מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטיות או סתם פנטזיותליסה07/05/2017
אני בת 16. לפני כ 3 שבועות נכנסתי למקלחת ואיך שאני פותחת את הדלת אני רואה את אחי בן 14.5 לבוש בתחתונים וחזיה שלי ומאונן. הייתי בשוק. נכנסתי אליו ואמרתי לו בשקט תוריד את הבגדים של יה סוטה. ויצאתי. אחרי זה בחדר ריחמתי עליו שאולי פגעתי בו. אז כשהוא יצא הלכתי אליו לחדר ובקשתי סליחה על מה שאמרתי. הוא התישב על המיטה והתחיל לבכות. אז ישר ישבתי על ידו ואמרתי לו שדבר ראשון זה לא בושה לאונן, כולם מאוננים. וחוץ מזה, פעם אחרת תשמור שהדלת נעולה , אבל אני לא רוצה שילבש לי את הבגדים. אז הוא אמר לי שהוא מנסה להפסיק אבל תמיד באמצע הוא פותח את ארון הכביסה ולובש את הבגדים שלי. הוא הבטיח לי שהוא יפסיק עם זה. אבל אני המשכתי לשים את הבגדים בארון כביסה במקלחת כי כולם שמים שם, ואם אני לא ישים אז אמא תתחיל לשאול שאלות אז הכנסתי אותם מתחת לכל הבגדים. אבל אחרי כמה ימים שאלתי אותו מה העניינים. ובכלל לא התכוונתי לנושא אז הוא אמר שהוא הפסיק אבל הוא לא מצליח בלי זה אז הוא לא יכל להתגבר ושוב פעם לקח . מאוד כעסתי, ושאלתי אותו אם הוא מפנטז עלי אז הוא אמר שלא אבל הוא לא רוצה להגיד על מי.הלכתי לחדר שלי ואז הוא בא אלי והתחננן שאני לא יספר לאבא ואמא. אז כדי להפטר ממנו נתתי לו תחתון וחזיה ישנים ואמרתי לו שיסתיר אותם וישתמש רק בהם ושיעזוב אותי השקט ושלא יגע בבגדים שלי יותר. הוא הכניס אותם מתחת לחולצה שלו והלך לחדר שלו. אבל מאז כבר 10 ימים שאני חושבת אולי עשיתי טעות, אולי הוא צריך עזרה, האם זו סטייה? האם זה יעבור לו?
תודה רבה. נ.ב: אולי אם אפשר שתכתבו גם לו תשובה כאילו שגם הוא פונה אליכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cross-dressing ואוננות
מירב שרון07/05/2017את שואלת בשמך ובשמו. בשבילך אני מבינה שזאת הייתה חוויה לא סימפטית לגלות שאחיך משתמש בבגדי תחתון שלך כדי לאונן. נערים שעושים את זה בגיל הזה לפעמים זה סוג של התנהגות מרגיעה כדי להפחית חרדה, לפעמים זה מתפתח למעבר והופך להיות הדרך שלהם להתגרות מינית. אם זה מעורר בו רגשות של בושה/אשמה/חרדה וכד׳ תמליצי לו לפנות לסניף הכי קרוב של דלת פתוחה שם יקבל ייעוץ מקצועי וחסוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
דניאלה פרייפלד07/05/2017אני מסכימה עם מירב
רציתי רק לומר לך שכל הכבוד שחשבת עליו
ופנית אלינו.
אני מקווה שבשבילו ,תוכלי להמשיך להראות לו שאת
מקבלת אותו ולנסות להתנהג אליו כפי שעשית בעבר .
הוא לא סוטה, הוא אחיך ויתכן שעבר עליו תקופה לא קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון כאשר כבר יש היריוןמוטי כהן30/04/2017
אני בן 16 ואתמול עשיתי סקס עם אמא שלי , כן אני יודע , אבל היא אמרה לי שהיא רוצה ללמד אותי . אז היה לי ממש כיף 😌 ונהנתי ואחרי זה גמרתי בתוכה . הקטע הוא שהיא כבר בהיריון אז השאלה שלי אם היא תיכנס שוב פעם להיריון או שהעובר יושפע איכשהו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהנחה שהסיפור שלך אמיתי
מירב שרון30/04/2017ולא פנטזיה מינית, מדובר ביחסים של גילוי עריות ואני ממליצה לך לפנות לסניף הכי קרוב של ״דלת פתוחה״ כדי לדבר על זה עם מישהו/י שילוו אותך בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באיבר המין כנראה מאוננותליאור כהן29/04/2017
היום הבחנתי שיש לי מין פצע מוזר על איבר המין. אני לא מרגיש שזה שורף או מפריע אבל אין לי מושג איך זה קרה. יכול לקרות מאוננות? ויש סיכונים כלשהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד29/04/2017קודם כל הכבוד שאתה שם לב...
