מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות ללא גמירהשגיא15/03/2011
שלום רציתי לדעת האם אוננות בלי לגמור כלומר לפני שלב הגמירה להפסיק בכלל זה מסוכן או לא טוב או גורם למשהו?ולפני יומיים אוננתי בלי לגמור ואחר כל היולי כאבי אשכים חזקים והלכתי למיון וגילו לי ורוקצילה האם האי גמירה גרם לכאב או הורוצקצילה? העניים של האי גמירה זה עניין דתי... תודה שגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
שגיא15/03/2011וגם לאחר זה אני מפחד לאונן בלי לגמור או לאונן בכלל עם לגמור אחרי ה שהיה ובכלל כל החשק המיני ירד אפילו לסקס.. מה עושים עם זה? וחשוב לציין שהיה לי חשק מיני גדול מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון ?חסוי14/03/2011
אני אמורה לקבל מחזור בעוד שבוע בערך , אבל אתמול קמתי עם בחילה קלה ונכנסתי ללחץ . אמנם המחזור לא מתעכב אבל עשיתי בדיקה בבוקר ובדיקת "מקלון הזהב" בערב שמאפשרת לגלות את ההריון עוד לפני האיחור .. בעלון רשום שלפני האיחור במחזור הוא בין 2-3 ימים .. בכל אופן שתיהן יצאו שליליות אבל אני לא יודעת אם קיימת אפשרות שאני בהריון כי המחזור עוד לא איחר לי ויש לי עוד שבוע ...
אני וחבר שלי קיימנו לאחרונה יחסי מין בלי קונדום אבל בחודש שעבר קיבלתי מחזור כרגיל , אבל אחרי שאכלתי אתמול הבחילה עברה ...
אני לא מצליחה להרגע ...
יש לי שתן כתום ככה , ומצבי רוח משתנים וכאבים בחזה ... ובדרך כלל יש לי כאבים באופן קבוע בחזה לפני מחזור ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/03/2011אם עבר שבוע ימים מאז שקיימתם יחסי מין לא מוגנים, אז הערכה הביתית יכולה לתת תשובה אמינה, מתי קיימתם יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במצב רפוידניאל14/03/2011
שלום
ראיתי כאן בפורום אחד שכתב משהו והאחראית כתבה שמצב תקין הוא:
במצב רפוי 4 ס"מ
ובמצב זקפה מעל 7 ס"מ..
אם במצב רפוי יש לי פחות מ-4 ס"מ?
יש לי ס"מ אחד, גג 2 ס"מ..
הוא נמצא ממש קרוב לגוף,אבל הוא לא מתקפל, והקמטים כאילו עולים עליו..
הוא לא נופל / יורד /שוקע מרב שהוא רק ס"מ אחד..
האם זה נחשב כתקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במצב רפוי - תגובה
דניאלה פרייפלד14/03/2011בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך במצב רפוי
דניאל15/03/2011אני בן 16.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב רפוי - תגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד15/03/2011מה גודל הפין שלך בזיקפה...
תמדוד עם חוט מהבסיס עד סופו ואז על סרגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מצב רפוי
דניאל17/03/2011במצב זקפה 12
אנו מדברים על מצב רפוי שהוא ממש לא תקין לפי דעתי
וגם במצב זקפה... זה מה יש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מצב רפוי - תגובה
דניאלה פרייפלד18/03/2011בזיקפה הוא בסדר.
ואם אתה עוד ממשיך לגדול אז יתכן שהפין תגדל ...
אם אתה בכל זזאת דואג תגש לרופא להיבדק...
וזכור לא הגודל קובע אלא מה שאתה יודע לעשות עם כל כולך כלומר אישיות,אתה כמאהב...לא רק הפין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורקוצילהשגיא14/03/2011
שלום יש לי ורקוצילה קלה עד בינונית אני בן שש עשרה וחצי
האם אוננות משפיעה על זה או מסוכנת לזה? חשוב לציין שאני מאונן בתדירות של פעם פעמיים ביום.. והאם הפסקה מוחלטת היא טובה או מסוכנת? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורקוצילה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר14/03/2011אין השפעה של האוננות על הוריקוצלה. והפסקה של האוננות לא טובה ולא מסוכנת.... מה טוב לך?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה,מאוד דחוף !חסוי14/03/2011
שלום,ידידה שלי נכנסה להריון כאשר קיימה יחסי מין...
