מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!נעמה23/02/2011
שלום.
אני וחבר שלי קיימו יחסי מין היום פעם ראשונה. ניסינו פעם ראשונה לפני מספר ימים אבל היום זה התבצע במלואו.
אני לא לוקחת גלולות ואף פעם לא לקחתי. לא השתמשנו בקונדום, אבל הוא גמר בחוץ.
האם יש מצב להריון??? כדאי לקחת פוסטינור?? מה לעשות??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 16
נעמה23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/02/2011לא ברור לי למה בעצם לא השתמשתם באמצעי מניעה. בכל אופן ממש אי אפשר להסתמך על שיטת ה"לגמור בחוץ" כאמצעי מניעה בגלל שמספיק שיש נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת כדי שיהיה סיכון של הריון לא רצוי. אם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה, יש מצב לפוסטינור ולהבא נא לא לשחק עם אש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפטמהנער בתבגר22/02/2011
שלום,כבר שבועיים שיש לי גוש קשה מתחת לפטמה כל מגע\מכה כואב לי האם זה נורמלי ומה אני אמור לעשות
תודה...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפטמה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011ללכת לרופא!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבן
נער בתבגר24/02/2011אני יודע אני בן 16 טכבר עברתי את גושי ההתבגרות ועכשיו זה יותר רציני ולכן אני שואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בן23/02/2011אני לא יודע למה מנהלת הפורום שלחה אותך לרופא ,גוש בציצי שכואב הוא דבר נורמאלי בגיל ההתבגרות של בנים זה קורה לכולם וכעבור מספר חודשים נרגע ומתרכך הציצי והגושים בציצים נעלמים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן שלום
מירב שרון24/02/2011למען הסר ספק, עדיף להיבדק אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלה בלהאנונימי22/02/2011
ללא ענית לי מה אני אמור לעשות. אני לא גומר מזיון.... ><"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה רוצה לענות לך
מירב שרון23/02/2011אך היא ביקשה שתאמר לה בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך האוננותרני22/02/2011
איך אני גורם להשפכה יותר איטית ואוננת יותר איטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך האוננות - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011תנסה להאיט את הקצב של...בזמן האוננות תן לעצמך לחוש את עצמך ותעצור כמה פעמים לפני נק' האל חזור ואז תמשיך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים משתולליםבת 1722/02/2011
הי צוות הפורום
יש לי בעיה
אני בת 17 וההורמונים אצלי משתוללים באופן כמעט לא נורמלי
אני מרגישה שאני חייבת מישהו, כי עוד שניה אני הולכת להתפוצץ
אבל יש שתי בעיות בנושא...
קודם כל, אני לא מוצאת לי אף אחד
דבר שני, גם אם אני אמצא-אני רוצה לחכות לחתונה. הבטחתי לעצמי, אני לא יכולה שלא לקיים את זה. חוץ מזה שאני גם מפחדת ומתביישת, ככה שהעניין של לחכות לחתונה זה לא רק כי הבטחתי לעצמי
מה עושים בשביל להפיג את הרגשות האלה? אני מרגישה שעוד רגע אני פשוט הולכת לקפוץ על כל גבר שאני אראה ברחוב ולהביא אותו הביתה...
זה גם מפריע לי בבי"ס ובבית, כל מה שאני עושה זה רק לפנטז על בחורים מדהימים שבכלל לא הכרתי מעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחתיקה !!
רון22/02/2011מפרגן על היוזמה לחכות לחתונה !!!
תהיי סבלנית זה רק הורמונים.....
אהבתי את הגישה שלך ילדה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים משתוללים - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011לאונן...................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי22/02/2011
אני דתי בן 14 ואני מרגיש שיש לי דחף לסקס אני מאונן פוולל ואני לא יודע איך לספק את גופי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011מאונן וגומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי23/02/2011אני לא יודע כלכך לגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על האיחור במענה
דניאלה פרייפלד26/02/2011אם כך, מתי אתה מחליט לסיים? והאם זה שאתה דתי, מונע ממך לגמור עד שיש פליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי27/02/2011אני לא יודע לגמור אני מישו שיסביר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על האיחור במענה - תגובה
דניאלה פרייפלד28/02/2011אז אני מבינה ממך למרות האיסור, אתה רוצה לגמור ..
