מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאודאור17/07/2010
הייתי לוקחת גלולות על מנת להסדיר את המחזור, לפני חודש הפסקתי עם הגלולות. אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום לפני שבוע ויומיים (חמישי שעבר) והקונדום "נתקע בפנים" והחבר לא גמר. תוך 20 שעות לקחתי פוסטינור. הייתי צריכה לקבל מחזור בשלישי האחרון (בהתאם לגלולות) ולא קיבלתי (אך גם ככה הוא לא סדיר ללא גלולות). יומייים לאחר האיחור עשיתי 2 בדיקות הריון והתוצאה היתה שלילית בשתיהן. השאלה שלי למה אני לא מקבלת מחזור, עבר שבוע מאז לקיחת הפוסטינור ולא קיבלתי מחזור (הבנתי שצריך להופיע דימום קל לאחר נטילת הפוסטינור). האם יש חשש להריון למרות התוצאה השלילית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן
ירון17/07/2010לגמרי יש מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור שלום
מירב שרון17/07/2010לאחר לקיחת פוסטינור יתכן שיבושים במחזור, חוץ מזה שגם ככה המחזור שלך לא סדיר. ליתר ביטחון עשית 2 בדיקות בעזרת ערכה ביתית ושללת הריון לא רצוי, אין ממה לחשוש, המחזור יגיע, רק הלחץ מפני הריון לא רצוי עלול לעכב אותו, אז נא להרגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחות גבריםבדוי17/07/2010
יש לי בעיה של להיות ערום במקלחות במכון נגיד (אני לא גיי).. זה לא שאני מתבייש זה פשוט שלא נעים לי המצב.. יש משו שאפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/07/2010זה עניין מאוד אישי, תשאל את עצמך למה זה מפריע לך? למה זה לא נעים לך? איזה מחשבות יש לך סביב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום[=אביב17/07/2010
אני בן 17 ושיש לי איביר מין בגודל 15 ס"מ רצתי לדעת האם הוא קטן והאם הוא יגדל עוד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/07/2010הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו. אצלך זה בטווח הנורמה ואתה עדיין בצמיחה עד גיל 21. מעבר לכך, אין שום משמעות לאורך של הפין. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן, לכן האורך אינו רלבנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה במתן שתן ובמתן זרע ...אלמוני בן 1717/07/2010
שלום ..
אני בן 17.
יש לי בעיה שאני מאונן אני מרגיש שאני גומר אבל לא יוצא לי כלום ואם יוצא יוצא קצת ואני מרגיש שהוא עומד לצאת אבל פשוט נתקע שם וממש כואב ולא יוצא ואז אחרי כמה שניות יוצא מין טיפה קטנה של דם עם זרע וזה קורה רוב הפעמים אני מאונן בערך פעם בשבוע או פעמיים בשבוע...
אשמח שמישהו יעזור לי אני לא יודע מה לעשות....
תודה לכל העונים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא אורולוג בנדון
מירב שרון17/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפשופים בפין מאוננות מה אני עושהשיפשופים בזין16/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך
מירב שרון16/07/2010אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים או בשמן שקדים בזמן אוננות וזה ימנע את השפשופים, ואפשר גם לעשות את זה קצת יותר בעדינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףגינה16/07/2010
שלום , אני וחבר שלי עשינו סקס יבש לפני כמה ימים . הוא עשה תנועות של חדירה והכל חזרתי הביתה ולא היה דם היה רק לבן על התחתונים . האם אני בהריון ??נקרע קרום הבתולים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה סקס יבש?
16/07/2010הכוונה לסקס עם תחתונים ובדרך זו לא נכנסים להריון. הזרע לא חודר את התחתונים.
האם זה מה שעשיתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהמישו16/07/2010אני וחברה שלי עושים סקס באופן קבוע עם קונדום הבעיה היא שאני לא מצליח לגמור אפילו אם אנחנו 3 שעות רצוף והיא כן גומרת... אני חושב שהבעיה היא עם הקונדום אשמח לקבל יעוץ בנושא שמעתי שיש ספוגיות האם זה טוב? אשמח לקבל עזרה תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוקנדום משהה שפיכה
16/07/2010עד שתתחילו להשתמש באמצעי מניעה אחרים - נסה לגמור בחוץ בלי קונדום (ידני, אוראלי). זה יפחית את התסכול מסקס של 3 שעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עוזר
מישו17/07/2010ניסינו גם ידנית שהיא עושה ולא עוזר וגם אפילו היא הסכימה אוראלי וזה לא עוזר.. אני מרגיש ממש קרוב אבל לא גומר.. רק שאני עושה ולוקח לזה הרבה הרבה זמן והיא בינתיים משתעממת זה עובד... וזה ממש מעצבן אין דרך לעשות משו??? וגם רציתי לדעת עוד על הספוגיות האלה אם זה בטוח ואיך משתמשים אשמח אם תעזרו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
מישו17/07/2010השימוש בגלולות הוא לא בא בחשבון גם מכיוון שצריך מרשם רופא וגם כי יש תופעות לוואי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההספוגית נגד היריון...
ד``ר עידן מיליצ`ר17/07/2010http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6373
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישו17/07/2010אנחנו היינו הראשונים של שנינו כך שאין כמעט סיכוי שיש מחלות ובגלל זה אין לנו בעיה עם הספוג הזה השאלה אם זה בטוח ומה אתם ממליצים לא כלכך הבנתי מהמאמר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
שלום17/07/2010אם היא במחזור מותר לנו לשכב בלי קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/07/2010לפי ד''ר אבישלום שרון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנתח בכיר לפרוסקופיה, מיומות, אנדומטריוזיס ודליפת שתן, לא ניתן להרות בזמן הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון17/07/2010אני מבינה שלוקח לך הרבה זמן להגיע לאורגזמה בנוכחות בת הזוג שלך גם עם קונדום וגם בלי קונדום, ולכן אולי זה לא רק קשור לקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
שלום18/07/2010זה לא שאני לחוץ או משו.. ונאני מאד נמשך אליה אני חושב שאולי ננסה בלי קונדום זה יעזור תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
שלום18/07/2010אם זה נכון יש משו שאפשר לעשות כדי שאני כן אצליח בקלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
שלום18/07/2010אם זה נכון יש משו שאפשר לעשות כדי שאני כן אצליח בקלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה חדשה.. דחוףףף
יי18/07/2010עשינו בלי קונדום וגמרתי בפנים!!:) מצד אחד זה טוב.. היא בסוף המחזור האם יש סיכוי להריון וצריך לקחת פוסטינור או לא??? זה דחוףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו !!
ירון18/07/2010כל הכבוד לך גיבור שהצלחת לגמור !!!!! רוצה מדלייה ? או שנמחא לך כפיים ?
לך תגדל יפעפוס אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון18/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תתבגרי
שלום18/07/2010יש אנשים שיש להם בעיה באו לשאול מומחים את רוצה לזיין תמוח תלכי למקום אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תתבגרי
שלום18/07/2010יש אנשים שיש להם בעיה באו לשאול מומחים את רוצה לזיין תמוח תלכי למקום אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תתבגרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו זה דחוףףףף
שלום18/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם איבדתי את בתוליי?אלמונית15/07/2010שלום,
אני בת 16 וחצי-17 ולפני כחודשיים הייתי עם חבר שלי, זאת הייתה פעם שניה או שלישית שאנחנו במצב אנטימי ואנו נהנים מאוננות ביחד (אף פעם לא הייתה חדירה כי אני מעדיפה להישאר בתולה כרגע) אבל בפעם ההיא ירד לי דם, בהתחלה לא חשדתי שאיבדתי את הביתולין שלי כי לא כאב לי בכלל והוא גם אמר שאולי זה קרה בגלל שהוא ניסה להכניס שתי אצבעות לאיבר המין שלי והוא כנראה לחץ, לכן ירד דם (הוא קצת יותר מבוגר ממני ויותר מנוסה, לא בתול, והוא אמר שזה קרה לו לפני עם בחורה לא בתולה).
גם בפעם שאחרי שהיינו ביחד, אחרי שחזרתי הביתה הייו לי קצת הפרשות בצבע אדום בהיר מאוד. חשוב לי לציין שהכל נעשה ברצוני ובעדינות ואף פעם לא כואב לי.
אני לא חשדתי כי חשבתי שאובדן ביתולין אמור לכאוב קצת אבל היום קראתי שזה לא בהכרח כואב וכרגע אני קצת מבולבלת.
אז האם איבדתי את הביתולין בפעם שירד לי הרבה דם? או שיכולה להיות סיבה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמונית שלום
מירב שרון15/07/2010קרום הבתולין זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב, אם זה נעשה באופן הדרגתי זה לא חייב לכאוב ולא חייב שיהיה דימום. קרום הבתולין יכול "להיקרע" בגלל החדרת טמפון, החדרת אצבעות, החדרת חפץ זר, רכיבה על סוסים, וכד' . קרום הבתולין נמחק לגמרי אחרי הלידה הראשונה. כל זמן שאת לא קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה, גם אם טכנית הקרום נקרע ,את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט נוסף
אלמונית15/07/2010מה היא כמות הדימום במקרה קריעת קרום הביתולין? אם אעריך את כמות הדם שירד, היא ככמות הדם שממלאת תחבושת כדי להלחיף אותה.
ואם נניח שקרום הביתולין לא נקרע, מה יכול לגרום לדימום?
דבר נוסף, מאיזה דברים כדאי לי להיזהר בזמן החדרת אצבעות ועל מה להקפיד? (חוץ מנקיון כמובן)
ותודה רבה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
אלמונית16/07/2010זאת אומרת שבדרך כלל קרום הביתולין הוא שריר שקרוב לפתח הנרתיק ויכולים להגיע אלין בקלות דרך אצבעות? כי חשבתי שקרום הביתולין דווקא נמצא קצת יותר עמוק ולהגיע אליו עם אצבעות אולי אי אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
מירב שרון16/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/07/2010כפי שאמרתי לא מחייב שיהיה בכלל דמום ואם יש דמום זה גם משתנה מאשה לאשה. ממה שאת תיארת, זה נשמע ש"נקרע" הקרום, אבל את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמאלה אני מפחדת שאני בהריון!רוית15/07/2010האם אפשר להכנס להריון כשנגעתי לחבר שלי ליד האיבר מין, אך לא באיבר עצמו ואז עשיתי פיפיפ וניגבתי- האם יכול להיות שעבר זרע בזה?
האם אפשר להכנס להריון אחרי שנגעתי לו ליד האיבר מין אך לא בו עצמו ואחר כך שמתי פד קטן- כי צריך לדק את הפד בתחתון- האם יכול ככה לעבור הזרע ואני אכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה תענו
רוית15/07/2010חשוב לציין שהיד שלי לא היתה רטובה או משהו אחרי שנגעתי לו והוא לא גמר לפני שנגעתי לו ליד האיבר עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
אלמונית15/07/2010כל עוד הזרע לא מגיע לתוך איבר המין שלך אין מצב להריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדבריה של אלמונית
מירב שרון15/07/2010ומוסיפה כל זמן שלא היה מגע ישיר של פין ופות אין חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה סקס .אלמונית15/07/2010טוווב...אני בת 14 ובזמן האחרון אני מאוד רוצה לעשות את זה ..
שאני רואה מישהו יותר מבוגר ממני למשל 17-20 אז אני ממש רוצה שנעשה את זה .
יש לאבא שלי עובד שהוא בן 21 ממש השתחרר מהצבא והוא ממש חתיך ואבא שלי פעם הזמין אותו ואת המשפחה שלו אלינו לשבת (כי שתי המשפחות בקשר טוב ) ואני עליתי אחרי הארוחה לחדר שלי והייתי במחשב , וקצת ניסחפנו .....
וממש כמעט עשינו את זה ... אבל לא עשינו כי ברגע שכמעט זה קרה ניבהלתי ושחררתי אותו ממני .
אבל הוא עדיין מנסה וגם כפי שאמרתי אני מאוד רוצה לעשות את זה , ובמיוחד איתו .
וברור שאני יודעת על אמצעי מניעה , וההורים שלי כבר לקחו אותי לשיחה הזאת .
האם אני קטנה מדי ?!
או שמותר לי לעשות את זה עם אמצעי מניעה ??!
זה ממש דחוף וזה ממש יעזוור לי תודהההה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמונית שלום
מירב שרון15/07/2010גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל זה גיל 16. את מתחת לגיל הזה. בנוסף לכך, אם תקיימי יחסי מין עם העובד של אביך, שהוא בן 21, זה ייחשב לבעילת קטינה, זאת עבירה פלילית גם אם זה נעשה בהסכמה. זה טבעי שההורמונים שלך משתוללים, לגמרי טבעי, אני ממליצה לך בחום בשלב זה להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות וכך להגיע לפורקן, את יכולה לפנטז על אותו עובד בזמן האוננות, בפנטזיות הכול מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מביכהדור15/07/2010אני כמעט בן 15,ויש לי כבר דיי הרבה זמן בעיה,יש לי רגליים מסריחות,ואני רוחץ אותן טוב טוב פעם בדיי הרבה זמן...
אבל היום שמתי לב למשהו מוזר מאד,לרגליים שלי יש ריח של שיער ערווה,וזה מסריח ומוזר מאד,מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר את זה?