אם אתה מאונן חזק מדי או על עור יבש אתה אכן יכול לפצוע את עצמך
או הפצע יכול להיות פצע בגרות...
אם זה לא עובר או משתנה תוך כמה ימים מומלץ ללכת להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמען הסר חשש
מירב שרון30/04/2017אתה יכול לפנות לרופא עור או לרופא אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף לי באיבר המיןדניאל26/04/2017
יי .. לפני כמה ימים אכלתי משהו והתחיללו לי מלא שלשולים ו פחילות ו אחרי שיצאתי מהשירותין התחיל לשרוףף לי האיבר מין הוא שורף לי כבר 4 ימים וזה מאוד מעצבן חשבתי בהתחלה שזה זיבה אך לא קיימתי יחסי מין כבר תקופה אס זה לא יכול ליהות זיבה. מה זה יכול ליהות ???בבקשה תעזרו לי אני לחוץ רצח . שורף לי בסוף הכיפה כזה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למען הסר חשש
מירב שרון26/04/2017ממליצה לך לפנות לרופא עור או לרופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסור או מותר? מתלבט מה לעשותשרון22/04/2017
היי
אני בן 17.5 ועדיין לא היתה לי חברה. לפני כמה ימים ישנה אצלנו קרובת משפחה רחוקה. היא בת 24 ויצא שהיא ישנה בחדר שלי כמובן במיטות נפרדות ומרוחקות.
מצטער שזה ארוך פשוט חשוב לי לספר בדיוק מה היה..
היא מאוד יפה וחטובה ויש לה חזה ממש גדול ומגרה ( אם מותר לי להגיד את זה ) בקיצור אני הייתי במיטה והיא נכנסה והורידה את החולצה והחזייה שלה עם הגב אלי ולבשה חולצה. האמת כל ערב די הסתכלתי במחשוף שלה אז הייתי מאוד מגורה אז כשהיא התלבשה אוננתי מתחת לשמיכה וממש לא התכוונתי שזה יקרה אבל אני גמרתי. אני לא יודע איך היא שמה לב כראה שהייתי אדום או משהו אז היא באה אליי ומשכה לי את השמיכה אמרתי שאני מצטער ושלא התכוונתי אבל להפתעתי היא אמרה שזה לא נורא והביאה לי טישיוו מהשולחן התחלתי לנקות כשהיא עדיין לידי וכשהסתכלתי עליה ראיתי את השדיים והפטמות שלה בולטים מהחולצה שלה אז שוב פעם עמד לי, בקיצור אז היא ישבה לידי ויד אחת שמה על השדיים שלה ומזמזתי אותם ועם השנייה אוננה לי עד שגמרתי שוב פעם.
כמובן שהיה לי כיף אבל למחרת שאלתי את עצמי אם מה שעסיתי מותר ? ומה האינטרס שלה לאונן לי כלומר מה יצא לה מזה ?
כשאני מאונן אני מפנטז עליה ומחכה שהיא תבוא לישון אצלנו שוב אבל אחרי שאני גומר אני לא בטוח שזה רעיון טוב, אז מותר לי לעשות את זה איתה שוב רק לאונן לידה ואולי גם לאונן לה אבל בלי חדירה ? ( בזה אני לא מעוניין איתה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/04/2017בהנחה שכל מה שכתבת אכן קרה ולא חלק מעולם הפנטזיות שלך, בעקרון כל זמן שזה נעשה בהסכמה הכול לגיטימי. אתה לא נחשב לקטין מאחר ואתה מעל גיל 16.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה גיוון במע יחסיםיובל יער22/04/2017
היי, אני בת 17 יש לי חבר בגילי, וכל פעם שאנחנו שוכבים זה דיי אותו הדבר, מחליפים בין הקאוגירל למיסיונרית, הוא לא יוזם משהו אחר, אז אשמח לקבל עצות לגיוון שאני אוכל ליזום, ושיהיו מתאימול לגיל שלנו ולא מוגזמות מדי, למרות שאבוא בראש פתוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון22/04/2017חשוב שאת דואגת למה שאת צריכה על מנת לשמר את התשוקה. אני מפנה אותך בהמשך לבקשתך לגוגל - 10 תנוחות שכדאי לנסות ותגיעי לכתבה טובה בנדון. בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שימוש בדילדוחסוי15/04/2017
אני בן 14 זה בסדר שאני רוצה לקנות דילדו ולאונן איתו בתחת ובאותו זמן לתת ביד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אישור
מירב שרון15/04/2017ולגמרי לגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי אוננות וכאבים אחריחסוי12/04/2017
שלום יש לי מספר שאלות ואני בן 14
1 רציתי לדעת האם זה בסדר שאני גומר על ילדות מהכיתה שלי?
