מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלתי לקחת גלולות, ממתי אני מוגנת?גילי02/02/2008
התחלתי לקחת גלולות פמינטלפני שבוע, והרופאה שלי אמרה לי להתחיל לקחת בדיוק ביום שבו אני מקבלת מחזור, וזה מה שעשיתי. אז לפי זה, אני מוגנת כבר עכשיו, או שצריכה לחכות עוד? (כי לחברה שלי אמרו לחכות שבועיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן שלום
מירב שרון02/02/2008אני ממליצה לך לחכות אפילו חודש, מחזור שלם שבו את נוטלת גלולות ובינתיים את יכולה להשתמש גם בקומדום ליתר ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהמישהו02/02/2008
שלום רציתי לשאול עם יכול להיות מצב אחרי שאני מאונן שיוצא פצעים עם יש קשר אחד לשני תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
מירב שרון02/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים איפה?!
ד``ר עידן מיליצ`ר03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת זרע קטנהחסוי++01/02/2008
שלום!
רציתי לשאול אם נגיד קיימתי יחסי מין עם חברה ללא קונדום, אבל איבר מיני אפילו לא ממש עמד בכל זאת לפעמים גם אם הוא לא ממש עומד יכול להיפלט זרע אבל לבסוף גמרתי בחוץ.מהם הסיכויים שהיא בהריון אם הייתה פליטה ממש קטנה?תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון02/02/2008אישה יכולה להיכנס להריון גם מפליטת זרע קטנה, לכן יש סיכוי להריון לא רצוי על אף שגמרת בחוץ, תקנו ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול את זה ואם יצאתם מזה בשלום, להבא לא לסכן, להשתמש בגלולות או לכל הפחות בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםתומר01/02/2008
שלום
טרם קיימתי יחסי מין ורציתי לשאול ברגע שמחליטים לעשות את זה
אני אמור לשים את הקונדום לידה?
או שלהגיע איתו מוכן כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה02/02/2008לא רק שאתה לא אמור לבוא ביחד איתו כשהוא כבר לבוש עליך היא גם יכולה להלביש אותו בעצמה.
או שאתה תעשה את זה אבל רק לפני תחילת המגע המיני לא לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזקת את עצתה של אנה
מירב שרון02/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה דחוף שוב!!! ):דור01/02/2008
היי
זה שוב דור ...מתגייס עוד חודש ..בן 19 עם איבר מין 14.8
עשיתי כמו שאמרת לי עידן והסתכלתי על איבר מיני בפרופיל אבל תקשיב הוא עדיין נראה לי קטן...
יש משו גם לא הגיוני שרציתי להתייעץ איתכם...ראיתי את איבר מיני של אבא שלי...והוא יותר גדול משלי! הכיפה שלו יותר גדולה בהרבה והאיבר שלו יותר עבה משלי שהוא לא עומד...
תשמע עידן , או כל מי שיכול לעזור לי , אני בבעייה נפשית קשה , אני כבר לא יודע מה לחשוב בראש באמת...אני כבר שוקל לא להתגייס ...אני לא יכול לתאר לכם כמה אני הולך כל היום בהרגשה רעה ואני פשוט חושב על זה כל הזמן...זה מוציא אותי מדעתי...למה דווקא לי זה קורה ואיך זה הגיוני שיש לי איבר מין קטן יותר משל אבי? אני כל כך מפחד מהמקלחות בצבא...אני מפחד שיצחקו עליי...תשמעו אני באמת מרגיש שאני צריך לדבר עם מישהו על זה...אני כבר אובד עצות...עוברות לי מחשבות שאני אפילו לא רוצה לדבר עליהם...אני מפחד מזה...
אני רוצה לדבר עם מישהו...פסיכולוג או לא יודע מה...אחרת אני לא יודע מה יהיה...
בבקשה שמישהו יעזור לי...
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
אנה02/02/2008הגודל של האיבר שלך זה לא הדבר הכי חשוב.
תוכל לספק בחורה גם עם איבר בגודל 15 ס"מ. רק שתדע שרוב בנשים לא גומרות רק מהחדירה עצמה גם ככה. =]
יום טוב שיהייה לך ואל תדאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת ......
מוטי02/02/2008ידידי, גם לי יש גודל של 15 ס"מ, ומינסיון של אחד שהשתחרר מצהל זה הממוצע , נכון יש בחורים שיש להם גדול יותר, אבל לרוב יש 15 ס"מ,
לבחורות זה ממש לא משנה , היו לי חברות בלי סוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם לא מבינים שהוא לחוץ ממשהו אחר.?
סיסי02/02/2008בקיצר, אני חושבת, שכדי לך ללכת באמת לאיש מקצוע להתייעץ שיעזור לך...
כי 15ס"מ זה לא קטן, ואתה בטח חושב שכשתיהיה במקלחת הוא לא יעמוד הרי נכון, והוא יראה עוד יותר קטן לדעתך..
יש כאלה שכשלא עומד להם הוא נראה ממש קטן וכשהוא עומד אז הוא ניהיה יותר גדול בצורה משמעותית,
יהיו שם מלא בחורים שיהיה להם את אותו הדבר שיש לך , אתה מודאג לשווא .
רציני, מה שיש לך זה סבבה רצח, אל תדאג !יאללה גיוס קל שיהיה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור שלום
מירב שרון02/02/2008אתה מתאר מצוקה נפשית יומיומית סביב גודל הפין ואני מסכימה איתך שכדאי מאוד שתגיע לאיש מקצוע על מנת להתייעץ איתו. מאחר ואתה לקראת גיוס, אתה יכול להגיע לקב"ן, הוא יהיה הכתובת שלך גם במהלך השירות הצבאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירדן01/02/2008
שלום , יש לי בעיה שהחלה רק לפני כחודשיםם יש לי כאבים פתאומיים בשפתיים התחתונות של הפוט וכאבים עזים מעין דקירות אבל אני חייבת לציין שרק בצד אחד - בצד שמאל .
מה ניתן לעשות עם הדבר ?
בנוסף ואולי זה קשור קיבלתי זריקה נגד סרטן צוור הרחם כי זה תורשתי אצלנו במשפחה [הזריקה החדשה שהייתה בפרסומת ] . האם כדאי ללכת לבדיקה ? ליידע את אמא ?
תודה ומקווה לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון02/02/2008ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים על מנת לאבחן במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מפחדת
מרינה07/02/2008שלום אני בת 15 קיימתי אם חבר שלי יחסי מין כמה פאמים כבר וגם הוא דחף לי אצבעות ליפני כדי להרחיב את החור..
לא ירד לי דם בכלל כול הפאמים שעשינו יחסי מין ואז הגיע יום ששחכנו עוד פעם ואז ירד לי ממש הרבה דם נילחצתי אז החבר שלי אמר לי תירגעי זה בסדר את לא בתולה כבר ואז נירגעתי קצת ואז עברו 2 שעות ואז עוד פעם שכבנו ואז שמתי לב שאמצא שהוא יחדיר לי ירד מש ממש הרבה דם זה מסוכן שיורד הרבה דם אחר פעם הריאשונה שירד לי דם? ואז אחרי יומים שכבנו עוד פאם רציתי לירואת אם יורד לי דם ואז ירד לי דם זה לוקח כמה ימים שיורד דם כפותחים את הבתולות או יש לי בעיה איזשהי ? אני לא רוצה לספר לאמא שלי ....
