מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנהש12/05/2014
אני בת 19 , בגיל 17 הכרתי את חבר שלי לשעבר שהוא היה הראשון שלי היה לו איבר ארוך אבל אף פעם לא ירד לי דם אפילו לא בפעם הראשונה . אחרי שנה נפרדנו ולפני כמה חודשים הכרתי את החבר הנוכחי שלי . שכבנו פעם ראשונה לפני יומים וירד לי דם ואפילו כאב קצת ( יש לזה קשר שהאיבר מין שלו עבה ??) זה הגיוני שנקרע לי קרום הבתולים רק בפעם הזאת . ? ושמעתי שאחרי שנקרע הקרום אז בכמה ימים שאחרי יש כמו מחזור ... וזה לא קרה לי . זה הגיוני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/05/2014לשקט הנפשי שלי בבקשה לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת08/05/2014
הי,
רציתי לדעת אם אני שמה 2 אצבעות על הדגדגן ומפעילה עליו לחץ ותוך כדי משפשפת אותו בתנועות סיבוביות מהר יותר ויותר תוך כדי הפעלת יותר לחץ עליו עד שמרגישים הרגשה מוזרה כזו (ממש לא כאב) זה פוגע במשהו? יכול להיגרם נזק לאיברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/05/2014לפי התאור שלך אין חשש
את יכולה יותר אצבעות
כל עוד אין כאב
צריך להיזהר משפשוף יתר....
משריטה מהציפורנים
את צריכה להינות!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שואלת11/05/2014תודה על התגובה.
מה הכוונה להיזהר בשפשוף יתר? איך מרגישים את זה?מה התסמינים של זה? דבר נוסף רציתי לדעת אם זה נקרא אוננות?זו טכניקה ידועה?מוכרת?או שרק אני ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/05/2014שפשוף יתר הכוונה לאונן בצורה שלא תגרום לך לגירוי/אדמומיות, מומלץ להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL או לחילופין שמן שקדים. גירוי חיצוני בדגדגן זה סוג של אוננות וזה טבעי, נורמלי ושכיח. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה ע"י גירוי חיצוני בדגדגן כמו שאת עושה. להיעזר בפנטזיה מינית/בדמיון גם עוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גורם לי להשתיןבת 1705/05/2014
שלום,אשמח מאוד לעזרה ממי שמבין. כבר שנתיים שאני מאוננת רק בעזרת הדגדגן ותמיד מגיעה לסיפוק מיני. לא גמרתי אף פעם דרך הנרתיק. עכשיו יש לי חבר וכאשר הוא מחדיר לי אצבעות אני נהנית ממש,זה סוג אחר של כיף מהדרך שבה הייתי רגילה אבל הבעיה היא שככל שהוא מגביר את הקצב אני לא יודעת אם אני קרובה לגמירה או בעצם צריכה פיפי וככה אני מוצאת את עצמי עוצרת אותו 5-6 פעמים כדי ללכת לשירותים כדי שבטעות אני לא אשתין עליו,ובנוסף לא מצליחה אף פעם לגמור.מה אני צריכה לעשות כדי שזה יפסק ואני אוכל להנות ולגמור עד הסוף בלי הפרעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורם לי להשתין - תגובה
דניאלה פרייפלד09/05/2014שלום לך סליחה שלקח לי זמן לענות
רוב הנשים אינן גומרות מגירוי נרתיקי בלבד
לרוב צריכות גירוי באיזור הדגדגן ,לפני תוך כדי
בסוף....
אז לפי התואר שלך את יודעת להגיע לאורגזמה את
רק צריכה לעזור לו/ לך לשלב את זה במגע המשותף
לגבי דאגתך שיברח לך פיפי רצוי לפני מגע מיני
לעשות פיפי כך השלפוחית ריקה
את מתארת תחושה של כי הוא מגרה אותך כנראה
באיזור השלפוחית
אני מקווה שעזרתי לך אם יש עדין קושי תפני שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
בת 1711/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לגמור...המשך02/05/2014
שלום, אשמח מאוד לעצות ועזרה.
