מידע רפואי
פורומים
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- רפואה סינית
- פטרת ציפורניים
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פסיכולוגיה ילדים
- רפואת משפחה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- הפרעות קשב וריכוז
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- כושר גופני
- יוגה, מדיטציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ בנושא כושר און-זקפהדורי28/11/2017
שלום.
חשבתי רבות עם מי להתייעץ ואיפה, הגעתי למסקנה שהפורום הזה יכול לסייע היות והוא הדריך בתקופה הבתולית שלי..
שמי דורי בן 21 ואני חושש שיש לי בעית זקפה, אני מצליח להגיע לזקפה מלאה שמישהי יורדת לי אבל לאחר כמה שניות מאבד את זה
עד שאני מגיע לזקפה ובא לשים קונדום הוא יורד בחצי כוח, חשוב לציין שאני כן גומר אבל לא אחרי הרבה זמן
שקלתי לקחת קאמגרא או ויאגרה או משהו,
ורציתי לשאול האם שזה קשור רק לבעיה רגשית או שאולי סרטי פורנו, חוסר ספורט, חרדת ביצוע
מבקש את עזרתכם בנושא,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/11/2017אני שמחה לשמוע שהפורום הזה משרת אותך לאורך שנות גיל ההתבגרות. זאת המטרה. יתכן שיש קשר לצפייה בפורנו, יתכן שמדובר בחרדת ביצוע. האם באוננות הכול בסדר? האם אתה נעזר באוננות בגירוי ויזואלי או בדמיון? האם במקרה יש לך הפרעת קשב וריכוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורי29/11/2017הצפייה בפורנו הייתה בעצם גירוי זמני והפך לסוג של הרגל..
יחד עם זאת היה לי קשר חזק רגשית לפני שנתיים שמאז לא הצלחתי לחוות משהו דומה מה שגרם לי לחרדת ביצוע אני מאמין.
באוננות הכל טוב, השאלה אם יעזור להשתמש בכל תכשירים או שזה לא מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני מבינה ממך נכון
מירב שרון29/11/2017כשהיית ביחסים עם מישהי שהיה איתה קשר רגשי אז הכול היה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורי29/11/2017הכל היה בסדר לא חשתי אי נוחות כמו עכשיו אפילו עושה שני "מספרים" בלי בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך זאת התשובה שלך
מירב שרון30/11/2017להיכנס לאינטימיות פיזית/מינית רק אם יש לך חיבור רגשי עם מי שתבחר להיות איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת בחששות אחרי מגע עם גבריערית26/11/2017
היי
לפני חודש הייתה לי דלקת בשתן.
היום הייתי עם גבר אבל לא שכבנו התחרמנו והוא החדיר לי אצבע לנרתיק. אני פוחדת. זה יכול לגרום לדלקת?זיהום או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/11/2017ממליצה לך בחום כדי ללכת על בטוח, לקנות תוסף תזונה של פרוביוטיקה עם חמוציות וזה יעזור למנוע דלקת בדרכי השתן. להבא רצוי לשמור על כללי היגיינה ולדאוג ששניכם תשטפו ידיים לפניכן. אציין שיש נשים שיותר רגישות ונוטות יותר לפתח דלקות בדרכי השתן ומאחר ולך היה לאחרונה דלקת, חשוב שתקפידי יותר במניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךך בבקשה
יערית27/11/2017האמת שלקחתי אחרי שעה שעתיים פרוביטיקה ואכלתי גם חמוציות. ושטפתי הרבה במים. ויש לציין שפעם ראשונה הייתה לי דלקת. אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/11/2017נשמע שעשית את המקסימום. רק להבא להקפיד על כללי היגיינה של שטיפת ידיים מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר קטןן
יערית27/11/2017שאדע להבא ממקרה כזה יכול להיות גם דלקת בשתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מירב שרון27/11/2017אם יש רגישות ואם הידיים היו מלוכלכות לפני האקט המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על יחסי אישות מאחורהמיכל23/11/2017
שלום, רציתי להתייעץ אני בת 32ודתיה ומבית מאוד דתי
ויש לי קשר דיסקרטי עם בחור ורציתי ללמוד איך למצוץ זין וגם אני מקיימת יחסים מאחורה האם זה בסדר כי אני אוהבת את המגע של הזין בחדירה אחורית
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי
דניאלה פרייפלד24/11/2017חדירה מאחורה כל עוד את נהנת ,תמשיכי
אסור לעבור מחדירה אחורית ישר לחדירה ואגינאלית .
כדי ללמד לרדת לו אני מציעה לך להתנסות עליו .תדברי איתו תומרי לו שאת רוצה ללמד לענג אותו
ושיעזור לך .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבא אנא לפנות לפורום המיועד לגילך
מירב שרון24/11/2017זה פורום לבני נוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה שלי לא מרשה לי לגמורגילי17/11/2017
שלום
אני בן 17ץ5 ויש לי חברה בת 17 עד לפני חודש בעיקר התנשקנו והתמזמזו היא הרשתה לי ללטף את השדיים שלה רק מעל הבגדים וזה היה כיף לשנינו אבל מהחודש האחרון היא מורידה את החולצה והחזיה ואני את החולצה. ואני מאוד אוהב ללטף וללקק את השדיים והפטמות שלה ולפעמים מלטף את הישבן שלה מתחת לתחתונים כשהיא עם מכנסיים ולשנינו מאוד כיף. הבעיה היא שאז אני כבר ממש רוצה לגמור ולאונן לידה כי זה ממש מגרה אותי אבל היא לא מסכימה לראות לי את הזין, היא אומרת לי ללכת לאונן באמבטיה אבל זה לא מתאים בגלל כל מיני סיבות אז יצא שאיזה שני פעמים גמרתי בתחתונים זה ממש מעצבן, ואני לא יודע מה לעשות.
אולי תוכלי לכתוב תשובה ארוכה שאני יוכל להראות אותה גם לחברה שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/11/2017בגדול החברה שלך לגמרי צודקת. חשוב שתכבד את הגבולות שלה ואם יש לך צורך להגיע לשפיכה תיכנס לשירותים ותעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
אני22/11/2017היי,
אתה צריך לערוך איתה שיחה ולהבין ממנה מה מפריע לה ליראות אותך בזמן גירוי מיני. אני חושב שברגע שהיא טיפה תיפתח יהיה לכם הרבה יותר כיף ביחד , הייתי ממליץ לך לנסות לדבר איתה שהפעם הראשונה שתגמור לידה תיהיה בחושך כך יהיה לה יותר קל להרשאות לך במקום להיכנס לשירותים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליקוק של אזורים אינטימייםניר14/11/2017
היי רציתי לשאול על ליקוק אזורים אינטימיים לאשה בזמן סקס ע"י הגבר כשאין חשש למחלות ויש הגיינה
האם יש חשש נוסף אני מתכוון לליקוק הפות או אזור התחת של האשה וכן נישוק כפות הרגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון14/11/2017יש סיכון להידבקות במחלות מין גם במין אוראלי, אם זה באזור הנרתיק /או פי הטבעת ובהחלט יש סיכון של העברת חיידקים מפי הטבעת לפה מאחר ומדובר באזור מאוד לא נקי בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשביל מה חשוב להגיע לאוננות?אילנית13/11/2017
רציתי לשאול קודם כל בשביל מה חשוב להגיע לאוננות
דבר שני :
אני התחלתי לעשות לעצמי לחיצות על הדגדגן קצאת חזק ואז התחלתי לסובב מהר מהר זאת היתה הרגשה מהממת ואז הרגשתי שאני מרחפת ממש
פשוט לא רציתי להפסיק עד שפתאום זה נגמר לי פשוט הפסקתי להרגיש בהי
מה זה יכול להיות?
וגם מיד אחר כך יצא לי נוזל מהנרתיק לבן כזה כמו זלי והדגדגן שלי התנפח כ"כ וניהיה אדום השאלה מה התסמינים האלו ומזה אומר שאני צריכה להגיעה לאורגזמה ומה זה אומר לגמור?
וגם רציתי לשאול עם עכשיו אמור לכאוב לי?.??
כמו כן רציתי לשאול מתי אני יודעת שנקרא לי הקרום?
כי אני המון פעמים מכניסה אצבעות לנרתיק וכו? האם נקרא לי? אייך אני ידע? אני לא רוצה ללכת לבדיקה!!!
ומה מעורר את החשק ?? והאם אפשר לעוררו דרך הטוסיק והטבור וכו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי זה דחוף
אילנית14/11/2017רציתי גם לשאול אם מותר ללחוץ על הדגדגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון14/11/2017למה כדאי לאונן כי זה להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. נשמע שתוך כדי עינוג עצמי חווית אורגזמה, אותו היי שאת מתארת. הדגדגן מתנפח כי זורם לשם הרבה דם לעצבים בגלל העוררות המינית. את מכירה את עצמך ומה מענג ומה כואב, להכיר את הגבולות האלה שלך עם עצמך. הקרום זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב עם כל חדירה ונמחק לגמרי בלידה ראשונה. לא צריך לבדוק את זה. כל זמן שלא חווית יחסי מין מלאים את עדיין בתולה. אפשר לעורר את החשק בכל מיני דרכים, לומדים את זה תוך כדי ניסוי וטעיה עם עצמך ועם בן זוג/בת זוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
אילנית14/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית סליחה עוד משהוא
שכחתי עוד משהו14/11/2017האם גם כשמכניסים עמוק מאוד לא נקרא הקרום? למשל כמו 3אצבעות ועמוק?
היה פעם אחת שלא הגיע לי מחזור כמה חודשים ואחר כך הכנסתי סתם בשביל להנות את האצבעות ואז התחילו כאבים וכן מחזור מה זה אומר האם זה בגלל זה??
מה עוד יכול לעורר את החשק .
כי אני בינתיים רק עושה עם הדגדגן השאלה עם עי עוד מקומות אפשר כמו למשל פי הטבעת או חזה וכו??
עד איזה עוצמה מותר בדגדגן.?
תודה לך מראש!!
שכחתי גם לשאול למה אחרי שהייתי בשיא פתאום הכל נגמר והרגשתי גמורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית
דניאלה פרייפלד14/11/2017יופי שאת לומדת לענג את עצמך
כל אצבע שתכניסי יגמיש וירחיב את קרום הביתולין
גם רכיבה על אופנים , על סוסים או רוקדות והמתעמלות ועוד מרחיבות את הקרום . איני רופא אך לא נראה לי הקשר בין אצבע לתחילת קבלת הווסת.
חשק יש לך .... לעורר את עצמך יותר כפי שמירב אמרה תגלי
תגיעי בכל הגוף תאפשרי לעצמך לחוש את עצמך בכל גופך
רק לא לגעת בפי הטבעת ואז באיזור הפות .
תוך כדי תאפשרי לעצמך לפנטז ...
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בבושה וגוף מכועראביחיל13/11/2017
הפות שלי נורא מכוער בנוסף לכך שאני מתבישת נורא מלחסוף את הגוף שלי בפני אחרים לכן נורא קשה לי בחיים !!
אני לא הולכת לרופאים בקושי מתחברת כי אני מפחדת שכשזה יגיע למיטה או שאני לא יסכים להתפשט או שכן אבל הוא לא ירצה כי אני מככוערת!
מה אני עושה? והאם יש דרך להיבדק בלי לחסוך את הגוף? כי זה לא משנה מי זה גם אם זה מישהו שאני לא מתבישת ממנו כשזה מגיע לגוף אני לא מסכימה ואייך מסתדרים ביחסים כשהוא רוצה לראות את הגוף שלי ואני מתנגדת?
כמו כן (סליחה על ההודעה הארוכה)
פעם אחת כשחבר ניסה להפשיט אותי ואני לא רציתי אז הוא מישש לי את הדגדגן דרך הבגדים ואח"כ ביקש שאני ישכב כמובן בהבתחה שהוא לא מפשיט אותי ואני דווקא הסכמתי ואז הוא הכניס את היד מתחת למכנס והתחתון והכניס לתוך הטוסיק ואני כ"כ נהנתי וממש כעסתי על עצמי שאני מפסידה כאלו דברים מענגים אבל לא הסכמתי שהוא יראה את המקום בקיצור אני כ"כ נהנת מהדברים האלו אבל אני לא מסוגלת
חוץ מזה עוד שאלה- אז כשהוא הכניס את האצבעות לחור של הטוסיק היה לו קצאת קשה בהתחלה כי המקום היה יבש נורא אז הוא הביא משחה מסוימת ומרח על האצבעות שלו וככה בלי שהוא רואה את המקום הוא החדיר לתוכו אז השאלה מה עושים עם היובש ואם כולם מתמודדים עם זה או שזה היה קשה רק בגלל שזה היה מתחת לבגדים וגם אולי צריך כל פעם למרוח ככה יותר קל ההיכנס ? הוא רוצה שנעשה את זה עוד פעמים לבינתיים עד שאני אסכים לחסוף את עצמי אז מה אני עושה ואם אני ממשיכה ככה שהוא חודר לי ונוגע בלי להתפשט
חוץ מזה שאנחנו רוצים כבר לחדור לנרתיק וכו וזה חוסם אותנו (שכחתי לציין שהוא כן מתפשט כל פעם ומראה לי והכל ורק אני לא לכן זה מעיק על שנינו) תודה מראש אביחיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בבושה וגוף מכוער המשך
המשך אביחיל13/11/2017שכחתי לציין שהבעיה נמצאת בכל דבר כמו למש כשהייתי צריכה בדיקת שדיים היה לי כ"כ קשה שדחיתי אותה 4 פעמים עד שבסוף הסכמתי לבוא אבל כאן יש עוד בעיה שכשאני בלחץ או בבושה אז אני מפליצה או שיוצא לי פיפי אז בבדיקה ההיא פתאום כל המכנס התרטב ומאז אני בכלל לא הולכת להבדק אפילו אצל רופא משפחה שמה הוא יגיד לי להתפשט
אז באותה נקודה דברתי עכשיו עם חבר שלי והוא דווקא עודד אותי להתיעץ פה אבל הוא גם מאוד אוהב לגעת לי בחזה וללקק אז בחזה אני לאט לאט התחלתי להפתח והסכמתי לו לראות ולמשש והוא מלקק ולוחץ ומאוד נהנה וגם אני כמובן(אגב זה מסוכן ללחוץ? כי אני נורא נהנת? הוא לוחץ גם בפטמות לפעמים חזק) ולגבי שאר הגוף אותה בעיה שהזכרתי מקודם אבל אנחנו לא יודעים מה לעשות עם הבעיה של הלחץ שאז אני עושה פיפי כשהוא מכניס אצבעות לטוסיק פתאום כל המכנס מתרטב? מה עושים? אבל לגבי הפלוצים הוא דוקא אוהב ואפילו מבקש שכשהוא מכניס אצבעות אני הפליץ והוא גם מבקש שישאר לי המון קקי בטוסיק כי הוא אוהב לגעת בזה וללקק אז האם זה בסדר וגם האם מותר להתפק כי הוא מגיע רק בלילה והוא מבקש שאני לא התפנה מהקקי
עכשיו בזמן האחרון הוא התחיל לבקש להיכנס איתי להתפנות במיוחד כשזה קקי הוא מאוד אוהב ואנחנו כבר מאוד קרובים וכשאנחנו ביחד הוא קורה לי גם להיות איתו כשהוא עושה פיפי וקקי במיוחד ואנחנו דווקא מאוד נהנים אז אמרתי לו שכשהענין /של הבושה הסתדר אני אוכל אבל בכלל מענין אותי עם זה נורמלי חברה שלי אמרה לי שבן זוגה אפילו מבקש להתפנות יחד אז כניראה שזה טבעי ואני פשוט צריכה לטפל בבעיה של הבושה
אז ממש ממש תודה שאתם פה ואפשר תמיד להתיעץ אפילו בנושאים כאלה מביכים שאני לא משתפת אף אחד!!! תודה
נב
אם יש עוד קוראים שיכולים לענות אנחנו מאוד נשמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון13/11/2017בהחלט יש מקום לעבוד על הרתיעה שיש לך מאיבר המין שלך. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 21 והוא בן 22
אביחיל14/11/2017אשמח לתשובות על השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/11/2017את לא שואלת שאלה אחת אלא בשאלה אחת את שואלת הרבה והשאלות והתיאורים הגרפיים מאוד בוטים. אני מציעה שתפני להתייעצות עם מטפל/ת מיני/ת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל
אביחיל14/11/2017אני מתנצלת שזה ככ בוטה פשוט לא היה לי עם מי להתיעץ על זה בכל אופן אשמח שתעני על מה שאפשר לענות כאן בפורום
האם מותר ללחוץ על השדים והפטמות?
האם מותר להיתפק מקקי?
מה עושים עם יובש/ בטוסיק?
ועוד שאלה בשבילי-האם מותר לי ללחוץ על הדגדגן חזק בשביל להגיע לאורגזמה?
תודה ושוב סליחה?
נב
אם יש לכם מספר טלפון למטפל\ת מיני שאני ארגיש איתו בנוח באזור רעננה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/11/2017מותר לעשות הכול כל זמן שזה מוסכם על 2 הצדדים. לגבי יובש, ניתן להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY Gel או Love Gel. אפשר לרכוש בכל בית מרקחת ליד מדף הקונדומים. אני במקרה מטפלת מינית ברעננה. ניתן לקבוע עמי פגישת התייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בענין יחסי מיןתמר14/11/2017
היי, יש לי קשרעם בחור צעיר ממני אני בת 24 והוא בן 16 ובזמן יחסים אני מאוד אוהבת למצוץ לו והוא אוהב ללקק לי אז אני שוכבת עליו כשהוא מלקק לי את החור תחת ואני מוצצת לו ורציתי לשאול אם אני לא מרגילה אותו לצורה לא טובה של סקס. האמת שהוא מאוד אוהב ללקק אבל בכל זאת אני שואלת אם זה בסדר. ועוד שאלה עלי-אני מאוד נמשכת לזין של צעיר ולמצוץ לו עד שהוא משפיך האם זה הרגל לא טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
דניאלה פרייפלד14/11/2017יופי ששניכם אוהבים את הקשר המיני שיש עד כה
כעל עוד המפגש המיני הינה בהסכמה ואתם נהנים ,אין טוב ולא טוב.
אני ממליצה לגוון את הריקוד המיני שלכם וכך לאפשר לו להרחיב את הידע שלו לגבי מפגש מיני איטימי תאפשרי לו לגלות עוד ואולי גם לעצמך
רק קחי בחשבון שבעיני החוק הוא קטין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביזרי משחק אנאליים - הסברים ושאלותיוליה14/11/2017
אני בת 22 ויש לי פרטנר לסקס מזה שלושה חודשים.
אנחנו מתנסים הרבה ומגוונים.
בן הזוג שלי הביא כל מיני משחקים שמיועדים לאיזור הטוסיק ופי הטבעת כמו פקק טוסיק (butt plug), חרוזים אנאליים וויברטור אנאלי.
הרעיון הוא שבזמן קיום היחסים הוא יחדיר לי את אחד מהאביזרים וכך תחושת האורגזמה תתעצם.
רציתי לשאול איך בעצם משתמשים בחרוזים ובפקק (ויברטור אני יודעת) בצורה נכונה ושאכן מעצימה את החוויה המינית?
כמו כן אני מאוד חוששת מהפרשות וגם מסיבות בריאותיות מעוניינת להתרוקן. איך הכי טוב לעשות זאת?
מעולם לא קיימתי יחסיים אנאליים ולכן אני מקווה שאני אהנה ולא אהיה כאובה בזמן ההחדרה. איך בכל זאת מקטינים את תחושת הכאב בהחדרה והאם יכול להיגרם נזק לרקמות פנימיות בטוסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון14/11/2017אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים ולנסות להרחיב באופן הדרגתי את אזור פי הטבעת עם אצבע אחת, אח״כ שניים עד גודל היקף הפין. אפשר לעשות חוקן לפניכן. לגבי הנחיות לאביזרים/צעצועים אפשר לחפש מידע בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוט בטבור והכנסת ידיםמאשה13/11/2017
רציתי לשאול אם יש בעיה שחבר שלי אוהב לחטט לי בטבור ולהכניס ידיים וכן גם את איבר מינו בינתיים הוא עושה את זה ולא קורה כלום כמו כן רציתי לשאול אם זה נומלי שהו חטט לי בכל העינינים הפרטיים לדוגמא יום אחד באמצע השינה אני מתעוררת ורואה שהיד שלו בתוך הטוסיק שלי באמת לפני שנרדמנו אמרתי לו שיש לי קקי והוא רצה שאני יחרבן לו וכך כל פעם הוא מבקש שאני יחרבן לו במיטה כשהוא לידי הוא מאוד אוהב את זה אז בלילה אמרתי לו שאין לי כוח והלכתי לישון ואז כשהתעוררתי אני מרגישה שהיד שלו בתוך הטוסיק שלי והוא אמר לי תעשי כבר קק י אני מת ללקק אותך בקיצור הוא נורא רצה ואתם מכירים את זה שיש לך קקי אבל לא דחוף לך לחרבן
אבל בשבילו בגלל שאני אוהבת אותו אז הוצאתי את כל מה שהיה לי והוא נישק אותי וליקק לי תתוסיק וכ"כ נהנה השאלה אם כך זה צריך להיות אני נורא אוהבת לחרבן כשהוא לידי אבל אז אמרתי לו שאני רוצה לישון והוא עשה את זה בכוח אולי זה לא צריך להיות ככה כל מה שהוא רוצה גם אם שזה דברים שלא נעים לי למשל הוא גם רוצה שאני ימצוץ לו אבל בדיוק שהוא עם קקי או שאני מוצצת לו ואז הוא משטין וגם בשבילו אין שרותים כשאנחו שוכבים ואני צריכה פיפי או קקי הוא אומר לי מה הבעיה תשתיני פה לידי הרי את לא מתבישת או כשיש לי קקי הוא דוקא מכניס אצבעות ואומר לי לא ללכת לחרבן כי הוא רוצה ביוק אז ללק וכו
אשמח לשמוע תגובות אייך מתנהלים היחסים אצל אחרים וכן דעה מיקצועית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
המשך13/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון13/11/2017נשמע שיש לחבר שלך פטיש רציני סביב הנושא של צואה ושתן ואם את ״זורמת״ עם זה ואין לך בעיה עם זה אז תעשו מה שטוב לכם. רק לזכור לא להכניס את האצבע מפי הטבעת לנרתיק כי זה מעביר חיידקים ויכול לגרום לדלקות/פטריות וכד׳.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים בחור של התחתדן09/11/2017
שלום, אני בן 24 ויש לי קשר אינטימי עם אשה (בת62) והיא אוהבת יחסים בתחת בד"כ כשהיא שוכבת על הבטן. כמובן עם קונדום אך האם אני צריך לחשוש מחיידקים אפילו שאני חודר עם קונדום. גם הקונדום לא מכסה את כל הפין בפרט בחדירה בתחת שיש מגע חיצוני באזור . ועוד
שאלה האם בגמירה בתוך פי הטבעת אין חשש בריאותי לאשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי
דניאלה פרייפלד09/11/2017השימוש בקונדום, אכן מגן עליך היות ולא כל הפין חודר ....
צריך לשמור שאכן אתה מוציא אותו עם הקונדום עליו.
ולפי התיאור שלך אתה לא גומר בפי הטבעת אלא בתוך הקונדום אז אין חשש וגם אם לא אין חשש בריאותי לאישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך09/11/2017אני מחדיר את כל הפין פנימה והחלק התחתון לא מכוסה בקונדום, האם הכל צריך להיות מכוסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי
דניאלה פרייפלד10/11/2017הקונדום לפי מה שידוע לי הקונדום מגיע לרוב עד בסיס הפין ולכן מכסה את כל החלק שנכנס.
לגבי תנוחה ,כל עוד נעים לשותפה שלך ולך ,כל תנוחה אשר מאפשרת חדירה מאחורה ואינה מכאיבה מותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שאלה נוספת10/11/2017מהי התנוחה המומלצת לחדור לפי הטבעת, שהאשה פחות מתעייפת ומצד שני מאפשרת חדירה נוחה ומירבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת מינית פתוחה
מירב שרון10/11/2017תאפשר לך לבדוק את זה עם הפרטנרית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון09/11/2017איתך הסליחה דניאלה כבר ענתה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות לפני השינה בפנימיהאני09/11/2017
אני אוהב לאונן לפני השינה ואני ישן בפנימיה עם עוד אחד בחדר ומתבייש לאונן. האם אני יכול לאונן אחרי שהוא נרדם כמובן בשקט מתחת לשמיכה. אני בן 18 וחצי ויש לי קושי רגשי ונפשי מסוים ואני סובל קצת מדיכאון וחרדות והפסיכולוגית שלי הדריכה אותי לאונן 3 פעמים בשבוע לפני השינה עד לשפיכה וזה באמת מרגיע אותי אבל לפעמים אני רוצה כל יום האם זה יותר מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/11/2017בגילך זה לגמרי לגיטימי גם יום יום אל דאגה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקונדום שהיה ברכבנירית26/10/2017
אני בלי גלולות וכאשר שכבתי עים מישהו לפני שהחדיר בקשתי שישים קונדום הוא אמר שהולך להביא מהרכב.שאלתי אותו כמה זמן זה שם הוא ענה שקנה לפני שנפגשנו. לא האמנתי אך הוא השתמש בו ויש לציין שכאשר הוא גמר לא היה חור או משהו. הייתי צריכה לבדוק או לשים לב לעוד משהו? ושנית שאלתי היא מה יכול היה לקרות לקונדום אם האמת היה ברכב כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/10/2017אם הקונדום נשמר במקום חמים כגון תא הכפפות באוטו, בכיס או בארנק, הקונדום עלול להיפגם ולא לספק הגנה יעילה. מה היה צריך לעשות? היה צריך לוודא שהקונדום בתוקף ושהוא לא נשמר במקום חמים. אם יש לך חשש/ספק, יש אפשרות להשתמש בגלולה של היום למחרת כל עוד לא עברו 72 שעות מרגע שקיימתם יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךך בבקשה
נירית26/10/2017הוא אכן היה בתוקף. ולא שאלתי איפה היה כי לא היה לע נעים לשאול. מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עדיין יכולה לשאול לא?
מירב שרון26/10/2017אין לא נעים.לא נעים מת מזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר קטןן
נירית26/10/2017מה זאת אומרת הגנה יעילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה יעילה
מירב שרון26/10/2017אם הקונדום לא תקין אז הוא לא מגן עלייך מפני מחלות מין ו/או הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקייי בדקתי וגם לא היה חור
נירית26/10/2017בדקתי ולא היה בו חור בסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
מירב שרון26/10/2017הכוונה לבדוק איתו איפה הוא שמר את הקונדום. בתקווה שהוא היה שמור במקום עם טמפרטורה סבירה ואז סביר להניח שהכול בסדר. להבא מומלץ שגם את תיקחי אחריות על גופך ותשמשי באמצעי מניעה ליתר ביטחון ו/או לפחות תבקשי לדעת מה טיב הקונדום לפני שאת מקיימת יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא טוען
נירית26/10/2017שהוא קנה אותם באותו יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
מירב שרון26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה
נירית26/10/2017אך אם קנה באוטו יום והשאיר באוטו.זה בסדר?
מירב שרון09/11/2017תלוי אם הרכב חונה בחניה מקורה או בשמש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת אצבע מקדימה ומאחורהמיטל01/11/2017
שלוםרב.
הכרתי מישהו ממש שמצא חן בעיניי מפה לשם נפגשנו וקיימנו יחסים. וכאשר התחרמנו וכל זה הוא הכניס לי אצבע מקדימה וגם מאחורה. וכנראה את אותה האצבע הכניס פעם קדימה פעם אחורה. כי יום למחרת הרגשתי שצורב לי ואי נוחות למטה. ומסתבר שלאחר 3 ימים גילו דלקת בשתן והתפתלתי מכאבים. אני עצבנית עליו רצח כמו שאף פעם לא שנאתי מישהו. והוא כתב לי שסיפרתי לו שהוא מצטער. אני ממש עצבנית על כל הכאב שעברתי עם הדלקת ולא יודעת מה לעשות??? -:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/11/2017אני מבינה שעברה עלייך חווייה לא נעימה בגלל שלא נקטתם בצעדים של שמירת הגיינה במהלך האקט המיני מה שגרם לדלקת שלך. שיתפת אותו ברגשות שלך והוא התנצל. להבא תהיו יותר זהירים. האחריות היא משותפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חום אחרי פוסטינורורד30/10/2017
היי. לקחתי פוסטינור ביום רביעי שעבר והיום לאחר כ5 ימים התחיל לי דימום חום כזה. למה זה ככה ?ולמה אחרי חמישה ימים?ואני לא אמורה לקבל עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
דניאלה פרייפלד30/10/2017לפנות את שאלתך בפורום לגינקולוגיה נערות
ובקשה אליך ,בכדי לא להיות במצב שאת צריכה פוסטינור שוב להשתמש האמצעי מניעה .
מקווה שהכל יסתדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון30/10/2017גלולת פוסטינור היא גלולה מאוד חזקה מבחינה הורמונלית והיא יכולה לגרום לשינויים במחזור ולדימום לא סדיר בשל כך. כפי שכתבה דניאלה עדיף להבא להשתמש בגלולות כאמצעי מניעה להריון לא רצוי וקונדום למניעת הריון ומחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?