מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מין קטןא31/03/2014
שלום
אני סובל מאיבר מין קטן
הוא נורא קטן וזה ממש מפריע לי.
לפני כמה ימים חברה שלי שאלה אותי האם הוא גדול ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי
הוא בקושי 11 סנטימטר
ואני לא יודע אם לפנות להורים וללכת לאורולוג או שאין טעם...זה נורא מביך אותי כול העניין הזה
אני כאילו עם גוף יחסית גדול ואיבר מין קטן זה מאןד בולט
אשמח ליעוץ
אני נער בן 16
יש מה לעשות בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין קטן - תגובה
דניאלה פרייפלד01/04/2014צר לי שאתה מרגיש כך
11סמ שהוא בזיקפה ואיך מדדת
אתה בן 16 יש לשאר שאתה עוד בתהליך גדילה ולכן
גם הפין יכול עוד לגדול
אני בטוחה שכבר שמעת שהגודל לא קובע
מה שקובע זה איך אתה כמאהב ומה אתה יודע
לעשות איתו ועם שאר גופך חושים....
אם אתה יודע לענג בחורה היא אמורה לא לשים לב לגודל
עדיף שהביטחון שלך תתבסס על היכולות שלך ולא על הגודל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצער שהמטלפת המינית כותבת בשגיאות.
ד"ר אבשלום קו08/04/2014יש לשאר? כמובן יש לשער
לשאר=לשאר האנשים
לשער=להעריך
מביך משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מיןקרין30/03/2014
שלום,
אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני קצת יותר מחודש, לפני זה שנינו היינו בתולים.
וזה אחרי הרבה נסיונות שלא הצלחנו כי כאב לי. כיום כן מצליח לנו, אבל הכניסה מאוד כואבת לי,וגם בזמן הסקס כואב לי מדי פעם. אם למשל אנחנו מנסים באותו יום פעמיים,אז הפעם השניה בלתי נסבלת.יש לציין שאנחנו משתמשים בחומר סיכה.
(ואני משתדלת להרפות ולא להיות לחוצה)
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה
דניאלה פרייפלד31/03/2014צר לי שאת לא נהנית
בני כמה אתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19 ו20
קרין01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/04/2014יש לא מעט סיבות לכאב
אם את תרודה
אם את דואגת
חוששתמהכאב
ועוד אז את באה יש לשאר מכווצת
אם את באה מרקע דתי יכול להיות שאת רוצה אך הראש מרגיש...(חינוך)
האם אתם משקעים זמן בעינוג...הדדי
האם את מפנטזת...
לגבי הכאב
האם זה בזמן החדירה אם זה כאב של שורף..
אני ממליצה לנסות לא לחדור לעשות כמה מפגשים ללא חדירה שניכם עם תחתונים
כך תרגישי נח ואז תתמקדו באוטר סקס.
תחזירי אלי
עם התיחסות למה שהעלתי ונראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קרין03/04/2014אני לא באה מרקע דתי
אנחנו ביחד כמעט שנתיים,היו לנו כבר המון המון המון מפגשים ללא חדירה, גם אחרי שכבר התחלנו לשכב. אני מרגישה מאוד נוח עם זה, אין לי רגשות אשם לגבי זה.זה בהחלט כאב שורף בזמן החדירה ובהתחלה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה?אני ממש מיואשת
קרין10/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/04/2014כאב שורף, אז יכול להיות שיש לך ויסטיביליטס
כדאי ללכת לגניקולוג/ית לבדיקה
חשוב לומר שאת רוצה בדיקה לויסטיבליטס
ויסטיביליטס- פצעים בפתח הפות
לא ברור מה גורם לתופעה, אם זה הגלולות או מתח נפשי שניהם יחד או אחר....
אבל התחושה שורף בחדירה....
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרין29/03/2014
אני וחבר שלי שכבנו,כשהוא גמר הוא הוציא את הקונדום ואז אחרי בערך חצי שעה שכבנו שוב.יכול להיות שנשארו לו על הידיים שאריות של זרע וכשהוא שם חומר סיכה על הקונדום בפעם השניה, נשאר שם קצת ויש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד29/03/2014לפי התיאור שלך לא נשמע שיש לך ממה לדאוג
בהנחה שגם בפעם השניה השתמשתם בקונדום
כל הכבוד על האחריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות כניסה להריוןאחד27/03/2014
שלום,
אני וחברתי עשינו את זה פעם אחת ואז הורדתי את הקונדום וניגבתי את עצמי עם נייר טואלט,
לאחר מכן שמתי קונדום חדש והבנתי ששמתי אותו הפוך אז הפכתי לכיוון השני ואז ביצענו אקט בפעם השניה
בדיעבד הבנתי שבפעם השניה כששמתי אותו הפוך ואז הפכתי את הכיוון שאולי חלק מהזרע נכנס לנרתיק חברתי כי החלק החיצוני של הקונדום בעצם היה עליי ל10 שניות עד שהבנתי ששמתי לא טוב.
יש לי ממה לחשוש לגבי כניסה להריון??
