מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים בכל הגוףroseee26/05/2008
קישורים ממומנים
יש לי גירודים בכל הגוף עם יובש בעיניים אני לוקחת שבועיים מיזולן וזה לא עוזר. אני חייבת דחוף עזרה כי זה פשוט משגע אנא דר מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים בכל הגוף
דוד פרלה26/05/2008רוזי שלום,
גירודים יכולים לנבוע מסיבות שונות: תגובה אלרגית לחומר כלשהוא,סקביאס,מחלות עור שונות,חיזרי לרופא עור לשם בירור, ברפואה סינית ניתן להקל בעזרת צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון, תנסי גם ספרי טופיק מדיס של חברת קמדיס המבוסס על רפואה סינית ומקל על גרד,
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטת עור בפניםלי24/05/2008
אני בת 35, לםני כמה חודשים, אולי אף שנה היה לי פצעון, מאלה שמגיעים לפני הוסת וכהרגלי פיצצתי אותו. דבר שאני עושה לרוב. העניין הוא שהפצעון הזה לא הגליד. הוא הפך להיות לבליטת עור על הפנים. אין בפנים מוגלה או הפרשת חלב. פשוט עור שיצא כנראה החוצה. ניסיתי כל מיני משחות, הלכתי להתייעצות עם רופא עור שהמליץ לשים משחת עיניים. הכל לשווא.
לציין שאני לא נוגעת בבליטה כבר כמה חודשים- ואין שיפור. היא פשוט מסרבת להעלם. בהתחלה כן הייתי מקלפת אותה והיא הייתה חוזרת.
מה ההמלצה? צריך טיפול בלייזר? פילינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטת עור בפנים
דוד פרלה25/05/2008לי שלום,
לגבי יעילות הטיפול בלייזר או פילינג הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית BEOK , ברפואה סינית מתאימים לאחר אבחון צמחי מרפא ודיקור שמטרתם להחזיר את האיזון לגוף ולמנוע יציאת פצעים במצבים של אקנה על רקע הורמונלי,ובדרך כלל התוצאות טובות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטים על מחלת הסבוריאהיעל23/05/2008
רציתי לדעת האם זו מחלה מדבקת? אם כן, מהם אמצעי הזהירות הנדרשים?
האם יש טיפול יעיל? האמנם לא ניתן להפטר מהמחלה לגמרי גם בעזרת טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה23/05/2008יעל שלום,
סבוריאה היא מצב בו קיימת הפרשה עודפת של בלוטות החלב, סבום- סוג של שומן המופרש מהעור,
במידה ויש תהליך דלקתי המחלה נקראת סבוריאה דרמטיטיס, המחלה איננה מדבקת. מנסיוני הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ,דיקור ושינוי תזונתי עוזר מאוד לתהליך הריפוי ומביא לתקופות ארוכות של רגיעה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת בכף הרגלאני22/05/2008
יש לי יבלת בכף הרגל שעד עכשיו כאבה לי כל פעם שדרכתי על הרגל, הרופא נתן לי להשתמש ב-ורומאל ואמר לי לחזור בעוד חודש, היבלת התייבשה וכרגע לא כואבת לי בכלל כשאני דורכת על הרגל, השאלה שלי היא האם לחכות עד שהיא תיפול מעצמה או שאפשר להתחיל להוציא אותה בעצמי (או שזה בכלל לא טוב ועדיף לחכות שהיא תצא לבד)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
דוד פרלה22/05/2008שלום,
תחכי שהיא תיפול,
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהדנה20/05/2008
שלום,
מזה כחודשיים סובלת מפטריה בבית השחי (לרוב רב בצד אחד)
מרחתי משחת הידרואגיסטן (ע"פ מרשם רופאת משפחה) - לא עזר (והתחלתי לפתח פצעים בפנים)
כיצד נפתרים מהפיטריה ?? תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה
דוד פרלה21/05/2008ימית שלום,
חיזרי לרופא עור ובקשי מישחה אנטי פיטריתית שונה ,בדרך כלל משחות אלו עובדות טוב, ברפואה סינית ניתן לשלב צמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון ומחזקים את יכולת הגוף להילחם ולהתגבר על הפטריה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער ופניםמישהי18/05/2008
שלום
רציית לדעת איזה פירות וירקות צריך לאכול שיהיה עור חלק ויפה ושיהיה שעק בריא וחזק
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער ופנים
דוד פרלה19/05/2008
מישהי שלום,
חשוב לשמור על תזונה מאוזנת ,הירקות הירוקים טובים במיוחד לעור,ומרבית הפירות טובים לעור, מה שיותר חשוב זה להימנע מג'נק פוד, מאוכל מטוגן ושמנוני,מחריף ואלכוהול, להמעיט במוצרי חלב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור בעייתיאורה יהושע18/05/2008
לביתי בת 23 יש עור פנים בעייתי. נקבוביות העור גדולות והעור שומני מאד. הדבר מאד לא אסתטי. האם אפשר לעשות משהו בנידון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שמנוני
דוד פרלה19/05/2008אורה שלום,
טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יעזור מאוד מנסיוני לביתך , בתזונה הימנעי מאוכל מטוגן חריף אלכוהול ומוצרי חלב במיוחד גבינות קשות וכמובן להמעיט במתוק,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת שומניתנעמה17/05/2008
לדוד שלום,
בשבועות האחרונים הקרקפת שלי שומנית, מה הסיבות יכולות להיות?
