מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברית מילה+שפתיים פנימיות גדולותנוי04/07/2010
שלום, שמי לינה ואני בת 17.
1. עד כה יצא לי לשכב רק עם בחור אחד שהיה נימול, ירדתי לו ולאחר זמן מה נפרדנו.
כעת יש לי חבר נוסף, שאיתו אני מאמינה שאשכב בזמן הקרוב. הבעיה שלי היא שאותו חבר נוכחי בא ממשפחה נוצרית, כלומר אני מתארת לעצמי שהוא לא נימול. אני חושבת שבמהלך האקט ארד לו, והשאלה שלי היא - האם יש הבדל ניכר בין פין נימול לאחד שלא? האם בעקבות זאת יש איזורים בפין שהם רגישים יותר? כיצד נראה פין לא נימול?
2. יש לי בעיה שמאוד מביכה אותי. כשהייתי קטנה נהגתי להסתובב עם יד בתחתונים (כהרגלם של כל הילדים), רק באופן מוקצן - תמיד הייתי "משחקת" באיבר המין ומושכת קלות בשפתיים הפנימיות. כתוצאה מכך הן התארכו מאוד (בייחוד הימנית), וכעת הן בולטות מחוץ לשפתיים הפנימיות. בנוסף קציהן יבש למדי ובעל גוון מעט חום יותר. בנוסף, הדבר מקשה על הבחור למצוא את המקום שאליו צריך להחדיר את הפין, ולעיתים מכאיב לי בעת האקט. זוהי גם הסיבה שלא התרתי לחבר הקודם שלי לרדת לי.
השאלה שלי היא האם זה דבר נפוץ, או שזה ייראה מוזר? מהו האורך ההממוצע של השפתיים הפנימיות (הכוונה מהנקודה בה השפה מתחברת לגוף לקצה השפה. אני יודעת שמדובר בד"כ במילימטרים בודדים, אך בכל זאת ארצה לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינה שלום
מירב שרון05/07/20101. תכתבי בגוגל פין ל נימול ויקיפדיה ותראי תמונות של פין נימול לעומת פין שלא נימול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה אוננות(גיל כמעט 14)יואב גולדמן04/07/2010
אני מאונן בערך פעם ביום לפעמים על פורנו לפעמים לא, אחרי בערך דקה שתיים אני "גומר" אבל אני לא בתוח שזה באמת אורגזמה. גם כי זה לא כזה הרגשה טובה כמו שכולם מדברים אליה וגם כי לא יוצה לי כלום
מבקש עזרה,יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/07/2010מה אתה כן מרגיש במהלך האוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יואב גולדמן10/07/2010סוג של הרפייה כזאת ואם אני רועה פורנו אז פתאום הוא כבר לא מחרמן וגם איבר המין שלי פתום רגיש למגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות
מירב שרון10/07/2010אתה נמצא בראשית ההתפתחות המינית שלך, זה יגיע אל תדאג, בשלב זה אתה מאונן ומגיע להרפייה, בהמשך זה יתבטא גם בפליטת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יואב23/07/2010תודה עזרת לי מאוד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חירמוניםאלכס:)04/07/2010
היי,
אממ.. אני נערה בת 15 וחבר שלי יותר בוגר ממני הוא בן 18 והוא כבר עשה סקס ואני לא...
עברנו כבר הרבה ריבים ביחסים שלנו והגנו למצב שאנחנו כבר כמעט לא מתביישים אחד מהשני
והוא אמר לי שהוא מצה ממני שאני יפנק אותו יותר במובן של החירמונים....
כי הוא אומר שהוא מפנק והרבה ואני לא
ואני לא מבינה מה הוא רוצה.... ופעם בטעות היתפרצתי עליו ואמרתי לו שאני לא מבינה מה הוא רוצה
וכשאני רומזת לסקס יעני כדי לישאול הוא אומר חס וחלילה ואני לא מבינה מה הוא מצה ממני שאני יעשה לו ביד???!?!?
אני מפנקת אותו עד גבלל... לא כמהוא ... כי אני גם קצת מיתביישת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/07/2010חשוב מאוד שאת תעשי מה שמתאים לך ומה שאת מרגישה שאת מוכנה לעשות ולא תעשי משהו שאת לא מוכנה לזה כי הוא הפעיל עלייך לחץ. תדברי איתו על מה שאת מרגישה, תבררי איתו מה בדיוק הוא מצפה ממך ותבהירי לי מה הגבול שלך בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצאהחרמן03/07/2010
אני בן 13 ומאוד רוצה לשכב עם משהי אני נמוך אבל יש לי זין גדול לגודל שלי משרוצה שתגיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קח את הזמן.. לאן אתה ממהר?!
ד``ר עידן מיליצ`ר04/07/2010חכה עוד כמה שנים שתגבה גם מבחינה רגשית וגם פיזית!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטוב?רותי03/07/2010
איך אני יודעת אם אני רטובה? אמורים להרגיש את זה?
כול פעם כשאני מסתכלת על הפות שלי אני רואה בפנים כזה דבר לבן.. הוא קצת דביק כזה,מזה?
