מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת... תעזרו לי להבין משהו !!!!שרוווןן05/04/2011
האם אורגזמה וגמירה זה אותו הדבר ? ואם לא, אז מה ההבדל ביניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת... תעזרו לי להבין משהו !!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד05/04/2011אותו דבר,אך מיחסים,לרוב, גבר גומר ולאישה יש אורגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות באיידסרק שאלה05/04/2011
רציתי לדעת האם יש סיכוי להידבק באיידס אם הגבר לא גמר בתוכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות באיידס - תגובה
דניאלה פרייפלד05/04/2011אם לא השתמשתם באמצעי הגנה יש יותר סכנה להידבקות,גם אם הוא לא גמר בפנים .כי יש פליטת זרע ,קטנה אומנם, שגבר אינו חש בו ולכן לא שולט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אליםיניב04/04/2011
שלום אני בת 16 יש לי חברה בת 17 וחצי מאוד טובה והיא מספרת לי הכל לאחרונה היא סיפרה לי שכשהיא שוכבת עם חבר שלה [בן 18] באמצע הסקס שהוא בהסכמה מלאה .. הוא מכה אותה בישבן שורט אותה ומושך לה בשיער בחוזקה לאחר מכן היא תמיד יורדת לו והוא גומר לה בפה או על הפרצוף יש לציין שאין לי מושג כייצד יחסיהם אני רק יודעת שהיא אוהבת אותו אבל היא לא נהנת מהסקס הזה הוא מתקיים ביוזמתו בצורה הזאת .יום אחד הוא שיכנע אותה לישכב עם עוד שני חברים שלו וגם שם היתה אלימות הם עשו בה מה שרצו בלי להיתייחס אליה היא לא התנגדה אבל אמרה לי שהגוף שלה לא עמד בזה והיא לא נהנתה במקרה אחר סיפרה לי שהיא שכבה על הבטן חבר שלה שכב מעלייה ובפעם הראשונה החדיר את איבר מינו לישבנה היא התפתלה מכאבים וצעקה אך הוא תוך כדי דחף את אצבעותיו לפייה ואמר לה שששש כדי שתפסיק ליצעוק פעמים רבות הוא מחדיר אצבעות לתוך איבר מינה הוא יודע שהיא לא אוהבת את זה הוא אוחז בידיה בחוזקה ודוחף בכח את אצבעותיו לאיבר מינה . חברתי מאוד סגורה בחורה בריאה בנפשה ... אני עוד לא קיימתי יחסי מין אני מודעת לזה שלא כל הגברים כאלה אבל כשאני מתבוננת מהצד על הסיפור הוא זיעזע אותייי אישית . שאלתי היא האם בצורה שבה הוא משכיב אותה אכן זאת צורה אלימה האם זה אומר שהוא סוג של בן אדם אלים ? מעולם לא ארצה שמישו יתעלל בי ככה בעיני זאת אלימות ויחסו כלפייה ניראה לי מזלזל ביותר אשמח לישמוע את דעתך המיקצועית התנהגות כמו שלו היא לגיטימית ?זה מרתיע אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליר שלום
מירב שרון05/04/2011אני מבינה ממך שחברתך נמצאת במערכת יחסים אלימה, השאלה מה מביא אותה לבחור להישאר בקשר כזה? נראה לי שהיא צריכה לפנות לטיפול רגשי כדי לצאת ממעגל קסם שלילי שאליו היא נכנסה מתוך בחירה, אולי ממקום שהיא משחזרת אלימות שהיא כבר חוותה בעבר. בכל אופן, בתור חברה שלה אני מציעה לך לדבר איתה ולעודד אותה לפנות לטיפול בסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 13 וחציחסוי03/04/2011
שלום אני בן 13 וחצי, והזין שלי בזקפה הוא באורך 13 סנטימטר בערך.., אני יודע שהוא בסטנדרט, אבל אני רק בן 13, עד כמה הוא יגדל ?, וכולם אומרים שגדול זה טוב, יש גדול מדי?, עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון05/04/2011מה זה כולם אומרים שגודל זה טוב? כאן לפחות בפורום הזה אנחנו חוזרים שוב ושוב ואומרים שהגודל ממש לא קובע ואין לזה שום משמעות. שרוב הבנות מגיעות לארוגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן אז האורך בכלל לא רלבנטי כי האשה יכולה להגיע לאורגזמה שלה עוד טרם החדירה. אתה בגיל של צמיחה הפיזית וזה כנ"ל לגבי הפין שלך. אם יש כזה דבר גדול מדי, האם זה החשש שלך? בכל אופן, תדמיין את פתח הנרתיק שזה כמו "דלת" והנרתיק כמו "חדר", זה גמיש ומתרחב, אפילו תינוק יוצא משם יום אחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי דימומים בין מחזור למחזור....מיטל03/04/2011
