מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת ייעוץ דחוף !!נועה09/09/2014
אני בת 18 וחצי ויש לי חבר בן 22 , אנחנו ביחד כבר 8 חודשים והתחלנו לקיים יחסי מין לפני שבועיים , סיפרתי לאמא שלי ומאז היא לא מפסיקה לשגע אותי לגבי העניין , היא מעדיפה שניפגש פחות , היא לא רוצה שנסתגר בחדר וגורמת לי להרגיש לא בנוח עם מה שעשיתי ושאני עושה טעות . לפני יומיים היא גם סיפרה לאבא שלי שמאז גם הוא הצטרף ושניהם כל היום עוקצים אותי בעניין , רוצים שאני אפגש איתו פחות , אומרים לי שאני עושה טעות , גורמים יל להרגיש רע , אני כבר לא יודעת מה לעשות , אני מתוסכלת לגמרי כי זה דבר שאני כל כך רציתי וחיכיתי לו ואני מרגישה שעשיתי את זה בפעם הראשונה עם הגבר הנכון שבאמת אוהב אותי והם אלה שמורידים לי את הביטחון וגורמים לי להרגיש רע עם עצמי ...
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת ייעוץ דחוף !! - תגובה
דניאלה פרייפלד13/09/2014סליחה נועה באיחור
חבל שאת מרגישה כך
את בחורה בוגרת שלפי דבריך בקשר אינטימי אוהב לכאורה המצב האידיאלי
אני חושבת שרצוי שתומר זאת להוריך
שאת כבר 18... את אוהבת אותו הוא אותך
לשתף אותם בכל הדברים הטובים שאת רואה בו....
הכי חשוב שאת משתמשת באמצעי הגנה שלא יחששו להריון לא רצוי וכך את גם מראה להם שאת אחראית....
ואולי קצת פסכולוגיה הפוכה כלומר מה אתם רוצים שתנפגש ברחוב או במכונית
לשלם על מקום...הכי רצוי ובטוח בבית
כל עוד את לא מפריע להם, קולות ,הולכים העירום...
אני מקווה שעזרתי ושוב סליחה שלקח ל זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותחסויה08/09/2014
היי,
אני בת 16 וחצי ויש לי חבר 3 שנים, עוד לא קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה ואנחנו כן מעוניינים להתחיל, רציתי לדעת באיזה גיל מומלץ להתחיל לקחת גלולות? אני מפחדת להתחיל רק עם קונדום בגלל שהוא יכול להיקרע, אני יודעת כי צריך לבדוק את תקינותו ואין סיבה לקריעה, אך בכל זאת חוששת ולא מעוניינת להיכנס למצב לא רצוי ומעדיפה לשמור על עצמי מראש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד10/09/2014סליחה על התגובה המאוחרת
קודם כל כל הכבוד על לקיחת האחריות
כדאי לבדוק באתרים את האפשרויות שקימות בשוק ולבא מוכנה לגניקולוגית
אם את באה מוכנה, תוכלו יחד למצא אמצעי המניעה שמתאים לך
תבואי עם שאלות...
היא תיקח היסטוריה רפואית, אם את בריאה ולא מעשנת 16+ זה בסדר להתחיל
רק תבדקי עם עצמך שאת באמת מוכנה לקיים יחסים מלאים אם חיכתם ואת עדין לא ממש בטוחה שאת רוצה אז עוד זמן לא יפגע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץחסויה08/09/2014
שלום,
רציתי לדעת, כאשר יורדים למישהו, האם מומלץ להשתמש בקונדומים למציצה על מנת שלא יעברו מחלות וחיידקים? או שגם בלי זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
דניאלה פרייפלד09/09/2014יופי של שאלה
אם את הפטנרית הראשון שלו רוב הסיכויים שאין חשש
להעברת מחלות ממין אורלי
אך אם יש לו היסטוריה מינית והוא לא הגן על עצמו
אז יש חשש להעברת מחלות
נכון זה פחות הפוץ לשמוע שכך ניתן להידבק אך אפשרי
בקשר ארוך שיש נאמנות מינית ושני בני הזוג בראים
אין חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובותבן 1829/08/2014
-אני בן 18 ובדרך כלל הייתי מאונן פעמיים ביום השבוע החלטתי להפסיק ולאונן פעם בכמה ימים, כשהייתי מאונן פעמיים ביום היה יוצא לי מעט זרע והוא היה יוצא שקוף ועכשיו אחרי שאני מאונן פעם בכמה ימים שמתי לב שהזרע שיוצא לי הוא בגוון צהבהב קצת רציתי לדעת אם זה נורמלי ואם אפשר להבין משהו מהצבע של הזרע לגבי פוריות או משהו כי אני מפחד מהעניין הזה או שלצבע אין משמעות?(חוץ מזה שלזרע שלי יש ריח מוזר וטעם קצת מגעיל שמשאיר טעם לוואי בפה אז גם אם יש משהו לעשות לגבי זה)
-שאלה שנייה זה לגבי הכמות כי גמרתי היום אחרי שלושה ימים שלא גמרתי ויצא לי בערך כפית שטוחה של זרע זה הגיוני או שזה מעט מידי(מה הכמות האידיאלית?)
-ושאלה שלישית זה כשאני גומר הזרע לא משפריץ הוא רק נוזל עכשיו אני יודע שכשעושים סקס הזרע צריך להשפריץ כדי להגיע להפרייה אם רוצים ילד אז רציתי לדעת אם זה נורמלי ואם כן אז למה לחלק זה משפריץ ולחלק לא כי לחברים שלי משפריץ כל הזמן ולי לא.
תודה וסליחה על החפירה :)
שבת שלום:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות חשובות - תגובה
דניאלה פרייפלד01/09/2014אוקיי
כפית זה בהחלט טוב זה הכמות....
זרע לא צריך להשפריץ אלא לצאת....ומשם הוא נע קדימה לפגוש את הביצית
צבע של נוזל הזרע יכול להשתנות שקופף לבנבן צהבהב...אם זה צבעים משונים כדאי לברר עם רופא אדום יכול להיות עם דם לדוגמא
טעם וריח יכולים להיות מושפעים ממאכלים יש אומרים...
טעם זה גם אישי אולי לך זה לא ...לאחר זה אולי ..אחר..וכן זה יכול להשאיר טעם לוואי
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחן כהן27/08/2014
שלום יש לי בת זוג אנחנו ביחד כבר שלוש שנים בערך והיה לנו סקס תקין לחלוטין עד לפני חודשיים בערך היינו יכולים לקיים יחסי מין כמה פעמים ביום אפילו ופשוט לעשות הכל בכל התנוחות ובכל המקומות ופתאום בחודשיים האחרונים זה ירד באופן משמעותי ביותר מבחינתה .. מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד01/09/2014רצוי לדבר איתה.....
לברר מה קורה
תזהר לא להאשים ...היה לנו ועכשיו....
.אני מאד רוצה אותך..אך שמתי לב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעשלום לכם25/08/2014
שלום...היום חבר שלי גמר לי בפה, ובלעתי,מה הסיכוי להכנס להריון? אני אחרי מחזור ובלי גלולות
ובכללי אפשר להכנס להריון מזה שבולעים זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/08/2014אין אפשרות של כניסה להריון מבליעת זרע!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן בגיל 18יוכי22/08/2014
בני בן 18,מהצצה בפלפון שלו ראיתי שמתכתב עם נערות על מין ורואה בהן זונות.
האבא שחי בנפרד ממני מהווה מודל שלילי לחינוך הילדים.
מבקשת לקבל יעוץ על מה לדבר עם בני.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן בגיל 18 - תגובה
דניאלה פרייפלד24/08/2014יש בעיה
רצוי לדבר איתו, אך יכול להיות שיבין שהצצת ...
בכל מקרה אם את דואגת לו צריך לדבר איתו...
אולי דרך חברה שהיתה לו או שיש..
להבין ממנו מה נקודת המבט שלו על קשר....לא לגשת למיניות אלא קשר בכלל
ואז אולי גם המיני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא מודאגתיוכי22/08/2014
שלום רב,
בני בן ה14 צופה בפורנו ,מהם הנזקים בצפייה ומה עליי לעשות.
תודה,יוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת - תגובה
דניאלה פרייפלד24/08/2014צפיה בפורנו לא בהכרח גורם לנזקים כי יש הורים יש חברים יש סרטים יותר חיוביים והאישיות שלו אבל בכל זאת
רצוי לשבת איתו ולומר שאת יודעת שהוא רואה וזה חבל כי
שידע זה סרט קט אנד פייסט ולכן זמן קיום היחסים ארוך וכך זה לא בחיים
אין קיום יחסי מין בקשר אוהב חם שמתחשבים כל אחד בשני
אישה לא נהנת ועושים אותה כחפץ ולרוב מה שנעשה בסרטים אישה אינה מעונינת לעשות בחיים....
יכול להשפיע על דימוי עצמי אורך הפין ,זמן הזיקפה...לא מחייב בחיים מה יקרה אם הוא לא עומד בתנאים שהוא יעמיד לעצמו..