היא מעוניינת לעשות הפלה,היא בת 18 וכמה ימים
עכשיו אנחנו לא יודעים בנושא כלום,למי לפנות,איך לפנות האם זה עולה כסף,אם כן כמה ומתי כבר אסור לעשות הפלה מה הסיכונים וכו',אשמח לקבל פה הסבר מפורט כיצד לבצע את ההפלה...אשמח לשתובה מהירה זה מאוד דחוף לה,יום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה,מאוד דחוף ! - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר14/03/2011פורום רפואת נשים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על הפלות
שילה15/03/2011כל המידע באתר משרד הבריאות:
http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=49&catid=349&pageid=2597
יש שתי אופציות להפסקת הריון:
1. אם ההריון הלא רצוי מתגלה בשלב מוקדם (איחור במחזור החודשי של עד 3 שבועות), ניתן להפסיקו באמצעות טיפול תרופתי וללא התערבות ניתוחית. אין צורך בהרדמה כללית ובפעילות פולשנית בחלל הרחם, לכן הסיכון לזיהום והחשש לפגיעה ברחם נמוך ביותר. בכל אופן אין פגיעה בפוריות.
2. בשבוע השביעי להריון ומעלה (3 שבועות איחור במחזור) הפסקת ההריון תבוצע בהליך של גרידה, בהרדמה מלאה. החיסרון בהליך של גרידה: ביצוע הגרידה כרוך לעיתים נדירות בפגיעה בדופן הרחם, דימומים חריגים שלעיתים דורשים את הרחבת הניתוח או לעיתים נדירות בזיהום
אפשר לעשות הפלה בכל בית חולים/מרכז רפואי. היא צריכה להגיש בקשה לוועדה להפסקת הריון באחד מבתי החולים/מרכז רפואיים לפי בחירתה. נערה שהרתה מחוץ לנישואים יכולה לקבל אישור להפסקת היריון גם ללא ידיעת הוריה. (אגב, 98 אחוז מהבקשות מאושרות על ידי הוועדה).
המחיר הוא כ-280 שקלים עבור הגשת הבקשה לוועדה, 1,200-2,700 שקלים בבית חולים ציבורי (תלוי בשבוע ההיריון). או סכום גבוה יותר בבית חולים פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..אנונימית13/03/2011
הי אני בת17 לפני בעירך שנתיים התחלתי לשים את הדוש על הדגדגן להנות מזה ולקבל אורגזמה
יש לי חבר כבר כמעט שנה ואנחנו לא עושים עדיין סקס עם חדירה אלה רק ירידות וביד אחד לשני, שני מצבים אלה לא גורמים לי להגיע לאורגזמה ורציתי לשאול אם זה קשור לדוש במקלחת.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון14/03/2011את למדת להגיע לאורגזמה בעזרת הדוש. האם ניסית עם חבר שלך להיעזר בדוש על מנת להגיע לאורגזמה בנוכחותו? אני מציעה לך לתרגל אוננות כדי שתדעי איך לענג את עצמך גם בדרך הזו וכך תוכלי גם לכוון אותו על מנת שיוכל לעזור לך להגיע לסיפוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין בן 19דניאל13/03/2011
שלום, אני בן 19
והאיבר מין שלי באורך כמעט 8 ס"מ
7.8 ס"מ
האם זה נחשב תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן שלום
מירב שרון14/03/2011הטווח התקין של הפין: 4 ס"מ ומעלה כשהוא רפוי, ו-7 ס"מ ומעלה בעת זיקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה נשיתאניר13/03/2011
אני רציתי לדעת על גמירה נשית בכללי..אם כל הנשים גומרות ? מה הכמות ? כמה פעמים ? מתי? ו כולה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאניר שלום
מירב שרון14/03/2011האורגזמה אצל האשה שונה מאוד מאשה אחת לשנייה, באיך שהיא מתבטאת, בתדירות, בעוצמות, וכד'. יש נשים שמעולם לא חוו אורגזמה, לא עם עצמן ולא עם בני/בנות הזוג שלהן אחרות שחוות אורגזמה רק עם עצמן, יש כאלה שמעולם לא אוננו ומגיעות לאורגזמה רק עם בני הזוג שלהן. בקיצור זה מאוד אינדיבידואלי. זה תלוי בעד כמה אשה מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, עד כמה היא משוחררת או יש לה מעצורים בנדון, עד כמה היא פתוחה עם הפרטנר שלה. בקיצור, זה מאוד מורכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש,דחוףף מאודדשלומי13/03/2011
אני וחברה שלי (21) עשינו סקס יבש,אני עם תחתונים וגם היא.