למה זה קורה?? אני לא מדממת הרבה אבל התחתונית עם כתמים של דם כל פעם זה קורה לי בין מחזור למחזור...איך אפשר להפסיק את זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף
**04/04/2011נראה לי שהפורום המתאים זה זה
http://www.beok.co.il/Forums/פורום_גניקולוגיה_נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות, אצל גברים ונשיםאנונימי03/04/2011
שלום לכם,
לפי מה שהבנתי מכמה שאלות ששאלתי שאוננות אצל גברים אינה משפיעה כלל על איכות הזרע וזה לא יגרום בעתיד לבעיות.
שמעתי מחבר שאצל נשים זה הפוך, הוא אמר לי שאצל נשים האוננות אכן פוגעת, שיש מס' פעמים של אוננות עד שזה יתחיל לפגוע בהיריון שלה בעתיד.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון05/04/2011אין שום קשר בין אוננות לפריון, לא אצל הגבר ולא אצל האשה, הסר דאגה מליבך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אנונימי05/04/2011שלום ותודה לך על התגובה.
ברצוני לשאול שאלה נוספת, מה עם אוננות ומחזור, יש לזה קשר? זה פוגע במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
גלי06/04/2011אוננות לא פוגעת במחזור. אלו סתם אמונות תפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזקת את דבריה של גלי
מירב שרון06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בג'קוזיאיציק03/04/2011
אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין עם קונדום, קיימנו יחסים בג'קוזי/ אמבט עם קונדום, האם יש חשש לכניסה להיריון? האם אפשרי להשתמש בקונדומים גם באזור רטוב או יש חשש שמה זה ידלוף בגלל הרטיבות והיא עלולה להיכנס להיריון? כנ"ל לגבי מקלחת וכד', באזורים שאנחנו בתוך המים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיציק שלום
מירב שרון05/04/2011קונדומים שעשויים מלאטקס הינם יעילים במניעת הריון ומחלות מין אך עלול להיות סיכון בשימוש בהם בזמן שעושים סקס במים, אם זה בבריכה, מים קרים או חמים, או בים. יש מעט מחקרים לגבי שימוש בקונדומים כאשר הם באים במגע עם חומנרים כימיים וחום, חומר סיכה וסיבוכים נוספים כגון הסיכון שהקונדום יחליק במים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שירן07/04/2011הוא ניסה פעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אנחנו בשלבים מאוד מתקדמים
שירן14/04/2011הוא מסוגל להחדיר את האצבע למרות שהוא לא עושה את זה אנחנו בשלב מאוד מתקדם כבר ממש הייתה החדרה כבר הרבה פעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוע את קרום הבתולים והוא מנסה אבל זה ממש כואב לי מה אפשר לעשות? אנחנו שנינו בטוחים בבודאות מוכנים לזה ורוצים את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין פעם ראשונהשירן01/04/2011
שלום, אני בת 18 ויש לי חבר שנה וחצי ועדיין לא עשינו מצד אחד אנחנו מנסים ולא מצליחים ומצד שני אנחנו לא כלכך ממהרים כלומר, אנחנו מסתדרים גם בלי זה מבחינתי זה לא דחוף ומבחינתו הוא רוצה את זה אבל הוא לא לוחץ בכלל אבל רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לזה..
