סוג תוסף סידן בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג תוסף סידן בהריון
    דנה
    16/11/2019

שלום,
    אני בשבועות הראשונים להריון, הרופא נשים רשם לי לקחת תוסף סידן ציטראט. מבירור שעשיתי הבנתי שקיים בשוק סידן אמורפי שנחשב טוב יותר, ואינו שוקע בעורקים ובכליות.
    רציתי לדעת אם יש בעיתיות כלשהי לצרוך את הסידן האמורפי (במקום ציטראט). ואם כן מה המינון המומלץ?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג תוסף סידן בהריון

הוספת תגובה

תמונה

• תשובות

ד``ר ניר רם דובדבני
    17/11/2019

שלום דנה,
    אכן בהריון יש צורך לדאוג לרמה מספקת של סידן. אך ניתן לקבל גם מהמזון בצורה טבעית. לגבי סוג תוסף אם יש צורך בכך ממליץ להתייעץ עם הרופא שהמליץ לך או עם תזונאית.
    בכל מקרה מצרף קישור להמלצות משרד הבריאות לתוספי מזון בהריון.
    https://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/during/Pages/proper_nutrition_during_pregnancy.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• דעתי

טלי שרון
    17/11/2019

מהיכרות שלי עם הסידן האמורפי (שגם אני וגם אמא שלי לוקחות) הספיגה שלו גבוהה יותר ולכן הוא יעיל יותר. בגלל שאת בהריון הייתי ממליצה לך להתייעץ עם הרופא אם זה מתאים לך ומה המינון שכדאי לך לקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו