מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות...שניר06/07/2010
שלום!
אני בן 17 וחצי, יש לי חברה ואנחנו מקיימים יחסי מין מלאים כבר שנה בערך.
אנחנו עושים את זה 2-3 פעמים בשבוע ונורא נהנים. היא הראשונה שלי ואני הראשון שלה.
עד היום שכבנו רק עם קונדום, ובנוסף לכך היא עם גלולות. עשינו בדיקות לפני כמה חודשים וברוך השם שנינו בריאים מבחינה מינית.
עכשיו הבעיה היא שקצת נמאס לי כל הזמן לשכב איתה עם קונדום.. שבוע שעבר כששכבנו יצא פעם אחת שהיתי בלי קונדום ואז באמצע הסקס שמתי כי היא הכריחה אותי חח..
ההרגשה שלי בלי קונדום היתה הרבה יותר מרגשת ומהנה מאשר עם קונדום, בנוסף לעובדה שבאופן כללי אני נורא נמשך אליה :)
השאלה היא אם לנוכח המצב שתיארתי, יש בעיה שנשכב בלי קונדום?
כבר דיברתי איתה על זה והיא אמרה לי שצריך לבדוק את זה ורק אז נחליט..
בגלל זה אני פונה אליכם :) אני אשמח לתשובה בנושא הזה.
שאלה נוספת.. שאני די מתבייש לשאול אותה.. אני וחברה שלי נורא אוהבים לגרות את פי הטבעת :) אני דוחף לה אצבעות וגם היא לי.. זה נותן לשנינו המון ריגוש והנאה בסקס.. אנחנו משתמשים כמובן עם שמן תינוקות :)
רציתי לדעת אם זה בסדר? זה נורמלי? או שאנחנו נחשבים לשני סוטי מין?
עוד שאלה.. בנוסף לכל אנחנו גם עושים מין אוראלי (אני יורד לה והיא לי) וכמו שבטח הבנתם אנחנו נורא נהנים מהסקס. השאלה היא אם משהו לא בסדר בדרך שאנחנו עושים את זה? אנחנו צריכים לעשות עוד צעדים בכדי לשמור על מין בטוח ומהנה יותר? יש משהו שלא בסדר?
סליחה על השאלות המטופשות פשוט זה כל כך טוב שאני מפחד לאבד את זה :)
בתודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן שלום
מירב שרון06/07/2010אם היא משתמשת בגלולות ומקפידה לקחת אותם יום יום בלי פספוסים, אין סיבה לחשוש, אין צורך בקונדום. לגבי השאלה השנייה, אזור פי הטבעת הוא אזור רגיש לגירוי מיני ולכן מגע בו יכול לענג. יש כאלה שנמנעים מזה כי אינם מרגישים בנוח אבל במצב ששניכם מגורים מזה אז סבבה, זה לגמרי טבעי ונורמלי, תיהנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפת בוקרבדוי06/07/2010
למה אין לי זקפת בוקר? ולכל החברים שלי יש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17
בדוי07/07/201017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מירב שרון08/07/2010האם כשאתה מאונן יש לך זקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
בדוי10/07/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשותיוסי06/07/2010
אני מאוהב גם בחברה שלי אבל יש לי משיכה מסוימת לילד מהכיתה שלי ולפעמים נעים לי לאונן על גייז ולראות גברים בלי חולצה ועומד לי עליהם האם זה אומר שאני הומו או דו ועם כן מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את המשיכה לגברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי שלום
מירב שרון06/07/2010לא ציינת בן כמה אתה, אני מניחה שאתה מתבגר וזה לגמרי טבעי בגיל ההתבגרות לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. יש לך לגיטימציה מבחינה חברתית לאפשר לעצמך את המרחב ואת החופש הזה לחפש את עצמך בנושא הזה. לגבי נטייה מינית לכאן או לשם, מיניות נעה על הרצף, רוב האנשים הם לא הטרו-סקסואליים או הומוסקואליים, אלא איפהשהו על הרצף, אין סיבה שתפסיק את המשיכה שלך לבנים אם זה משהו שעושה לך טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין קטןיוסי06/07/2010
שלום אני עוד מעט בן 15 וזין שלי ממש קטן 12 ס''מ אולי פחות רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל אותו
