מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בסבומדיסדורון15/08/2008
שלום רב , קניתי את שמפו סבומדיס , וכן התחליב לקרקפת לטיפול בסבוראה . האם ניתן לחפוף יותר מפעמיים בשבוע .... ? האם יש הגבלת זמן שימוש בתכשירים יותר מחודשיים שלושה ... ? האם השימוש הן בשמפו והן בתחליב עשוי לגרום לנשירת שיער...? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בסבומדיס
דוד פרלה18/08/2008דורון שלום,
ניתן לחפוף גם שלוש פעמים בשבוע ,וגם כל יום במידה ויש צורך, אין הגבלת זמן על השימוש,לא ידוע על נשירת שיער כתוצאה מהשימוש בתכשירים אלה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה אדמומיתקובי14/08/2008
באזור פיקת הרגל ,בצוואר ובעורף הופיעה לי פריחה אדמומית ומגרדת.. מרחתי באזור הנגוע משחת penadryl על פי המלצת רוחק בבית המרקחת והנני מרגיש נפיחות קטנה באזור הנגוע ותופעת הגרד ממשיכה ללוות אותי מה ניתן לעשות כנגד סימפטומים אלו? עלי לציין שאני נמצא כעת בטיול בארצות הברית.. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה אדמומית
דוד פרלה15/08/2008קובי שלום,
התאור שלך מתאים לתגובה אלרגית קלה שעוברת בד''כ די מהר ,במידה ולא עובר תראה רופא עור לאבחון וטיפול מדוייקים יותר ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה...?עדי14/08/2008
היי, לפניי כמה ימים גירדתי במקום מסויים ואחריי הגירוד ראיתי שמתחילה להופיעה לי פריחה באיזור בהתחלה זה היה אדום ואח"כ זה נהפך לבהיר יותר (לבן).. מאז גירד לי בעוד כמה איזורים וגם בהם הופיעה הפריחה. זה נראה כמו חררה כזאת :\ מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר להעלים את זה? ולמה תחושת הגרד לא נעלמת?? אודה לכם על תשובה מהירה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
דוד פרלה15/08/2008עדי שלום,
התאור שלך דומה לתגובה של אקזמה אלרגית , תנסה את הספרי המרגיע מסדרת טופיק מדיס של חברת קמדיס ,מבוסס על צמחי מרפא סיניים ומקל מאד על גרד, במידה ולא עובר פנה לרופא עור לאבחון יסודי יותר,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי:)14/08/2008
יש לי שאלה בקשר לקרם הגנה אם אני קונה את המספר הגבוהה ביותר למרות שלא בטוח שאני צריכה..זה יפגע בי אכשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דוד פרלה14/08/2008שלום,
לא מזיק ,אבל מספיק לדעתי להשתמש ביין 15-45,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אני לא יודעת בדיוק מה אני צריכה
:)14/08/2008אני אקנה של דר פפישר..הכי כמעט הכי גבוהה.. העיקר שזה לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים..13/08/2008
יש לי פפצעים על הגב וזה נורא נורא מגעיל ואני גם לא מסוגלת ללבוש חולצה עם מחשוף בגב.. איך מטפלים בזה?אפשר בעזרת תרופה לחצ'קונים בפנים?ואיך מונעים את זה?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם יש לי פצים קטנים
..13/08/2008על הרגלים והידים מלמעלה כזה..קטנים..אבל נדמה שזו בעיה אחרת כי בגב זה די גדול, רואים אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
דוד פרלה14/08/2008
שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל דיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון עוזר מאד מנסיוני באקנה,
הטיפול מתמקד על הורדת הדלקתיות והרגעת העור המגורה, בתזונה מומלץ להימנע מחריף אלכוהול ,מתוקים, וקמח לבן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטופיק דרמטיטיסמירי10/08/2008