אתה בטוח שלאחר מכן לא יהיה לך נקיפות מצפון?
ואיך אתה מאונן נכון להיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא!!
חסוי28/02/2011לא יהיה לי נקיפות מצפון כי אני מאוד משתוקק לזהואנחנו מדברים על זה החבריה על לאונן כמו לשפשפ את איבר המיןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא!! - תגובה
דניאלה פרייפלד28/02/2011אז מה אתה עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבשורוניקה22/02/2011
שלום,
אני וחבר שלי עוד לא שכבנו, אני בתולה, ובפעם האחרונה שהיינו יחד הגענו למצב שאנו מקיימים "סקס יבש" כאשר שנינו רק עם תחתונים. הוא התחכך בי באיבר מינו באיבר המין שלי אך אינני בטוחה שגמר, לא הייתה חדירה והתחתונים נשארו עלינו. ככל הנראה הוא לא גמר. המחזור שלי היה לפני כחודש ואמור להופיע בעוד כשבוע, האם יש סיכוי כלשהו שנכנסתי להיריון בדרך זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011זרע אינו חודר בד ...כל עוד היתם עם תחתונים והתאור שלא גמר .לדעתי אין לך ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יוצא לנשיםאנונימי21/02/2011
מה יוצא לנשים אחרי שהן מקבלות אורגזמה?
זה שפיך כמו בנים או זה משהו אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יוצא לנשים - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011בדכ לא יוצא כלום...יש רק הרגשה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני גיי או משהואנונימי21/02/2011
יש לי בעיה אני מזיין פול בנות ואני אפעם לא גומר אולי בפעם אחת או פעמיים וזהו וגם זה היה ביגלל מציצה אנלא יודע מה יש לי אולי אני הומו ואנלא יודע חחחחחחחחחחחח?! זה מטרידדדדדדדדדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גיי או משהו - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011זה שאתה לא גומר לא מצביע על זה שאתה הומו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני אמור ללעשות?
אנונימי22/02/2011מה אני אמור לעשות אז..? ><"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני אמור ללעשות? - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17
אנונימי23/02/201117
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17 - תגובה
דניאלה פרייפלד25/02/2011האם אתה מאונן ואם כן האם אתה גומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכה
אנונימי01/03/2011כה פעם כן פעם לא ואם כן זה ממש קצת שפיך.. אנלא יודע למה זה רק בזמן האחרון אולי זה כי אני קיבלתי מכות בביצים? אני חוטף הרבה בזמן האאחרון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכה - תגובה
דניאלה פרייפלד02/03/2011ממי אתה חוטף מכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים
אנונימי07/03/2011חברים אבלל זה בטעות הם נותנים לי זה לא בכוונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים - תגובה
דניאלה פרייפלד08/03/2011איך מקבלים מכות לא בכוונה?
וכמה שפיך אתה חושב צריך לצאת... אם יוצא כמות ,ככפית, זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאאא
אנונימי08/03/2011הא אז פאנן יוצא לי יותר מכפית תודה נשמה עזרת :) ואני חוזר לשאלה המקורית למה אני לא גומר מבנות שאני שוכב איתן :\?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאאא - תגובה
דניאלה פרייפלד09/03/2011אילו בנות שאתה מכיר ויצר איתם קשר או.....
האם יש חימום...
האם באמת בא לך...
יש לא מעט סיבות לכך שבחור לא גומר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ...