ועוד משהו רציתי לדעת אם יש לי ויאגרה מקורית בבית זה יעזור לזין שלי לגדול ואם כדי לי לקחת אותו לפני שאני עושה סקס כי אני גומר מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי שלום
מירב שרון06/07/2010אתה עסוק באורך של הפין שלך, אתה לא לבד בעיסוק הזה, זאת השאלה הכי שכיחה בפורום. האורך של הפין שלך מספיק כדי לספק בחורה. לידיעתך, אין שום קשר בין אורך הפין ליכולת שלך לענג אשה. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה לא מהחדירה אלא מגירוי חיצוני בדגדגן ולכן האורך לא רלבנטי. חוץ מזה אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21. לגבי שימוש בויאגרה כדי לעכב שפיכה, אין שום סיבה שבעולם שנער בגילך יצטרך לקחת ויאגרה, אתה יכול ללמוד לעכב את השפיכה בעזרת תרגילי התחל-הפסק תחפש את זה בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך אני יכול לעזור לו לגדול
יוסי07/07/2010שמעי שיש תרגילים שאפשר לעשות וכדי לדעת צריך לשלם וחשבתי אולי תוכלו לעזור לי פה ולהגיד לי איך ואילו תרגילים עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלווםםםםםשלום06/07/2010
קונדומים---- אני שמתי סתם קונדום ואני ראיתי במדריכים שצריך ללחוץ על איזה נקודה בקודנדום ואז לגלגל אני לא עשיתי את זה אני פשוט מתחתי את הקונדום וגילגלית על הזין ואז עשיתי ביד עם הקונדום ושגמרתי לא יצא כלום
למה זה ככה???
העם זה אמור להיות כהה??
ועם לא מה אני אמור לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד06/07/2010האם מתחת את הקונדום עד הסוף סוף סוף...
או שהשארת מקום בסוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קונדומים
המשך06/07/2010הקונדום לא הגיע עד הסוף(עד הבייצים) קצת יותר מחצי האיבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאלה פרייפלד06/07/2010לא לא הכוונה לקצה הפין האם אפשרת מקום ליציאת הזרע או שזה היה מתוח מדי ונראה שלא יצא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך המשך קונדומים
המשך06/07/2010לא שאני שמתי אותו לא היה מקום לצאת בקצה זה היה מאוד צמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלחיץ מעודשלום06/07/2010
אני קראתי אל איזה תגובה לשאלה שלא כדי להגיע למצב שאתה מכור לאוננות עכשיו אני נירא לי שאני כן מכור אני עושה 5 או 6 פעמיים ביום זה רע להיות מכור ועם כן למה ומה אפשר לעשות תודה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד06/07/2010האם במקום לצאת עם חברים ,להיות עם המשפחה, ללמד ועוד, אתה מאונן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיפור שלימשי06/07/2010
אני רואה שיש כאן בעיקר שאלות , אבל אני רוצה לספר את הסיפור האישי שלי ולשאול שאלה או 2 בסופו .
היום אני בת 16 . בגיל 12 התחלתי קשר זוגי ( איזה קשר זוגי ואיך לעזאזל הוא נראה יכול להיות בגיל 12 ??? ) עם ילד בגילי שאהבתי כמו מטורפת . אני חייבת לציין שהיתה לי ילדות מקסימה. אמא שלי התאלמנה כשהייתי בת 8 חודשים אך לא נכנעה והוציאה תואר ופינקה אותי ותמיד היתה שם בשבילי וגידלה אותי לבד . אחרי שהקשר הזה נמשך עם מעידות לא מעטות חצי שנה הוא קצת לחץ עליי והחלטנו לשכב .. כמובן שגם אני וגם הוא היינו בתולים וחסרי כל ידע במין . כמובן השתמשנו בקונדום למרות שלא הלך לנו בכלל וכאב לי נורא ולא ידענו מה לעשות והיינו קפואים וזה היה מחזה מחריד . החלטנו לסגת קצת מהחדירה והמשכנו אקטים מיניים בלי חדירה . ( יפה שלא נכנענו אחרי האכזבה המרה שנחלנו בפעם הראשונה ) והקשר שלנו רק הלך והתחזק ואחרי מספר חודשים שכבנו והכאב היה מופחת בהרבה , אני מאמינה כי ידענו מה לעשות וכי הרגשתי הרבה יותר בטוחה לידו . היום אני בת 16 , אנחנו יחד 4 שנים , פעילים מינית , טובים האחד לשניה ונהנים מזה . הוא בן הזוג הכי