דוד שלום אני מאובחנת כבעלת אוטופיק דרמטיטיס, שמתפתח בעיקר בחודשי החורף. השנה הופיעו אצלי גירודים ופריחה בבית השחי. משחות וכדורים שניתנו לי לא עזרו לפתרון המצב. להיפך, המצב רק מחמיר. הגירודים מלווים אותי במהלך כל היום, והאדמומיות התפשטהלכיוון החזה. שבוע שעבר עברתי טסטים בתל השומר, שבסופן גילו, כי יתכן ואני אלרגית לחומרים המצויים בקוסמטיקה. אם אכן זהו המצב, במה כן עלי להשתמש? כמו כן מה ימנע ממני את הגירודים שלא פוסקים כרגע? ואיך בכלל אני יכולה לטפל במחלה הזו? אשמח אם תענה על שאלותי. אני נואשת מביקורים אצל רופאים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
דוד פרלה10/08/2008מירי שלום,
עלייך להשתמש בסבונים וקרמים היפו אלרגנים שאינם מכילים את החומרים שאת אלרגית אליהם, תנסי קרמים וסבונים המיועדים לאטופיק דרמטיטיס [ חברת קמדיס-מבוססת על צמחי מרפא סינים וחברת אדרמה מבוססת על שיבולת שועל טובים ]טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יעזור מאד מנסיוני לאזן את הגוף מבפנים כדי שגם אם את בחשיפה לאחד החומרים שאת אלרגית אליהם לא תיהיה תגובה אלרגית חריפה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי עוד משחה מדהימה לטיפול
שרון מליק18/03/2009הבת שלי סובלת מאוטופיק דרמטיטיס, אחרי שהסתובבתי בין הרבה רופאים קונבנציונלים ואלטרנטיביים, במטרה למצוא פיתרון וקניתי ממיטב כספי משחות ותרופות שהומלצו על ידי אותם הרופאים והמטפלים, כמעט והתייאשתי. נכנסתי לסופר פארם ואישה שבמקרה (למרות שאני לא מאמינה במקריות) שמעה אותי מדברת עם הרוקח אמרה שהיא מכירה משחה שמבוססת על צמחי מרפא שעזרה לה פלאים... סקין סייבר של מורז. הייתי די סקפטית אבל, עכשיו אחרי חודש שאני מורחת את ביתי במשחה אני יכולה לומר שהיא צדקה. אז אני ממליצה לך על משחה זו. היא מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי עוד משחה מדהימה לטיפול
דוד פרלה19/03/2009שרון שלום,
העור האטופי רגיש במיוחד לכן אין משחה אחת מנצחת, לכל אחד משחה אחרת ממיגוון המשחות הקיימות עוזרת ופעמים רבות לוקח זמן עד שמוצאים את המשחה המתאימה, בטיפול של רפואה סינית הטיפול הפנימי הכולל צמחי מרפא ודיקור ומטרתו להחזיר את האיזון לגוף ולמערכת החיסון הוא החשוב ביותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסאוסנת09/08/2008
שלום דודי שמי אוסנת ואני עוסקת ברפואה סינית :), רציתי להתייעץ איתך בקשר לפורמולה שנתתי למטופל שלי. המטופל הוא בחור כבן 67 . הגיע עם תלונה עיקרית של גרד עז ונפיחות קלה באזור של השוק התחתונה ( ממש מעל מיקום של גרב עד ההתחלה של אזור שריר התאומים ). המטופל אומר כי חום , הזיעה ולחץ מחמירים את הצורך של הגירוד -בעיקר שם לב שכאשר מרגיש לחץ מסויים ישר פונה לגירוד כיאלו זה מקל על תחושת הלחץ באופן מסויים ,בפרק הזמן הראשון של הגרד יש תחושת סיפוק ונועם מהגרד עד שהעור עצמו נפצע ויש פצע ואז התחושה נהפכת לכאב. בנוסף העור עצמו נוטה לייבש אם אינו מורח משחה שמנונית על העור . מיקום נוסף שמופיע האטופיק והגרד הוא באיזור הירך לאורך מרידיאן הכבד ומעט על מרידין הקיבה , ישנם איזורים בגב מאחורה וכן מעט אטופיק לאורך צידי הגוף באזור של הבטן . על חלק הגוף העליון בידיים היה מעט ולאחר שנתנו לו זריקת קורטיזון לא חזר ,בפנים וקרקפת מעולם לא היה. אובחן בגיל צעיר בעודף בילי רובין- תסמונת ג'לברט . בגיל שנתיים שתה נפט ( בטעות ) בנוסף פעם היה סובל מאורטיקריה כשהיה נער עד גיל מבוגר טוען כי האורטיקריה הפכה לאטופיק היה חולה בצהבת . רגישות למאכלים מסויימים בתקופות שונות - כרגע רגיש לחלב - לקטוז לוקח כדורים ללחץ דם וכן חוסר בB12- לוקח כדורים 2-3 בשבוע אוכל הרבה ירקות היציאות תקינות אבל נוטות לרכות וכן יכולות להופיע בין 2-3 פעמים ביום - צבע חום שוקעות , אינן נמרחות או מסריחות באופן יוצא דופן אין כאבים במתן שתן נרדם בקלות ומתעורר מרעשים קטנים טוען כי חם לו כל הזמן הדפקים