אנונימי10/03/2011שום חימום אנלא רוצה את הבנות האלה ואני לא אומר שהן לא יפות הן יפות אבל אנלא רוצה אותן ואני רוצה ילדה אחרת ביכלל ואותה קשה לי להביא וליהיות איתה אולי זה ביגלל שזה מטריד אותי אנלא מצליח ליגמור או משהו :\ ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ... - תגובה
דניאלה פרייפלד10/03/2011יש בזה משהו אם אתה טרוד זה בהחלט יכול להשפיע על זה שאתה מתקשה לגמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לך לעזור לי
אנונימי10/03/2011בא לך לתת לי הצע איך להתקרב אלייה כל בת אני יכול להביא רק אותה לא! אנלא יודע למה.... כל פעם שאני מיתקרב אלייה איך שהוא היא מיתרחקת.. אולי בנות אחרות דיברו איתה עליי דברים רעים?. :\ אני מבואס ביגלל זה..... אני כבר שבוע בלי ללעשות ביד או בלי זיון או בלי בת ביגללה קשה לי =\...
אנונימי10/03/2011אני רוצה לציין את העובדה שאני מכור לסקס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד12/03/2011אז אם אתה מכור ,אתה צריך טיפול אנטי התמכרותי...
כאן ובדרך זו לצערי לא אוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהמ
אנונימי12/03/2011איפה אני מטפל בזה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהמ - תגובה
דניאלה פרייפלד13/03/2011יש שטוענים שאין הבדל בטיפול בין ההתמכרויות השונות ולפי טיעון זה יש לגשת למטפל אשר יודע לטפל בהתמכרות באשר הוא..
ויש גם אפשרות של מכון רם, בתל אביב, שטיפלו בנושא של התמכרות למין ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות בבקשההההורד21/02/2011
אני מאוד בדילמה ואשמח לתגובות: אני בחורה שלא נהנית מהחדירה עצמה וגם לא אוהבת מאחורה אלא מזה שיורדים לי וכד' . מה ניתן לעשות עים בן זוגי מלבד חדירה. ומה ניתן לעשות לו חוץ מ"לרדת" לו? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות בבקשהההה - תגובה
דניאלה פרייפלד21/02/2011כל גופכם מיני וניתן להינות ממנו בדרכים שונות ומגוונות, תהיו סקרנים תשתמשי בדמיון כל עוד ששניכם מסכימים ניתן להינות לא רק חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה
ורד21/02/2011כמו מה דניאלה אני רוצה גם לרצות אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהKדניאלה תשובה
ורד22/02/2011בת 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהKדניאלה תשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2011למה את מרגישה שאת צריכה לרצות אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דיי דחופה אשמח לתשובה בשבילי.חסויי21/02/2011
שלום ...
אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי , ומאד נהנת מכל המגע איתו מלהרגיש אותו ואת חום גופו
ויש משיכה אליו והכל ..
עכשיו יש לי בעייה שנימשכת ככה כבר כמה זמן עם כל בן זוג שהיה לי
המצב ככה , שאני עושה יחסי מין עם הבן זוג בפעם הראשונה אני מרגישה שאני מגיעה לאורגזמה וכולי רטובה ואפשר לראות את הגמירה שלי... אבל יום למחרת ששוב מקימיים יחסים פתאום אני כבר לא מגיעה לזה והמקום יבש וקשה להחליק את איברו לתוכי.
יום אחרי שוב אותו הדבר חוזר..רק אחרי שבוע שבועיים שאני לא מקיימת יחסים ואז שוב ניפגשים ומקיימים שוב אני מגיעה למצב התקין ואחרי זה פתאום לא .
מה הגורם לזה ולמה זה ככה ?
זה מגיע למצב שבן זוגי חושב שלא כייף לי שאני לא נימשכת אליו שהוא לא עושה לי טוב
וזה ממש ממש לא ככה !
ושזה קורה זה מתסכלל אותי שבא לי לבכות מיזה
עוד משהו בנוסף אני אף פעם לאדעת מתי אני גומרת או לא ? מה מרגישים שגומרים?!
ואיך הגבר יודע להרגיש עם גמרת או לא ?
