מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערות על איבר המין .גברDaneil19/02/2011
צמחו לי כמה שערות על איבר המין
רציתי לדעת אם זה טבעי?
(גבר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות על איבר המין .גבר - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהד'19/02/2011
אני עוד מעט בין 16 ויש לי איבר מין קטן 12 ס''מ ! זה גורם לי לחוסר ביטחון העצמי עם כל החברים שלי בצופים במיוחד בטיולים וגם לרוב עם בנות בנוסף אני גם גם גומר נורא מהר מה לעשות בבקשה תעזרו לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011הגודל לגילך בסדר....בממוצע ,ואם אתה עוד גדל יש לשאר שגם הוא..
לגבי מהר תן השארה של זמן.
אני יודעת שזה לא כל כך עוזר אך הגודל אם אתה תהיה מאהב טוב+++++
לא קובע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן
ד'19/02/2011ממש עניין של דקות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011כמה ולמה אתה חושב שאתה גומר מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיימתי יחסים ללא קונדוםבת 1819/02/2011
אני בת 18 וקיימתי יחסי מין ללא קונדום
אתמול תוך כדי משחק הוא החדיר אליי את איבר המין שלו... לא להרבה זמן וגם לא גמר בפנים האם יש סיכוי להיריון? מה הסיכוי? מה ניתן לעשות?
תודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף...
בת 1819/02/2011זה היה יום אחרי סוף המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד19/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרותבדוי19/02/2011
אני די בטוח שאני מכור למין, אני מאונן ורואה פורנו כמעט כל יום ואני לא מצליח להפסיק גם אם אני רוצה. אני שם לב להרבה תסמינים של התמכרות אצלי וכמה שאני מנסה אני לא יכול להפסיק.
בבקשה תעזרו לי
(בדוי בן 15)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא יתמכרת
אילן20/02/2011אתה יושב במחשב אתה מתחיל לישתעמם
תצא תשחק כדור רגל
תרשום לחוגים
תעשה איתך משו בצהירים תמצא לך תעוסקה
שהיה לך תעסוקה וככה תהיה פחות במחשב ומי החשק להית בפורנו
אחרי ספורט או כל תעסוקה אחרת
שאתה מתקלח תפנק את עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדוי שלום
מירב שרון21/02/2011מה התדירות של אוננות אצלך? יומיום פעם אחת ביום? אם כן אז זה סביר. לגבי צפייה בפורנו, רצוי להפחית את הצפייה ולהיעזר יותר בפנטזיות מיניות, פורנו גורם לעיוות של המציאות ומייצר אצלך ציפיות מעוותות מסקס בזוגיות, ועלול להיות לזה השלכות לגבי זוגיות ומיניות בריאה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמייק19/02/2011
שלום אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין ללא קונדום ובאמצע היא נזכרה ששכחה לקחת גלולות אז ישר הפסקנו השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון ואם כן אז מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011לצערי כל חדירה ללא אמצעי הגנה מעלה את הסיכון להריון לא רצוי, אבל, אתה אומר שהיא לוקחת גלולות ורק שכחה: כמה ומתי ..ולכן חשוב לשאול רופא נשים לגבי מה לעשות
יש בפורום או להתקשר לשלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחה
מייק19/02/2011חברה שלי שכחה לקחת גלולות יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/02/2011אם לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין לא מוגנים, יש מצב לפוסטינור. היעילות של הגלולה בהחלט נפגעת כאשר יש פספוס אחד ועוד יותר כאשר יש פספוס של יומיים. לא כדאי לקחת סיכון מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין עקוםאלירז18/02/2011
שלום רב, יש לי איבר מין עקום שנראה בדיוק כמו צורת בננה!
אני בן 15 וחצי וזה מאוד מפריע לי בצורה האסטטית וכמובן שכנראה יהווה בעייה בקיום יחסי מין בהמשך החיים שלי.
האיבר נוטה לצד שמאל וכמו שציינתי הוא גם בצורת בננה בדיוק (עם עיקום...)
כפי שציינתי זה מפריע לי, יש משהו שאוכל לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין עקום - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011העקמות הזאת ידוע...ואינו לרוב ,משפיע על ההנאה ועל הביצועים..
אבל אם זה מאד מפריע לך ..תפנה לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת
אני16/12/2011לא הבנתי את התשובה שלך..
אם יש למישהו פין עקום אז זה יפגע לו בביצועים ובהנאה או לאישה?
כלומר האם מי שיש לו פין עקום לא יכול לספק את אישה או את עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת - תגובה
דניאלה פרייפלד16/12/2011פין עקום, לרוב, אינו פוגע בהנאה, לא שלך ולא של האישה.
סיפוק אישה אינה תלויה רק בפין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה בזמן לקיחת גלולה לא פעילההילה18/02/2011
אני נוטלת גלולות "יאז" - YAZ , כרגע נכנסתי לתקופה של הגלולות הלא פעילות ועדיין לא קיבלתי מחזור.
היום לקחתי גלולה לא פעילה וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי, האם אני מוגנת מפני הריון?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי
דניאלה פרייפלד18/02/2011נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה18/02/2011
בהקשר לשאלה של "מישהי" למטה. אם טכנית נקרע קרום הבתולים ע"י החדרה של חפץ. במידה ואלך לגניקולוג אחשב כבתולה או לא? בבקשה זה ממש דחוף כי יש לי תור ביום שני אם אמא שלי ואני מאוד לחוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן18/02/2011התשובה הזות צרך לאשר לרופא
בגיגיון עם נכנס חפץ לאיבר המין של האישה
אמר קרום הביתלין ליקרע יש מקרים שלא תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דנה18/02/2011במידה אם הקרום נקרע אחשב בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה18/02/2011יש לציין כי בעת החדירה(החדירה לא בוצעה ע"י איבר מין)יצא מעט נוזל אם כן שאני לא בטוחה בהיותו דם.אך טכנית לא קיימתי יחסי מין. האם עדיין ייחשב לי שאני לא בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/02/2011כל עוד שאין חדירה של פין, את בתולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוג
דנה18/02/2011גם אם אלך לגניקולוג לעשות בדיקה? הרי הוא יראה שהקרום שלי קרוע.. או שלא ככה קובעים את זה.. איך זה הולך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוג - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011את אומרת לו שאת לא קיימת יחסי מין מלאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח תופסת מעצמה אחת שמבינה...
אחד שיודע19/02/2011אם קרום הבתולין שלך נקרע את לא בתולה בלי קשר לפין או לא
יכול להיות שלא קרעת אותו לגמרי
אבל אם קרעת אותו את לא בתולה...
זה כזה עצוב שמי ש"עשה אותך" הוא טוש,עט לא ממש משנה
חחחח מצחיק רק מלחשוב על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחד שיודע
מירב שרון19/02/2011הנה משהו שאתה לא יודע, אם אשה לא קיימה יחסי מין מלאים היא עדיין בתולה גם אם טכנית נקרע הקרום בשל סיבות שונות כגון החדרת טמפון, רכיבה על סוסים וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גועל של ילד..
אלינה19/02/2011איזה רע אתה O= מסכנה הילדה.. וגם אם נקרע לה הקורם מטוש אז מה?! צריך לרדת אליה?זה פורום רציני לך תשפיל אנשים אחרים בפורומים שהם יותר לרמה שלך אידיוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות..דניאל17/02/2011
שלום,
יש לי שתי שאלות..הראשונה היא האם גלולות מונעות היריון ב100% ? זאת אומרת שאפשר לגמור בפנים במידה ולוקחים גלולות בקביעות?
השנייה היא בעיניין של חוק, מאיזה גיל ובאיזה הפרש גילאים מותר לקיים יחסי מין..
לדוגמא אם יש מישהו בוגר (מעל 18) ומישהי קטינה (בת 17) מה אומר החוק?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה שלום
מירב שרון17/02/2011אם לוקחים גלולות באופן עקבי ורצוף, זה קרוב ל-100% יעילות מבניעת הריון אך זה לא מונע מחלות מין, רק קונדום יכול למנוע מחלות מין. גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל הוא גיל 16. אז אם את בת 17 והוא בן 18, אין שום מניעה מבחינת החוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי מין בעיה כזאתאמיר17/02/2011
אני רואה פורנו אבל אף פעם לא מאונן. שאני מרגיש שאני הולך לגמור ואז אני סוגר
לא יודע למה אני מפחד לגמור אף פעם לא אוננתי..
אני תמיד מפחד להגיע לרגע שבו אני גומר ויוצא ה...
זה תקין? זאת בעיה?
שאקיים יחסי מין פעם ראשונה תהיה לזה השפעה (אף פעם לא אוננתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר שלום
מירב שרון17/02/2011למה אתה נמנע מאוננות? ממה אתה חושש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שאנילא יודע
אמיר18/02/2011אני לא מבין למה אני נמנע מאוננות ואיכשהו מפחד לגמור
מה את חושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרעתי את קרום הבתולים?אלינה16/02/2011
אני בת 14 ויש לי חבר בן 16. הסכמנו שאנחנו לא מקיימים יחסים אבל הוא בכל זאת רוצה לדחוף לי אצבעות וכד.. לפני יומים בזמן החדירה יצא נוזל חום בהיר כזה(לא הרבה ממש מעט) ואני מפחדת שקרעתי את קרום הבתולים )= האם זה באמת ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבלבתיי...
אלינה16/02/2011אני בת 16 וחבר שלי בן 14... התבלבתיי
(= ובעקבות זה...
הוא מאוד מפותח (חבר שלי) ואני מאוד אוהבת אותו למרות שהוא צעיר ממני... זה לא קצת פדופילי מצידי(לא שאני פדופילית חס וחלילה)אשמח לתשובה במהרהה כיאני מאוד דואגת ולא רוצה לאבד את הבתולים לאצבע של חבר שלי )=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה יורד עליה?
מיטל17/02/2011מה ההבדל אם היא בת 14 והוא בן 16 לאם היא בת 16 והוא בן 14??
בכל מקרה יש הבדל של שנתיים!
וחוץ מזה למה אתה מקלל? מה היא עשתה לך משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי שלום
מירב שרון17/02/2011כל זמן שלא קיימתם יחסי מין מלאים את עדיין בתולה, גם אם טכנית הקרום נקרע בגלל החדרת האצבעות. אני מבינה שאת מרגישה רגשות מעורבים סביב גילו כי הוא צעיר ממך בשנתיים, מאוד יתכן שאת יותר בשלה רגשית לשלב כזה של אינטימיות פיזית ממנו. אם זה נעשה בהסכמה אז אין כאן מניעה כי על אף שנתיים פער בגיל את כן בגיל ההסכמה והוא לא קטן ממך ב-4 שנים כי אין כאן בעיה מבחינת החוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ושפיכהאנונימי16/02/2011
שלום
אני נוטלת גלולות כבר כמה חודשים, ובכל פעם שאני וחבר שלי עושים סקס והוא מגיע לגמירה,כשאני זזה טיפה הזרע שלו נשפך החוצה (מהנרתיק), זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/02/2011אין קשר בין הגלולות לגמירה שלו. זה שאת משתמשת באמצעי מניעה זה חשוב כדי שלא תיכנסי להריון לא רצוי. וזה שנוזל הזרע יוצא מהנרתיק לאחר שפיכה זה טבעי ונורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי19/02/2011זאת אומרת שזו לא בעיה? פשוט חשבתי שאם נוזל הזרע יוצא מהנרתיק אז תהיה לי בעיה בהמשך החיים כשארצה להיכנס להריון, הרי אם הזרע לא נשאר בפנים איך זה יהיה אפשרי...
אז את אומרת בעצם שנוזל הזרע נשאר בחלקו בפנים והשאר יוצא החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
טל21/02/2011היי, זה תמיד ככה. לא הכל נכנס פנימה וחלק נשפך החוצה, אצל כל הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/02/2011הזרע נכנס פנימה בעזרת הנוזל של השפיכה, אך אח"כ יוצא החוצה, הזרעים נכנסים ושוחים למטרה שלהם, חיפוש הביצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פוסטינור-דחוף!אלונה15/02/2011
שכבתי עם חבר שלי ללא קונדום, יום לפני שהייתי צריכה לקבל מחזור. בבוקר שאחרי לקחתי כדור פוסטינור, ועברו כבר ארבעה ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור. אתמול עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי.
מה הסיכוי שאני בכל זאת בהריון?? הייתי צריכה לקבל מחזור והוא עדין לא הופיע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליתעיץ עם רופא
אילן16/02/2011פשוט ליתעיץ עם רופא
כמבן שיש חוק סידיות שרופא לא מספר לאף אחד זה ענין פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטריה והגנה מהריון- דחוףאליס15/02/2011
לפני כשבועיים הלכתי לרופאת השנים והיא ראתה שיש לי פטריה. היא הביאה לי 2 כדורים (בהפרש של 3 ימים) של פלוקונאזול ו-6 נרות ואגינאליים.
אני נוטלת גלולות יאז (מסיימת חפיסה שנייה). אני בת 18 והשאלה שלי היא האם הכדורים נגד הפטריה משפיעות על ההגנה של הגלולות? האם אני מוגנת מפני הריון או שזה כמו אנטיביוטיקה ואני לא מוגנת?
אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עזרה...בת 1813/02/2011
אז ככה, ישלי חבר בן 21, (אני בת 18)שאני ממש מאוהבת בו הוא מצחיק והטיפוס שלי, מסתבר שהיו לו מלא חברות והוא שכב עם 6 בנות שונות, בהתחלה זה לא הציק לי כל כך, כי גם אני לא בתולה,( הייתי עם גבר אחד) אבל כשניסיתי לדמיין 6 בנות נפל לי האסימון שזה מלאאא בנות, וזה דיי מפריע לי אני מתחילה לחשוב דברים רעים, עדין לא שכבתי איתו, אבל אני ממש רוצה..
מה אני עושה? איך אני גורמת לעצמי להרגיש טוב יותר? כמה בנות זה בסדר שיהיה לבחור בן 21?
נימאס לי כבר לחשוב ואני צריכה עצות מאנשים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/02/2011אני מבינה שמפריע לך שיש לו ניסיון מיני קודם. השאלה היא למה זה מפריע לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין למה זה מפרע
אילן16/02/2011גם לגבר שהבת זוג שלו עברה הרבה כרטסים
וכך את חושבת שהגבר שלך עיבר הרבה את הכרטיס שלו
החשד שלך מוצדק
כי את בת 18 והוא מבוגר ממך
את פחודת להית לו לסטוץ ולא לקשר רציני עולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)