היאנגים חיצוניים מאוד בעיקר בצד שמאל והיינים חסרים נתתי לא את הפורמולה הבאה : CHAI HU 9g BAI SHAO 12g KU SHEN 15g PU GONG YING 15g HE HUAN PI 15g CHAN TUI 12g SHAN YAO 15g GAN CAO 3g המטרה הכללית היא עבודה על ניקוי פתיחה והזנה של הכבד בנוסף שמתי צמחים שעובדים על הנפש וכן גם על הגרד חשוב היה לי להשמור על המרכז ולהזין אותו ולו רק בקצת מפני שורב הצמחים הם נוטים להיות מרים וקרירים דודי אשמח לקרוא מה אתה חושב ומה הייתה נותן חשובה לי דעתך ,ומעניין אותי לדעת איך אתה רואה את הקייס . אני מאוד רוצה לעזור לו להפחית את הגרד, ולהוציא לו את הלחץ . שיהיה התחלה של שבוע נפלא תודה מראש אוסנת ליאון ואליס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
דוד פרלה10/08/2008אוסנת שלום,
הפורום נועד לשאלות מטופלים ולא להצגת מיקרים ברפואה סינית על ידי מטפלים,
בכל מקרה לא כתבת לגבי הלשון שהיא חשובה מאד באבחון, מטופלים בגיל של המטופל שלך נוטים לחוסר ביין עם חום של חסר , ולתופעות של יובש בעור המחריפות את תחושת הגרד, ההרכב שנתת ניראה בסדר אבל אולי כדאי לך גם להזין את היין ולנקות חום של חסר,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אוסנת10/08/2008שלום דודי קודם כל תודה על התשובה והלאה ..... טוב מבחינת הלשון היא בעלת חיפוי לבן לא עבה אבל החיפוי עצמו הוא גם אינונו דק . בקשר לשאלות של מטפלים האם יש מקום או דרך אחרת בה אוכל להעזר בניסיונך לגבי שאלות עתידיות ? יש לי שתי שאלות נוספות :) בנוגע לזמן ההשפעה של צמחים - ברור לי כי לכל מטופל יש זמן החלמה משלו אבל האם יש זמן השפעה מסויים בו אני צריכה לבדוק את עצמי פעם נוספת או אפילו לשנות את הפורמולה אם היא לא עובדת ( למשל 3 חודשים )? האם הייתה מציעה צמחים אחרים ? שיהיה המשך שבוע נעים ותודה מראש אוסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסנת
דוד פרלה11/08/2008אוסנת שלום,
לצערי אני עמוס מדי בכדי ליעץ למטפלים, קיימת ספרות רפואית עשירה במידע שאת יכולה להעזר בה. בספר dermatology in chiense medicine של ד'ר xu תימצאי מידע רחב וטוב על כל מחלות העור, במידה ואין הטבה אחרי חודש צריך לשנות את האבחנה וכמובן את הרכב הצמחים. בד''כ כאשר הפורמולה בכיוון הנכון כבר בשבוע שבועיים הראשונים ישנה הקלה במצב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שאני צריכה פתרון בהקדם האפשרי!שאלה...08/08/2008
יש לי פצעי בגרות ולאחר משחה מעולה הם נגמרו לי אך יש לי צלקות...רציתי לדעת אם יש משחה או משהו כלשהו(לא ניתוח..)שיכול להעלים לי את הצלקות לגמרי.כל העונה לי תודה רבה!:) אנא ענו במהירות האפשרית!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דוד פרלה10/08/2008
שלום,
לא ידוע לי על משחת פלא היכולה להעלים צלקות, הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפתדניאל07/08/2008
רציתי לדעת אם באמת עדיף להשתמש בבוקסרים כדי למנוע שפשפות ואם כן מה שחשוב לי לדעת האם עדיף בוקסרים צמודים או שעדיף בוקסרים לא צמודים? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשת
דוד פרלה07/08/2008דניאל שלום,
עדיף בוקסרים לא צמודים למניעת חיכוך,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קוניםמ'07/08/2008
יש לי די הרבה חצ'קונים בפנים שהם אדומים נורא ובולטים. ניסיתי לשים משחות וג'לים למינהם ואפילו משחת שיניים. לא רק שהחצ'קונים אדומים אלה גם האיזור למשל במצח יש קו אדום ממש. זה נורא מרגיז ומעצבן. יש אפשרות לעשות משהו שיוציא אותם חוץ מרוקוטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים
דוד פרלה07/08/2008מ' שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל דיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון עוזר מאד מנסיוני באקנה,