אני יודעת שאני גומרת רק במצבים שאני כולי רטובה ורואה את הנוזל שלי
אך לא מרגישה את זה ספציפי ויודעת להגיד מאמי גמרתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון21/02/2011במצבים של יובש בנרתיק, אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY TU LOVE GEL שאפשר לקנות בכל בית מרקחת של ניו-פארם/סופר-פארם ליד מדפי הקונדומים.
האורגזמה אצל האשה היא מאוד אינדיבידואלית ומשתנה מאחת לשנייה. אם אינך יודעת אם את מגיעה לאורגזמה אז כדאי לך להתנסות בלחקור את המיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות וכך תוכלי ללמוד מה מענג אותך ואז לכוון את החבר שלך על מנת שגם הוא ידע לעזור לך להגיע לסיפוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףורד21/02/2011
שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו שהיה קצת רטוב מהגירוי? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי שלום
מירב שרון21/02/2011יש סבירות מאוד נמוכה של הריון לא רצוי כתוצאה מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין קטןבן19/02/2011
אני בן 16 ויש לי איבר מין בעורך של 12 ס"מ. רציתי לדעת מה העורך הנורמאלי שצריך להיות הפין בגילי והאם יש לי פין קטן?כמה נחשב פין קטן וכמה גדול?
אני לא יודע אם זה קשור אבל הגיל עצמות שלי הוא 15 ואני יחסית עדיין גובה.עכשיו הגובה שלי הוא 164 אבל רופא אמר לי שאני יגיע לגובה 170,האם יש לזה השפע?
מצתאר שחפרתי ותודה בכל מקרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפין לא קבע
אילן20/02/2011ולי יש פין עקום
והוא עשה את עבודה מציין ונהנה ממנו מי ההנאה שהוא מפיק
אתה בחור צעיר עד יגדל לך
בסקס נהנים ביחד בלי השאוות ותחרות למינהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בן20/02/2011אילן אתה אחד ממנהלי הפורום?
היו לי עוד כמה שאלות אם משהו מהמנהלים יוכל להנות לי זה היה נחמד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרז שלום
מירב שרון20/02/2011הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8ס"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע. אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית, כנ"ל לגבי הפין שלך, אצל בנים יש צמיחה פיזית עד גיל 21. בינתיים האורך של הפין שלך לגמרי נורמאלי ומתאים לגילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שלום
בן20/02/2011מצד אחד אמרת שהפין מפסיק לגדול בסיומו של תהליך ההתבגרות.. ומצד שני שבנים מפסיקים לגדול בגיל 21..
כשהגיע סקסולוגית לבית ספרי היא אמרה שגיל ההתבגרות וסיום התפתחות איבר המין מתרחש בסביבת גיל ה-16....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/02/2011זה נכון שאיבר המין הזכרי על פי הנורמה מגיע לשיא הצמיחה שלו בגיל 16, אבל עדיין יש את השונות האינדיבידואלית בצמיחה. באופן כללי הצמיחה הפיזית היא עד גיל 21 אצל בנים ועד גיל 18 אצל בנות.
ועוד משהו, וזה נאמר כאן שוב ושוב אבל כנראה עדיין לא מספיק, אין שום משמעות לאורך של הפין. רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן, אז האורך ממש לא קובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
gsi22/02/2011כן זה קשור לגובהה...
אני בערך מטר 178-180 ואני בן 15 ויש לי 18ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להריון?מאיר19/02/2011
אני וחבר שלי שכבנו לפני יומים ובזמן המשחק המקדים היה חיכוך בנינו(הוא היה בלי קונדום עדיין והוא לא גמר)יש מצב להריון ?
וגם..הוא אמר לי שהוא הוריד את הקונדום אז הוא ראה שיצא קצת גמירה מהצדדים למעלה זה נורמלי או שיש סיבה לדאגה?
אשמח אם תענו לי
תודה רבה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי להריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבראנונימי19/02/2011
גודלים לי שערות על איבר המין האים זה נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)