*היחס הזה כלפי יחסי מין של שתינו הוא תקין? האם זה לגיטימי להתיחס לזה בצורה כזו?
*ניסינו בתקופה האחרונה יותר מחמש פעמים וזה תמיד כאב לי או שהתכווץ לו ובאותם ימים שזה קרה לא ניסינו שוב עד לפעם הבאה ,זה היה בהסכמה מלאה של שנינו אבל בכל זאת לא הצלחנו למה זה כואב כלכך ומה אנחנו יכולים לעשות כדי לעבור את זה?
*קראתי פעם על איזה מישהו שהציע להשתכר כדי להתבגר על זה האם זה כדאי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללידור שלום
מירב שרון02/04/2011אם שניכם עדיין לא מוכנים לגמרי לקיים יחסי מין מלאים זה לגמרי לגיטימי ואין מה למהר. אם אתם כן מעוניינים בכך, חשוב קודם כל לנקוט באמצעי זהירות גלולות ו/או קונדום. אני מבינה שהיו ניסיונות של חדריה שלא הצליחו. האם את עם עצמך מסוגלת להחדיר אצבע לנרתיק? האם את משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שירן03/04/2011אנחנו נוקטים באמצעי זהירות לא מזמן הייתה חדירה אבל הוא לא מצליח לקרוע את הקרום וזה ממש כואב ואני לא מסוגלת לסבול אותו אחרי כמה דקות. מה צריך עשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על שאלותיי
מירב שרון05/04/2011האם את בעצמך מסוגלת להחדיר אצבע לנרתיק? האם את משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן וכן
שירן06/04/2011אני לפעמים משתמש בטמפונים ואני מסוגלת להחזיר אצבע למרות שאני לא עושה עושה את זה כי זה לא נעים במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירב שרון06/04/2011האם את איפשרת לו להחדיר לך אצבע לנרתיק עוד טרם ניסיונות החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה למומחיםאור01/04/2011
שלום לכולם
לחברה שלי מאחר המחזור בשבועיים היום
בשבוע שהיא הייתה אמורה לקבל מחזור הייתה לה דלקת בשתן והיא קיבלה אנטיביוטיקה
האם יכול לקרות מצב שהמחזור מאחר בגלל ההשפעות של האנטיביוטיקה או בגלל הדלקת עצמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מישהו?
אור02/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה למומחים - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר02/04/2011פורום רפואת נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר מתאים
תום03/04/2011http://www.beok.co.il/Forums/פורום_גניקולוגיה_נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אנאלי .אנונימי 1701/04/2011
שלום, אני וחברה שלי שנינו בני 17, ואנחנו מקיימים יחסים מלאים כבר כמעט חצי שנה... דיברנו על זה וסתם עלה הרעיון אולי לנסות אנאלי, אבל אז נזכרתי שיש בכך סכנות.
אני הראשון שלה והיא הראשונה שלי, היא לוקחת גלולות ואנחנו עושים את זה בלי קונדום.
רציתי לדעת מהם הסכנות בקיום יחסים אנאליים ללא קונדום, האם יש סיכון למחלות כאלה ואחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיי דחוף בבקשה
המשך03/04/2011צריך תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי 17 שלום
מירב שרון05/04/2011עלולים להיות סיכונים במין אנאלי חוץ ממחלות מין וצריך לנקוט באמצעי זהירות:
חיכוך, האויב של עונג ובטיחות בזמן סקס נוצר במהלך מין אנאלי, כמו גם במין וגינאלי, אך במין אנאלי זה הופך להיות יותר מורכב כי פי הטבעת יותר רגיש ומייצר פחות חומר סיכה טבעי לעומת הנרתיק, שנרטב כאשר יש עוררות מינית.
צעדים שיש לנקוט בהם למין אנאלי בטוח יותר:
* להיות עדינים ולנוע לאט.
* להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים, לא מספיק להיעזר ברוק.
