מידע רפואי
פורומים
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- ניתוחי עיניים, ניתוחי עפעפיים
- ביטוח בריאות
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- יעוץ זוגי ודייטינג
- פדיקור
- רפואת עור משלימה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- אפילפסיה - תמיכה
- התפתחות תינוקות
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- הפרעות דיבור, ליקוי דיבור, גמגום
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- אקנה-רוזציאה
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- שתיית אנשור פלוס בהריוןאסנת27/08/2017
שלום
אני בהריון שבוע 13. שוקלת 47 קג , גובה 163. בנוסף אני חולת קרוהן אך כרגע המחלה ברמיסיה. לפני ההריון ירדתי במשקל לא ידועה הסיבה ובתחילת ההריון סבלתי מבחילות והקאות. המשקל שלי המקורי היה 54. השאלה האם ניתן לשתות אנשור פלוס בכדי לנסות לעלות במשקל ולמנוע ירידה נוספת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנשור בהריון
דנה שפילמן28/08/2017שלום אסנת,
איני יכולה לתת לך המלצה כזו בשלט רחוק. אני מציעה לך לקבוע תור בהקדם לדיאטנית למתן המלצה המתאימה לך אישית וכמובן מעקב לאורך ההריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד