מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעותמיטל21/03/2011
לאחר כמה זמן של הריון מתחילים להיות תופעות כמו:כאבים ורגידות וגודש בחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות - תגובה
דניאלה פרייפלד22/03/2011מיטל אין תשובה חד משמעית לשאלתך ...כל בחורה ותחושותיה...
את גם מתארת תחושות של הרבה בחורת, לפני קבלת הוסת...
אם את דואגת, אילו לא סימנים מהימנים ,ולכן רצוי לעשות בדיקה להריון בתית,קונים בכל בית מרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעלולי21/03/2011
אם חבר שלי עשה ביד בשירותים וגמר על האסלה מתי אוכל להשתמש בשירותים בלי לחשוש שקיים עליהם זרע ושאוכל להיכנס להיריון?
מה אורך חייו של זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללולי שלום
מירב שרון22/03/2011אין לך ממה לחשוש בנדון, גם אם חבר שלך אונן בשירותים, תרגישי חופשי אח"כ להשתמש בהם גם כן, אין סיכוי להריון לא רצוי בדרך זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות .... בבקשה תתייחסואור20/03/2011
אני בן 15 וחצי ... ורציתי לדעת אם יש שיטות לעשות שכאילו יבלוט לי יותר החבילה ואיך ללבוש אותו בתחתונים כאילו לשים אותו למעלה או בצד
כי שמעתי שזה עושה את זה לבנות [ולגייז] שיש בן שיש לו "חזות" במכנסיים שם למטה יעני חבילה גדולה .. וגם ידידה שלי אמרה לי שזה מחרמן אם יש ... ויש לי איבר גדול הוא לא קטן אבל אני לא יודע מה ללבוש ובאיזו צורה כדי שזה יבלוט כמו שצריך .
ודרך אגב ,אני בי סקסואל אז אני יודע שזה מושך ^^ ...
אה ודרך אגב , ההתנהגות שלי היא יותר סטרייטית וזה לא נראה לעין שאני נמשך לגברים אבל אני כן O_O אז זה מוזר לי מאוד ... זה נורמלי לא ?
ועוד דבר ... פעם כשהייתי חרמן והחברים שלי לא ידעו הם נתנו לי מכה בביצים ולמזלי לא שמו לב למצב הוויזואלי של החרמנות ולרוע מזלי פגעו ישר בביצים וזה לא כאב לי , אבל כשלא הייתי חרמן ונתנו לי מכה דיי דומה לזאת אז כאב לי הרבה יותר ...
אז חשבתי לצמי שאולצי בגלל שהייתי חרמן אז זה כאב פחות וניסיתי , וזה באמת היה ככה , נתתי לעצמי מכה שווה בעוצמתה בביצים כשהייתי חרמן וכשלא הייתי , והיה הבדל [כאב יותר כשלא היתי חרמן] , יש לכם הסבר הגיוני לזה .? O______O
תודה מראש , ובכלל תודה על השירות המדהים שיש כאן אם לא אתם לא היה לי למי לפנות ... אני גםלא צריך להתבייש למזלי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריך תשובה ממישהו בבקשהההה דחוף
אמיר21/03/2011אני רוצה להרגיש בנוח אם אני ו אישה זורמים בהסכמתה היא לא תרמה אותי בסוף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך
מירב שרון23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאמיר
מיכה24/03/2011זה ממש נדיר שמישהו תמציא שאנסת אותה!
אם שניכם באותו ראש ואתה בטוח שהיא רוצה לשכב היא לא תתלונן עליך.
היא צריכה להיות ממש דפוקה ולשנוא אותך בטירוף כדי להמציא שאנסת אותה.
פשוט תהיה בטוח שהיא רוצה!
אם אתה ממש חושש תשאל אותה לפני שאתה נכנס אם היא רוצה שתעשו את זה עכשיו.
ככה לא תהיה שום סיבה שמישהי תשקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדאמיר20/03/2011
אני בו 18 ו מפחד לקיים יחסי מין עם בחורה כך ש הכל יהיה בהסכמתה המלאה אבל אחר כך היא תטען שאני אנסתי אותה ו כל הדברים האלה
אני פוחד שהיא תרמה אותי .... ?