יש לציין שניגבתי את איבר המין עם נייר טואלט לפני כן אז לא שממש היה נוזל,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרות כניסה להריון - תגובה
דניאלה פרייפלד29/03/2014מצטערת לא כל כך מבינה מה קרה
קימתה יחס מין עם קונדום גמרת הוצאת נגבת ואז שמת חדש
מההפוך לא הבנתי...
בכל מקרה אם לא נקרע..והוצאת נכון רוב הסיכויים שאין לך ממה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה השגיאות שלך מביכות !!!
ד"ר אבשלום קו08/04/2014קיימתה? ואולי קיימת?
בלי ה ה'?
דיי זה מביך בחייך תלמדי לכתוב זה ביזיון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה השגיאות שלך מביכות !!! - תגובה
דניאלה פרייפלד10/04/2014חג שמח גם לך
ואם תצתרך עזרה בנושא המיניות שלך
אשמח לעזור לך גם עם כתיב לא נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבשלום מכה שנית בדניאלה.
אבשלום קור02/07/2014נו באמת זה כבר עובר כל גבול.
אם תצתרך חחחח ואולי כותבים תצטרך?
עם ט' !
דיי דניאלה לפני שאת מייעצת פה לילדונים עם חלב על השפתיים כדאי לך לחזור ליסודי ללמוד כיצד לכתוב בלי שגיאות כתיב זה מעצבן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסות רוח.
אדם10/05/2014אין לאנשים גבולות? איזו גסות רוח!
אתה מדבר אל מול אדם שעוזר לאחרים בשמחה (שלא כמוך)
ועוד מעז להתחצף, אתה אדם מסכן.
כל הכבוד לדניאל שהיא עושה עבודה מבורכת כזאת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסות רוח. - תגובה
דניאלה פרייפלד10/05/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורפרח26/03/2014
הנני בת 31 ולא יכולה לקחת גלולות עקב בעיות. האם אני יכולה לקיים יחסים כמה ימים לפני המחזור ולהיות רגועה? כי בגיל כזה כבר הביוץ והמחזור מסודרים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד29/03/2014יש היום כמה וכמה אמצעי מניעה חדשים
כדאי להתיעץ עם גניקולוג/'ת
לא כדאי, גם בגילך ,ללכת על בטוח שאין לך שיבושי ביוץ....או הפתעות אחרות...
קונדום מומלץ, גם נגד מחלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך בפיןחסוי20/03/2014
היום שגילחתי את הפין נחתכתי במהלך הגילוח החתך לא רציני רק קילוף
התקלפה לי שכבת עור דקיקה מאוד מאזור השלפוחית .
נהיו לי פצעים קטנים אדומים זה מסוכן ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בפין - תגובה
דניאלה פרייפלד21/03/2014כמו כל פצע בגוף צריך לשים עליו חומר מחטה
ולשים לב
אם לא עובר או מחמיר
ללכת לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרין07/03/2014
כמה זמן אורזמה נשית בערך אורכת?
קראתי שכ-20 שניות, למרות שאצלי מגירוי של הדגדגן זה לא עובר את ה5 שניות ומחדירה עדיין לא צהלחתי לגמור..זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד07/03/2014נהנת? זה מה שחשוב
הזמן של האורגזמה בד"כ משתמה ממפגש עם עצמך ו/או איתו.
רוב הנשים אינן גומרות מחדירה צריך גירוי באיזור הדגדגן...לפני אחרי או תוך כדי המפגש
לא נורא עם לא תגיעי מדי פעם לאורגזמה, העיקר ההנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטל ולבכות!ליאן04/03/2014
נוטלת גלולות דיאנה כבר שנה +\-
אני בצבא והוא מספק לי את האסטל (שזה אותה גברת בשינוי אדרת).
סיימתי חפיסה ראשונה עם דימומים חומים יום יום....
דימום קטן וקצת גושי.
למה זה ומה ניתן לעשות שיעבור הדמום?
אני אובדת עצות:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטל ולבכות! - תגובה
דניאלה פרייפלד04/03/2014בבקשה לפנות את שאלתך בפורום גינקולוגית נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ruujפרח24/02/2014
שלום רב
למה אמורים להשאיר רווח בקצה הקונדום שששמים אותו?
יש מצב לשים אותו גם בלי רווח? ושאלה שנייה בן זוגי כנראה לא עשה "מקום" אבל הוא גמר בקונדום והוא לא נקרע או משהו. זה בסדר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/02/2014לשאלתך, הרווח בשביל שיהיה מקום לנוזל של השפיכה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםפרח19/02/2014
אם בן זוגי מאחסן את הקונדומים שלו בארנק זה יכול להוות בעיה כלשהיא? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשושה שלום
מירב שרון19/02/2014לא, זה בסדר גמור העיקר שהקונדומים בתוקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובב בבקשהפרח18/02/2014
שלום רב הנני בחורה בת 31, קיימתי יחסים שבוע לפני מועד המחזור ואני בלי גלולות היינו עם קונדום, שאלתי היא אני שמעתי שצריך לצאת מיד לאחר הגמירה כדי שטיפות לא יישפכו. בן זוגי יצא אבל לא ממש בשנייה שגמר האים יכול להיות שטיפות יישפכו מהקונדום לנרתיק? יש לציין שהקונדום נשאר בשלמותו הוא לא החליק או משהו. מה דעתך ד"ר וגם היית שבוע לפני המחזור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשובב בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2014איני ד"ר אך לפי התיאור שלך, לדעתי, אין לך ממה לדאוג
אם את רוצה תשובה מרופא לפנות בפורום גניקולוגיה נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאביעד10/02/2014
שלום..
אני בן 19 וחצי ויש לי חברה בת 16 וחצי...
אפשר לעשות יחסי מין בהסכמה?אם זה מסוכם כיאילו על שני הצדדים??
ואם לא..מה הגיל המינמלי ליחסים בהסכמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס - תגובה
דניאלה פרייפלד10/02/2014חוקית אתה בבעיה
אישית/ מקצועית היא צעירה מדי גם אם היא מסכימה
לאן אתה רץ מה רע להמשיך להתמזמז להתנשק
מגע ,ללא קיום יחסים מלאים...
מה רע אם תמשיכו להעמיק את הקשר
תגלו את מיניותכם ללא מין מלא....
תאפשר לה לגדול נפשית ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר?
אביעד16/02/2014אז מתי אפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר? - תגובה
דניאלה פרייפלד17/02/2014אז מתי אפשר
שאלה טובה ,אם אתה היתה בת ששואלת, הייתי עונה 18 + אם היא בוגרת נפשית ובאמת רוצה לקיים יחסים מלאים ,עבורה ,ולא רק כי יש חבר ,כלומר, שהיא מרגישה שהיא מוכנה להתנסות-בשלה
אבל אתה ,אתה ,ולכן כדי שלא תהיה קטינה חכה עד 17 ואז תבדוק יחד איתה אם היא מסכימה, כי היא מוכנה או בשבילך.....
תדברו ,תברר
ובנתיים תגלו מיניות תשחקו תהנו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל ההסכמה הוא 16 , למה את מטעה ?!
קשקשת17/03/2014גיל ההסכמה במדינת ישראל לקיים יחסי מין הוא 16 , מאיזהו סיבה כתבת לו ''חוקית אתה בבעיה'' ?!
למה לתת מידע מוטעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל ההסכמה הוא 16 , למה את מטעה ?! - תגובה
דניאלה פרייפלד21/03/2014היא עדין קטינה ואתה בוגר....אפשר לקיים ...
השאלה כאן לא רק חוקית
האם היא באמת מוכנה לצעד הזה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותגיל05/02/2014
לפני חודש וחצי,חברה שלי התחילה לקחת גלולות בשם פמינט. את הגלולות היא נטלה במשך 21 יום (חפיפה חודשית) ולאחר מכן קיבלה מחזור. ביום השמיני התחילה חפיסה חדשה. באותו יום שנטלה את הגלולה הרביעית של החפיסה השנייה קיימנו יחסי מין וגמרתי בתוך האיבר שלה. האם יש סכנה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד06/02/2014בבקשה לפנות את שאלתך בפורום גינקולוגיה נערות
וכל הכבוד על האחריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי03/02/2014
שאלה שעלתי לי בראש...אם ישבתי בעירום על מיטה של זוג שסביר להניח מקייימים יחסי מין על המיטה הזו ,וגם התחתונים שלי היו מונחים על המיטה ואז אני לובשת אותם , אין סיכוי חלילה להכנס להיריון משאריות זרע שאולי נשארו על המיטה שישבתי עליה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד04/02/2014את צודקת
לפי התואר שלך אין חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!רונה03/02/2014
שלום אני וחבר שלי עשינו סקס יבש,
בהתחלה היינו לא בבגדים בכלל ובכלל לא הייתה חדירה מלאה אלא הוא הכניס ממש קצת את הקצה איבר מינו והוציא
לפני שהוא גמר הוא שם את הבוקסר ואני נשארתי בלי
הוא גמר כאשר היה עם הבוקסר והיה צמוד לאיבר מיני וקצה איבר מינו יצא החוצה כאשר גמר אך כלפי למעלה ולא כלפי איבר מיני
האם יש סיכוי שאני בהריון? האם כדי לקחת פוסטינור?
אני שבועיים לפני המחזור
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנה
מירב שרון03/02/2014כאשר יש מגע ישיר של פין ופות (ובמקרה שלכם הייתה אף חדירה חלקית) יש סיכון כלשהו של הריון לא רצוי. מספיק שיש נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת, זה עלול לייצר מצב של הריון לא רצוי. גם אם הסיכון נמוך עדיף לא לקחת סיכונים ולקחת גלולה חירום מבין האפשרויות הקיימות בשוק. מתי זה קרה? אם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה אפשר עדיין לקחת את הגלולה של היום למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)