הכל מזויף לרובנשים לא עושות את הקולות
בקיצור פער בין החיים לסרט יכול להשפיע על איך הוא יגשת לבחורה בעתיד לקשר בעתיד
אין קונדומים...
זה תמצית מקווה שעזרתי
העיקר זה ה"עומץ" שלך לדבר איתו על מה כן...קיום יחסי מין זה טוב אך רצוי בקשר צריך להתחשב בפטנר אחריות....ואפשר לקנות ספרים מיניות למתבגרים ולומר לו שאם יש לו שאלות תהיות את שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף בקשר לסקסTama21/08/2014
שלום צריך עזרה בנוגע לסקס הראשון שלי אני בן 16 ויש לי מישהי שרוצה שנקיים יחסי מין אבל אני מפחד היא מנוסה ( לא בתולה ) ואני בתול אני פוחד להגיע לאקט המיני ולגמור מהר או שלא יעמוד לי מה אני צריך לעשות? והאם זה קשור ללעשות ביד? אמרו לי שאם אני עושה ביד לא יעמוד לי ואני לא יגמור וכל מיני דברים כאלה בבקשה אני חייב עזרה אף אחד אחר לא עוזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
Tama21/08/2014אני פוחד שהפין לא יעמוד חזק מספיק בשביל חדירה... אני חייב עזרה ממש דחוף תודה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף בקשר לסקס - תגובה
דניאלה פרייפלד21/08/2014לפני שאני עונה לשאלותך
יש לי שאלה
הכל טוב ויפה שהיא רוצה
מה אתה רוצה באמת....להגיד שעשת, חוויה,אתגר....
תשאל את עצמך האם אתה באמת רוצה לקיים יחסי בשביל לקיים
לא בקשר , אולי ללא להנאה הדדית אלא לקיים יחסי מין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
Tama21/08/2014אני איתה בקשר כבר שנה אנחנו ביחד זה מרצון אני והיא רוצים אני באמת אוהב אותה... ואני פוחד והיא כן רוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות על האשכיםhub,i16/08/2014
שלום,
שמתי לב שיש לי 2 נקודות חומות כאלו לא בולטות ממש אלא יותר בגובה של פני העור על שק האשכים בצד שמאל .. לא יודע כמה זמן לא יודע אם זה התחיל עם אחת ואח"F נוספה השניה.. מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/08/2014למען הסר דאגות מליבך סביב זה, אתה יכול לגשת לרופא עור בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע לך מסוכן?
המשך21/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע לך מסוכן? - תגובה
דניאלה פרייפלד21/08/2014ההמלצה לפנות לרופא הוא בכדי להסיר כל ספק
אם זה כלום אז...
אבל אם בכל זאת יש משהו כדאי לתפוס את זה מוקדם ....
הסכנה היא אם יש לך משהו ולא תטפל בזה
בתקווה שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות על איבר המיןיוסי13/08/2014
שלום יש לי שערות לא רק על האשכים ומסביב, אלא גם על הבולבול בצד שפונה לאשכים (לא על הצד של הבולבול שבכיוון לעיניים שלי) רציתי לדעת האם זה תקין או שזה לא נורמאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות על איבר המין - תגובה
דניאלה פרייפלד13/08/2014תקין ונורמלי
לא לדאוג ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד לאחר יחסיםנוי13/08/2014
האם זה הגיוני שלאחר כל קיום יחסים מגרד לי?
התחלתי להשתמש בג'ל של פמינה שמאוד מרגיע את האזור
אבל רציתי לדעת אם זה אמור לקרות בכל פעם ואם יש משהו שאני יכולה לעשות לפני קיום היחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד לאחר יחסים - תגובה
דניאלה פרייפלד13/08/2014לא אמור לגרד לך
האם את מכירה את שותפך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי12/08/2014
שלום,
רציתי לדעת אם אוננות (גירוי הדגדגן ידנית,לא ע"י מכשיר) שנעשתה ללא סיכוך ולא בעדינות (אופי האוננות הוא לא עדין כלומר הפעלת יותר ויותר לחץ ישירות על הדגדגן) וביומיים מסוימים אוננתי שעות בכל אחד מהימים , יכול לגרום לנזק עצבי לדגדגן ולאיבר המין ולמערכת השתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד12/08/2014אם נעים וטוב לך אין חשש אם את מכאיבה לעצמך או פוצעת את עצמך ....
בכל מקרה ,רצוי לגוון את דרכי האוננות שלך ולא להישאר עם גירוי חזק ועוצמתי ...
שתרצי לעבור לגירוי זוגי אם תתרגלי לעוררות ואורגזמה רק מעוצמה חזקה אולי לא תצליחי להינות מגירוי אחר ופחות חזק
אז כדאי להתחיל היום להתרגל לכמה וכמה עוצמות....
תהיי סקרנית לעצמך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מישהי12/08/2014תודה על התשובה. במהלך הגירוי אני מרגישה רגישות אך לא כאב(זה תקין) ואחרי האורגזמה אני מרגישה רגישות רבה מאוד למגע בדגדגן ורצון להשתין.האם זה תקין? בנוסף רציתי לדעת אם אני ממשיכה לגרות את הדגדגן לא המון זמן אחרי האורגזמה ,כשהוא עדיין רגיש,עלול להיגרם נזק לעצבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
דניאלה פרייפלד12/08/2014רגישות נעימה או מציקה ולא ניעם
רצון להשתין זה בסדר....
ושוב ליטוף נגיע לאחר אורגזמה אם נעים לך בבקשה
תזהרי נשמע שאולי כי תפצעי את עצמך
אם יש רגישות ואדום כדאי לתת למקום לנוח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי יש לי שאלה קצת שונהשלום לכם10/08/2014
שלום לכולם...יש לי שאלה קצת יותר פסיכולוגית מאשר מינית, פשוט רוצה לשמוע מה דעתכם על העניין.
אני בת 20, בתולה, ויש לי חבר כבר חצי שנה...הוא טוען שהוא מנוסה מינית, אך אני צא בטוחה בכך..
לאחרונה התחלנו לדבר על קיום יחסי מין..אני לגמרי רוצה בזה כי לפי ההרגשה שלי אני די מוכנה...במהלך החצי שנה כמעט ולא דיברנו על זה, משהו שנראה לי מאיד לגיטימי לדבר עליו ובמיוחד גבר שדי חושק בזה..
כשדיברתי איתו על זה הוא אמר שאם לא הייתי בתולה זה כבר ממזמן היה קורה ושאני כבר ״ממש חופרת״ על הנושא הזה וזה ממש מעצבן.
גם הוא אמר שהוא נורא מפחד לפגוע בי וגם מפחד מהעובדה שיש סיכוי שאכנס להריון..
שאלתי אותו בשיא הכנות אם הוא נגעל ממני והוא אמר שזה ממש לא קשור...
אני די אובדת עצות וזה קצת מעצבן אותי גם שהוא חושב על כל כך הרבה דברים.
וגם, הוא גבר, הוא לא רוצה כל הזמן סקס?
כן יש דברים אחרים כמו מציצות ,אבל פה זה מסתכם. הייתי רוצה מעבר.
אשמח לעצות שלכם ומה אתם הייתם עושים במקומי...
מצטערת על החפירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יש לי שאלה קצת שונה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/08/2014את לא חופרת
יופי שאת מבררת
אשמח קודם לדעת בן כמה הוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה21
שלום לכם11/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יש לי שאלה קצת שונה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/08/2014טוב
קודם ,לא חייבים לדבר על מין ...זה יכול לקרה מבלי לדבר
ויש גברים שלא מדברים וגם לא רוצים את זה כל הזמן
אבל בכל זאת הוא צעיר ואת צעירה
תתארי לי מה זה המזמוזים זה נשמע לא אינטימי ולא במיוחד מגרה...
האם כך את מרגישה כלפיו כלפי המפגש בניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה
שלום לכם12/08/2014אני יורדת לו והוא מאוד נהנה מזה הוא גם אמר לי....וזהו בעיקרון לא יותר מידי...הייתי מאוד רוצה שיהיה מעבר. מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/08/2014האם את הבתולה הראשונה שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שידוע לי, כן
שלום לכם14/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון15/08/2014יש מצב שזה מלחיץ אותו להיות "הראשון" שלך, יש גברים שמרגישים ככה, זה כאילו מחייב ואולי יש לו קושי עם זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
שלום לכם15/08/2014זה בדיוק מה שהןא אמר לי
אבל אנחנו כבר חצי שנה ביחד, כמה זמן זה כבר יכול להלחיץ אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/08/2014לצערי זה נשמע מאד דל ולא מחמם ...
כל הגוף מיני ...לא רצוי להתמקד בפין פות...
תנסי לראות אם הוא יאפשר לך למזמז את כל גופו והוא את שלך
אם כך הוא היה עם בנות אחרות, שני הצדים ,היו מאד צרי מיניות, כלומר נשמע שהגיעו לאקט ישר ללא הדרך.