אני ובן זוגי בני 21 ומקיימים יחסים בערך שנה. (אנחנו הראשונים אחד של השני)
אני יודעת לגרום לעצמי לגמור, תוך כדי חיכוך מסוים (נגיד עם נגיעה בעצמי לא)
ואני לא מצליחה להגיע לאורגזמה איתו וזה מתסכל אותי קצת..
הוא בן זוג מאוד אוהב, והוא מנסה לרדת לי וכל מה שצריך..
ממה זה יכול לנבוע שאני לא מצליחה לגמור איתו?
אני יציין שאני לוקחת גלולות, לא מפנטזת למשל.. ולפעמים אני טרודה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/05/2014אני מבינה ממך שאת כן מסוגלת לענג את עצמך ע"י חיכוך אך לא באופן ישיר. האם את מסוגלת לעשות את זה בנוכחותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
המשך05/05/2014ניסיתי פעם אחת לידו, ופשוט לא הלך לי..
כאילו היה לי קצת לחץ ולא הייתי מרוכזת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/05/2014להגיע לאורגזמה עם הפרטנר/בנוכחות הפרטנר זה בעצם לאפשר לעצמך לגמרי "לאבד שליטה" עמו האם את מוצאת שגם מחוץ למיטה יש לך קושי "לאבד שליטה" למשל לסמוך על אחרים, אולי יש גם נטייה לפרפקציוניזם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך14/05/2014אני לא חושבת שאני לא סומכת, או שואפת לשלמות
מה שכן, אני עדיין מתביישת מבן זוגי בכל מיני דברים שהם אינטימיים או טבעיים
התחלתי לחשוב שאולי זה קשור גם לחשק מיני,
שמתי לב שבזמן האחרון החשק ירד לי ואני לא יודעת אם זה בגלל שאני לא מסופקת במיטה או בגלל שאני נוטלת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/05/2014באיזה גלולות את משתמשת? את מציינת שיש לך מעצורים בגלל בושה ואין ספק שזה משהו שכדאי לך לעבוד עליו, ממה את מתביישת למשל? איזה מעצורים יש לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהשלום22/04/2014
שלום יש לי בעיה אני בת 21 אחרי שתי לידות
כל פעם שאני מקיימת יחסי מין לאחר מכן בפות מהנרתיק יוצא לי אויר כזה כמו גזים זה נשמע בדיוק כמו מישהו שמפליץ אני מתביישת מה זה ואיך מונעים את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
דניאלה פרייפלד23/04/2014את לא לבדך התופעה מוכרת
כדאי לבדוק תרגילים לחיזוק האגן התחתון
גם שינוי תנוחות עוזר לפעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעת קיום יחסי מיןחסוי22/04/2014
שלום,
אני בת 35.5 לא קיימתי יחסי מין שנה .שכבתי אתו עם קונדום (לא לוקחת גלולות)אבל מאוד צרב לי בעת החדירה ולא הצלחתי להתרכז נטו בסקס למרות שנהניתי אני שוקלת ללכת לרופאת נשים לבדוק במידה ויקרה לי שוב..
האם יש סיבה זה צורב, יש לי מה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
חסוי22/04/2014לאחר שנה שכבתי עם הבחור שאתו אני בקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בעת קיום יחסי מין - תגובה
דניאלה פרייפלד22/04/2014רק בחדירה? צרב
היית רטובה, מגורה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
חסוי22/04/2014כן הייתי רטובה...