יש לי גם על התחתון הפרשות לבנות כאלה,זה שפיך? לא ניראלי כי כול הזמן יש לי את זה! כול יום כול היום!
זה ניראלי לא נורמלי,התחתון שלי מתרטב ממשהו לבן שיוצא לי מהפות. מזה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
דניאלה פרייפלד03/07/2010הכל בסדר
הרטיבות קימת לשמור על בריאות הנרתיק,להקל על חדירה..
כשאת מגורה (ואת אפילו לא יודעת,לפעמים) לרוב, יש הפרשת יתר...
לרוב הנשים אין פליטה בזמן אורגזמה יש, לרוב,עליה בהפרשה הטבעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותעוז02/07/2010
היי אני בן 17 ויש לי כמה שאלות
1.איך אני יודע אם אני בתול(עם אני מחדיר אצבע לעצמי זה אורמ שאני כבר לא בתול)?
2.איך אני יודע אם יש לי שפיכה מהירה (גמירה מהירה אומרים שזו מחלה איך אני יודע?)
3.יש מקומות שאפשר להיתנסות בהן עם גברים ? כי אני רמגיש נימשך לשני הצדדים ואני רוצה ליבדוק קודם א הצד הגברי אין לי חברים כאלה שמסכימים יש מקום מיוחד שאפשר לנסות בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוז שלום
מירב שרון03/07/20101. כל עוד לא קיימת יחסי מין מלאים, אתה עדיין בתול.
2. שפיכה מהירה זה כאשר יש חוסר שליטה על שפיכת זרע בזמן קיום יחסי מין מלאים. חשוב להבחין בין שפיכה מוקדמת המתקיימת אצל נערים ומתבגרים בתחילת דרכם המינית (בהמשך הם ילמדו לשלוט בכך) לבין שפיכה מוקדמת החוזרת על עצמה אצל גברים ומפריעה להם לקיום יחסי מין( הם אינם שולטים במשך זמן קיום היחסים).
3. אתה יכול לפנות לארגון בני נוער גאה. הינו ארגון התנדבותי הפועל למען נוער המתלבט בנטיותיו המיניות או מגדיר עצמו כהומו-לסבי-בי-טראנסג'נדרס . הארגון נותן מענה של תמיכה לנוער בשלבי גיבוש הזהות המינית , תקופה בה הצעיר מתחיל להיות מודע לרגשותיו ולתחושותיו המיניות, תקופה שעלולה להיות מאופיינת בבלבול ובכאב רב. בנוסף מהווה ארגון הנוער מסגרת לנוער המעוניין במסגרת חברתית בה יוכל להכיר ולפגוש בני נוער החווים חוויות דומות ולפעול במטרה לקדם את מעמד הנוער ההומוסקסואלי בארץ תוך דגש על שוויון, פתיחות ומניעת גזענות והומופוביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתיוסי02/07/2010
כשאני מתחיל להתחרמן עם בת זוגתי, הרבה פעמים יוצאות לי כמה טיפות של שפיך.
כמובן שזה ממש ממש ממש לא השפיכה המלאה,זה מספר מצומצם של טיפות ולא יותר
עכשיו
קודם כל,האם זה נפוץ?
ושנית, מה זה אומר בעצם? האם זה קשור לשליטה שלי בשפיכה?
שלישית,האם זה נקרא בכלל שפיכה מוקדמת? כי כאמור,אני ממש ממש ממש לא גומר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי שלום
מירב שרון03/07/2010מה שאתה מתאר זה הנוזל המקדים לשפיכה, מה שנקרא pre-come, נורמלי ולגיטימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אנונימי07/07/2010בחורה יכולה להקלט מזה .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אנונימי07/07/2010בחורה יכולה להקלט מזה .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....דניאל02/07/2010
האם בשבילל לעשות סקס צריך לעמוד לגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא מה אתה מגדיר סקס?!
ד``ר עידן מיליצ`ר02/07/2010בשביל חדירה, יש צורך בזקפה כלשהי, בשביל לעשות סקס....לא חייב לעמוד לגבר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
דניאל02/07/2010מה ההבדל בין סקס וחדירה?
כשעושים סקס אין חדירה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל שלום
מירב שרון05/07/2010סקס חוץ מחדירה, כולל בתוכו גם את המשחק המוקדם כל מה שנקרא outer-sex הכוונה לכל מה שנכלל בסקס שאינו כולל חדירה, כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, סקס יבש עם בגדים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד'. בשביל שתהיה חדירה צריך שיהיה זקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל02/07/2010
היי, יש לי שאלה קצת מביכה...
רציתי לשאול איפה בדיוק האיבר של הגבר צריך להיכנס לגוף האשה?
כי פעם ניסיתי לבדוק בעצמי וגיליתי חור מאוד קטן וצר ואני לא חושבת שאני בטוחה במה מדובר..
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
דניאלה פרייפלד02/07/2010דניאל ..