ואז גמרתי והיה לה קצת רטוב והמשכנו אחרי זה עוד כמה דקות..
אחרי זה, היא שמה לב שרטוב לה והיא לא יודעת ממה זה - (היא הייתה במחזור לפני שבוע ויום בדיוק)
היא לא יודעת האם זה מהזרע שלי או מההפרשות שלה כי היא הייתה במחזור
אבל היא אמרה לי שהיא הרגישה שחדרתי לה בקטנה כזה (היא בתולה ולא נקרע לה קרום הבתולים,ולא ירד לה דם)
יש מצב שהיא נכנסה להיריון!?...
אני די לחוץ,האם צריך לקנות לה פוסטינור!? (האם זה פוגע במי שלוקחת את זה,בהיריון או משהו!? האם יש תופעות לוואי!?)
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש,דחוףף מאודד - תגובה
דניאלה פרייפלד13/03/2011זרע אינו חודר בד כל עוד היתם עם תחתונים (שמכסים) לא אמור להיות חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדה רבה רבה - אבל .......
שלומי13/03/2011אמרו לי שיש מצב שהזרע יכול לעבור דרך התחתונים. הרי זה "בערך" כמו "מים" ומים יכולים לעבור בד. אז למה שהזרע לא יוכל לעבור דרך הבד? (בפרט שאצלנו אני לא יודע אם היה לה רטוב מהזרע או מההפרשות שלה. אבל גם בהנחה שהיה לה רטוב מהזרע-היא לא יכולה להיכנס להיריון!?!?!)
ובקיצור- אין מה לחשוש!?!?
ושוב תודה רבה רבה לכל הד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדה רבה רבה - אבל ....... - תגובה
דניאלה פרייפלד15/03/2011רטוב זה רטוב... גם היא כמעוררת מרטיבה את עצמה בכדי לאפשר החדרת פין ללא כאב אז כן נוזליה יכולים להרטיב את התחתון וגם הנוזל זרע שלך מרטיב אך מהווה רשת שבו הזרע לא חודר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בתולה יכולה להכנס להריון?אנונימי12/03/2011
שלום, אני בן 18.5
אני וחברה שלי בשבועות האחרונים שיחקנו משחקים במיטה
איברי המין שלנו התחכחו כששנינו ערומים ומידי פעם גם הפין שלי נכנס מעט לאיבר המין שלה כשאני בלי קונדום, בערך 2-5 סנטימטר בפנים.
במהלך המשחקים האלא לא גמרתי וגם אני לא חושב שהייתי קרוב לגמור אפילו (ככה שאני לא יודע אם יש אפילו טיפות אהבה במצב הזה בכלל)
החברה שלי עדיין בתולה אבל אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שמהחדירות הקטנות האלו היא עלולה להכנס להריון, ואם כן מה הסבירות לכך?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בתולה יכולה להכנס להריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד13/03/2011אם היה חדירה ...החברה שלך איננה בתולה...
וכן, אתם לוקחים סיכון ..כי את טיפות האהבה,שיש בתוכן זרע (אומנם מעט) אינך מרגיש בהן!!!ולכן אינך שולט...
סבירות היא ענין סטטסטי ולכן אין תשובה....
כדאי להשתמש בקונדומים וכך להיות רגועים.... למה,וחבל, לקחת סיכון?!
