מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולת אחרי זמן ארוךחסוי++29/01/2008
אם קיימתי עם חברה שלי יחסי מין לפני כשבוע וחצי יש איזה גלולות או משהו שיכולות לעזור גם אחרי זמן כל כך ארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/01/2008לא, זה מאוחר מדי. גלולת פוסטינור היא גלולה של היום למחרת. אתם שכבתם לפני יותר משבוע. אני מציעה שתקנו ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. ובתקווה שאין פנצ'ר, להבא, שחברתך תיגש לרופא/ת נשים על מנת לבקש מרשם לגלולות למניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותjjjj29/01/2008
שלום יש לי כמה שאלות למה יש בנים שיכולים להגיע לאורגזמה בלי מנוחה איך אפשר להסביר את זה לכומתי נניח והרבה גברים שלא יכולים שוב ברצף ואיבר בהמין נרפה ואין לנו חשק גם אם ננסה להמשיך אלא אם כן נחכה לפחות רבע שכה?
אם אני יורד למישהו יש סיכוי להידבקות באידס או במשהו?
ואיך אני יכול לדעת אם יש לו איזו מחלה?
האם עם קונדום באנאלי יש סיכוי להידבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/01/2008ממליצה לך להיכנס חאתר המצ"ב על מנת לקבל מענה לכמה משאלותייך:
http://www.hiv.co.il/Article.asp?ID=112
ולגבי המנוחה שאתה צריך בין לבין אורגזמה, זה לגמרי לגיטימי. ויש כאלה שצריכים יותר מנוחה ויש כאלה שפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ללא קונדוםחסוי++28/01/2008
שלום אני בן 16 וקיימתי יחסי מין עם ידידה שלי ללא קונדום. עכשיו השאלה שלי האם בנות יכולות להיכנס להריון אם הם לא בתקופת מחזור באותו זמן?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון29/01/2008התשובה היא שכן, כלומר יש סיכוי להריון לא רצוי בגלל שקיימת יחסי מין ללא קונדום. אפשר לחשב את זמן הביוץ, על ידי כך שסופרים מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז במשך שבוע ימים יש סיכוי מירבי להיכנס להריון, זה בהנחה שהמחזור סדיר. רצוי לא להסתמך על הימים הבטוחים, מומלץ שהידידה תהיה עם יד על הדופק שהיא לא נכנסה להריון וכאשר זה נשלל כאפשרות, רצוי שתגיע לרופא/ת נשים ותבקש גלולות. ובנוסף יש גם סיכון למחלות מין חוץ מהריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ילדה בת עשרנעמה28/01/2008
ואני לא בדיוק יודעת איך עושים סקס,
ומה זה כול הדברים והמושגים שאתם כותבים פה.
מי שיוכל להסביר לי תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה שלום
מירב שרון29/01/2008חינוך מיני זה אף פעם לא מוקדם מדי. אני ממליצה לך להיכנס לחנות ספרים ולבקש ספר הדרכה שמתאים לגילך כדי לקבל אינפורמציה שרלבטית לשלב שבו את נמצאת בהתפתחות המינית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספוגית למניעת היריון שתקועה בנרתיקשמרית28/01/2008
אני אתמול בלילה השתמשתי לראשונה בספוגית למניעת היריון ואני פשוט לא מצליחה בשום אופן להוציא אותו מהנרתיק ועברו כבר מעל 15 שעות מאז קיום היחסים מה עליי לעשות?? שמעתי שזה בסופו של דבר יצא לבד האם זה נכון???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמרית שלום
מירב שרון29/01/2008מומלץ בחום שתגיעי לרופא/ת נשים על מנת להוציא את הספוגית כי את אחרת בסיכון לקבל הלם טוקסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונתמישי27/01/2008
שמי אור ואני בת 17 וכמה חודשים
הכרתי את חבר של אחי לפני כמה שנים ולא ראינו אותו (אני ואחי)אולי איזה 3 שנים
ואני גדלתי..והתייפתי והוא נדלק עלי..בקיצור שכבנו והיום הוא ואחי לא בקשר מאז לפני 3 שנים
אח שלי לא יודעת כלום..
השאלה שלי היא אם זה בכלל חוקי לשכב עם נערות מתחת לגיל 18
כשהוא עוד חודש בערך בן 28..
אגב אם זה קשור אני מאוד בוגרת ולא נקשרתי אליו (שמעתי על בנות שנקשרות אל הבן זוג שלהן אחרי שהם עוזבים אותם אם קיימו יחסים) אז אצלי זה בבכלל לא ככה הוא גם לא היה הראשון
אלא השני..
בכול אופן האם זה מותר?!?!
בתודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי החוק היבש כן אבל זה לא כל כך
D27/01/2008רלוונטי אף אחד במישטרה לא יגלא את זה כך שאין לחוק הזה משמעות בעניין תמשיכי לעשות סקס בכיף טוב שיש נשים כמוך שלא עושות סצנות וענינים מכל שטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתם קוראים ? ולא עוניםסימה26/01/2008
עדיין לא התחיל לי מחזור
אבל יש לי חזה לא גדול ולא קטן
סביר כזה
הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהי דאך להגדיל אותו
יענייי בלי הגדלת חזה
שמעתי שעם אוכלים כרוב אז הוא גודל ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה גודל אם הגיל ובהתאם לגנים
D26/01/2008ולמישקל,את יכולה לאכול הכל ובכמות מסוימת והחזה שלך יגדל וגם את "תיגדלי"...ככל שאת יותר שמנה לרוב הציצי יהיה גדול יותר,אבל עזבי אותך בסך הכל ציצי שישאר איך שהוא מה זה משנה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דרך ...תני לטבע לעשות את שלו!
