מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יגדל או לא יגדל ?מ.24/05/2015
שלום אני בן 16.9 ואני מרגיש שעיבר המין שלי קטן גודלו הוא 11 ס״מ במצב זיקפה ו5 ס״מ במצב רפוי. עכשיו רציתי לדעת עם יש עוד סיכוי שיגדל עד גיל 18 או שהוא ישאר ככה ? והאם 11 ס״מ יפגע לי בתפקוד המיני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יגדל או לא יגדל ? - תגובה
דניאלה פרייפלד25/05/2015קודם כל 11 ס"מ בגודל ממוצע
יחד עם זאת אם אתה ממשיך לגדול יתכן שגם הוא...
והכי חשוב ואני מבינה את המצוקה
אך עינוג / הנאה לא קשור לאורך אלא מה שאתה עושה איתו ושאר גופך,אישיותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייב לעשות סקס ואני בן 15דניאל16/04/2015
אני חייב לעשות סקס ואני בן 15 אני חייבבב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייב לעשות סקס ואני בן 15 - תגובה
מירב שרון17/04/2015אני מבינה אותך. יש דחפים פיזיים חזקים בגיל הזה. ההורמונים משתוללים בגיל ההתבגרות. כדאי לפרוק מתח על ידי אוננות ולהשקיע זמן ואנרגיה בלעשות דברים שאתה אוהב, ספורט, להיפגש עם חברים, לימודים, אולי להכיר מישהי, לייצר איתה קשר רגשי ובהמשך אולי גם זה יגיע, כששניכם תהיו בשלים לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאונן
מ.25/05/2015תביא ביד אחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסקרן לדעתמשה19/05/2015
שלום לכם יש לי שתי שאלות
1.)לאן מגיע הפין של הגבר כשהוא חודר לואגינה של האשה?
2)האם אפשרי להחדיר את כל הפין לגופה של האשה?
אודה לכם על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסקרן לדעת - תגובה
דניאלה פרייפלד19/05/2015הפין נכנס לנרתיק והוא בעצם לא "מגיע" למקום הוא נכנס ואז תזוזה של ,הלוך חזור...
לגבי 2 :זה תלוי במבנה של האישה ובאורך של הפין. .
הפין יכול להגיע עד צוואר הרחם לא יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה חוות דעתמשה18/05/2015
שלום לכם מומחנו המכובדים רציתי לדעת מה דעתכם על ביקור אצל נערת-ליווי, לבחור בתול בן 30 אשר מעולם לא יצר קשר זוגי , אינטימי, ולא קיים יחסי- מין.
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה חוות דעת - תגובה
דניאלה פרייפלד19/05/2015יופי שאתה שואל
ועצם העובדה שאתה שואל ,אולי נותן לך אינדיקציה שלא נראה לך.....אולי
אני אישית לא ממליצה לך להתנסות כך ...
לשים וי ,עשיתי... אלא אם כן תומר לי /לעצמך ,שאתה לא מעונין אי פעם להיכנס לקשר אינטימי...
אני ממליצה לך לדבר עם מטפל ולברר עם עצמך מה מנע ממך עד כה ליצור קשר אינטימי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונהאנונימי05/05/2015
לפני כמה ימים אני וחברה שלי הגענו לשלב של סקס לשנינו זה היה פעם ראשונה אבל כאשר ניסיתי להחדיר את איבר המין לא הצלחתי, לא בגלל כאב שלה ,איבר המין שלי התעקם ולא הצליח להיכנס דבר שהכניס אותי לתשכול והלכתי הבייתה ישר אחרי. אני ללא יודע מה לעשות האם יש דרכים לחדירה קלה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2015בני כמה אתם
כמה זמן אתם בקשר מיני ללא החדירה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי11/05/2015אנחנו בני 17 ומקיימים יחסים בלי חדירה כבר שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון11/05/2015האם לה יש חשש כלשהו מפני חדירה? חדירה מילה קשה, עדיף "אירוח" יותר נעים...
האם היא משתמשת בטמפונים למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?
אנונימי11/05/2015לא חושב שיש לה בעיה עם חדירה וכן יש שימוש בטמפונים אבל אולי הבעיה אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
מירב שרון12/05/2015לדבריך איבר המין שלך "התעקם" זה נשמע שנפגש במעין "קיר", יש מצב שאצלה יש התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינה מאפשרת אירוח ולכן אני בודקת האם לה יש חשש מפני חדירה. שווה לפתוח איתה את הנושא ולברר את זה. האם היא מאפשרת שתכניס אצבע לנרתיק שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל אשכים של גבראלכסנדר02/05/2015
שלום,
האם זה נכון ששק אשכים גדול יותר יש בו יותר נוזל זרע לעומת שק אשכים קטן ומכווץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל אשכים של גבר - תגובה
מירב שרון05/05/2015לדברי ד"ר רענן טל רופא אורולוג אין כל קשר. שק האשכים הוא רק מעטפת עור חיצונית ואין לו כל קשר לתפקוד האשך. יצור הזרע וההורמונים על-ידי האשך קשור לתפקוד האשכים עשוי להיות קשור לגודל האשכים. יצור נוזל הזרע - קשור לתפקוד שלפוחיות הזרע והערמונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםסתיו27/04/2015
רציתי בבקשה לדעת לגבי קונדום: הבנתי שהוא צריך להישמר במקום קריר כגון ארון. מגירה. אם אני שמה אותו בתיק למשל למס ימים? זה בסדר? כאילו איך אני יידע פחות או יותר עד כמה שעות אפשר לשים אותו בתיק שההוא נמצא סגור באריזה אך לא בקופסא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
דניאלה פרייפלד28/04/2015אפשר לשמור קונדום בתיק לכמה ימים
אפילו בארנק בכיס לזמן מה
לא רצוי להשאיר קונדום בשמש או במקום חם לאורך זמן
אז כל עוד התיק לא היה רוב היום תחת שמש הקונדום אמור להיות בסדר
אותו הדבר בתוך ארנק בכיס...
לא כדאי להשתמש בקונדום - כאשר באים לפתוח והוא חם....אז לזרוק
תמיד לבדוק תאריך..
כל הכבוד על האחריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותסתיו26/04/2015
שלום רב
הנני בת 32 ללא ילדים.
במשך ימי לקחתי כל מיני גלולות וכולם עשו לי כאבי ראש נורא חזקים ובביקור אצל נוירולוג הוא אמר שאם זה באמת גורם לי לזה אז עדיף לא להשתמש. אפילו מינס עם הכי פחות תופעות. שאלתי היא המליצו לי על גלולות סרזט האים היא באמת גלולה שניתן לסמוך עליה? כי הבנתי שהיא לא כ"כ מונעת ביוץ באופן מוחלט. אני מאוד מבולבלת. תודה רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד26/04/2015מסכנה
היום אין סיבה לסבול
אני הייתי מעדיפה תשאלי בפורום - רופאי נשים
בנוסף כדאי להיכנס לאתרים אמצעי מניעה
למשל היום אפילו לצעירות ממך שמים iud
התקן ואז אין כדורים ...
אז הייתי מבררת את זה לדוגמא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי09/04/2015
אם לוקחים פוסטינור 4 ימים לפני קבלת המחזור(ז"א לאחר ביוץ) זה מיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון13/04/2015החישוב הוא לקחת פוסטינור או כל גלולה אחרת של היום למחרת עד 72 שעות מרגע שהיו יחסי מין לא מוגנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א שאפשר לקחת גם נורלבו, נכון?
אני14/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
מירב שרון17/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קובע את גודל הזין?בן 1909/04/2015
אני בן 19 ויש לי 13-12 ס''מ ולא ממש עבה כשהייתי קטן אמרו לי שזה בגלל שאני בהשמנת ייתר ואני עדיין במצב הזה רציתי לדעת אם אני ירזה גם היום הוא יכול לגדול קצת או שתמיד יישאר ככה ?
שאלה שנייה מה קובע בגוף את גודל הזין רק הגנים או שיש עוד משהו?
עוד שאלה שלא ממש קשורה נקודת חן על הכיפה של הזין זה נורמלי או שצריך לבדוק את זה?
תודה מראש וחג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/04/2015אם יש מצב של השמנת יתר זה משפיע על הניראות של אורך הפין, אך האורך אינו משתנה אם אתה מרזה אלא רק יש יותר נראות. והגנים אכן משפיעים על האורך. לגבי תזונה אולי לא כדאי לצרוך יותר מדי סויה שיש בזה הורמונים נשיים (אסטרוגן). כמו כן, התפרסמו תוצאות של מחקר שנעשה מטעם או"נ בוסטון בארה"ב באוקטובר 2014 שנמצא קשר בין שתיית מיץ תפוחים 100% טבעי לגדילה של אורך הפין, אך צריך לצרוך כמויות גדולות במשך היממה, וזה כבר נשמע לי משמין, כך שאם אתה סובל מהשמנת יתר אולי כדאי לחכות שיהפכו את זה יום אחד לתוסף תזונה שלא משמין. לגבי נקודת החן, אם יש לך לך ספק אז תיגש לרופא עור לקבל חוו"ד, למען הסר חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומד לי כל הזמןאנונימי13/04/2015
אני בן 16 והזיין שלי עומד מבניגוד לרצוני כל הזמן ..אני מצליח לשלוט בו כשאני רוצה לקיים יחסי מין וכשאני רוצה שהוא יעמוד הוא עומד ..אבל ללא קשר לזה הוא עומד גם שלא בא לי שהוא יעמוד.. כל דבר הכי קטן גורם לו לעמוד ..עם זה חיכוך עם התחתונים או דברים כאלה ישר גורממים לי לזיקפה ולמצבים לא נעימים ...הוא עומד לי ביום בערך 5-8 פעמים אני לא נלחץ או חושב שזה לא נורמאלי ..פשוט זה התחיל כבר די לעצבן אחרי תקופה די ארוכה שזה קורה כמעט כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון13/04/2015אני מבינה שזה יכול לפעמים לתסכל אותך שזה לא כ"כ בשליטתך, אבל כפי שגם אתה מבין זה אכן טבעי ונורמאלי, זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון13/04/2015אני מבינה שזה יכול לפעמים לתסכל אותך שזה לא כ"כ בשליטתך, אבל כפי שגם אתה מבין זה אכן טבעי ונורמאלי, זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אנטומיתמשה12/04/2015
שלום לכם רציתי לברר אם המרחק של פתח הואגינה מהשפתיים הקטנות שונה מבחורה לבחורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אנטומית - תגובה
דניאלה פרייפלד12/04/2015אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיה אסורה?יעל10/04/2015
היי,
אני בת 16 וכבר דיי הרבה זמן (לפחות שנה) מאוננת מול פורנו (לפעמים גם מפנטזת בדמיון, אבל לרוב מול פורנו... ככה אני מחזיקה יותר זמן).
הבעיה היא שלפעמים זה מרגיש לי קצת יותר מידי. אני עושה את זה כמעט כל לילה במחשב בחדר שלי. לפעמים סתם גולשת באינטרנט, ופתאום קצת משעמם לי אז אני פותחת פורנו. זה לא מפריע לי לתפקוד, יש לי חבר ואנחנו עושים דברים ביחד וזה גם כיף (הוא לא יודע על הפורנו), חוץ מזה שזה אולי גורם לי ללכת לישון קצת יותר מאוחר (זה לא מפריע לי להתעורר בבוקר ולהגיע בזמן לבית ספר). האם זה נקרא שאני מכורה? כי הבנתי שאם זה לא מפריע לתפקוד הרגיל, אז זה בסדר...
ועוד דבר שאני ממש מתביישת. לפני כמה חודשים נתקלתי בפורנו שהוא כאילו בין בני משפחה... אבא ובת, אח ואחות... וזה ממש עשה לי את זה, ואני עדיין רואה כזה פורנו מידי פעם (ברור לי שזה סרטים מבויימים ולא אמיתיים). מאז שהתחלתי לראות כזה פורנו, אני מרגישה ממש אשמה, כאילו משהו דפוק בי. חשוב לי לציין שבמציאות זה ממש לא עושה לי את זה, ומחשבה מינית על בני המשפחה שלי, דוחה אותי, אבל כשאני רואה את זה בפורנו, אז זה ממש עושה לי את זה. האם זה נורמלי? האם זה בסדר? אין לי מושג למה דווקא זה מגרה אותי, אבל זה פשוט ככה...
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיה אסורה? - תגובה
דניאלה פרייפלד12/04/2015לפי התאור שלך את לא מכורה
שמחה לקרא שאת בקשר ויש פתיחות בקשר
ובכל זאת רצוי יותר בראש ופחות לסמוך על פורנו
יכול להיות שאת צריכה לפתח את תסריטי הפורנו בראש
הרי את הבמאית ולכן הכל מותר
אולי תפנוקי דברים שלא ראית בסרטים
אז תמשיכי להינות מכל המיניות שלך
רק להמשיך להיות ערנית לעצמך בכמות הפורנו
בחיי היום יום
וגם אני מקווה שאתם משתמשים באמצעי מניעה כלשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאנונימי09/03/2015
שלום, אני בת 18
יש לי חבר שנה, לא שכבנו עדיין אבל עשינו את כל השאר. (יבש, ביד וכו)
בכמה שבועות אחרונות אני מתקשה ממש להגיע לאורגזמה, פעם או פעמיים בזמן הזה הגעתי (אחרי הרבן זמן יחסית) אבל בתחושה נורא מוזרה וממש לא כמו שתמיד היה. אני לא מרגישה יותר עוררות מינית, כשאנחנו עושים דברים אני כבר לא מרגישה גירוי באיבר מין וזה התחלף לתחושה מוזרה ואף לא נעימה (לפעמים עד כדי כאב).