2 רציתי לדעת האם זה הגיוני שאני נמשך לנשים אבל אוהב אצבעות ודברים בפי הטבעת
3 רציתי לדעת למה כואב לי בקצה של הפין יום אחרי שאוננתי פעמיים
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/04/20171. בפנטזיות מיניות הכול מותר.
2. כן זה הגיוני.
3. יתכן שאתה מאונן בעוצמות חזקות מדי. כמה זמן לוקח לך לאונן בערך? האם אתה נעזר בחומר סיכה כלשהו בזמן האוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לגבי אוננות
חסוי12/04/2017אני לא משתמש בשום חומר ולוקח לי לפעמים עשר דקות ועם אני רוצה אז שעה
יש לי עוד שאלות
1 איך אפשר לאונן בלי פורנו
2 האם יש דרך לאונן ולהנות יותר
3 האם יש סוג פורנו שיותר טוב וכיף לאונן איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/04/20171. אפשר לאונן בלי פורנו על ידי שימוש בדמיון. פעם לא היה פורנו...
2. רצוי להיעזר בחומר סיכה כי זה מדמה את הנרתיק (רטוב) להשתמש בדמיון בזמן אוננות וכמה שפחות לייצר תלות בגירוי ויזואלי/סרט.
3. כמה שפחות פורנו יותר טוב כי פורנו מייצר עיוות בתפיסה. יש פער עצום בין פורנו למציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי12/04/20171 מה זה חומר סיכה
2 את מה לדמיין כשאני מאונן בלי פורנו
3 אלו הבדלים יש בין פורנו למציאות?
אשמח לתשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות
מירב שרון13/04/20171. חומר סיכה על בסיס מים כגון KY Gel או Love Gel. ניתן למצוא בכל סניף של ניו-פארם/סופר-פארם ליד מדף הקונדומים.
2. לדמיין בזמן אוננות את כל מה שמגרה אותך/שמעורר אותך מבחינה מינית.
3. יש אינסוף הבדלים - לדוגמא - בפורנו כולם חלקים/חלקות. במציאות זה לא כך (בגיל ההתבגרות זה טבעי שהילד יהפוך לגבר והילדה לאשה בכך שיש סימני מין משניים כגון שיער ערווה בפין/בפות) , המשגל בפורנו נראה כאילו זה נמשך לנצח וזה לא כך במציאות ועוד ועוד כאלה דוגמאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי13/04/20171 איך אני יסתיר מההורים שיש לי חומר כזה או שלא צריך להסתיר
2 את יכולה בבקשה לתת דוגמאות למה אפשר לדמיין כי זה קשה לי מאוד
3 אם פורנו הוא לא טוב אז למה מוציאים אותו?
תודה אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/04/20171. למה להסתיר? אין בזה בושה.
2. אתה יכול לקרוא ספרים של ננסי פרידיי על פנטזיות מיניות כדי לקבל רעיונות. יש ספר של פנטזיות מיניות של גברים שנקרא באנגלית Men in love
3. למה יש פורנו? כי זה תעשייה מאוד גדולה של כסף וניצול של גברים, נשים, ילדים וילדות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי13/04/2017אבל זה נראה לי מוזר שההורים ידעו שאני מאונן ושיש לי חומר כדי לאונן אני לא רוצה שהם ידעו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/04/2017אוננות אכן משהו פרטי ואישי שלך. אבל גם בחדר שלך מותר לך שיהיו לך דברים שהם אישיים ופרטיים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי13/04/2017האם אין חומר בבית שמדמה את הנרתיק חומר שמצוי בכל בית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניות ותחושת ביטחון בבני נוערגל18/03/2017
שלום, יש לי חברה, אני בן 17 והיא בת 16.