הטיפול מתמקד על הורדת הדלקתיות והרגעת העור המגורה, בתזונה מומלץ להימנע מחריף אלכוהול ,מתוקים, וקמח לבן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהנטע04/08/2008
האם יש משחה שאתה ממליץ נגד או לשיפור סימני מתיחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
דוד פרלה05/08/2008נטע שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד וצריבות בכף הידאלירן04/08/2008
שלום רב לד"ר אני סובל כבר כ 4 חודשים מתופעה מעניינת,הכפות ידיים מגרדות לי מאוד מאוד וצורבות וזה קורה לי רק בערב,אף פעם לא קרה לי שזה קורה ביום,תופעה מוזרה מאוד,זה מגרד צורב ואז האצבעות מתנפחות קצת,הייתי אצל רופא (ד"ר זאב פאם) המליץ על משחות מולטידרם ו ניזורל,לא עזר לי בכלל בכלל,אני מיואש לא ידוע מה לעשות,אם יש לך כיוון מה זה יכול להיות ולהמליץ לי על משחה/תרופה/טיפול שיוכל לעזור לי אני ממש אודה לך תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד וצריבות בכף היד
דוד פרלה05/08/2008אלירן שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לעזור לך , ברפואה סינית התופעה יכולה להיות קשורה לתגובה אלרגית או לחוסר איזון פנימי שהשפיע על העור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות וגרדלינוי04/08/2008
שלום לך! לפני מספר חודשים היה לי גדד ואדמומיות בקרקפת בשני מוקדים מעל העורף בשיער, ניתן לי קרם טבעי שניקרא סבו קרם, הוא בהתחלה טיפה הרגיע את המקום, אבל הוא לא עזר לי, לאחר מכן הלכתי לרופאת עור, היא אמרה לי שזה גירוי, ונתנה לי טיפות סטוריאידים בשם אולוקום, זה עזר לגירוי, והמקום נישאר ורדרד, ומספר חודשים היה בסדר, לפני כשבוע שוב יש לי גרודים באותו מקום,ואדמומיות, יש לציין שהגירוד מחמיר כשאני מזיעה במקום הזה . אני מאוד מאוד אשמח להמלצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות וגרד בקרקפת
דוד פרלה05/08/2008,
נירה שלום,
התופעה יכולה להיות קשורה לסבוריאה דרמטיטיס של הקרקפת, המלווה גם באודם גרד וקשקשת קלה, טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזרים מאד מנסיוני ,מחזירים את האיזון הפנימי לגוף ומשפיעים בכך על העור,קרם סבומדיס תחליב לקרקפת של חברת קמדיס מבוסס על צמחי מרפא סיניים יכול גם להקל במצב זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעור הקרקפת,גילי03/08/2008
שלום, מדי כמה זמן יש לי צריבה בעור בקרקפת עד כי הוא ממש שורף, האם יש לכך טיפול כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בעור הקרקפת
דוד פרלה04/08/2008גילי שלום,
לך לרופא עור להיבדק לאבחון מדויק ,התופעה יכולה להיות קשורה למספר מחלות עור,הנפוצה שבהם סבוריאה של הקרקפת, המלווה גם באודם וקשקשת קלה, טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזרים מנסיוני ,קרם סבומדיס תחליב לקרקפת של חברת קמדיס מבוסס על צמחי מרפא סיניים ויכול להקל במצב זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוראה בםניםנעם30/07/2008
סובלת מסבוראה בקרקפת מספר שנים, השבוע הופיעו כתמים אדומים בפנים עם קסקסים נראה כסבוראה, האם ניתן להשתמש בסבומדיס לושן שמיועד לקרקפת, גם לפנים? במה עוד ניתן להשתמש, להגיע לרופא עור יקח לי כמה שבועות, סידור לא מובן בצבא (חיילת בסדיר) אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה דרמטיטיס
דוד פרלה31/07/2008נעם שלום,
עדיף סבומדיס קרם פנים של חברת קמדיס ,תכשיר המבוסס על צמחי מרפא סיניים ועוזר במצבים אלה,
טיפול בצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון עוזר מנסיוני יותר לטווח הארוך,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)