האם הקונדום יכול לעשות צריבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד23/04/2014אישית לא שמעתי על כך
ושוב הצריבה רק בהתחלה עם תחילת החדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי24/04/2014גם בתחילת החדירה ובכלל וזה באיזשהוא מקום מפריע
אגב רציתי לדעת למה קשה לבחורה לגמור ביחד עם הגבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד24/04/2014אני ממליצה ללכת להיבדק .... כדי לשלול משהו רפואי לתחושת הצריבה
תכנסי לאתר איט״מ יש רשימה של סקסולוגים/גינקולוגים
לרוב גברים ונשים אינם גומרים יחד....מה שכן יש יחד זאת תחושת ההנאה וסיפוק הדדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למצוץ ולהיזדייןאנונימי21/04/2014
כדאי לי למצוץ בולבול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למצוץ ולהיזדיין - תגובה
דניאלה פרייפלד22/04/2014לא סתם מוצצים...
רצוי להיות בקשר ...
ואם רוצים מוצצים...
כדי לתת עינוג וגם לקבל עינוג
חשוב ששני הצדדים בריאים
כי גם ממין אורלי ניתן להידבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה דחוף!אנונימי18/04/2014
האם דחיפת אצבעות במקום הפין גורמת לאיבוד הבתולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה דחוף! - תגובה
דניאלה פרייפלד21/04/2014לא...
איבוד בתולין רק אם יש חדירה
קרום הבתולין נמתח ולכן ניתן להכניס טמפון ,אצבע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובהפרח17/04/2014
אני בחורה בת 32 ומקבלת כל26-27 יום. בגילי כבר המחזור אמור להיות סדיר נכון?
שבוע לפני מועד המחזור קיימתי יחסים עם קונדום אבל הייה מצב של כמה שניות שהוא החדיר בלי קונדום? אך לא גמר רק לאחר שירדתי לו הוא גמר. שאלתי היא האם יש מצב להריון? וזה שהייתי שבוע לפני המחזור אין ביוץ בימים אלו נכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד21/04/2014בכל חדירה ללא אמצעי מניעה = חשש להריון לא רצוי
יש פליטה מקדימה שהגבר אינו חש בו
כמות קטנה, אך עם זרע
נכון את אמורה להיות סדירה ....אך לרוב אין 100%סדיר...
מקווה שיהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורליהיי17/04/2014
חשוב ביותר
האם ברגע שעושים לי מין אוראלי ( רק לי ) אני לא עושה
ניתן להידבק במשהו ?
כי רק הרוק שם . וזה בעצם אותם חיידקים כמו בנשיקה ( אגב זה לא מדבק , נכון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי - תגובה
דניאלה פרייפלד20/04/2014יש מחלות שניתן להידבק מהם ע״י מין אורלי
כל עוד שניכם בריאים אין דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובבבפרח17/04/2014
כאשר קיימנו יחסים עם קונדום בן זוגי יצא ונכנס פעמיים אליי כי קצת כאב לי ואז שפשף את איבר מינו על הקונדום. שאלתי היא האם הקונדום לא איבד מיעילותו? הוא עדיין נשאר עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשךךך
פרח17/04/2014כאילו הוא יכול עדיין לשפשף והקונדום ישאר עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשובבב - תגובה
דניאלה פרייפלד21/04/2014לא כל כך הבנתי את התאור שלך
אם לא גמר ואתם בתוך האקט המיני ,אין צורך להחליף קונדום ,אלא אם נקרע ,לא יושב טוב,ירד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטלפרח16/04/2014
אים איברי מיני שלי ושל בן זוגי התחככו ללא חדירה ישנה אפשרות כך להריון? ושאלה שנייה במקרה והוא גמר באותו מצב גם ללא חדירה והייתי בזמן ביוץ יש אפשרות שזרע יגיע לנרתיק? לפני שגבר גומר, יש טיפות של נוזל שמופרשות מאיבר מינו. בטיפות האלה יש זרע להבנתי.בגלל זה נלחצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל - תגובה
דניאלה פרייפלד16/04/2014אם הפין בקרבת פתח הפות והיה פליטת זרע כולל הטיפות לפני...
יש חשש ...אומנם החשש יורד אם לא היה חדירה
אך היו מקרים שזרע הצליח להפרות ביצית והגבר גמר בחוץ
בבקשה לא לקחת סיכונים להשתמש באמצעי מניעה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוערטניה16/04/2014
בוקר טוב וחג שמח!
