמביא להקלה במצב העור , במיוחד במצבים הכרונים,
תנסי שמפו סבומדיס ותחליב סבומדיס של חברת קמדיס מבוסס על צמחים סינים ועוזר פעמים רבות לתופעת הקשקשת,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי לייזר או פשוט משחות?ענבר01/09/2008
שלום. יש לי צלקות בכתפיים ובחזה עקב חיטוט בפצעים עם פינצטה, ושבירת העור עד כדי דימום. יש לי המון צלקות לבנות ורדרדות, אבל המון, על כל "חיטוט" שעשיתי. הרופא אמר שהוא חייב להתייעץ עם עוד רופאים כי מעולם לא ראה כזה דבר, ששברתי את השכבה שמייצרת מלנין ושלעולם אשאר ככה לוודאי.. יש לציין ששכבת העור מעל הצלקות היא עדינה מאוד וניתנת לפציעה מחדש בקלות, ואז מדממת. למה עשיתי זאת? זה כבר סיפור אחר. אני מצטערת על כך. מתחת לכל צלקת היה חצקון קטן שניסיתי להוציא. רק עם פינצטה חדה. אנא עיזרו לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות מאקנה
דוד פרלה01/09/2008ענבר שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית, ברפואה סינית ניתן לעזור על ידי צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון, למניעת הפצעים, כמו כן איזון הגוף והנפש יעזור במניעה של חיטוט בעור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)