האם יכול להיות קשר עם קנדידה במערכת העיכול שהתגלתה אצלי בזמן האחרון ?
האם יכול להיות ממתח ?
או סיבות אחרות...
אשמח מאוד להסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת שומנית
דוד פרלה18/05/2008
מירי שלום,
סבוריאה של הקרקפת יכולה להיות יבשה או שומנית ויכול להיות שזו התופעה שאת מתארת, לפי הרפואה הסינית יכול להיות גם קשר למערכת העיכול, הימנעי מאוכל מטוגן,אלכוהול חריף,והמעיטי במוצרי חלב ומתוקים,כול אלה יוצרים עודפי לחות המיתבטאים בעור שמנוני יותר,קנדידה יכולה להיות מוערבת במצב זה ,קחי פרוביוטיקה -חיידקים טובים הנלחמים בקנדידה, מתח בדרך כלל מהווה גורם המחריף את מצב העור בתופעה זו, טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יקל מאוד על המצב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישרפתי מהשמשגדי16/05/2008
שלום
אני עובד כול הזמן בחוץ ואני חשוף לשמש לכן קיבלתי ויצאתי מהעבודה הזאתי..עכשיו שמתי לב שאני ממש נישרפתי והעוא שלי מאוד שחום..רציתי לדעת מה לעשות כדי שעור יחזור לקדמותו ולא יהיה שחום מאוד,אמרו לי לשים הרבה קרום לחות ולחכות האם זה הכון?וכמה זמן לוקח לעור לחזור לקדמותו?
תודה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישרפתי מהשמש
דוד פרלה18/05/2008גדי שלום,
שים הרבה לחות והימנע מחשיפה לשמש,הזמן יעשה את שלו,מספר שבועות להערכתי,
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת כתמים של ליכן פלנוסדוד פרלה14/05/2008
שלום רב..!
לפני שנה בערך התגלו אצלי מספר נגעים חומים אדמומים ואפילו סגולים הנראים כמו שריפה מסיגריה הלכתי לרופא ואחרי כמה פגישות גילו אצלי שזה אכן ליכן פלנוס הוא נתן לי משחה של אסטרואידים והגרת הפסיקה והכתמים התביישו והבולטים התחילו להעלם עכשיו נשארו לי הכתמים המזעזעים על הגוף(רגליים,ידיים,בטן,גב וכולי'....)אמרו לי לנסות שמן רימונים אך ללאא עזר.. יש לך איזשהו כיוון להדריך אותי אך שהכתמים יעלמו אני מיתחתנת פחות מחצי שנה ואני רוצה להיות נקייה מכתמים.... והליכן פלנום לאו דווקא בא בגיל העמידה אני בת 20 . הודה לך אם תשיב זה דבר שמסתכל ובמיוחד בחורכה צעירה בגילי ובמיוחד שהקיץ קרב אלינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלאנוס
דוד פרלה15/05/2008רונית שלום,
ליכן פלנוס היא מחלת עור כרונית נדירה יחסית,פוגעת בעור ובריריות הפה ומלווה בגרד טורדני.לא נמצא ברפואה מערבית מה הגורם הישיר למחלה, המחלה לא מסוכנת אך דורשת מעקב של רופא במיוחד אחר מצב רירית הפה[ במידה ויש בפה ] ,אצל מרבית האנשים תוך שלוש עד חמש שנים המחלה חולפת , הטיפול ברפואה סינית כולל צמחים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומנסיוני מזרזים את מהלך ההחלמה מהמחלה ,ומקילים בצורה משמעותית על הסיממפטומים- גרד ,וכתמים על העור,
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס
ברכה15/05/2008כנראה שהליכן פלנוס עבר לי לפה התור שלי למרפאת בית החולים הנה רק בסוף החודש...האם לרפואה הסינית יש עפשרות לפתור את הבעיה המדאיגה הנ"ל? האם כל ליכן פלנוס בפה גורר אחריו סרטן בפה? אבקש את התיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ברכה15/05/2008האם המרפאה ברמת אביב שיכת לקופח הכללית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה שלום
דוד פרלה16/05/2008ברכה שלום,
המרפאה פרטית לא שייכת לקופה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפשרות/ אפשרות
ברכה16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס
דוד פרלה16/05/2008ברכה שלום,
רק במיקרים נדירים מאד ליכן פלנוס בפה הופך לסרטני ,כך שרוב הסיכויים שזה לא סרטני,
טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון מזרזים את ההחלמה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ברכה16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויותחגית12/05/2008
שלום רב
האם מומלץ למרוח איזשהוא תכשיר על כוויה מדרגה שנייה? האם גם אם יש שלפוחיות או שבדרגה שנייה לא מומלץ
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויות
דוד פרלה12/05/2008יעל שלום,
לא הייתי ממליץ על תכשיר טבעי חיצוני בכוויות דרגה שניה ,מומלץ להמשיך במשחה רפואית, ניתן לשלב צמחים לשתיה פנימית הניתנים לאחר אבחון ומזרזים את ריפוי העור.