תומך הכי אוהב והכי טוב שמישהי יכולה לדמיין לעצמה , ואני חושבת שהיה לי מזל ענק , עננננננק , שלמרות שזה היה דיי מלחץ מסופו של דבר זה אחד הדברים שקירבו בינינו ועשו אותנו כל כך מיוחדים וכל כך אוהבים . יש לי 2 חברות שבאותו הגיל שכבו מלחץ שהופעל עליהן ונוצלו במלוא מובן המילה למטרת מין חד פעמי , אז כמובן שזה היה מפחיד אבל היום זה נשמע לי ממש טראומתי כשאני רואה ילדים בני 12 וכמה הם לא מפותחים גופנית וריגשית . היה לי מזל ענק . ואין מאושרת ממני . לאחרונה הפסקנו להשתמש בקונדומים ואנחנו שוכבים בלי , רק ב"ימים הבטוחים" וגם אז הוא תמיד תמיד גומר בחוץ . אני לא רוצה לקחת גלולות , האם זה מסוכן להמשיך ככה ? אני חייבת לציין שכשיש חשש אמיתי שקצת זרע השתחרר בפנים אני לוקחת פוסטינור . ונכון שהיה לי מזל ? ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
משי06/07/2010שכחתי לשאול מתי כדאי לי ללכת לראשונה לגניקולוג לבדיקה שגרתית אם אני ממש לא רוצה שאיזשהי/ו מבוגר יחטט לי שם למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשי
דניאלה פרייפלד06/07/2010ספורך ממש מיוחדת ,ואכן את נשמעת מאושרת בחלקך!!!וכן היה לך מזל!!!
אבל ...!אתם משחקים באש !!!
לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה..אין ימים בטוחים במיוחד למתבגרות!!!!
פוסטינור אינו סוכריה (שלא לדבר על המחיר) את מכניסה כל פעם כמות עדירה של הורמונים לגופך!!!
בנוסף היו אי אילו "תקלות" וזה לא עזר להריון הלא רצוי...
אז בבקשה בכדי לשמור על המזל צריך להמשיך ולעבוד ולשמור אותו ,תלכי להיבדק ותשבי לשמע ממנה/ו לגבי כל האפשרויות שיש לכולם יתרונות וחסרונות משלהן תנסו למצא משהו שתתאים לך...
נכון לא נעים,במיוחד בפעם הראשונה, אך כבחורה ויותר מאוחר כאישה, בכדי לשמור על המזל +בריאותך ...תצתרכי להיבדק מדי שנה ולכן זה הזמן להתחיל....כדי לשמור על מזלכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלום06/07/2010
באיזה גיל כבר אפשר לדעת את הזהות המינית שלך??????? והעם יש רמזים בזמן שאתה גודל מה תהיה הזהות המינית שלך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד06/07/2010יש לך תחושה שאתה אישה בתוך גוף גברי...
או אתה מתכוון לנטיה כלומר נמשך לגברים או נמשך לנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום06/07/2010אני מתכוון נטייה גבר או אישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
דניאלה פרייפלד06/07/2010בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשך
המשך06/07/2010אני בן 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאלה פרייפלד06/07/2010האמת לשאלה שלךאין תשובה חד משמעי ,יש שמספרים שהם "תמיד" ידעו שהם/הן נמשכים/ות למינם
ויש שניסו..ויש שהדחיקו..ויש שנסיבות חיים....ויש..כלומר מגוון של תשובות
מה שאני כן יכולה להגיד לך,שהיום יודעים שזה לא שחור ולבן, כלומר, שיש לא מעט מהאוכ' שהם בוחרים להיות ,"סרייט" אך גם יכולים להיות עם מינם/ן....יש רצף.
ולא מעט מתבגרים מתלבטים לאן וגם מתנסים ...
האם זה נכון להבין ממך שאתה מוצא את עצמך נמשך גם לבנים וגם לבנות...ולכן אתה מבולבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך06/07/2010אני נמשך רק לבנות אני בשוט רואה הרבה אנשים שהיו נשואים או עם חברות ופתאום הם הומוים אז אני מפחד שגם לי התפרץ פתאום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף בבקשההנ06/07/2010
אני וחבר שלי עשינו כל מיניי דברים... באיזה שלב הקצה של האיבר שלו היה ממש בפתח של האיבר שלי והוא ניסה להחדיר אבל זה נורא כאב לי אז זה לא נכנס(אני בתולה).. הוא היה בלי קונדום ואני 4 ימים אחרי סיום המחזור...