איך אפשר לקיים יחסי מין בטוחים מבחינה זאת ?
אני בלי חברה כך שיש סיכוי שאני אקיים יחסי מין חופשיים עם בחורות
אני מאוד פוחד למשל אם אני אראה מישהי ב בר ו נזרום ביחד אבל מחר היא תרמה אותי
אני אהיה מאוד שמח לקבל דרכים לעשות מין בטוח מבחינה משפטית .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודק אחי
רון20/03/2011היום אם אין חברה/יזיזה קבועה הסיכוי שתואשם באונס גדווווול
איזה עולם הזוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמיר שלום
מירב שרון22/03/2011בהחלט חשוב שזה יהיה בהסכמה ושאתה תרגיש בטוח שאתה יכול לתת אמון בפרטנרית שלך מבלי לחשוש מתביעות משפטיות כאלה ואחרות. לכן מומלץ שתפתח קשר רגשי משמעותי עם מישהי, תבנה איתה ביטחון, אמון, חברות וכד' והאינטימיות הפיזית שתיווצר ביניכם תהיה הדרגתית ומותאמת לאינטימיות הרגשית שיש ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
חסוי22/03/2011אבל אם אני רוצה לקיים יחסי מין בלי קשר של אהבה ..
לדוגמא
סתם אני רואה בחורה על הבר ו אנחנו זורמים ..
אני ו מישהי שאין בינינו יחס אהבה אבל רוצים לקיים יחסי מין ו הכל נעשה בהסכמהץץ
אין דרכים או דברים לעשות כדי להראות שיחס המין שקימנו היה בהסכמה ו כך לא תרמה אותי ?
ו אם למשל קימנו יחסי מין בהסכמה אחר כך היא החליטה לטבוע אותי שאנסתי אותה איך אני יכול להוכיח שהיחסים היו בהסכמה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/03/2011אני ממליצה לך בחום שהפעם הראשונה תהיה עם מישהי שיש לך קשר משמעותי איתה ולא סתם סקס מזדמן, כדי שתהיה לך חוויה ראשונה חיובית וביטחון במיניות שלך. זה עזור לך לפתח הערכה עצמית מינית טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפנטז על כל בחורהיונתן20/03/2011
אני רק בן 13 וכל בחורה שמוצאת חן בעיניי אני מדמיין אותה אתי במיטה ואני גם מפשיט אותה האם זה נורמאלי בגיל זה ואני לפעמים רוצה לעשות לפעמים אני חושב שזה מגעיל מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונתן שלום
מירב שרון21/03/2011בגילך, לגמרי לגיטימי שההורמונים משתוללים והיצר המיני בהתאם, זה בסדר לפנטז, מותר לך גם להגיע לפורקן על ידי אוננות. יום יגיע בהמשך הדרך כשתגדל עוד קצת ותמצא מישהי שיש לך רגשות כלפיה ותוכל לגלות חיבור רגשי ופיזי איתה, בינתיים, תרשה לעצמך פנטזיות ואוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין יומיים ברצף..הילה20/03/2011
קיימתי יחסי מין לא מוגנים יומיים ברצף .
ביום הראשון ששכבתי הרגשתי נוזל שעובר אליי דרך הנרתיק .
לא הייתה גמירה כמו שהוא אומר .
יש סיכוי להריון ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה שלום
מירב שרון21/03/2011אם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה, רוצי לקנות פוסטינור, בהחלט יש סיכון של הריון לא רצוי, אם יש מגע של פין ופות אז מספיק שיהיה נוזל מקדים אם זרע מוצלח משפיכה קודמת כדי שיהיה חשש של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאונןמאי20/03/2011
לא הבנתי כמה פעמים אפשר לאונן? ביום ומה הקשר ללימודים וחברים יש לי המון חברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאונן - תגובה
דניאלה פרייפלד22/03/2011אין קשר בין אוננות ל...
אוננות: להנאה, להכיר את גופך את מיניותך ...