*אני יודע שזה נשמע כמו ספאם,אבל זה לא! ואני פונה אליכם רק בגלל שאין לי למי לפנות עם הבעיה הזאתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנא להפנות שאלה לפורום רפואת משפחה
מירב שרון15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחתונים, סקס יבשרוית15/07/2010אם חבר שלי ואני היינו שנינו עם תחתונים והתחכחנו זה בזו באיברי המין- יש סיכוי להיריון? כל פעם שהוא הרגיש שהוא גומר, עצרנו. בבקשה תענו לי אני הייתי מעליו, אם זה משנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני כל כך לחוצה
רוית15/07/2010בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון15/07/2010אם אין מגע ישיר בין פין ופות, אין סיכוי להריון לא רצוי, אל תדאגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדהימה! תודה
רוית15/07/2010אני כל כך מודה לך, את באמת עושה עבודת קודש! כל כך הרגעת אותי, אני עם דמעות בעיניים! אז אין סיכוי, כי אני הייתי בתחתונים! יש תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף :)
מירב שרון15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותשמנמנה15/07/2010קרה לי שיומיים שכחתי לקחת גלולה, ולאחר מכן המשכתי בסדר הרגיל של הלקיחה ובמהלך היומיים האלה לא קיימתי יחסים .
אם הייתי מקיימת הייתי נכנסת להריון? והאם יש טעם להמשיך ליטול את הגלולות עכשיו עד שיגיע המחזור?
מה זה עלול לגרום?
תודה מראש
קשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון15/07/2010במהלך החודש הזה תמשיכי לקחת גלולות יום יום בלי הפסקה ובלי פספוסים אך תשתמשי במקביל גם בקונדום, כי הגלולה איבדה מהיעילות שלה בגלל הפספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני צריך עזרה דחוףאלמוני15/07/2010שלום כבר כמה פעמים שאני כתבתי הודעות בפורום על אותה הבעיה ושום דבר לא עזר.
אני וחברה שלי כבר ביחד שנה ואנחנו בני 18(שנינו בתולים), ובחודש וחצי חודשיים האחרונים אנחנו מנסים לקיים יחסי מין, ומאוד כואב לה ועוד לא הצלחנו לבצע חדירה, בנוסף היינו אצל גניקולוג והוא נתן לה מרשם לגולולות אבל לא עשה לה בדיקה למרות שאני מאוד רציתי אבל היא סירבה(בגלל שהיא לא הייתה מכונה וזה היה הפתעה בשבילה), והיא התחילה לקחת מכוון שאנחנו מנסים הרבה זמן לקיים יחסי מין, ואנחנו לא רוצים להסתכן.
היא בתולה, אני אשמח לשמוע אם זה בסדר או שצריך להפסיק את נטילת הגולולות או שאין בכלל קשר(הרופא לא היה טוב הוא בקושי הסביר לנו ויצאנו ממנו עם יותר בלבול מאשר שנכנסנו אליו).
חוץ מזה כשאנחנו מנסים לקיים יחסי מין, אני עושה הכל כדי שהיא תהיה רגועה ופשוט שום דבר לא עוזר(באמת שניסתי הכל) להרגיע אותה שתרגיש בנוח, לחרמן אותה לגרות אותהשזה עזר עד לאחרונה(המקום היה מאוד מגורה) אבל בזמן האחרון היא מיואשת וחושבת על הכאב במקום על להנות ואני לא מצליח לגרום לה לשנות את זה.
בנוסף ניסנו להשתמש בג'ל סיכוך של דורקס האדום בטעם ענבים בהתחלה זה היה טוב אבל לאחרונה זה מאוד שורף לה ומאוד חם(ככה היא מתארת את זה), וזה שורף לה וזה לא טוב לה.
חוץ מזה האזור של החור ממש לא גדול ולא נראה שהפין שלי יכול להכנס, וגם האזור של החור שלה מאוד כואב, לפעמים אני מצליח להחדיר אצבעות (1 בקלות) ו 2 ממש בקושי ולגודל של הפין שלי צריך יותר לפחות 3(שכרגע לא קרה וזה כמעט אפשר להגדיר את זה כבלתי אפשרי).
אנחנו מיואשים ולא יודעים מה לעשות באמת שניסנו הכל, מה עוד אפשר לעשות המליצו לי פה בפורום על משחה שמרדימה את המקום אבל אנחנו לא רוצים לעשות את הפעם הראשונה ושהיא לא תרגיש כלום זה יהיה סתמי ומטופש לדעתי.