יש סיכוי שאני אכנס להריון? אני ממש מפחדת עוברים לי תסריטים בראש
פליז תענו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
דניאלה פרייפלד06/07/2010לפי התאור שלך לא נשמע שיש לך ממה לחשוש
בבקשה לנסות ולהירגע ,כי לחץ משפיע על קבלת הוסת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד שאלה
נ06/07/2010באותו לילה זאת הייתה הפעם הראשונה שהוא הכניס לי אצבע לבפנים... אף פעם לא הכנסתי לשם כלום.. לא טמפונים לא חפצים לא כלום... כי פחדתי כי כאב לי... כשהוא הכניס אז בהתחלה כאב קצת ואז בכלל לא ובסוף הלילה אני הצלחתי להכניס לעצמי 3 אצבעות.... עברו 3 ימים וניסיתי להכניס לעצמי לבד בבית במקלחת ולא הלך לי.. כאב לי...
זה נורמאלי? למה אז לא כאב ועכשיו שוב כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
דניאלה פרייפלד06/07/2010כל הכבוד שאת מתחילה להתחיל להכיר את עצמך....
את מתארת מצב מאד נפוץ..את פוחדת לכן נפשך וגופך מתוחים אזי...יש קושי להחדיר כוול אצבעות
שראית שלא כל כך כואב כפי שציפית ואולי אף נהנת ,נרגעת ואז הכנסת 3 אצבעות ..עבר זמן שוב את קצת חוששת לא באותה האווירה אז שוב את מתוחה..כיווץ...
תתחילי שוב עם עצמך רק עם אצבע אחת רק שאת במצב רוח טוב..תדמיני שאת עם..או במקום שטוב לך תכנסי למוזה עם עצמך תתחלי, אם את יכולה להרגיש את עצמך בחלקי גופך ואז לאט לרדת לפות ואז לאט לגשת לפתח ואז רק לחוש את הפתח ואז להתחיל להכניס.
להינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה~~~
נ07/07/2010זה נכון שאם לאט לאט מרחיבים את הפתח ומותחים את הקרום הוא נהפך לגמיש ואז כשיש חדירה הוא לא נקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
דניאלה פרייפלד08/07/2010היום יודעים שזה קרום שלא ממש נקרע אלא לרוב חתיכת קרום אלסטית שמתרחבת אם האצבע+
זה לא שאת מרחיבה את הפתח גם הפתח גמיש את עוזרת לגמישות ....שאת נוגעת בעצמך עם אצבע ולאחר מכן 2 ....הפתח והנרתיק יחסית חוזרים לקודמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורנו? למה כל כך ארוך?מישהו05/07/2010
תמיד שאני מאונן זה לא יהיה יותר מ2-3 דקות. איך זה שבדרך כלל סרטונים באינטרנט הם 10-30 דקות. לא הבנתי מה הרעיון? האם יש דרך לאונן יותר זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/07/2010סרטי פורנו עושים עיוות של המציאות. כשעושים סרט, חותכים, עורכים ועושים כל מיני דברים, מה שבטוח זה לא משקף את המציאות. אין חוקים לגבי אוננות, אם אתה רוצה ללמוד לעכב את השפיכה, אתה יכול ללמוד תרגילי התחל-הפסק, תחפש בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומדאנונימי04/07/2010
אני בן 14
1.עומד לי כל הזמן האם זה נורמלי?
2.ילדה שהזדיינה עם המון ילדים ומצצה להרבה ילדים מצצה לי אני יכול לחלות במחלה מזה?זה קרה לפני חצי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך זה נורמאלי...
ד``ר עידן מיליצ`ר05/07/2010למרות ש"כל הזמן" נשמע קצת מוגזם....הרבה זה תקין!
לגבי המציצה, אם עברה 1/2 שנה ואין תופעות...אז אין מחלה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרהאנונימי04/07/2010
1.אני בן 14השגתי ויאגרה האם יקרה לי משהו אם אני ייקח
2.הכנסתי דילדו לתחת כדי לדמות סקס וזה מאוד כאב אם נפצעתי מזה יכול לקרות לי משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
דניאלה פרייפלד05/07/2010לא לקחתאת הויאגרה!!!!
אתה לא צריך, בנוסף אתה לא יודע אם זה אמיתי או חיקוי ,אתה יכול לעשות לעצמך נזק!!!