לגבי מס הפעמים ..תלוי בך, כל עוד זה לא נהפך לדבר אובססיבי ,כלומר שאתה לא יכול בלעדיו ואז אם אתה מתמכר לאוננות, זה יבוא על חשבון הלימודים ,חברים....כי תשאר בבית ותאונן ,זה הקשר...אך זה נכון לגבי כל התמכרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות בשבילי על "ביציי"אור19/03/2011
אני בן 15 וחצי ... ורציתי לדעת אם יש שיטות לעשות שכאילו יבלוט לי יותר החבילה ואיך ללבוש אותו בתחתונים כאילו לשים אותו למעלה או בצד
כי שמעתי שזה עושה את זה לבנות [ולגייז] שיש בן שיש לו "חזות" במכנסיים שם למטה יעני חבילה גדולה .. וגם ידידה שלי אמרה לי שזה מחרמן אם יש ... ויש לי איבר גדול הוא לא קטן אבל אני לא יודע מה ללבוש ובאיזו צורה כדי שזה יבלוט כמו שצריך .
ודרך אגב ,אני בי סקסואל אז אני יודע שזה מושך ^^ ...
אה ודרך אגב , ההתנהגות שלי היא יותר סטרייטית וזה לא נראה לעין שאני נמשך לגברים אבל אני כן O_O אז זה מוזר לי מאוד ... זה נורמלי לא ?
[פתחתי את ההודעה כבר בסקסולוגיה ומין משהו כזה כי לא ידעתי שיש אחד לנוער אז מצטער...]
ועוד דבר ... פעם כשהייתי חרמן והחברים שלי לא ידעו הם נתנו לי מכה בביצים ולמזלי לא שמו לב למצב הוויזואלי של החרמנות ולרוע מזלי פגעו ישר בביצים וזה לא כאב לי , אבל כשלא הייתי חרמן ונתנו לי מכה דיי דומה לזאת אז כאב לי הרבה יותר ...
אז חשבתי לצמי שאולצי בגלל שהייתי חרמן אז זה כאב פחות וניסיתי , וזה באמת היה ככה , נתתי לעצמי מכה שווה בעוצמתה בביצים כשהייתי חרמן וכשלא הייתי , והיה הבדל [כאב יותר כשלא היתי חרמן] , יש לכם הסבר הגיוני לזה .? O______O
תודה מראש , ובכלל תודה על השירות המדהים שיש כאן אם לא אתם לא היה לי למי לפנות ... אני גםלא צריך להתבייש למזלי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי לענות לך על שאלותיך
מירב שרון23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור
מיכה24/03/2011אני חושב שזה לא ממש משנה איך תסדר אותו בתחתונים, למעלה או לצד, בסוף זה יהיה כמעט אותו דבר. נראה לי שאם תלבש מכנסיים ממש צמודים זה יבליט. יש ג'ינסים צמודים לבנים וכל מיני כאלה, תנסה..
לגבי זה שההתנהגות שלך סטרייטית ולא נראה שאתה נמשך לבנים - אין כזה דבר התנהגות של הומואים! חלקם מדברים בצורה נשית, מה שנקרא "אוחצ'ות", כי הם רוצים לדבר ככה ועושים את זה בכוונה. זה לא משהו שהם נולדו איתו. יש הומואים שלא היית מנחש את זה עליהם בחיים, כמו עברי לידר, יש לו התנהגות נשית? הוא מדבר כמו אוחצ'ה? לא!
אם אתה רוצה שחלק מהאנשים ידעו שאתה נמשך לבנים אתה יכול ללבוש בגדים בצבעים שנחשבים נשיים כמו ורוד או סגול. או ללכת עם מחזיק מפתחות של דגל הגאווה (או עם שרוכים בצבעי דגל הגאווה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין רפויאבי19/03/2011
השאלה אם זה בסדר או לא ואם לא מה אפשר לעשות.כי ממש לא רואים אותו שהוא רפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון19/03/2011זה מצב נורמלי שהפין רפוי, כאשר יש עוררות מינית יש זקפה. זה גם טבעי שכאשר הפין במצב רפוי הוא מתכווץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין רפויאבי19/03/2011
אני בן 16, וראיתי שכותבים פה על גודל שהפין רפוי. אז אצלי הוא נכנס פנימה לגמרי וממש בפנים וכמעט לא רואים אותו ורק שהוא עומד אז הוא יוצא. אגב אני לא שמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון19/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותקורין19/03/2011
במידה והתחלתי לקחת גלולות, לאחר כמה זמן הגלולות מתחילות להשפיע (למנוע היריון)?