אני לא מבינה ממה זה נובע ומה קורה לגוף שלי, אני ממש לא חושבת שמשהו השתנה במשיכה לחבר שלי, עד עכשיו הכל היה טוב הייתי גומרת בהנאה רבה, חשתי גירוי וסיפוק ועכשיו מרגיש לי כאילו משהו נפגם לי בגוף. זה מתסכל אותי ממש ומכניס אותי לסרטים.. מרגיש לי כאילו משהו פיזי בגוף השתנה לי, תחושה שמשהו נפגע לי באיבר מין (בלי קשר לחבר). מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/03/2015האם את יודעת איך לענג את עצמך בלי קשר לחבר שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי10/03/2015כן. בהתחלה כשהתחלתי להתנסות מינית איתו התעניינתי בכל הנושא ואז ניסיתי גם לבד כמה פעמים לבדוק מה קורה וזה היה ארוך יותר מן הסתם אבל הצלחתי להגיע לאורגזמה. אחרי ששמתי לב לבעיה של השבועות האחרונות חשבתי אולי זה באמת משהו שקשור אליו אז ניסיתי לבד וזה לא עבד אז הבנתי שזה לא קשור אליו. אני פשוט לא מרגישה גירוי בדגדגן, אין תחושה מענגת כשאני נוגעת זה הפך לכמו איבר רגיל בגופי. אני ממש חושבת שמשהו נפגע לי שם, או השתנה, התחושה השתנתה לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/03/2015אם את שכנעת את עצמך שיש בעיה את מייצרת את הבעיה וזה הופך להיות נבואה שמגשימה את עצמה, מעין לופ שלילי. האם את נעזרת בפנטזיה מינית תוך כדי אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי13/03/2015בכמה פעמים שניסיתי חלק כן וחלק לא. אני לא חושבת שיצרתי את הבעיה ממחשבות והסתכלות על זה כ"בעיה". הרי זה התחיל ממשהו, לא חיפשתי או אף עלה במוחי מצב שכזה. אני מרגישה פיזית שינוי באיבר, בתחושה. יכול להיות שבאחד מהפעמים ביחסים המיניים שקיימתי עם חבר שלי החיכוך היה ממושך וחזק ואולי פגע לי בצורה כלשהי באיזור?
אגב, מאז ההודעה הראשונה שכתבתי הצלחתי באופן מפתיע להגיע לאורגזמה, אבל כל מה שקרה עד לשם לא היה נעים, פתאום אחרי זמן רב של השתפשפות וכו הרגשתי כיווצים אבל שוב, בהרגשה שונה לגמרי ממה שתמיד, וכל האקט המיני בכלליות עד הגמירה לא היתה ממש נעימה, הרגשתי גם תחושה שורפת כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/03/2015האם את נעזרת בחומר סיכה לצורך אוננות?אפשר להיעזר ב-KY/LOVE GEL/שמן שקדים, זה אולי יעזור שלא יהיה תחושת שפשוף/שורף...
אנונימי23/03/2015לא משתמשת בזה. וזה לא תחושה חיצונית זו תחושה פנימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
אנונימי13/03/2015שכחתי לציין שמאז זה קרה פעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה פעם אחת?
מירב שרון08/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך תשובהבעיה07/04/2015
אני בן 19 ואוהב גם בנים וגם בנות ואני מתחרמן עם הרבה בנים באינטרנט ואני לא מבין מה מותר לי לעשות איתם ומה אסור אני מקפיד לדבר רק עם בני 18+ אבל האם מותר לי לדבר גם עם בני 16 ומעלה כי אני יודע שחוקיות היא מגיל 16.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
בעיה07/04/2015דרך אגב לא עשיתי כלום עם בנים מתחת לגיל 18 חח כי לא ידעתי אם זה חוקי או לא אז אני מחכה לתשובה מעדיף כמה שיותר מהר
תודה מראש :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון08/04/2015אם הפרש הגילאים ביניכם אינו עולה על 3 שנים, וזה נעשה בהסכמה, והן/הם אכן מעל גיל 16 (גיל ההסכמה בישראל) אז אין מניעה. אתה יכול להיכנס לאתר של עו"ד נוגה ויזל כדי לקרוא מידע בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?