מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- סרטן (אונקולוגיה)
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- תרומת ביציות
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- חרדות, טראומות, פחדים
- רפואת שיניים לילדים
- זכויות רפואיות
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- לבישת תחתונים של בנותנועם12/02/2018
היי
אני בן 16 ויש לי אחות גדולה
לפעמים כשאני לבד בבית אני מתפשט ולובש את התחתונים של אחותי הגדולה כשאני ערום לגמרי ולפעמים גם את החזיה.
אני לא עושה את זה כי אני רוצה להיות בת או משהו כזה אלה רק כדי לראות איך בת נראית כשהיא בלי בגדים. ביום שבת אני גמרתי תוך כדי וזה מילא את התחתונים בנוזל אז זרקתי אותם לפח מחוץ לבית אבל עכשיו אני פוחד שהיא תתחיל לחפש אותם ותתחיל לשאול שאלות.
אני בטח לא אספר לה מה עשיתי איתם נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
דניאלה פרייפלד12/02/2018לא לספר לה
אבל יש גם ענין של אי שמירת גבולות מצדך
אם היא שמה לב לתחתונים סימן שהן חשובות לה
אולי כדאי לקנות לה ולשים בחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למחזור ולהריוןנער09/02/2018
אם אני מקיים יחסי מין עם נערה שעוד לא קיבלה מחזור ראשון האם היא עדיין יכולה להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
דניאלה פרייפלד09/02/2018שאין עליו תשובה חד משמעית
היות והזרע חי בתוף הגוף עד 5 ימים ולכן אם היא תתחיל בדיוק בתוך זמן זה את הביוץ, הסיכון קיים.
בבקשה בפעם הבאה להשתמש באמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה הנערה?
מירב שרון10/02/2018ובן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה יורדת תוך כדי האקטיוני06/02/2018
אני בן 21, כרגע במערכת יחסים די חדשה (חודשיים וקצת) אך נפגשים כל בערך שבוע וחצי עקב שירות בצבא..
יש לי מקרה קצת מוזר..
לא הייתה לי אף פעם בעיה להגיע לזקפה ארוכה אפילו ארוכה מאוד, אפילו רק ממחשבה או מאוננות.
כשהתחלתי לקיים יחסי מין מלאים עם בת הזוג החדשה נתקלתי בחרדת ביצוע, ולא הצלחתי להגיע לזקפה לא משנה מה ניסינו, לאחר החזרה לצבא באותו שבוע, לא הצלחתי להגיע לזקפה בכלל במשך שבוע גם בעצמי. ולאחר שבוע הצלחתי להגיע לזקפה וכשנפגשתי עם בת הזוג הצלחתי לקיים יחסי מין, אך בצורה לא תקינה,
הזקפה מגיעה ויורדת תוך כמה דקות מעטות, וכך קורה מצב שאני מקיים יחסי מין הכוללים חדירה, בחלקים. כשכל פעם הזיקפה יורדת ועולה, ולאחר כמה חלקים אני מצליח להגיע לשפיכה.
מעולם לא הייתה לי בעיה של חשק מיני, ההפך הגמור.
יכול להיות שהגוף שלי פשוט מתרגל למצב החדש ונמצא בתהליך של יציאה מחרדת הביצוע ולאט לאט יחזור לתפקוד רגיל?
ממה הדבר נובע והאם יש משהו שאוכל לעשות בעצמי כדי לשפר את המצב? טיפול פחות אפשרי עקב הצבא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/02/2018הייתי מציעה לך לנסות להוריד את המטרתיות סביב החדירה, ליהנות מ-outer-sex. כל ההתעסקות ביש זקפה/אין זקפה מייצרת מצב שאתה מתנתק ולא נהנה מהכאן ועכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה יורדת תוך כדי האקט
יוני06/02/2018נהנה מאוד מהכל. גם היא נהנית כמובן, אבל בכל זאת גם תוך כדי האאוטר סקס הזקפה יורדת לאחר דקות בודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה
דניאלה פרייפלד06/02/2018אתה ״נמצא״ שאתה נוגע בה והיא בך
לפי התשובה נראה לי שאתה חושב ובודק מה קורה עם הפין ...?
אם כך יכול להיות ששם תמון הקושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה יורדת תוך כדי האקט
יוני06/02/2018לא הבנתי למה התכוונת...