אנחנו כבר כ3 חודשים ביחד (לא כולל כמה חודשים שהיינו במעין "קטע").
אני אוהב אותה והיא אותי, אבל מבחינה מינית אנחנו רק מתנשקים מעט ואין מגע גם בינינו באיברים המוצנעים.
יצא לי לשאול אותה מספר פעמים האם היא מוכנה לסמוך עלי ולנסות איתי דברים חדשים (כמובן שלא לחצתי והצעתי דברים כמו רק שניגע אחד בשנייה ולא ישר נדלג ליחסי מין)
והתשובה שלה תמיד שהיא לא רוצה.
מצד אחד, אני מעריך את הדעה שלה, אני לא לוחץ אחרי שהיא מסרבת וכמובן שלא אפרד ממנה בגלל דבר כזה ואתן לה את הזמן בשביל זה.
מצד שני, אני מאוד רוצה שזה יקרה כי אני מאוד אוהב אותה ואני רוצה לנסות איתה דברים כיוון שלפי דעתי זה חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים ולכן זה אפילו מעצבן אותי לפעמים שהיא לא "זורמת" איתי, אפילו שאנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני לא איזה זר מהרחוב והיא יודעת שהיא יכולה לסמוך עלי.
כמובן שאני לא משווה בינינו לבין זוגות אחרים אבל עדיין זה גם אחד מהגורמים לעצבים שלי לפעמים כי אני יודע שזה כן דבר שקורה אצל זוגות אחרים בגיל שלנו ואפילו בגילאים נמוכים יותר.
השאלה שלי, ראשית, האם זה הגיוני שהנושא מעסיק אותי כל כך ושזה מעצבן אותי שהיא לא מוכנה להתנסות איתי? (שוב מזכיר אני לא מדבר על יחסי מין גם רוצה שזה יבוא שלב אחרי שלב)
בנוסף, כיצד אני אמור לפנות אליה כדי שתוכל להרגיש בטוחה ולא תפחד, מה להגיד, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון18/03/2017אני מבינה את הרצון שלך להתנסות באינטימיות פיזית עם חברה שלך. אני גם מסכימה שזה נכון לעשות את זה באופן הדרגתי. אתה מציין שחברתך לא מרגישה מוכנה להתנסות במעבר למה שקורה ביניכם כרגע. אני מבינה שזה מתסכל אותך כי אתה משווה את עצמך לאחרים שנמצאים כמוך בזוגיות שהם כן מתנסים בעוד דברים לעומתך. אך היא החברה שלך וזה הקצב שלה. כנראה שמבחינת בשלות רגשית, היא עדיין לא בשלה למעבר למה שיש ביניכם כרגע ואם חשוב לך הקשר ביניכם, חשוב שתכבד את הקצב שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לגבי מין אורליעינת13/03/2017
הייי
אני בת 19 ויש לי חבר קצת יותר גדול ממני ורציתי לברר לגבי מין אורלי, האם כשהגבר יורד לאישה ועושה לה מין אורלי הוא אמור ללקק לה רק את הדגדגן או שממש לחדור לה עם הלשון לתוך הפות ?
וגם לפני כמה ימים חבר שלי מאוד רצה שאני אמצוץ לו בלי קונדום ( לשנינו זה קשר ראשון אבל אנחנו מחוייבים זה לזה ב100 אחוז ) אז מה שהדאיג אותי זה שלא רציתי שהוא יגמור לי בפה אז הוא הבטיח לי שזה לא יקרה אבל בפועל באיזה שלב הרגשתי שכן יוצא לו המון זרע ומאוד כעסתי עליו אבל הוא טוען שהוא לא גמר ושתמיד לגברים יוצא זרע לפני שהם ממש גומרים ושהם לא מרגישים את זה. וגם שהוא לא אונן כמה ימים לפני שנפגשנו אז אולי בגלל זה יצא לו הרבה זרע - זה נכון מה שהוא אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי מין אוראלי
מירב שרון13/03/2017בתגובה לשאלתך הראשונה, לגבי איפה הוא אמור ללקק אותך, אין לזה חוקים, הכול פתוח, מה שחשוב זה שתהיה תקשורת מינית פתוחה ושתכווני אותו לענג אותך איך שטוב לך, כל זמן שזה כמובן גם מתאים מבחינתו. לגבי שאלתך השנייה, אני מבינה שמרתיע אותך שהוא יגמור לך בפה, ולכן כעסת עליו כשהרגשת שיש נוזל זרע. מה שהוא אמר לך זה נכון, מאוד יתכן שמה שיצא ממנו היה נוזל מקדים ועל זה אין לו שליטה. יש גברים שמתקשים לשלוט על השפיכה באופן כללי אבל נוזל מקדים לא בשליטתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטוסטרון נמוך בבדיקת דםמישהוא08/03/2017
שלום,
אני בחור בן 26, למרות שעומד לי הפין, הזקפה שלי חלשה ורכה, עשיתי בדיקת דם, ורמת טסטוסטרון שלי נמוכה 1.1, יש סיכוי שאני אקבל זריקות טסטוסטרון, והאם רמת טסטוסטרון יכולה להיות תקינה, או שזה בעיה כרונית שהרמה של ההורמון הגברי נמוכה מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/03/2017ממליצה לך לפנות להתייעצות עם רופא אורולוג בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד האיבר המין ובאשכיםיואב07/03/2017
שלום, יש לי גירוד באשכים ובאיבר עצמו. בנוסף הבחנתי שמתחת לאיבר יש לי סוג של בליטה כזאת (סוג של חצקון).
אשמח לעזרה אם יש לי ממה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון08/03/2017אני מבינה שיש לך חששות בנדון לכן ממליצה לפנות לרופא עור ולקבל חוו״ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
דניאלה פרייפלד09/03/2017יכול להיות שהעור באשכים והאיבר המין יבש וזה יכול להסביר את הגירוד, שים קרם לחות ותשים לב
לגבי הבליטה מאד יכול להיות שזה באמת חצקון
תשים לב אליו כמה ימים אם זה משתנה בצבע, גודל או כואב
כדאי ללכת לרופא להיות בטוח. כך גם עם הגירוד לא עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח להחדיר לחברהאור07/03/2017
שכבנו פעמיים כל פעם ביום אחר כמובן .
ביום שלאחרי וגם ביומיים לאחריו (פעם שלישית רביעית וחמישית) שרצינו לשכב פשוט לא הצלחתי להחדיר לה את איבר המין שלי אליה שאני מעליב/היא מעליי לא הצלחתי להחדיר לה .!
מה הסיבות ואיך אפשר לתקן את זה לפעם הבאה ? איך אפשר לדעת שלא אפול בפעם הרביעית בזה וזה יהרוס את הקשר שלנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/03/2017בני כמה אתם? כמה זמן אתם ביחד? האם לה יש פחד מהחדירה (אירוח מילה יותר נעימה :) ) האם היא משתמשת בטמפונים? האם היא מאפשרת החדרת אצבע לנרתיק? (אצבע שלה/שלך) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלי אונן לידימיטל23/02/2017
היי
אני בת 16 ויש לי חבר ראשון בן 17, אין ביננו מין אבל אני כן מרשה לו לגעת בגוף שלי מעל הבגדים וזה מאוד כיף לי, היה לו יומולדת לפני כמה ימים אז עשיתי לו הפתעה ואחרי שהתקלחתי בבית שלו נכנסתי לחדר עם מגבת ( כשאני מתקלחת בבית שלי אני תמיד מתלבשת במקלחת ) ואמרתי לו שאני הולכת להתלבש לידו איך שהורדתי את המגבת הוא ישר הכניס את היד שלו לתחתונים הנתי מה הוא עושה אבל לא אמרתי כלום הוא קרא לי לשבת במיטה לידו והתחיל ללטף לי את החזה ואמר שהוא חיב לגמור הוא הוריד את המכנסיים והתחתונים וגמר כשאני לידו. זאת פעם ראשונה שראיתי איבר מין של בן והייתי מאוד נבוכה וגם הוא ממש התבייש. אני יודעת שהוא אוהב אתי אבל הוא ניצל אותי מינית ? אוננות זה לא משהו שעושים לבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/02/2017חבר שלך הרגיש מספיק בנוח לאונן בנוכחותך זה מראה על אינטימיות רגשית גבוהה. כן היה חשוב שהוא יבקש ממך אישור שזה בסדר מבחינתך מראש לפני שהוא עשה את זה. חשוב שתאמרי לו את זה. אוננות זה משהו שכל אחד עושה עם עצמו אך אפשר גם בביחד. כמובן שחשובה ההסכמה ההדדית לכך ופה ברור שאת לא הבנת שזה מה שהולך לקרות והוא כנראה הניח שאת כן. חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נוראיים בזמן חדירהמיה04/02/2017
היי, אז אני וחבר שלי החלטנו לשכב לפני כחודש (אנחנו בני 17).