ואז יש הנאה מלאה ללא החשש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי13/03/2011קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה
לחזור על מה שעשינו לא נחזור, זה אני בטוח
אבל אני באמת רוצה לדעת אם יש לי ממה לחשוש, כי בקושי הייתה חדירה אם בכלל, זה פשוט היה משחק ושנינו היינו בלי בגדים ומידי פעם הפין גלש מעט מאד פנימה (לא התקרב בכלל לקרום) ממש סנטימטרים בודדים בפנים.
ושוב פעם אני חוזר שלא הייתי בכלל קרוב ללגמור, זה לא היה "משגל נסוג" או "השיטה הסינית".
אני חוזר ואומר שאני לא יחזור על זה, אבל אני רוצה לדעת אם יש לי ממה לחשוש ואם כן מה לעשות עם זה?
מקווה שתוכלי לעזור לי, תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני
אנונימי14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני - תגובה
דניאלה פרייפלד15/03/2011אני מאד רוצה להגיד לך שאין בכלל ממה לחשוש!!! באמת
אבל אני לא יכולה להגיד לך 100% שאין סיכון ! אני חושבת שאתה צריך להירגע כי מידת הסיכון קלוש לפי התואר שלך אך איני יכולה להבטיח אם יש איחור של שבוע בוסת לעשות בדיקה ביתית אך מתח שלה יכול לדחות את קבלת הוסת אז להירגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אנונימי15/03/2011מקווה לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני!!!!
דניאלה פרייפלד16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי12/03/2011
שלום אני בן 16 ואני רוצה לדעת ישיבה על המחשב מזיקה לפוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ?
חסוי13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/03/2011לא שמעתי על כך אברר אם יש תשובה לכאן או לכאן אחזור
אך בנתיים אני מציעה לך לגלוש עם השאלה..
ואם לך יש תשובה
תחזור
וסליחה שלא שמתי לב ..לא היה סימן אצלי שיש פניה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מעכבים גמירהאנונימי11/03/2011
אני וחברה שלי עושים סקס איך אני יכול לעכב את הגמירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מעכבים גמירה - תגובה
דניאלה פרייפלד12/03/2011בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי13/03/201118, למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/03/2011חשוב לי לדעת את הגיל של אותו/ה פונה....
כמה זמן אתה חושב שאתה מחזיק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי13/03/2011לפעמים זה שניות ולפעמים אני יכול להחזיק את עצמי כמה דקות, יש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/03/2011או קיי
אתה לא ממש מוגדר כפליטה מהירה..
כך, אתה מרגיש,המצב היה מההתחלה?
והאם אתה מחזיק יותר באוננות?
האם יש משחק מקדים ..תתאר קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אה20/03/2011לא הבנתי את השאלה הראשונה? "אתה מרגיש? המצב היה מההתחלה?" מה זאת אומרת?
אני מחזיק יותר באוננות כי אני שולט במצב יותר, ואני יכול להפסיק לגמרי את החיכוך, אך בעת קיום יחסי מין גם כאשר אני מפסיק לנוע ישנו חיכוך מינימלי בתוך הנרתיק שמגרה במקרים מסויימים וגומר לשפיכה גם אם הפסקנו שניות לפניי שאני גומר
לפעמים יש משחק מקדים ולפעמים לא, ברוב המקרים כן אבל הזמן שלו משתנה...לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל לא גיליתי קשר בין זמן המשחק המקדים ולבין מהירות הגמירה... זה משתנה מפעם לפעם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/03/2011אתה מתאר מצב שבו אתה מכיר את תחושותיך ומרגיש נק, לפני שאתה גומר ...
שליטה, לומדים, בכל מפגש מיני...זה לוקח זמן ..תנשה לעבוד גם עם הראש כלומר אם אתה מרגיש שאתה עומד לגמור תעצור כמה שיותר את הגירוי ותחשוב על דברים שמרגיעים ..זה יכול לעזור..או לשנות לתנוחה שפחות מגרה לפני ואז לחזור ל.. או לא להאריך במין אורלי שהיא עושה לך בהמשחק המקדים.