תודה, ובבקשה תעזרו לנו בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד משהו
אלמוני15/07/2010ואם הפתרון היחידי הוא רק המשחה הזאת להרדים את המקום אני חושב שאמרתם לי שזה נקרה מאלחש משהו כזה, ואני רוצה להשיג את זה במידי מחר, אני יכול פשוט ללכת לרופא משפחה שלי ולומר לו שאני רוצה את זה ואם כן על איזה סיבה רפואית להגיד לו שאני צריך את זה (כמובן בשבילה ולא בשבילי)
או שאפשר להשיג את זה ללא מרשם רופא.
תודה מראש ובבקשה תענו לי בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון15/07/2010כתבתי לך הודעה שלמה ובטעות נמחק לי, אענה לך יותר מאוחר באופן מפורט יותר, בינתיים, שם המאלחש esrcain 5% ושהיא תבקש מרופא/ת משפחה מרשם בשביל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
מירב שרון15/07/2010הפתרון היחידי זה ממש לא רק המאלחש. אני כבר לא זוכרת אם עניתי לך או למישהו אחר עם בעיה דומה אבל ההמלצה שלי זה בשלב זה להפסיק לעשות ניסיונות של חדירה. יתכן שבגלל הניסיונות הכושלים שכואב לה, היא מכווצת באופן לא מודע וזה לא מאפשר חדירה. כל חוויה נוספת כזאת זה כמו טראומה על גבי טראומה לגוף ולנפש, לא כדאי. את זה לא הצעתי עדיין, אפשר לפנות דרך הקופה לפיזיותרפיה לשרירי רצפת האגן, מאיפה אתם בארץ? יש את נירה מנהלת מחלקת פיזיותרפיה בבילינסון שמתמחה בכאב, היא מקבלת דרך קופ"ח כללית. חברתך צריכה לבקש הפנייה מרופא/ת משפחה לפיזיותרפיסטית שמתמחה בשרירי רצפת האגן וספציפית בכאב, יש מעט פיזיותרפיסטיות שיש להן את המומחיות הזאת, אני למשל מכירה רק 2, יש אותה ויש את טלי רוזנבאום בירושלים.
זה בהיבט של טיפול פיזי/התנהגותי. בהיבט הרגשי, אני ממליצה שחברתך תלמד להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה באמצעות אוננות. יש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך שאותו ניתן לרכוש בצומת ספרים. בספר יש תרגילים שחברתך יכולה לעשות עם עצמה על מנת להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה.
כאשר חברתך תהיה מסוגלת להחדיר לעצמה את האצבע שלה, אח"כ 2 אצבעות שלה בעזרת מאלחש למרוח סביב פתח הנרתיק ולאחר 20 דקות למרוח חומר סיכה על בסיס מים בפתח הנרתיק ואז שהיא תחדיר (לא אתה) בקצב שלה ובשליטתה המלאה, אצבע אחת, אח"כ 2 וכד'. רק כאשר היא תהיה מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, ואח"כ גם תהיה מסוגלת להחדיר אצבעות שלה בתוך הנרתיק שלה, אז אפשר יהיה שתנסה גם אתה להחדיר את האצבעות שלך. בינתיים אפשר לעשות הכול בסקס חוץ מחדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף ביותר...בקשר לכניסת הריוןןיוסף15/07/2010לפני 48 שעות אני וחבר שלי קיימנו יחסים..הוא היה עם קונדום אבל גמר בתוכי ואני לא משתמשת בגלולות..
סיימתי מחזור לפני שבוע וחצי ...האם יש סיכויי שנכנסתי להריוןן?!?!כי שמעתי שהביוץ הוא 10 ימים לפני שמקבלים מחזור...הודה מאוד מאוד אם תענו מהר ככל האפשר!!!!..והאםם צריך לקחתת כדור למניעה לאחר יחסים אלוו?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תדאגי
נדיה15/07/2010אם הוא היה עם קונדום והקונדום לא נקרא אז אין חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הוא גמר בתוכי!!..סיימתי מחזור ב
יוסף15/07/20106 לחודש..יש מצבבב להיריוןן.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוודאי
רון15/07/2010ללא ספק יש מצב וודאי להריון !!
קחי פוסטינור ומהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון!!!!!
מירב שרון15/07/2010הוא השתמש בקונדום, סביר להניח שאין חשש להריון לא רצוי כל זמן שהקונדום לא נקרע והוא הלביש אותו כמו שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבההה לכולםם!!
יוסף17/07/2010אבל כדי לעשות בדיקה הריוןן..או שאני סתם מגזימה?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/07/2010למען ראש שקט, למה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)