קחי מראה קטנה ותסתכלי
יש שפתיים גדולים יותר פנימה יש קטנים רצוי שגם תחושי את האיזור
ואז יש פתח =פתח הנרתיק ..לשם נכנס הפין
בהמשך תראי ותחושי את הדגדגן
נכון, לך , נראה שפתח הנרתיק קטן ,אך הוא גמיש מאד (עד כדי כך שמשם יוצא תינוק לעולם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבדוי01/07/2010
אורך האיבר שלי הוא 15 ואני בן 16 וחצי.. עכשיו עוד לא התחלתי להתגלח ממש אלא רק לפעמים איפה שהשפם ואני לא מאוד שעיר ליד האברי מין, מה הסיכוי שהוא עוד יגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן
דניאלה פרייפלד01/07/2010לא ברור לי אם אתה מתכוון לאבר מין או לשער ,אך מאד יתכן ,ששניהם יגדלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה בבקשהאנונימי01/07/2010
שלום אחרי שאני גומר זה האורגזמה אני יודע רציתי לדעת אחרי הפעם השניה אם אני יעשה עוד פעם וטעוד פעם כאילו ברצף אנייקבל אורגזמה יותר טובה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון01/07/2010אין כאן חוקים זה עניין מאוד אינדיבידואלי, תנסה ותראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטעות .נועה01/07/2010
עשיתי ביד לחבר שלי , והרגשתי נוזל מסויים , אבל זאת לא הייתה גמירה . הוא לא גמר .
ואז , הוא ירד לי ועשה לי ביד , וגם אני עשיתי ביד עם היד שלי [ שנגעה בשלו לפני זה .. ]
זה היה קצת אחרי , אבל לא הייתה חדירה , גמירה .. כלום .
יש סיכוי להיכנס מזה להריון ?
ובלעתי פוסטינור 24 שעות אחרי ליתר ביטחון ..
עדיין , אני יכולה עכשיו להיכנס להריון ?
בבקשה עזרה , אני ממש לחוצה .
[ אני בת 15 וחצי , ובתולה . ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה שלום
מירב שרון01/07/2010אין סיכוי שאת בהריון. בייחוד שלקחת פוסטינור לאחר מכן. נא להתייחס לפוסטינור כגלולת חירום, יש בזה מלא הורמונים ורשימה של תופעות לוואי, עדיף מלכתחילה להשתמש באמצעי מניעה - גלולות ו/או קונדום. גלולות מונעות הריון אך אינן מונעות מחלות מין. גלולות הנן יותר יעילות במניעת הריון לעומת קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיתמר30/06/2010
האם יש מצב שבסקס הראשון בין נער לנערה יכול להיות שלאף אחד מהצדדים יכאב?,וזה יעבור חלק?,ושניהם בתולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
דניאלה פרייפלד01/07/2010אכן כן
בתקווה שגם נהנתם ושהשתמשתם באמצעי מניעה כל שהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום הבתוליםטום30/06/2010
שלום, לפני זמן מה אני וחברה שלי ניסינו לעשות את זה בפעם הראשונה.
כמובן, כאב לה, אז הפסקנו. אנחנו מודעים לכך שרוב הסיכויים הם שהסיבה לכך היא קרום הבתולים שלה ושצריך לקרוע אותו (ולהכאיב לה) על מנת שלא יכאב בהמשך...
לאחרונה ניסיתי גם לקרוא הרבה בנושא כדי להבין יותר טוב.
למרות כל זה, אני עדיין קצת חושש (לעתיד) בזמן האקט כשיכאב לה - להמשיך ולהכאיב לה...
האם באמת זה טבעי כל-כך?
בנוסף, מה חשיבות קרום הבתולים בכלל? לשם מה הוא קיים מלכתחילה, ולמה זה כואב?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/07/2010הפעם הראשונה לא חייבת להיות כואבת, ממש לא! חשוב שיהיה הרבה משחק מוקדם כולל ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, שחברתך תהיה כמה שיותר מגורה. לצורך כך, תיעזרו בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כדי להקל על החדירה. לפני החדירה על מנת להרחיב את קרום הבתולין, אפשר שתחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד גודל היקף הפין. קרום הבתולין זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. אני ממליצה שתקרא בויקפידיה על קרום הבתולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטום
דניאלה פרייפלד01/07/2010יופי שהפסקת...
בני כמה אתם
ותתאר קצת מה קורה בניכם עד שאתה מנסה לחדור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדניאלהבן30/06/2010
דניאלה שלום
דיברתי איתך לפני שבועיים בעניין בעית הזפקה
עברו השבועיים שדיברנו עליהם, ואני לא רואה שום שיפור במצב
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר
דניאלה פרייפלד30/06/2010איך חזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה?
בן01/07/2010לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
דניאלה פרייפלד01/07/2010איך נגשת לאוננות ..היה...פרטיות התחלת לפנטז ואז התחלת ל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
בן02/07/2010לא היה גורם שהפריע לי...
ועדיין הבעיה נמשכת
ה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
דניאלה פרייפלד02/07/2010שים לב לשאלות הנשאלות
תחשוב ותענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)