ד``ר עידן מיליצ`ר27/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך התייעצות...בבקשה עזרו לידור26/01/2008
אז ככה:
אני בן 19 ועומד להתגייס לצבא בעוד כחודש ימים...ואני משתמש במכשיר האנדרו פניס כבר 4 חודשים.
למרבה המזל הצלחתי להגדיל את איבר מיני בכמעט 1.5 סנטימטר עד כה...וכעת איבר מיני הוא 14.8
יש לי חרדה נוראית מנושא המקלחות בצבא..כי כאשר איבר מיני לא עומד הוא ממש אבל ממש קטן ודק...ואני הולך הרבה למכון כושר ותמיד נכנס למקלחות של הגברים ואני פשוט רוצה להתפשט ולהתקלח ו"להכין" את עצמי לצבא...אבל אני פשוט מתבייש...
אני נוטה לחשוב על זה המון...זה מעסיק אותי המון..אני ממש מפחד מהרגע הזה שבו אני יהיה פשוט צריך להיות ערום מול אנשים...ואני באמת רוצה להגיע למצב שבו אני שלם עם הגודל של איבר מיני...מה לעשות?
תודה
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן מיליצר? מדוע אתה לא עונה לי?
דור27/01/2008אני בבעיה ואתם פשוט חייבים לעזור לי...אני שוקל להתייעץ עם פסיכולוג...עזור לי בבקשה!!!!!
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור שלום
מירב שרון29/01/2008הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, לכן איך לך מה לדאוג שלך בטווח הנורמה. בקיצור, תרגיע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדור ,אתה יודע....
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2008הרבה בחורים דואגים לגודל האיבר שלהם. מתוך מה שאתה כותב, הגודל שלך תקין!!! מקום טוב באמצע!!! יהייה נכון שתסתכל עליו במראה כשאתה עומד בפרופיל (מקווה שאני מסבר את עצמי בצורה מובנת) אם תסתכל באופן כזה, תראה את הגודל האמיתי ולא כמו שאתה רואה בזווית מלמעלה.
נסה וחזור אלינו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בברשה תנו תשובה לשאלהשיר26/01/2008
אני בת 14
הגודל של החזה שלי הוא ?
כמה % שיהי לי גודל החזה C?
המחזור הראשון היה ב 13 וחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי אבל למה את
ד``ר עידן מיליצ`ר27/01/2008לא מסתפקת ושמחה עם מה שיש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 13סימה25/01/2008
עדיין לא התחיל לי מחזור
אבל יש לי חזה לא גדול ולא קטן
סביר כזה
הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהי דאך להגדיל אותו
יענייי בלי הגדלת חזה
שמעתי שעם אוכלים כרוב אז הוא גודל ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דרך ...תני לטבע לעשות את שלו!
ד``ר עידן מיליצ`ר27/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאלמוני24/01/2008
שלום רציתי לדעת אם איזה תחליבים או משחות אני יכול לאונן. כי זה יבש סתם ביד וזה עושה גירוי
אם תוכלו לענות לי זה יהיה נחמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שעושה לך טוב
24/01/2008שמפו, וזלין, קרם ידיים, קרם לחות. כל מה שנעים וטוב לך שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר224/01/2008קצה הפין שלי התנפח בצורה טבעת מגודל של סנטימטר לשנים וחצי מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין לי מושג
24/01/2008מה עשית קודם? האם השתמש בחומר כלשהו עליו? האם זה מלווה באודם ו/או כאב? אם זה מתמיד גש לרופא המשפחה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותרז23/01/2008שלום רצתי לשאול אם זה נורמאלי שאחרי שאני מאונן בפעם אחת ויוצא לי כמות די סבירה של שפיך ניראה לי ואז אחרי שעה אני עוד פעם מאונן וכימעט שלא יוצא לי כלום זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר
מירב שרון24/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת....23/01/2008שלום,
יש לי בערך כחודשיים כמו פצעונים על הכוס...אני חושבת שהן מופיעות אחרי הגילוח אבל לא כ''כ בטוחה...
אני צריכה ת'דעה שלכם על זה..?
מזה יכול להיות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון23/01/2008ממליצה לך להגיע להיבדק אצל רופאת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מביכהיוני23/01/2008היי לכולם ובעיקר למומחים
יש לי שאלה מאוד מביכה שעד עכשיו לא דיברתי איתה עם אף אחד.
אני בן 17 ויום אחד ראיתי את אחי הגדול מאונן ותוך כדי דוחף לטוסיק גזר בתוך קונדום.
וגם אני ניסתי את זה וממש נהנתי ומאז כל פעם שאני מאונן אני דוחף דברים לטוסיק.
א: האים זה אומר עליי משהו??????
ב: האם זה מסוכן?????
ג: האם יש אביזרים לגבר שקשורים לזה??
טשמח ממש לתשובה מהירה כי כל יום אני מרגיש שאני עושה משהו לא בסדר אבל אני לא מצליח לשלוט בזה כי זה ממש נעים לי.
תודה יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוני שלום
מירב שרון23/01/2008אתה בגיל שבו זה לגמרי לגיטימי להתנסות בכל מיני וריאציות מיניות, כולל מין אנאלי. זה לא מעיד על שום דבר חוץ מרצון בריא ונורמלי להתנסות. זה לא מסוכן אם אתה נוקט בכללי בטיחות וכללי היגיינה. ואתה יכול לחפש במנוע חיפוש גוגל לפי המילים אביזרי מין אנאליים וחנות בשם דון קישוט ותגיע לאתר שמציע לך מגוון של אפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)