* להשתמש בקונדום כדי למנוע העברת מחלות מין.
* לעולם לא לעבור ממין אנאלי (חדירה בפי הטבעת) למין וגינאלי (חדירה בנרתיק) מבלי קודם כל להחליף קונדום.
* לעצור את החדירה אם הכאב הנו חריף במיוחד.
מין אנאלי עלול לגרום לכך שאדם יהיה יותר פגיע לדלקות חיידקיות סביב פי הטבעת.הסיבה לכך הנה שהעור סביב פי הטבעת יותר דק לעומת באזור פתח הנרתיק ויותר בסיכון לקרעים. אם נוצר קרע בפי הטבעת, לוקח לזה זמן להחלים. מאחר וצואה יוצאת מפי הטבעת, כל קרע שנוצר שם מייצר סיכון של זיהום.
במקרים חריגים, קרע בפי הטבעת עלול להתפתח לפיסורה (קרע עוד יותר גדול) וזה מצריך ניתוח על מנת לתקן את זה. מין אנאלי גם עלול להחמיר מצבים של טחורים שכבר קיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קונדום-דחויוסי a01/04/2011
עם שמתי את הקונדום נכון וקימתי יחסי מין עם משהי יכול להיות שהיא תהיה בהריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון02/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קונדום-דחויוסי a01/04/2011
עם שמתי את הקונדום נכון וקימתי יחסי מין עם משהי יכול להיות שהיא תהיה בהריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון02/04/2011השיטות למניעת הריון ושעור בטיחותן
להלן השיטות למניעת הריון וה שיעור הממוצע של הריונות למרות השימוש בהם:
גלולה למניעת הריון 1-2%
התקן תוך רחמי 1.5%-0.5%
דיאפרגמה 6%-24%
קונדום 6%-20%
ספוגית 6%-20%
משגל נסוג > 16%
ימים בטוחים 24%-40%
קצף, משחות, נרות עד 30%
ללא כל שיטה 80%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר בלי קונדום?עזרה דחווףף31/03/2011
אפשר לקיים יחסים ללא קונדום כאשר נוטלים גלולות (פליים ) גם ביום האחרון לגלולות ובשבוע הפסקה? ללא חשש להכנס להריון? והאם השבוע הז זה לא הזמן שבו האישה כן יכולה להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר בלי קונדום? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר02/04/2011אם נטלה את הגלולות באופן סדיר, אפשר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דחוף תענו לי בבקשהתמר31/03/2011
אני לוקחת גלולות כבר חודשים אבל אתמול שכחתי את הגלולה השביעית בחפיסה ואיך שקמתי בבוקר נזכרתי וישר בלעתי אותה.
בערב אני צריכה להמשיך כרגיל עם הגלולה של היום? איך זה עובד בדיוק? והאם יש חשש להריון החודש מה צריך לעשות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאנונימית31/03/2011
אני בת 17 , ויש לי חרדה מאוד גדולה מכך שאני אכנס להריון בכל פעם שאני אשכב.
עד להיום עשיתי זאת עם שני גברים.
לפני הסקס הייתי נמצאת בחרדות , תוך כדי הסקס אני בחרדות שמא הקונדום יקרע , או יחליק או שלא יודעת מה יקרה , אפילו אחרי הסקס , אני בחרדות מטורפות , האם אני בהריון ? עד שאני מקבלת מחזור ואז אני נרגעת.
קשה לי להתרכז בעצמי , בחבר שלי , ובכל התהליך של הסקס עצמו,
אני לא יודעת מה לעשות , ניסיתי לעשות את זה לאט , רגוע , ולהירגע , לעשות תרגילים ולהירגע אבל משום מה זה כל הזמן עולה לי לראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון31/03/2011אולי כדאי שתלכי לרופא/ת נשים ותתייעצי לגבי האופציות השונות של אמצעי מניעה על מנת שתוכלי להרגיש יותר חופשייה ובטוחה. גלולות למניעת הריון הנן הכי יעילות במניעת הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)