אכן יכולת לפצוע את עצמך, צריך "הכנה" לפני החדרה ..
תן למקום להחלים לא להכניס יותר.. ואם יש קושי ממשיך הכאב או קושי בעשית צרכים ללכת להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני גומר מהרחסוי04/07/2010
איך שאני מתחיל לאונן תוך דקה שתיים אני גומר מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד05/07/2010ניסת בכמה דרכים כלומר להוריד לחץ על רטוב יבש ...לדוגמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חסוי05/07/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד05/07/2010האם יש לך פרטיות ושקט סביבך או שאתה לחוץ בזמן ש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל רגוע
חסוי11/07/2010יש שקט ואני לא לחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל גדול בין גודל השדייםנוי04/07/2010
יש לי הפרש מאוד ניכר בגודל של השדיים. השד הימני שלי גדול בהרבה מהשמאלי, וזה משהו שרואים כאשר אני עומדת. פעם צילמתי את עצמי כשאני שוכבת בשביל לבדוק עד כמה זה ברור ושמתי לב שזה משהו שרואים מאוד כשאני שוכבת, ממש הפרש של שמיים וארץ.
נושא זה מדכא אותי מאוד וגורם לי לחשש לקיים יחסי מין (זו הסיבה העיקרית שאני עדיין בתולה)
אני בת 17. האם קיים עוד סיכוי שהשד השמאלי שלי יצמצם את הפער? האם זהו סיכוי גדול? ואם לא, האם יש לי אופציות נוספות מלבד ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוי שלום
מירב שרון05/07/2010זה טבעי שיש פער בגודל של השדיים. לאורך קו הגוף יכולים להיות פערים בגודל למשל של הנחיריים, אצל בנים פער בגודל האשכים ואצל בנות פער בגודל השדיים. ציינת שזה מפריע לך ומשפיע על הדימוי העצמי הגופני שלך. נשים באופן כללים נוטות להיות יתר על מידה מודעות לגוף שלהן לטוב ולרע. אף אחת לא מושלמת, אין חיה כזאת. וגם מי שנראית לך הכי מושלמת, לא תהיה מרוצה לגמרי מאיך שהיא נראית. רצוי להגיע למצב שאת שלמה עם מה שיש לך,אם תהיי שלמה עם עצמך תשדרי את זה לבן הזוג שלך ותאמיני לי שזה לא יפריע לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקותחסויה04/07/2010
שלום אני בת 17 .
יש לי ניסיון מיני עם גברים לא הכי עשיר אבל יש...
עשיתי כל מיי דברים אבל עדיין אני מרגישה שאני לא מנשקת טוב... וזה ממש מפריע לי
הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לשפר את רמת הנישוק שלי , אין לי חבר קבוע , וכשאני מתנשקת זה בדרך כלל סוג של סטוץ אז ככה שאפשר להגיד שאלה ה"אימונים שלי ".
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לדעת לנשק טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון05/07/2010למה את חושבת שאת לא מנשקת מספיק טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי...
חסויה06/07/2010התנשקתי עם מישהו ממש לכמה שניות וזאת הייתה אחת הנשיקות המדהימות למרות שהיא הייתה קצרה , ומאז לא הרגשתי כל כך כיף בנשיקה .
טיפים לנישוק יותר טוב?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
חסויה06/07/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אלייך
מירב שרון06/07/2010אותו אחד שנישקת, מה הרגשת כלפיו? מאוד יתכן שזה קשור גם במי נישקת ולא באיך נישקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסויה08/07/2010שלום , קודם כל תודה על התשובות וההתעניינות .
מי שנישקתי הייתה לי אליו משיכה ותו לא , לא היה לנו קרש ולא שום דבר כזה .
נ.ב
אני חושבת שהוא פשוט נישק מעולה וזאת הייתה אחת הנשיקות הטובות, ולא אני הייתי אחראית לנשיקה הטובה...
אז הייתי רוצה ללמוד לנשק בצורה כזאת טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/07/2010את מכירה את הביטוי באנגלית "practice makes perfect"? אני בטוחה שככל שתתרגלי נשיקות, מכל הסוגים כך גם תראי שיהיה שיפור בביצוע, רצוי שזה יהיה עם מישהו שכן יש לך רגשות כלפיו, יש לזה אפקט הרבה יותר חזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויה09/07/2010תודה על התשובות והסבלנות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :)
מירב שרון09/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)