אני התחלתי את הטיפול עם גלולות מינס באותו חודש (בתחילת המחזור של אותו חודש כפי שהגניקולוגית שלי הורתה לי).
בפעם הראשונה ששכבנו, בתנוחה המיסיונרית, מאוד מאוד כאב לי.
לא השתמשנו בקונדום (מאחר ושנינו בתולים), ושמנו חומר סיכה.
באותו יום ניסינו מספר פעמים (שלוש ליתר דיוק) עד שהוא גמר בתוכי, אבל היה לי מאוד כואב.
לא ירד דם.
נסינו מאז עוד שלוש פעמים, וכל פעם הפסקנו כי כואב לי מאוד.
פעם אחת ניסינו עם כרית מתחת לאגן שלי ופעם אחת מאחורה (שבכלל הוא לא הצליח להחדיר).
אני ממש מתוסכלת, והחלטתי להקשיב לגוף שלי ואנחנו מבצעים בזמן האחרון חדירה *מאוד* חלקית.. כלומר רק בערך 4-6 ס"מ מהאיבר שלו.
אני לא יודעת אם הבעיה היא שאנחנו פשוט פיזית לא מתאימים כי אורך האיבר שלו זה בערך 18 ס"מ והוא עבה מאוד, או שאני פשוט לחוצה כי אני פחדתי ועדיין מפחדת שזה ייכאב..
חשוב להדגיש כי אני מאוד אוהבת אותו, אנחנו כבר שנה ביחד והתנסנו בחוויות מיניות אחרות כמובן כמו מין אוראלי ואוננות ונשיקות והכל. הוא מכיר את כל הפנטזיות שלי ואני מרגישה איתו בנוח. בנוסף, אני לא מאוננת עם חדירה אף-פעם, אלא רק בגירוי ישיר של הדגדגן.
אם כן אז מה הבעיה? עזרו לי בבקשה, כיצד אני ממשיכה מכאן? האם לפנות לגניקולוגית, האם להקשיב לגוף שלי ולהמשיך בחדירה חלקית? מה עושים? הוא לא לוחץ עלי, ואפילו הציע שנעשה הפסקה עם החדירה, אבל בכל זאת, אני מרגישה שזה משהו שאסור לפספס ואסור לי לוותר לעצמי בגלל שקשה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/02/2017חשוב מאוד שאת לא מוותרת לעצמך ושאת פונה לפורום להתייעצות. האם תוכלי לתאר את הכאב בחדירה? האם זה תחושת שורף/צורב? בכניסה? במהלך? אח״כ בעת מתן שתן? האם את הסתכלת על עצמך באיבר מקרוב עם מראה? האם את מכירה את האנטומיה של הפות? האם את משתמשת בטמפונים? האם אי פעם החדרת אצבע שלך לנרתיק? הרבה שאלות יש לי אלייך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
מיה05/02/2017לגבי הכאב:
בפעם הראשונה ששכבנו אני חטפתי פטריה וגינאלית וטיפלתי בה עם אגיסטן, ואז באמת גם שרף לי במתן השתן והיה לי גרד. עבר שלושה ימים לאחר הטיפול.
עכשיו הכאב הוא בעיקר בחדירה, קצת קשה להסביר כיצד זה מרגיש, זה כאילו משהו מנסה להיכנס והחלל פשוט צר מדי אז בכוח זה שורף מאוד. לאחר החדירה יש לפעמים כאב קל שקצת מעקצץ אבל עובר מאוד מהר, ויש הרגשה של מעין הקלה שהעצם הזר יצא משם..
אני משתמשת בטמפונים בערך מהמחזור השני שלי, ואני זוכרת שגם עם זה היה לי קצת בעיה להחדיר, אז בפעמים הראשונות שמתי עליו שמן זית.
אבל כעת אני כבר מומחית בהחדרת טמפון ויש לי גם תנוחות שיותר קל לי להחדיר אותו - ד"א חשבתי לנסות את זה בסקס אבל אין לי מושג איך ליישם את זה עם חבר שלי מאחר והוא כמעט שני מטר ואני מטר שישים וחמש....
