מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוראה סבוראה סבוראהעידו30/09/2008
שלום רב, בהמשך למלחמה שלי בסבוראה מה דעתך על השימוש בדבש קראתי מאמרים אודות השימוש בדבש מה לגבי אלוורה אם תוכל להמליץ לי בבקשה תכשיר אלוורה 100 % שיתאים לקרקפת לאלוורה תכונות אנטי פטריתיות מוכחכת יש לי צמח בגינה של אלוורה אך כל תהליך המצוי של החומר מייגע אותי בהודעה האחרונה שלי הזכרתי חומץ תפוחים שמאד עוזר לי של עסיס 5 % האם אני יכול להשתמש בו ללא חשש למרות תוספים של חומר משמר וצבעי מאכל שהוא מכיל איך לי מידע על הכמויות . יש לציין קניתי את השמפו המדובר שהמלצת של סבומדיס אומנם הוא משאיר את הקרקפת נקיה יחסית אך הוא משאיר מין שכבה דקה של השמפו שלא יורדת גם אם שוטפים שוב ושוב האם זה מוכר לךl ... ? שוב תודה רבה ושנה טובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראה סבוראה סבוראה
דוד פרלה01/10/2008עידו שלום,
טיפול פנימי הכולל צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון מאד עוזר מנסיוני במצבים אלה, ברפואה סינית , לטווח הארוך הטיפול הפנימי חשוב יותר מהחיצוני, בתזונה הימנע ממזון מטוגן חריף ואלכוהול, אני ללא משתמש באלוורה או חומץ תפוחים במצבים אלו לכן אין לי מידע בשבילך לשאלות אלו,התןפעה שציינת על השמפו לא ניתקלתי בעבר,
שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה?בת27/09/2008
שלום לך, אני בת 33. בחודשים האחרונים סבלתי מכינים בשיער עקב הדבקות במהלך שהות בגן ילדים. הצלחתי למגר את התופעה, וכעת בסירוק עם מסרק סמיך כבר לא מופיעות כינים. אך נראה שכעת אני סובלת מסבוריאה, כיוון שנראה שיש קשקשים (אם כי לא בכמות גדולה) ועדיין אני סובלת מגירודים פה ושם, ובסירוק עם המסרק הסמיך מופיעים מעין גלדים או קליפות דביקות. רציתי לשאול כיצד ניתן לטפל בבעיה בעזרת תכשירים טבעיים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה01/10/2008בת שלום,
התאור שלך מתאים לסבוריאה, טיפול פנימי הכולל צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון מאד עוזר מנסיוני במצבים אלה, ברפואה סינית ישנם תכשירים של חברת קמדיס סבומדיס שמפו ותחליב המקלים בסבוריאה ומבוססים על צמחי מרפא סיניים, לטווח הארוך הטיפול הפנימי חשוב יותר מהחיצוני, בתזונה הימנעי ממזון מטוגן חריף ואלכוהול,
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחור מתחת לעיניים-25/09/2008
מה גורם לזה חוץ מגנטיקה? אני בת 18 ויש לי שחור מתחת לעינים, זה לא יפה בכלל... איזה ויטמנים יעזרו להפחית את זה?(לא שזה בולט, אבל בכל זאת *
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור מתחת לעיניים
דוד פרלה26/09/2008שלום,
ברפואה סינית התופעה קשורה למצבי עיפות כרונית וחולשה באנרגיית הכליות, באופן כללי מולטי ויטמין מחזק ומנוחה נכונה צריכים לשפר, ניתן גם להתאים צמחי מרפא סיניים הניתנים לאחר אבחון
לחיזוק אנרגיית הכליות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוראה.....עידו25/09/2008
שלום רב, ידוע ששתיית קפה מרובה מחמירה מצב של סבוראה . (קפאין ) 1 האם שתיית 2 ספלים של קפה ביום נחשבת כמזיקה .... ? 2 חומץ של תפוחים עוזר לי מאד בזמן האחרון לשליטה במצב סבוראה של הקרקפת אני משתמש בחומץ תפוחים עסיס 5 % אני יודע כי הוא מכיל צבעי מאכל וחומר משמר האם יש מניעה בשימוש בכל זאת לשטיפת הקרקפת בחומץ שכזה ....? ובאיזו תדירות יש להשתמש בשבוע ...? ,תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה26/09/2008עידו שלום,
תשדל לא לעבור ספל קפה אחד ביום, ואם תוכל לעבור מקפה לתה ירוק עדיף. לקרקפת אתה יכול להשתמש בסבומדיס שמפו וסבומדיס תחליב לקרקפת של חברת קמדיס על בסיס צמחי מרפא סיניים , יעזור יותר מחומץ תפוחים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהאחת24/09/2008
אני חודשיים אחרי לידה.