לגבי השאלה שלא הבנת, יש בנים ששלטו ואז עם בחורה ספציפית יש קושי..ויש שמתחלית דרכם המיני הם מרגישים שגמרו מהר...(ללא חדירה ,עד דקה -)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
.23/03/2011חח מין אוראלי זו לא הבעיה, זה לא קורה...
אני מנסה לחשוב על דברים שיעכבו את הגמירה אבל זה לא עוזר... לשנות תנוחה זה כבר משהו שהורס את הרגע, אני אוהב ומעדיף להישאר בתנוחה המועדפת עליי כמעט תמיד, תנוחות אחרות לא גומרות לי לאותו הכייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד23/03/2011לא אותה כייף ולכן פחות היי ומגורה, אז אולי כן כדאי להיכנס לתנוחות אילו לקצת זמן ואז לחזור למגרה יותר וחזרה והנה הריקוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
.24/03/2011נכון אלה גם תנוחות פחות מגרות... וידעתי שזה יכול להיות פיתרון, אבל חשבתי שאולי קיימת שיטה לעכב גמירה בצורה אחרת דרך מחשבה מסויימת או זווית כניסה או כל משהו אחר...
דניאלה פרייפלד24/03/2011כל דרך שאתה מוצא....מעקב ,עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום שנקרע...לירון11/03/2011
קודם כל- שלום לכולם!!! אני חדשה כאן בפורום
אני מקווה שאוכל למצוא כאן מענה ותמיכה.
אני בת 21 מירושלים מגיעה מבית שומר (אני לא).
אתמול בלילה (חמישי) שכבתי עם חבר שלי ו...נקרע הקונדום!!!
היום בבוקר רצנו לקנות פוסטינור בבית מרחקת, עברו 7 שעות בין הקריעה עד שלקחתי את הכדור... קנינו גם בדיקת הריון בהמלצת הרוקח... הדאגה שלי, אני הייתי אמורה לקבל מחזור במהלך השבוע הקרוב (החל מיום ראשון) ואני יודעת שזה סיכון, כי זה תקופה של לפני מחזור וקל יותר להיכנס להריון- ורציתי לדעת, מהי יעילות הכדור ובכמה אחוזים היא מונעת הריון? קבעתי תור לרופאת נשים שלי ביום חמישי הקרוב... האם בזמן הזה עלי לבצע את הבדיקת הריון שהרוקח המליץ? מתי אני עתידה לקבל את המחזור שלי?
אגב, אם זה לא היה מובן, אני לא נוטלת גלולות...
אני מאד מבולבלת ומודאגת אשמח לקבל מענה.
ערב טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתקווה שהכל בסדר
דניאלה פרייפלד12/03/2011אבקש לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיתר11/03/2011
אני בן 16 אני עשיתי ביד בחדר אם דלת סגורה וראיתי פורנו ואז אימא שלי נכנסה וראתה את זה מה אני אומר לה אם היא רוצה לדבר איתי?
השמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד12/03/2011איך אתה מרגיש אחרי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיתר
מתבונן מהצד13/03/2011מאד יתכן שאמא גם נבוכה מהמראה..
מצד שני עשית משהו טבעי ביותר והיא אמורה לדעת ...
מה שאתה כן יכול לומר לה זה לבקש אותה לדפוק בדלת לפני הכניסה לחדר באם הדלת סגורה.. ואם היא תאמר משהו בנושא מה שיש להניח שהיא לא תעשה ,אתה יכול לומר שאתה חייב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההאורון10/03/2011
שלום, רציתי לדעת אם יכול להיות שהפין שלי נוטה קצת שמאלה בגלל שאני מאונן כבר מספר שנים ביד שמאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן11/03/2011לא קשור לכלם דבר
גם אצלי נועט ימניה
ככה זה לא קשור לאוננות בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה - תגובה
דניאלה פרייפלד12/03/2011לא זה לא קשור....
יש מגוון רחב של צורות פינים...הרבה מהם לא בדיוק ישרים לגמרי..
זה אינו פוגע בהנאה ההדדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)