מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- בנות, העצמה נשית
- הומאופתיה
- פרידות, גירושין, בגידות
- צמחי מרפא
- תרומת ביציות
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- NLP דמיון מודרך
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- שרירנים ברחם - מיומה
- הורות טבעית
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה אנאלית בן 17- התייעצותחסוי06/04/2019
ראתי בגברים יכולים לגמור רק מחדירה אנאלית בלי לגעת בזין זה נכון או לא
אם זה נכון יש דרך מסויימת להגיע לזה כי אני בן 17 ולא הצלחתי מחדירה של אצבעות
נ.ב.
זה טבעי שאני נהנה מאנאלי אבל נמשך רק לבנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת
דניאלה פרייפלד06/04/2019לא הבנתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין בעקבות שימוש בדילדואנונימי06/04/2019
היי בן 16
מצאתי דילדו של אמא שלי והשתמשתי בו יש סיכון של מחלת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם
דניאלה פרייפלד06/04/2019זה היה נקי..... כנראה שלא ובבקשה לנקות לפני שאתה מחזיר
מדאיג אותי ש״מצאת״ את הדילדו ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אנונימי06/04/2019אז יש סכנה למחלת מין או לא כי אני מאוד לחוץ מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד06/04/2019חושבת שאתה יכול להירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש עם חוטינישרה29/03/2019
היי, אני ממש בלחץ
אני וחבר שלי הגענו למצב של ״סקס יבש״ כשאני הייתי עם חוטיני והוא עם בוקסר. הייתי מעליו וסוג של ״רכבתי״ עליו. הרגשתי את האיבר מין שלי על הנרתיק שלי כאילו שהייתה חדירה. יש לציין שלא הורדנו את התחתונים כלל. הוא לא גמר, אבל אני מניחה שהיו טיפות אהבה כי הבוקסר שלו היה רטוב וככה גם התחתונים שלי. אנחנו תמיד מאוד זהירים ואני תמיד בודקת את הקונדום כמה וכמה פעמים שלא נקרע שום דבר, אבל אני עדיין בלחץ כי אני מרגישה שלא היינו מאוד זהירים במקרה הזה. גם לפי מחשבון ביוץ זה היה בזמן הביוץ שלי. יש ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל
דניאלה פרייפלד31/03/2019הכבוד על הזהרות
סליחה שלקח הרבה זמן לענות
זרע אינו חודר בד .... לפי התיאור שלך אין על מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות היום שאחרי- בירורkiki13/03/2019
אמרו לי שאפשר לקבל בחינם, מישהו יודע איפה? ואיזו גלולה מביאים חינם? תודה אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
נוה14/03/2019בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולת אלה
אורית14/03/2019תבקשי מהרופא שלך מרשם לגלולות "אלה" , עדיף כמה שיותר מהר כי הן אפקטיביות ב 24 שעות הראשונות , אני לא יודעת מה הגיל שלך אבל עד גיל 20 הן בחינם .. מעבר לזה צריך תמיד להשתמש באמצעי מניעה ולשמור על עצמך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדי ומחשבות על הס.סארי01/03/2019
שלום לכולם אני ארי בחור ישיבה חרדי מודרני שכן אני מאו...ן
ויש לי הרבה מחשבות על ס.ס וכל זה ויש לי בת דודה שפעם אחת ראיתי לה את הזהו כשהיא התכופפה ומאז אני כל הזמן חושב עליה מה אפשר לעשות כדי להפסיק עם זה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גם אני חרדי
אלי03/03/2019צור קשר
גם אני חרדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי יעילות קונדוםיעל26/02/2019
שלום רב
אם אני שמה קונדומים בתיק ובמהלך היום התיק איתי ואני בחוץ ממקום למקום ובערב ולמחרת משתמשת בו. זה בסדר?הוא עדיין יהיה שמיש?או שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל
דניאלה פרייפלד26/02/2019הכבוד על האחריות
כל עוד והתיק לא היה בשמש כלומר ממש התחמם
והחבילה של הקונדום לא נפתח הכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה סיכונים יכולים לנבוע מסקס כזה?נירה19/02/2019
שכבתי עם בן זוגי בזמן מחזור. דבר שאף פעם לא קרה. היה עם קונדום. אך שאלתי אילו דברים או סיכונים אם וכאשר יכולים לנבוע מסקס כזה? חיידקים. זיהומים וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל
דניאלה פרייפלד19/02/2019הכבוד על הרצון להתנסות ויופי שהיה עם קונדום
תהנו
אם אתם בריאים לא צריך להיות כל בעיה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לזיהוי מחלות מיןריקי20/01/2019
האם רצוי לעשות בדיקות לזיהוי מחלות מין לפני קיום יחסי מין בפעם הראשונה? ואם כן,מה הן?
האם קונדום מגן ממחלות מין ב100 אחוז?
אם לא ביצענו בדיקות כאלו, האם בטוח להתנסות במין אוראלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד על האחריות ואם
דניאלה פרייפלד21/01/2019שניכם בריאים ואם זאת הפעם הראשונה של שניכם אז לא צריך לעשות בדיקות למחלות מין.
קונדום ושאר אמצעי המניעה אינם 100%. קונדום היום הכי יעיל למניעת מחלות מין אך גם זה לא ב100% . קונדום ,בשימוש נכון , יעיל למניעת הריון לא רצוי.
לגבי מין אורלי ,שוב ,אם שניכם בריאים אין סיבה להידבק במחלת מין
אם זה אכן הפעם הראשונה קחו זמן לגלות את המיניות אין חובה בפעם הראשונה לחדור ולגמור
המטרה הנה הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין ואמצעי מניעהYuval18/12/2018
אני בן 16, עוד לא קיימתי יחסי מין אבל אני מתכוון לעשות את זה עם חברה שלי בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם הזמן שלוקח לי לגמור ללא סרטון או כל דבר אחר(רק מהראש) זה הזמן שיקח לי לגמור בזמן סקס אמיתי(בערך 10 דקות).
צריך להשתמש בקונדום ובחורה בגלולות או שרק קונדום מספיק?
אשמח לתשובה בהקדם, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
דניאלה פרייפלד18/12/2018שמחה לשמוע שהפעם הראשונה שלך תהיה עם חברה.
יכול להיות שבפעם הראשונה לא תצליח להחזיק ותגמור מהר וזה בסדר ,כי יתכן שתהיה בלחץ ועם חששות הדדיות ויתכן שאפילו להיכנס אליה לא תוכל בפעם הראשונה וגם זה מחששות הדדיות
ולכן אל תשים לך זמן על הגמירה . אני ממליצה בפעם הראשונה לאפשר לגלות את עצמכן , עם מגע הדדי תלמד אותה והיא אותך .לא לגשת ישר לביצוע
אני ממליצה עם קונדום גם אם היא לוקחת גלולות
והעיקר זה לא אם גמרתם
אלא הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשכנע את חברה שלי למצוץריטה13/11/2018
חברה שלי לא רוצה למצוץ לי.
אנחנו שוכבים והיא עושה לי ביד אבל למצוץ היא לא רוצה.
היא מרגישה שזה עושה אותה זונה.
תוכלי להגיד לה שכל הבנות מוצצות וזה חלק מהסקס ואני אראה לה את התשובה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת
דניאלה פרייפלד13/11/2018לא יכולה לומר לך שתומר לה שכל הבנות מוצצות
כי לא כולן מוצצות.
יכול להיות שעם הזמן וככל שהקשר תתפתח
ונבנה ,בעתיד היא תסכים לנסות ....ואולי לא הקשר אינו בנוי סביב למצוץ או לא ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס תמורת כסף עם מבוגרגולי31/10/2018
אני בת 16 ואני עושה בייסיטר לפעמים.
יש זוג שאני שומרת על הילדה שלהם ואחר הכך הבעל מחזיר אותי הביתה כי כבר מאוחר בלילה.
לפני כמה ימים הוא החזיר אותי וודיברנו קצת והוא שאל אם כבר עשיתי סקס ואמרתי לו שלא אז הוא שאל אם אני רוצה לעשות לו ביד ואני אתן לי מאה שקל הוא נכנב לאיזו סימטה ועשחתי לו ביד עד שהוא גמר והוא החזיר טותי הביתה אחרי זה ובכיתי כל הלילה כי הרגשתי כמו זונה.
האם להמשיך ללכת אליהם או לנסות להתחמק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזוי
כ02/11/2018להתלונן במשטרה על כל עבירה עם קטין קטינה מתחת 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיל 16 מותר הכל
ערן12/11/2018לא חושב שהיה בניהם יחסי מרות וכו....
כך שהטעות הייתה שלה.
היא תלמד לפעם הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
דניאלה פרייפלד12/11/2018ללכת שוב אליהם !!!
את לא עשית שום דבר לא בסדר את לא אשמה!!!
הוא לא בסדר ומה שהוא גרם לך לעשות הינה ניצול ונגד החוק.
אני מבינה את התחושות שלך . בבקשה לספר לאמא נכון קשה , לא נעים , אולי את מתביישת
כל מה שאת מרגישה לא נעים ומתסכל
לרוב מקל לשתף את אחת או את שתי ההורים
או מורה יועצת
לא להשאר לבד עם כל מה שאת מרגישה
ואם לא לרשימה שלי אז ליצור קשר עם דלת פתוח
שם את אנונימית
בבקשה לשתף לא להשאר לבד עם תחושותיך
כל הכבוד שפנית אלינו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הזמן הפין בזקפהאתי21/10/2018
אני בן 16 וכל הזמן הפין שלי בזקפה ואני מאונן כמה פעמים ביום האם זה תקין
בנוסף אני מציץ לפעמים לאחותי במקלחת האם זה נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי
דניאלה פרייפלד21/10/2018בזיקפה תמידית קשה לי להאמין שהוא תמיד בזיקפה.....
אתה מתבגר ולרוב הפין מגיב הרבה יותר מהר לגירויים למניהם ובמיוחד מיניים ולכן לא מעט מתבגרים מתלוננים על זקיפות ללא שליטה ....
אוננות כל עוד זה לא בא על חשבון דברים אחרים שאמורים לעשות וכל עוד אתה לא פוצע את עצמך
אין ביעה .אני ממליצה לגוון באוננות
לגבי אחותך אני ממליצה להפסיק זה לא מכבד את פרטיותה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח
ח02/11/2018לגבי אחותו הוא ביצע עבירה פלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנסות ראשונה באוננות אנאליתבדוי26/10/2018
אני רוצה להתנסות באוננות אנאלית
אני קצת מתבייש לקנות ויברטור בחנות סקס, אז אני מתכנן להשתמש בדברים שיש בבית.
ממה שקראתי, מאוד חשוב להשתמש בחומר סיכה, אבל לא הבנתי אם זה משנה במין אנאלי אם נוזל הסיכה הוא על בסיס שמן או מים
האם זה משנה?
בנוסף - מכיוון שאני מאלתר חשבתי להשתמש במלפפון.
היום יש סכנה בשימוש במלפפון מאיזה סיבה?
האם יש סכנה שזה יכול להיתקע בפנים?
אם מלפפון מסוכן - האם יש משהו אחר מומלץ אשר זמין בבית שהוא לא מסוכן?
אני מצד אחד מאוד סקרן ורוצה, אבל קצת פוחד כי אני יודע שהאזור רגיש ולא רוצה לעשות טעויות שאצטער עליהם בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל
דניאלה פרייפלד28/10/2018הכבד על הסקרנות והרצון להתנסות
אני לא ממליצה על מלפפון היות ויש חשש שחלק יהיה בעד שלך וחלק ישאר תקוע בפנים
מה דעתך להשתמש האצבעות . אני ממליצה על שמן נבטים ...
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל...
בדוי28/10/2018
תודה על התשובה,
ניסיתי עם האצבע אבל התחושה באצבע היא קצת מוזרה וגם אני לא מצליח להכניס אותה עמוק.
אם אני יכניס מלפפון או גזר לקונדום ואז ינסה זה יהיה בסדר?
ככה שגם אם ישבר זה לא יתקע בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
דניאלה פרייפלד29/10/2018ירקות אינם מומלצים
תשקיע בפלג אנאלי מסיליקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על גודל איברי מיןרן03/10/2018
אני בן 13 וחצי, 14 ויש לי איבר מין באורך של 17 סנטימטר בערך.
זה נחשב קטן מדי, גדול מדי, ממוצע?
אני לא יודע כלום כמעט בתחום הזה מבחינת גדלים ודברים כאלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל
דניאלה פרייפלד03/10/2018הפין בסדר גמור
לידעתך הגודל לרוב לא קובע אלא מה שאתה עושה איתו ....
גודל הפין לא קובע את מידת התענוג המיני
ארשה לעצמי להוסיף שתגיע לקשר זוגי ההשקעה חשובה , המגע ההדדי, ועוד נכנסים ל״סל״ של קיום יחסי מין לא רק הפין ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק ממין אוראלי ונשיקותנירה30/09/2018
למה דרך מין אוראלי כן אפשר להידבק ממשהו מסויים ודרך נשיקות בפה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי
דניאלה פרייפלד30/09/2018גם נשיקות בפה יכולים להעביר מחלות .... כל מקום והמחלות שלו ..
אם שניכם בריאים הסיכון יורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?