הסיטואציה היא שלא משנה איזה סוג אקט אנחנו מבצעים, גם עם רק חיצוני, הזקפה יורדת תוך כמה דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
דניאלה פרייפלד06/02/2018שלא הייתי מובנת
אני חושבת שתוך כדי המגע אתה חושב על התפקוד ועל הזיקפה
ולכן זה לאהולך והזיקפה יורדת
רצוי לעשות כמה מפגשים אינטימיים עם תחתונים כאשר אין מיקוד
בחדירה אלא הנאה ללא מטרה אלא ההנאה
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה יורדת תוך כדי האקט
יוני07/02/2018הבנתי, פחות להתעסק ולחשוש מהזקפה אלא פשיט להנות.
בכל מקרה האם מצב כזה הוא מוכר וקורה הרבה גם בגילאים צעירים כמו שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
דניאלה פרייפלד07/02/2018זה קורה המון לצעירים. החברה שלנו ביצועית ,מטרה ,מטרה....
קשר מיני מטיב המטרה הנאה....אפשר ליהנות גם בלי גמירה
וכל מפגש הוא חדש ואחר בתחושות
ושתחזור להוסיף את הגמירה ,תשים לב שכל פעם הוא אחר....
כפי שהבנת, אם לא תשים לב, אם תאפשר לעצמך ליהנות....
כך את הזמן הזה לגלות אותה לגלות עוד על עצמך
תצא מהקופסה תעשו דברים שלא בשגרה כל עוד שיש הסכמה
הרבה פעמים שהכל עובד לא שמים לב שמצמצמים ונכנסים לשגרה מינית אינטימית כך את זה בצד החיובי...תהנה/תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה שגרתית אצל רופאשרית04/02/2018
סליחה על השאלה אך קצת פוחדת. בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים הוא החדיר לי אצבע בזמן ששכבתי על הכיסא. יש מצב שחלילה יכולים להגיע חיידקי איקולי לנרתיק?יש לציין שבאותו בוקר עשיתי צרכים ולא שטפתי את המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/02/2018בבדיקה אצל רופא נשים, הרופא מקפיד על כללי הגיינה ומשתמש בכפפות חד פעמיות לצורך הבדיקה אז הסירי חשש מליבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שהוא עם כפפה
ברור אך04/02/2018אך בגלל שפי הטבעת קרוב לנרתיק מזה חששתי. ממני לא ממנו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/02/2018סביר שהוא עשה לך בדיקה בנרתיק ולא בדיקה בפי הטבעת ולכן אין קשר ולא יכול להיות סיכון שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שיצאתי ממנו חשבתי על זה
אוקיי אבל04/02/2018נגעה קצת בפי הטבעת בלי לשים לב. ורק שיצאתי ממנו חשבתי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד04/02/2018מסכימה עם מירב.
גם עבר זמן ואת עדין מותרדת ...יש כאב או שינוי בהפרשות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך ממה לדאוג
מירב שרון04/02/2018ואם בכל זאת יש לך חששות כלשהן, תיקני פרוביוטיק פמינה ותשתמשי בזה על מנת למנוע פטריה וגינלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לדלקת בשתן
הכוונה04/02/2018-:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/02/2018תבקשי תוסף שמשלב פרוביוטיקה עם חמוציות כדי למנוע דלקת בדרכי השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אוננות תשפיע על שפיכה מוקדמת?אביתר27/01/2018
שלום, אני בן 22. רציתי לשאול, בהנחה ואני מקיים יחסי מין כל שבוע וחצי, ואני לא מאונן כל הזמן הזה עד האקט עצמו, האם אני אגמור מהר יותר?
האם אוננות יום או יומיים לפני האקט תביא אותי לגמור לאט יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/01/2018אוננות לפני האקט המיני יכולה לעכב את השפיכה, כלומר סיבוב ראשון עם עצמך וסיבוב שני עם חברה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוננות תשפיע על שפיכה מוקדמת?
אביתר28/01/2018אז אם אני רוצה להחזיק כמה שיותר, מומלץ לאונן יום יומיים לפני האקט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
מירב שרון04/02/2018אוננות לפני האקט, בסמוך אליו, לא יום יומיים לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אצל רופא נשיםנירה04/02/2018
הייתי היום אצל רופא נשים בשל כך ששרף לי למטה, הוא הכניס אצבע ממש עומק למרות שאמרתי לו על זה. הוא אמר שהוא רוצה לבדוק אם יש הפרשות. לא היו ב"ה. אך מאוד כאב לי שהכניס. סליחה על הבוטות אך הרגשתי שממש הגיע לתחת. זה יכול לגרום נזקק או משהו? תודהאני בת 30 והייתי היום אצל רופא נשים בשל כך ששרף לי למטה, הוא הכניס אצבע ממש עומק למרות שאמרתי לו על זה. הוא אמר שהוא רוצה לבדוק אם יש הפרשות. לא היו ב"ה. אך מאוד כאב לי שהכניס. סליחה על הבוטות אך הרגשתי שממש הגיע לתחת. זה יכול לגרום נזקק או משהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול
דניאלה פרייפלד04/02/2018להיות שהרופא נגע בצוואר הרחם ,יש נשים שרגישות ולאחר מגע באיזור זה הן מרגישות אי נוחות. אם זה ממשיך
כדאי לפנות לרופא
אולי לא לאותו אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח להגיע לזקפהאורן23/01/2018
שלום, אני בן 21. מעולם לא הייתה לי בעיה להגיע לזקפה להפך, הייתי מגיע במהירות לזיקפה חזקה מאוד.
התחלתי קשר חדש בזמן האחרון, וכשהיינו נפגשים (בלי לעשות כלום) הייתי מגיע לזקפה חזקה וארוכה בחי ום בעיה גם כשלא היינו עושים כלום.
כשהתחיל להתקדם הקשר והתחלנו אקט לא הצלחתי להגיע לזקפה בכלל, וככה היה כל הלילה לא משנה מה ניסינו..
עברו מאז כבר 5 ימים ומאז אני לא מצליח להגיע בכלל לזקפה, ובנוסף מרגיש חוסר תחושה באיבר.
מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/01/2018האם יש לך רגשות כלפיה? האם בעבר היו לך רגשות כלפי מישהי כמו מה שאתה מרגיש כלפיה?
האם באוננות הכול בסדר? האם אתה נעזר בגירוי ויזואלי או בדמיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח להגיע לזקפה
אורן23/01/2018יש רגשות כלפיה כמובן, חזקים מאוד.
מאז המקרה אני לא מצליח גם באוננות להגיע לזקפה. גם כשאני לבד. לא ויזואליצ ולא באמצעות דימיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/01/2018סביר להניח שמה שיש לך זה חרדת ביצוע. הסיטואציה האינטימית ביניכם מלחיצה אותך ואז אתה מתנתק מה שגורם לחוסר תפקוד מיני. עכשיו יש לך בטח גם מחשבות שליליות סביב האם יעמוד לך או לא יעמוד לך גם איתה וגם עם עצמך וזה כמו כדור שלג. אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח להגיע לזקפה
אורן23/01/2018נשמע בדיוק מתאים...
יש דרך לטפל בכך בעצמי? אני בצבא... חשוב לציין שזו לא הפעם הראשונה בא אני מקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
דניאלה פרייפלד23/01/2018עם מירב
תכתוב למייל שלי אשמח לנסות לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/01/2018לפי דעתי יש לך אפשרות להגיע לטיפול מיני במסגרת הצבא. אתה צריך לפנות לחר״פ בנדון. מכתבה באינטרנט משנת 2009 בנדון - ״הצבא החזק ביותר במזרח התיכון עובר לדום, תרתי משמע: מרפאה לשיקום מיני בבסיס צריפין תחל לטפל גם בחיילי חובה. לפי הפרסום באתר דובר צה"ל, המרפאה, שהעניקה עד כה שירותי רפואה לאנשי קבע בלבד, תחל מעתה לטפל בכלל החיילים. זאת עקב ביקוש הולך וגובר מצד חיילים שסובלים מבעיות בתפקוד המיני ומעוניינים לקבל טיפול במרפאה.״ מקווה בשבילך שזה עדיין רלבנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לאונן בסלון?תום19/01/2018
היי
אני בן 16
האם מותר לי לאונן בסלון כשאני מכוסה בשמיכה ויש לידי בנות או שזה סותה ?
לפעמים כשאני רואה טלויזיה יש שם בחורות שממש רואים להן את השדיים והתחת ואז ממש בא לי לאונן, אני עושה את זה רק כשאני מתחת לשמיכה ככה שאף אחד לא רואה אותי ואני לא באמת רוצה לגמור רק לאונן.
היתה לי פעם אחת טקלה שאני מבטיח שלא תחזור שחברה של אחותי הגדולה היתה אצלנו וראינו טלויזיה ואאחותי התלבשה בחדר שלה, חברה של אחותי ממש כוסית ולבשה חולצה שממש רואים לה את השדיים התחלתי לאונן מתחת לשמיכה ולא התכוונתי חס וחלילה לגמור אבל אז היא התכופפה וממש ראיתי לה את החזיה וחלק מהשדיים ולא יכולתי להפסיק לאונן אז גמרתי לתוך כף היד שלי היא הסתכלה עלי וחייכה והרגשתי שאני ממש נייתי אדום אבל היא לא אמרה לי כלום
נראה לך שהיא הבינה מה עשיתי ?
בכל מקרה אני אף פעם לא אעשה את זה הייתי צריך לחכות עד שהן ילכו מהבית כדי לנקות את עצמי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאונן
דניאלה פרייפלד19/01/2018בסלון לא הופך אותך לסוטה
אך רצוי להימנע מלאונן במקומות ציבורים
מה לעשות, סלון נחשב מקום ציבורי,
תכנס לחדר שלך ותפנטז על הבנות בסלון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכת זרע לאחר אוננותדוד18/01/2018
שלום, רציתי לשאול האם השפיכה קורית בכמה פליטות כי כשאני בעוררות מינית אני חש בפליטת זרע ואחר כמה דקות יש לי עוד פליטה ולפעמים זה רצוף בפעם אחת האם יש הסבר לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון18/01/2018סביר להניח שמה שיש לך בהתחלה זה נוזל מקדים ובהמשך אתה מגיע לשפיכה. זה טבעי ונורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות ביד אשמח לתשובהשירן04/01/2018
רציתי לדעת אם אני מכניסה דבר כלשהו שאני מאוננת ועוטפת אותו בניילון נצמד או ניילון סנדביץ זה מסוכן?יכול לגרום לדלקת או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה
דניאלה פרייפלד04/01/2018לשמוע שאת מענגת את עצמך
וגם מוכנה להתנסות
כל עוד הניילון הנצמד נקי לא צריך להיות בעיה . האם ניתן לנקות במים וסבון ואו לשים במים רותחים
את הדבר שאת רוצה להכניס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לשים במים או
שירן04/01/2018לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי שמחיכוך ביחסי מין יכול להיווצר
ועוד שאלה ברשות04/01/2018דלקת בשתן.האים גם עי זה שאני מכניסה חפץ כמו מללפפפון ויושבת עליו גם יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד04/01/2018ממליצה לך לפנות לגבי דלקות בשתן
בפורום גניקולוגיה לנערות
לגבי מלפפון שהוא נקי אין סיבה לדלקת
אבל תמיד יש יוצאי מן הכלל .....
אני יותר מודאגת מהלשבת עליו ..
שאז המלפפון עלול להשבר בתוכך או מהלחץ
לפצוע אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל ממה שהסברתי מהחיכוך
שירן04/01/2018זה גם איכשהו מתחבר ליחסי מין שגורם לדלקת בשתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש
דניאלה פרייפלד04/01/2018עוד סיבות לדלקות בשתן
נכון גם מקיום יחסי מין אך לא רק ...
ולכן לתשובה יותר רפואית אני ממליצה לפנות לגינקולוגיה
נערות בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילו מחלות מין יכול לקרות מהמצבשיר28/12/2017
היי
ביצעתי מין אוראלי לגבר. לא הרבה זמן. וראיתי שאין לא כלום על איבר המין. אך רציתי לדעת זה היה לפני חודשיים. חלילה מה ואילו מחלות מין יכול לקרות מהמצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/12/2017אני מבינה את החששות שלך. ניתן להידבק במחלות מין בכל סוגי המגע המיני – גם במין אוראלי. הסיכוי להעברת נגיף ה-HIV במין אוראלי הוא נמוך, אך מחלות מין אחרות כגון זיבה, עגבת, או הרפס יכולות לעבור במין אוראלי, גם אם מבצעים בך וגם אם ביצעת באחר/ת מין אוראלי. למרות שהסיכוי להידבקות באיידס הוא נמוך, אם למי שמבצע את המין האוראלי יש דם בפה, הדם יכול להיקלט בפתח השופכה בקצה הפין, בנרתיק או בצוואר הרחם, באזור פי הטבעת או ישירות לגוף דרך חתכים קטנים או פצעים פתוחים. אם האדם שמקבל את המין אוראלי הוא נשא איידס, הזרע, הנוזל המקדים, או הנוזל הנרתיקי יכולים להכיל את נגיף האיידס, ולחשוף גם אדם בריא שמבצע בהם מין אוראלי להידבקות בנגיף דרך אזור הפה או בכל דרך אחרת.
לגבייך ליתר ביטחון, על מנת להסיר כל חשש מליבך, תיגשי לעשות בדיקות לשלול מחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה אך דבר אחרון ברשותךך
שיר28/12/2017איזה בדיקות צריכה לבקש ואיך עושים אותם?ושנית זה היה לפני חודשיים חלילה וחס אם היה משהו הייתי אמורה להרגיש?
מירב שרון28/12/2017לא תמיד תראי את הסימנים גם אחרי חודשיים ולכן עדיף להסיר כל חשש על ידי בדיקות דם לשלול מחלות מין. ניתן לעשות זאת במרפאת לוינסקי תחנה מרכזית או בכל קופות החולים אצל רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אומר לרופא
שיר28/12/2017מה אומר לרופא שייתן לי?והאים זה בדיקות דם או שתן?
מירב שרון28/12/2017תגידי לרופא שקיימת יחסי מין לא מוגנים ושאת מעוניינת לעשות את כל הבדיקות שצריך לעשות על מנת לשלול מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מצד שני כל
שיר28/12/2017סקס שאני עושה זה עם קונדום
מירב שרון28/12/2017כשעשית לו מין אוראלי הוא היה עם קונדום?
דניאלה פרייפלד28/12/2017מסכימה עם דבריה של שרון
יחד עם זאת את אמרת שלא ראית פצעים
אני רוצה להציע לפני שאת עושה בדיקות
לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה נערות
ויופי שאת משתמשת בקונדומים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זא פצעים
שיר28/12/2017אני ביצעתי מין אוראלי.
ולמה לא לעשות בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת
דניאלה פרייפלד28/12/2017יכולה לעשות בדיקות בכדי להיות בוטלה לגמרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כתם חום על הפין אך אפשר לטפל בזהעידן21/12/2017
יש לי כונו כתם חום כזה בפין
מירב שרון21/12/2017אולי זה כלום אבל אם יש לך ספק/חשש תקבע תור לרופא עוד בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זו עבירה על החוקל17/12/2017
לאבי, זו עבירה על החוק לשכב עם ילדות בנות 13 ו- 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר עידן מיליצ`ר17/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה בירידות שפיך ופיפיאנונימי28/11/2017
אני וחברה שלי בני 17 ומקיימים יחסי מין מלאים כבר מלפני חודש.
בזמן האחרון היא מבקשת לשתות לי את השפיך וגם את הפיפי ושאני אלקק לה את הכוס והתחת
האם מבחינה בריאותית זה מותר?
אשמח לתשובה מפורטטת ומהירה!
תודה רבה על הפורום הנפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
מירב שרון29/11/2017האם שניכם עברתם בדיקות לשלול מחלות מין לפניכן? גם במין אוראלי אפשר להעביר מחלות מין וגם במין אוראלי באזור פי הטבעת, באנגלית זה נקרא rimming. מאחר ופי הטבעת אזור לא נקי, חשוב לנקוט באמצעי זהירות. אפשר לקנות בחנויות סקס מה שנקרא dental dam, לייטקס שמיועד לזה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אנונימי29/11/2017אנחנו מתקלחים טוב לפני כל קייום יחסים ולשנינו אין מחלות מין (בדקנו)
ומבחינה לשתות את השפיך והפיפי, מותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
אנונימי30/11/2017בבקשההה זה דחוף לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם
דניאלה פרייפלד30/11/2017נעים לכם אין מניעה לשתות...
אם חולים לא לשתות את השתן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הערה
מירב שרון01/12/2017יש כן סיכון לזיהום בקטריאלי (של חיידקים) אם שותים שתן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומי על מוט בבדיקה גניקולוגיתמיטל30/11/2017
בבדיקת גניקלוגית הרופא שם גומי כזה כנראה קונדום על המוט ואז הכניס. בגדול אני שואלת יש מצב כזה שזה נשאר בפנים והבחורה לא תרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הזויה
דניאלה פרייפלד30/11/2017ובכל זאת רצוי לפנות בפורום לגינקולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhi
בודק30/11/2017למה שהקונדום ישאר בפנים?
זה קונדום מאוד ארוך שמתלבש על מוט
הרופא גם מוודא שהכל קשורה בעת הוצאת המוט מאיבר המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?