לגבי האנטומיה של הפות - אני באמת הסתכלתי לפני שבועיים בערך בצורה מפורטת ושמתי לב שיש לי בכניסה לחור מין גוש כזה שנתלה ואין לי מושג מה זה..
והדגדגן כמובן שאותו אני מכירה :), ואת הנרתיק עצמו אני מכירה מהיכרות עם הטמפון.
אתמול אחרי שכתבתי את ההודעה ניסיתי לעשות תרגילים של שחרור והרפייה עם טמפון (במידה small) , ואיכשהו יצא שאוננתי איתו והייתי ממש גאה בעצמי שהצלחתי, כי קראתי שיש בנות שפשוט לא גומרות מחדירה אבל זה הוכיח לי שזה אפשרי, אני רק צריכה למצוא זווית מתאימה. מה שעשיתי זה שהחדרתי את הטמפון, לא הרבה בכלל, והזזתי אותו כלפי מטה (לא החוצה ופנימה). וזה היה מאוד טוב וגמירה מסוג שונה (לא יותר טוב מגמירה מהדגדגן באופן מפתיע, אבל אולי אני פשוט עדיין לא מיומנת).
לפני ההתנסות אתמול, ניסיתי להחדיר אצבע וגם חבר שלי ניסה (להחדיר לי כמובן חחח) אבל מאוד מהר החלטנו לוותר על זה מאחר וזה פשוט לא הרגיש טוב....
אבל זה עדיין לא פותר לי את הבעיה בגלל שאני החדרתי את הטמפון ממש טיפה, וגם כשהחדרתי אותו, זה היה טמפון, העובי שלו דק מאוד והוא כלום ושום דבר לעומת האיבר של חבר שלי.
תודה רבה על ההתייחסות המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון05/02/2017כל הכבוד לך על כל התושיה שאת מגלה כדי לחקור את המיניות שלך עם עצמך, מורידה בפנייך את הכובע, בהחלט לא מובן מאליו. יש מבנים שונים של פות - תיארת איך נראה שלך - מה שחשוב זה להתיידד עם עצמך ואת בהחלט עושה את זה. אני מציעה לנסות להבא למרוח מאלחש עזרקאין 5% 20 דקות לפני חדירה (המילה אירוח עדיפה על פני המילה חדירה :) יותר סימפטית - למרוח ב-U של פתח הנרתיק. . בהתחלה זה עלול קצת לשרוף אבל זה עובר וזה מטשטש את העצבים שאצלך כנראה מאוד רגישים שם. אפשר לקנות מאלחש בכל בית מרקחת ניו-פארם/סופר-פארם. אני מציעה לעשות כמה שיותר משחק מקדים לפני האירוח כולל אוננות הדדית ומין אוראלי הדדי שתהיי כמה שיותר מגורה ורטובה. ברגע שמארחת מאלחש לא כדאי שיעשה לך מין אוראלי כי תירדם לו הלשון ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרקאין
מיה05/02/2017וואו, תודה רבה על הכל!
רכשתי היום את המשחה עזראקין ויהיה ממש נחמד אם תוכלי לפרט לי יותר כיצד להשתמש בה, האם לדחוף אצבעות פנימה (אצבעות עם המשחה)? או רק בעצבים החיצוניים? ואם כן, הכאב הוא בעצם בעת חדירה מלאה, אז איך יעזור לאלחש את העצבים בחוץ?
האם זה יגרום לבן זוגי פחות הנאה? האם זה יגרום לי פחות הנאה?
האם זה פתרון תמידי, ואוכל להסתמך רק על משחה זו? האן ארגיש עצמאית באיזשהו שלב? כלומר, כוונתי היא - האם זהו פתרון זמני או לא?
תודה מראש ותודה על ההתייחסות הקודמת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיות לגבי עזרקאין
מירב שרון06/02/2017ניתן למרוח ב-U של פתח הנרתיק חיצוני ופנימי, וזה מטשטש את העצבים ברמה מספקת כדי להפחית את הרגישות והכאב זה לא מרדים לגמרי את האזור. כמה זמן למרוח? זה מאוד אינדיבידואלי. אני מציעה שתנסו את זה ותעדכני אם זה עזר ואם זה שיפר משמעותית אז מה טוב ואם זה עדיין לא מספיק אז אכוון אותך הלאה מה עלייך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)