אל תרצי למהר לחדירה תרחיבי את האוטר סקס ההדדי תהנו כל הדרך לא רק החדירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שלום לכם23/08/2014כל פעם כשהוא גומר אז הכמות זרע שיוצאת משתנה... לפעמים יש כמות גדולה ולפעמים כמה טיפות
במה זה תלוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד24/08/2014זה נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחים לשכבדן09/08/2014
היי,
אני וחברה שלי כבר חצי שנה יחד והחלטנו שאנחנו רוצים לנסות.בניסיון הראשון היא חששה וכנראה בגלל זה לא הייתה חדירה,בשאר הניסיונות היא לא הייתה מספיק 'רטובה' והיא לא רצתה שננסה כי היא פחדה שזה יכאב יותר מדי אם היא לא תהיה רטובה.אבל הדבר שהכי מטריד אותי הוא העובדה שמתוך הניסיונות שניסינו(מעל ל10) כמה פעמים לא הלכו בגלל שתי הסיבות אלא בגלל שלא הייתה לי זקפה מספקת ולכן לא הייתה חדירה.צירוף המילים אין-אונות מטריד ,בטח שבגיל שלי(18) ורציתי לשאול מה הסיבות לכך?האם זה אופייני בגיל הזה? ובכלל,מה ניתן לעשות עם דבר שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה
דן09/08/2014אגב,אציין שבמהלך כמעט כל הניסיונות (מלבד השתיים הראשונות אולי(שנינו היינו מאוד נינוחים ובטוחים(אנחנו מכירים לא מעט זמן ובטוחים אחד עם השנייה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן שלום
מירב שרון09/08/2014יתכן שיש לך חברה שלך פחד מחדירה (וגיניסמוס) והחשש מייצר מצב שהיא מכווצת (לא במודע/בכוונה) וזה מייצר מצב של "קיר" שלא מאפשר את החדירה. כאשר הפין שלך פוגש את "הקיר" הזה פעם אחת יותר מדי, זה יכול גם לגרום להיחלשות אצלך, זה קורה. האם חברתך מסוגלת להחדיר טמפון ו/או אצבע לנרתיק שלה? האם היא מאפשרת לך להחדיר אצבע לנתריק שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דן09/08/2014היי מירב,תודה על התגובה הזריזה בשעות הלא מובנות מאליו.
חברה שלי מסוגלת להחדיר טמפון (בדרך קבע בכל מחזור מחדש)אך לא מאפשרת להחדיר אצבע היות וזה כואב לה(היא בתולה).אני חושב שהבעיה היא דווקא בי כאשר לא הייתה לי זקפה מלאה לאחר המשחק מקדים והדבר לא אפשר חדירה כפי שצריכה להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/08/2014אם אני מבינה אותך נכון
זה הפעם הראשונה עבורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,עבור שנינו.
דן09/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,עבור שנינו. - תגובה
דניאלה פרייפלד09/08/2014יכול להיות שזה מסביר את הקושי שלך ..מרוב שאתה רוצה להצליח ולא יצא לך ...
יש לזה השפעה על הפין
מרוב דאגה ומחשבה, קשה לך להחזיק את הקשיחות..
אתה גם דואג לה ולכן אתה לא כולך בתוך המגע האינטימי אתה מרוכז בכל דבר חוץ ממך....
האם נסיתם שהיא מעליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דן09/08/2014כן,ניסינו בתנוחה בה היא מעלי.
אציין שאני מרגיש מאוד נינוח,לא פוחד במיוחד מהביצועים בשלב הזה והאווירה במיוחד בין שנינו מאוד נעימה ורגועה.
מה אפשר לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/08/2014אני אציע משהו
מקווה שזה יעזור ,אם לא, כדאי לחשוב ללכת ליעוץ מיני ( באתר איטם יש רשימה)
משחק מקדים קצר-חימום גירוי...
ואז בחדירה איטית ובשלבים בתנוחה שהיא תחזיק בפין ,אולי היא על כסא..
ואז להיכנס קצת, לברר איתה איך היא מרגישה ,לשהות שם ואז עוד קצת, לא חייבים, אפשר להשאר בקצת ,שוב לברר איתה ....אם היא מחזיקה בפין אולי זה יתן לה הרגשה של היא אחראית בקצב ...
מקווה שזה יעזור אולי תשמשו בחומר סיכה על בסיס מים שים על הפין אם מתיבש להרטיב עם מים לא להוסיף חומר....
אני מקווה שאתם משתמשים באמצעי מניעה כל שהו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מודה לשתיכן עלהתגובה,יום נעים!
דן12/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)