עוד בהריון בסוף חודש שמיני לערך הופיעו לי על בית החזה מן פצעים שנראו כמו אבעבועות רוח, באותה תקופה הם לא גירדו לי ולכן הרופאים למיניהםם אמרו שזה כנראה תגובה מההריון.
כשבועיים אחרי הלידה הופיעו לי שוב אותם פצעים והפעם בנוסף לבית החזה הם הופיעו על יד ימין לאורך הזרוע והפעם הם התחילו לגרד לי. הלכתי לרופאת עור והיא אמרה לי שזה זיהום פטרייתי בעור ונתנה לי טיפול. הטיפול שהיא נתנה הוא: למשך שבוע ימים כל יום להתקלח ולסבן את העור עם שמפו 'אגיספור' להשאיר למשך 5 דקות על הגוף לשטוף ולנגב ולאחר מכן למרוח על הפצעים את תרחיץ הקלמין.
בשבוע השני לבצע את אותה הפעולה אבל פעמיים בשבוע. שהתחלתי את הטיפול יצאו לי עוד פצעים כאלו קטנים וגדולים גם ביד השמאלית ועל הכתפיים.
מדוע הטיפול רק גרם לפצעים להתרבות ולהופיע עוד?? האם אפשר לעשות משהו כדי שלא יופיעו עוד פצעים ולא ישארו לי כתמים חומים על העור חוץ מאותו טיפול הנ"ל?
זה נורא מציק לי הכתמים האלה ובכלל הפצעים האלו! אשמח אם תעזור לי.. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
דוד פרלה24/09/2008שלום,
לגבי עוד טיפןל ברפואה מערבית הפני את השאלה לפורום רפואת עור, ברפואה סינית ניתן להתאים לך לאחר אבחון צמחי מרפא ודיקור שיזרזו את ההחלמה של העור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבניםשמרית20/09/2008
לבני בן ה- 17 יש כתמים לבנים באזור העצמות (ונטליגו) , האם ברפואה המשלימה יש פתרון לבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים
דוד פרלה21/09/2008
שמרית שלום,
קשה מאד לטפל בויטלגו הן ברפואה מערבית והן ברפואה משלימה, במצבים מסוימים דיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון ומחזירים את האיזון לגוף יכולים לעצור את ההתפשטות ,קשה להביא לנסיגה, עם זאת הטיפול מתמקד הן באיזון פיזי והן באיזון נפשי ובאלה שהצד הנפשי הוא הדומננטי לעיתים ההקלה מהירה יותר,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי עור לילד בן 2.6חנוך19/09/2008
כל קיץ סתיו אותה בעיה פריחה ופצעים עם מוגלה על רירכיים של בני וכלום לא עוזר רק BETACORTEN אך לא רוצה למרוח בלי סוף קורטיזון . מה האפשרויות ברפואה משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי עור לילד בן 2.6
דוד פרלה26/09/2008חנוך שלום,
ניתן להתאים צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ועוזרים מאד במצבים אלה, כמובן שהטיפול מותאם לגיל הילד,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהלירון מידן17/09/2008
שלום רב, שמי לירון והנני בת 27, בגיל 12 החלו להופיע אצלי בקרסול באזור העצם כתם לבן שלפי מיטב ידיעתי זו פגמנטציה. בנוסף לכך בערך בגיל זה מסביב לעין שמאל החלו לצאת לי כמו נמשים שכיסו באופן חלקי ומכוער את צד שמאל שבפניי. פניתי לרופאים מומחים בארץ ובחו"ל אך לדאבוני לאף אחד לא היה פתרון. אחד הרופאים אמר לי שזה יצא לי בעקבות גיל ההתבגרות כמו שלאחרות יש חצקונים, שערות וכו'.. הפחד שלי שהוא יגדל לי יותר. ניסיתי כל מיני משחות להבהרה אך דבר לא עזר. רציתי לעשות ניתוח פלסטי או לייזר אך אף אחד מהמומחים לא הסכים או יותר נכון מצאו לנכון שלא ניתן לטפל בכך. האם כן יש אפשרות לעשות משהו בנידון? עברו 3 שנים מאז אותם מומחים. אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
דוד פרלה18/09/2008לירון שלום,
קשה מאד לטפל בפגמנטציה ברפואה משלימה, במצבים מסוימים דיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון ומחזירים את האיזון לגוף יכולים לעצור את ההתפשטות ,קשה להביא לנסיגה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטאויט וטיפול קוסמטיאורטל17/09/2008
