מידע רפואי
פורומים
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- מיאסטניה גרביס
- רשלנות רפואית
- מחלות המעי הגס
- היפנוזה
- תרופות סבתא
- יעוץ זוגי ודייטינג
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- וטרינריה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- איידס, HIV
- בעיות פוריות - תמיכה
- התפתחות תינוקות
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג תוסף סידן בהריוןדנה16/11/2019
שלום,
אני בשבועות הראשונים להריון, הרופא נשים רשם לי לקחת תוסף סידן ציטראט. מבירור שעשיתי הבנתי שקיים בשוק סידן אמורפי שנחשב טוב יותר, ואינו שוקע בעורקים ובכליות.
רציתי לדעת אם יש בעיתיות כלשהי לצרוך את הסידן האמורפי (במקום ציטראט). ואם כן מה המינון המומלץ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר ניר רם דובדבני17/11/2019שלום דנה,
אכן בהריון יש צורך לדאוג לרמה מספקת של סידן. אך ניתן לקבל גם מהמזון בצורה טבעית. לגבי סוג תוסף אם יש צורך בכך ממליץ להתייעץ עם הרופא שהמליץ לך או עם תזונאית.
בכל מקרה מצרף קישור להמלצות משרד הבריאות לתוספי מזון בהריון.
https://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/during/Pages/proper_nutrition_during_pregnancy.aspx* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
טלי שרון17/11/2019מהיכרות שלי עם הסידן האמורפי (שגם אני וגם אמא שלי לוקחות) הספיגה שלו גבוהה יותר ולכן הוא יעיל יותר. בגלל שאת בהריון הייתי ממליצה לך להתייעץ עם הרופא אם זה מתאים לך ומה המינון שכדאי לך לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?