אני צריכה להתחיל לקחת מהיום הראשון של המחזור או שאפשר להתחיל גם בלי קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון21/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותדור18/03/2011
1. האם שימוש בעט כדי לגרות את הערמונית עלול לגרום נזק? ניסיתי זאת פעם אחרונה ונגרם דימום קל, האם יכול להגרם נזק? בנוסף, לאחר האקט חשתי בכאבי בטן, האם יש סיבה לדאגה?
2. האם סמים יכולים לעבור דרך נוזל הזרע במקרה של בליעתו? כלומר, כאשר גבר גומר בפה של אדם אחר לאחר שצרך סמים, האם אלו יעברו לגופו של האדם האחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט ששכחתי לציין
דור18/03/2011העט היה סגור במהלך השימוש, והשתמשתי בצד האחורי שלו, כך שדיו לא חדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור שלום
מירב שרון18/03/2011לדור אנא תפנה את שאלתך הראשונה לפורום אורולוגים. לגבי שאלתך השנייה, אין חשש שהסמים יעברו בנוזל הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מבעיה קשהאנונימי17/03/2011
לפני כמה זמן עשו לי בדיקה והתברר שיש לי VARICOCELE קל (בתקווה שיש מישהו כאן שמבין בזה)
אני לא מרגיש שום כאב ואני מאונן כרגיל והכל רגיל אצלי, אפילו בבדיקה עצמה הרופא אמר לי שזה כלום, הקטע שאני רוצה להיות בטוח כי קראתי באינטרנט שזה מפריע להביא ילדים בעתיד.
האם זה נכון, האם זה יפריע לי להביא ילדים בעתיד?
ועוד שאלה, אני בעיקר מאונן הרבה במשך היום ורציתי לדעת אם זה פוגע איכשהו באיכות הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומד לימאי17/03/2011
שלום קוראים לי יובל אני בן 14.5 אני בכיתה ט ברחוב שאני רואה בנות עם ציצי גדול ואתרי פורנו הזין עומד לי למה זה אני סקרן? אני גם מאונן 5 פעמים ביום זה רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בסדר גמור
אילן17/03/2011אתה גבר אתה רואה בת אתה נמשך אתה נדלק
לא משנה איזה גיל אתה זה המשיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליובל שלום
מירב שרון17/03/2011אצל בנים לרוב ככה עובד החשק המיני, ובטח בגילך, יש גירוי ויזואלי ולכן יש זקפה ספונטנית. לגבי תדירות של אוננות, אוננות יומיומית זה בסדר, גם פעמיים ביום בגילך זה עוד בסדר, אבל זה נשמע שאתה עסוק בזה יותר מדי ואולי זה אף בא על חשבון שאר תפקודי החיים כמו לימודים, חברים וכד'. אם כן יש מקום לפנות לייעוץ בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשלה עם הקונדוםאליזבת16/03/2011
שלום אני אנה בת 16 וחצי וכשאני וחבר שלי שכבנו כשהוא גבר הקונדום ירד ממנו ונישאר בתוכי, ניראה כאילו עמד לצאת אבל החליק איכשהו בסוף, 40 שעות לאחר מכן לקחתי פוסטינור כי לא רצינו לקחת סיכון והמחזור הגיע אחרי כמה ימים עם איחור (חשוב לציין שהוא לא תמיד סדיר אצלי) רציתי לדעת מה הסיבה שהקונדום ירד? ואם אני צריכה להיבדק ככל שיותר מהר אצל רופא? (כי קבעו לי תור לעוד חודש )
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אליזבת16/03/2011כששכבנו והוא גמר*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה שלום
מירב שרון16/03/2011אני מבינה שהקונדום החליק. יתכן שחבר שלך לא שם אותו כמו שצריך. להגיע להיבדק אצל רופא/ת נשים בהחלט כדאי אם התחלת לקיים יחסי מין. באותה הזדמנות אולי כדאי לך לשמוע על מגוון הגלולות הקיימות בשוק, הגלולה הנה הכי יעילה במניעת הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)