בברכה
דוד פרלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
חגית12/05/2008דוד שלום רב
ראשית תודה על תשובתך המהירה
האם לא היית ממליץ למשל על משחה המכילה קלנדולה בכוויה דרגה שנייה? אני מבינה שכוונתך הייתה למשחות המכילות אנטיביוטיקה?
תודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויה
דוד פרלה13/05/2008יעל שלום,
במידה ויש זיהום חשובה משחה אנטיביוטית, במידה ואיו משחות המכילות אלוורה או קלנדולה יכולות לעזור, הייתי מנסה קודם אלוורה, במידה ויש שלפוחיות לא לפוצץ לתת להם להיסגר לבד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה! שימוש בראוקטן עם גלולותשרון09/05/2008
שלום, אני התחלתי גלולות למניעת הריון ובמקביל התחלתי גם ראקוטן. כשהתחלתי את שתי התרופות שאלתי אם לראקוטן תיהיה השפעה על יעילות הגלולות והגניקולוגית אמרה לי שלא והיום הרוקח בבית המרקחת אמר לי שמי שלוקח ראקוטן עםגלולות, הגלולות לא מגינות ב100% . אני מאוד מבולבלת רציתי דעה נוספת בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
דוד פרלה09/05/2008שרון שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית BEOK ,ניתן לשלב טיפול בצמחים ודיקור המיטיב עם העור במידה ואינך יכולה לקחת אוראקוטן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטס וטיפול גופריתאבני06/05/2008
בוקר טוב
בני בן חצי שנה וסובל מזה כחודשיים ממה שאובחן כאטופיק דרמטיטס בכל חלקי הגוף -מעין פריחה אדומה ולאחר מכן התקלפות העור ויובש חזק-מטופל באדרמה ובאטופיק קלייר-שעוזרים קצת...החלטנו לפנות להומיאופת בעל שם דבר בתחומו וקיבלנו טיפות sulphur 30 האם מדובר בגופרית?
אשמח לדעת במה מדובר והאם אכן סגולות הגופרית מיועדות למרים של אטופיק דרמטיטס הבנתי שגופרית מתאימה דוקא לטיפל בסבוריאה.
ושאלה אחרונה האם תמיד יש החמרה במצב המטופל בעת תחילת טיפול הומיאופתי או שאין זה מחייב?
תודה מראש על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס-אסתמה של העור
דוד פרלה06/05/2008אבני שלום,
הטיפול שקיבלת הוא טיפול מקובל בהומאופתיה לאטופיק דרמטיטיס ולמיטב ידיעתי [ אני מומחה לרפואה סינית ] עוזר פעמים רבות ,מדובר בגופרית אבל בדילול כל כך גדול שלא נכון להתיחס לכך כגופרית רגילה שאנו מכירים, למיטב ידיעתי לא תמיד יש החמרה אחרי הטיפול ההומאופטי.
בברכה
דוד פרלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים-04/05/2008
אתה יכול להסביר לי איך לסבתות בנות 70 יש עור יותר יפה משלי??????????
הכל בדרכים טבעיות...אבל מה הדרך??אפילו בגיל 18 , העור פנים שלהן נראה יותר טוב משלי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים
דוד פרלה05/05/2008לילוש שלום,
מספר סיבות: 1,תורשתי ,2, תחזוקה נכונה של העור,מתן לחות, חשיפה מבוקרת לשמש,3. תזונה נכונה.
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו
-06/05/2008שהגנים אצלי לא משהו
תוכל לתת לי טיפים?
העור שלי הוא יבש אגב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
דוד פרלה08/05/2008לילוש שלום,
הקפידי לפחות פעמיים ביום לתת לחות לעור, הימנעי מחשיפה לשמש, רק בשעות המותרות ,בוקר מוקדם ואחר הצוהרים, אוכל- הימנעי ממטוגן,חריף ואלכוהול, -מגבירים יובש בעור.
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנתנאל04/05/2008
שלום רב לך
אני בן 16 ואני מתחיל למרוח משחת רט אויט 0.025%.
הרופא אמר לי למרוח אותה כל לילה לקראת השינה .
האם אני יכול לטפל בפנים שלי עם רט אויט בתקופה זו של הקיץ ע"י מריחה רק בלילות?
האם אין שום סיכון כלשהו ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתנאל שלום
דוד פרלה05/05/2008נתנאל שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית BEOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)