בן שלי בן 15 , טוען שיש לו בעיות מיניות....
טוען שאחד מביצים נפוח וכואב!
טוען שזה בצד שהוא מכניס נייד בכיס! ישאר מדבר על מחלה! אני מתה מפחד....
אמרתי לו שהוא מדבר שטויות.... אז הוא טוען שיש בבית הספר כל הזמן סרטים על זה... וזה מה שהוא חושב...
שאלתי אם זה כאב כל הזמן... טוען שלא...
פעם כן , פעם לא...
מה לעשות במצב זה?
לאן לקחת אותו ? לאיזה רופא?
לבן הבחור שלי לא היו דברים מסוג זה.... הוא כבר 21 :)
ואני לבד מגדלת ילדים ולא יודעת מה עושים במצב זה ..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוער - תגובה
דניאלה פרייפלד16/04/2014יש לך רופאה ילדים שאת סומכת עליו/ה? אם התשובה אינה מספקת או זה ממשיך
אז ללכת לאורולוג
כואב ונפוח כדאי לבדוק...
חג שמח גם לך
וכל הכבוד ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחדירהקרין13/04/2014
שלום,אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני כמה חודשים,אחרי תקופה מאוד ארוכה ביחד.
זה תמיד כאב לי כשהוא רק התחיל לחדור,ואז במהלך הסקס המשיך לכאוב.היו כמה פעמים שהכאב היה לא מורגש,אבל באותן פעמים לא נהניתי מהאקט בכל מקרה.חשבתי שזה יעבור אבל זה לא נראה שזה יקרה.אנחנו משתמשים בחומר סיכה,אני מרגישה איתו מאוד בנוח, לא לחוצה.
למה כשהוא רק חודר הכאב חזק ואז זה נהיה פחות מורגש?
ומה יכולות להיות הסיבות לכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/04/2014האם הכאב זה שורף/צורב? האם זה כואב במהלך הסקס? האם לאחר מכן זה שורף כשאת צריכה לעשות פיפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קרין28/04/2014כן זה כאב שורף,זה כואב לרוב גם במהלך הסקס ואחרי זה זה לא שורף כשאני עושה פיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון01/05/2014אני מציעה שתפני לרופא/ה שהיא/הוא גם גינקולוג/ית וגם סקסולוג/ית לצורך אבחנה מבדלת. יתכן שאת סובלת מוסטיבוליטיס שזה דלקת במבוא של הנרתיק שגורמת לסימפטומים שאת מתארת. האם היית אצל רופא/ת נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
קרין02/05/2014הייתי אבל בגלל שזה היה חודש אחרי שאיבדתי את הבתולים פחדתי שהיא תעשה לי בדיקה וגינלית ובגלל שזה כל כך כואב לי אני מפחדת שזה יכאב גם אצלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
מירב שרון05/05/2014שוב כדאי לפנות לרופא/ת נשים שהיא/הוא גם סקסולוג/ית. במצב כזה לעיתים ממליצים למטופלת לעבוד vulvoscopia בתור התחלה, מדובר בבדיקה שהיא לא חודרנית ומאפשרת לגינקולוגית/סקסולגית לתת אבחנה מדוייקת לגבי הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהיובל01/04/2014
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין מוגנים עם קונדום וכשהוא גמר אז הוא הוציא את הקונדום אבל רק כשהוא הוריד אותו אז הוא נקרע ואנחנו לא יודעים אם הוא נקרע באמצע כי רוב הזרע היה עליו... יש לי סיכוי להיכנס להריון מזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/04/2014לפי התאור שלך שהקונדום נקרע לאחר הוצארתו
לדעתי אין לך ממה לחשוש...
אם בכל זאת יש איחור בוסת תעשי בדיקה
אך לא להיות בלחץ כי לחץ יכול לדחות
שוב לפי התאור לא נראה שיש ממה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)