התחלתי להשתמש ברטאויט , לא באופן קבוע- בשישי שבת , וכשיש לי פצעים גדולים .האם אני יכולה לפנות לקוסמטיקאית להסרת שומנים מצטברים בפנים?כרגע אני רואה שהרטאויט שהשתמשתי בו לפני יומיים , קילף לי כמה פצעים ובאזור של הפצע יש עדיין אדמומיות , כי הפצע עדיין לא נעלם סופית , אם אלך לקוסמטיקאית , וואנחה אותה לא לנגוע בנקודות האדומות , זה אפשרי?בנוסף , שבוע לא השתמש ברטאויט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטאויט וטיפול קוסמטי
דוד פרלה18/09/2008אורטל שלום,
אלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטאויט וטיפול קוסמטיאורטל17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רטאויט וטיפול קוסמטי
דוד פרלה18/09/2008אורטל שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן לבנדריואב16/09/2008
שלום רב, רציתי לדעת היכן ניתן להשיג שמן לבנדר למריחה על פצעונים? והאם הוא מומלץ? האם יש כמה סוגים של שמן לבנדר על מנת שלא אתבלבל,.וארכוש משהו שלא מתאים לאקנה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן לבנדר
דוד פרלה18/09/2008יואב שלום,
בבתי טבע ניתן לקנות שמן לבנדר [תבקש לאקנה ותשאל לגבי המינון המומלץ-בהתאם לדלול השמן] , שהוא בעל פעילות אנטי דלקתית ועוזר באחוי פצעים, עם זאת כל סוג עור מגיב שונה לתכשירים שונים ,לכן נסה בזהירות על מקום אחד בימים הראשונים ורק אחרי שראית הקלה עבור לשטחים אחרים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליואב
אורטל19/09/2008בסופר פארם יש שמן לבנדר מחברת פיור אויל ..מומלץ ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה דחופהחסויה16/09/2008
האים יש צלקות על העור שנעלמות אים הזמן? האים צלקת אפשר לשטשט אים משחה כלשהי? האים כדאי ללכת לרופא עור בנושא זה????? מחכה לתשובה חסוייה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
דוד פרלה18/09/2008הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות מאוד בולטות בפנים ממריטהיעלי16/09/2008
יש לי בפנים חורים כתוצאה מהנקבוביות מה ניתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות מאוד בולטות בפנים ממריטה
דוד פרלה18/09/2008מיכלי שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ונשירה...שיר14/09/2008
מילדותי אני סובלת מפצעים ברגליים, ובשנים האחרונות לאחר גילוח יוצאים לי יותר פצעים. כיצד ניתן לטפל בזה? ובנוסף לזה אני סובלת מנשירה חזקה בשיער, שגורמת לשערי להתקצר. מהו הטיפול הטוב ביותר לנשירת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ונשירה...
דוד פרלה15/09/2008שיר שלום,
להופעת הפצעים ניתו לעזור בעזרת התאמת צמחים אנטי דלקתיים הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית , לנשירת השיער ניתן לעזור בעזרת צמחים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית, יעלות הטיפול תלויה בסיבה לנשירה, אם הסיבה גנטית קשה מאוד לעזור, במידה והנשירה היא על רקע של אנמיה או מתח נפשי ניתן מאוד לעזור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוקטור
שיר15/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת עורמשה13/09/2008
שלום, אני בן 18 ונולדתי עם גוון עור בהיר, העור שלי התכהה במשך השנים, כמו שיזוף בעצם רק קבוע. העור המקורי שלי עדיין נראה בהיר, העור שחשוף לשמש במהלך היום-יום כהה ממנו בהרבה, רציתי לדעת איך אפשר להבהיר אותו, אם יש משחות כלשהן או טיפולים שאפשר לעבור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת עור
דוד פרלה14/09/2008משה שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)