תעני לי בבקשה זה חשוב לי ואני מאוד לחוצה אני לא יודעת מה לעשות
תודה רבה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוב ממליצה
מירב שרון07/02/2008להגיע לרופא/ת נשים ולעבור בדיקה גינקולוגית, אין לך ממה להילחץ מהבדיקה, תסבירי לרופא/ה בדיוק את מה שהסברת כאן, אחרי הבדיקה בטוח תהיי יותר רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה קטןכלנית31/01/2008
שלום, יש לי בעיה, יש לי חזה קטן ואני כבר בת 18 ואני לא יודעת מה לעשות כדי שהוא יגדל לי.. זה ממש מדכא אותי מה גם שהביטחון העצמי שלי נמוך ועם הבעיה הזאת עוד יותר נמוך הדימוי העצמי שליי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכלנית שלום
מירב שרון31/01/2008אני מבינה שיש לך דימוי עצמי נמוך גם בהיבט הגופני ובכלל באופן כללי. לא תמצאי אשה אחת שלגמרי מרוצה מאיך שהיא נראית, מי שנמוכה רוצה להיות גבוהה וההיפך, מי שיש לה שיער מתולתל רוצה שיער חלק וההיפך וכד'. אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה". בעזרת הספר אולי תוכלי להתחבר גם לגוף שלך וגם למיניות שבך. כיום אנחנו חיים בחברה ששמה דגש רב על היופי ומכאן מתחיל כל הלחץ בנושא. בהמשך הדרך בחיים, אם עדיין לא תהיי מרוצה מהחזה שלך, אנחנו חיים בעידן של רפואה אסתטית מתקדמת, יש אפשרות לעבור ניתוח להגדלת חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה וקונדוםגל31/01/2008
לחבר שלי יש פפילומה. הוא אומר שאפשר לעשות סקס עם קונדום ואז זה לא עובר. אבל חברה שלי אמרה שהגינקולוג שלה אמר שזה דווקא יכול לעבור עם קונדום ושזה יכול לגרום לסרטן. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ד"ר רפי חרותי יוכל להתייחס לזה
מירב שרון31/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאונןחסוי31/01/2008
אני מאונן על סרטים שבהם מופיעות נשים בנות 35+
ואני בן 16???זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור
מירב שרון31/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ותענו לי כמה שיותר מהרחסוי30/01/2008
יש לי חברה תקופה ארוכה ואנחנו מקיימים יחסי מין..בתקופה האחרונה בערך חצי שנה קצת פחות אפילו . האיבר שלי לא עומד לי או שאם הוא עומד אז זה עד החדירה וברגע שאני מחדיר לה אותו הוא כבר בקושי עומד..נופל אפשר להגיד..
למה זה ככה?
מה אפשר לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון31/01/2008יתכן שמדובר בבעיה בזקפה על רקע פסיכולוגי ( חרדת ביצוע ) וזה משהו שמצריך טיפול אצל סקסולוג/ית במרפאה לטיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתחסוי 11130/01/2008
יש לי חברה והיא ירדה לי לפני כמה ימים וגמרתי אחרי חצי דקה או דקה
וגם שאני מאונן אני גומר אחרי 2-3 דקות
מה הפתרון לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי111
souit30/01/2008שלום ,מה שאתה צריך לעשות זה מתי שאתה מרגיש כמה שניות לפני ההשפכה, תוציא את הפה שלה,חכה כמה שניות,ותמשיכו.
ככה עד שתתרגל לזמן מסוים, כל פעם תתרגל ליותר ויותר זמן...
שמחתי לעזור (מקווה שעזרתי =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אנסה.. תודה :)
חסוי 11130/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"א !!
חסוי 11131/01/2008לעשות את זה גם לבד שאני מאוננן ?..להפסיק רגע לפני הגמירה ולאחר מכן ולהמשיך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
souit06/02/2008כמובן!
אישית, אם תפתח את זה, תוכל לגמור בין 2-6 דק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, בהחלט
06/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך למייל ששלחת לי
מירב שרון31/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסוי 11101/02/2008המייל של לא הגיע, אם תוכלי לשלוח לי שוב אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון02/02/2008משום מה המייל שלך חזר אליי אז אני יענה לך כבר כאן:
ממליצה לך לקנות את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר אפשר בצומת ספרים. בספר יש תרגילים שניתן לבצע על מנת ללמוד לשלוט על השפיכה ולעכב אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין את מצוקתך...אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר03/02/2008זה שירדה לך וגמרת תוך דקה, זה עדיין לא אינדיקציה שאתה גומר מהר.
2-3 דקות לגמור זה זמן ממוצע. אם זה ככה ביחסי מין מלאים (אם אתם מקיימים) אז זה תקין!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחווף עזרה ! !!!!!מווטי30/01/2008שלום קוראים לי מוטי אני בן 15 והפין שלי נוטה שמאלה הוא קצת עקום יש דרך לישר אותו ?
בבקשה עזרההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמוטי
souit30/01/2008שלום מוטי, לכל פין של גבר יש צורה שונה, חלק מתעקם, ישר,כיפה גדולה..
אתה יצאת ככה...
אתה מאונן?
אם כן, תנסה לאונן ולסובב את איבר המין לשך לצד השני...
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמוטי שלום
מירב שרון31/01/2008אתה מתאר שיש לך מעט עקמת בפין. השאלה אם זה מפריע לך בצורה כלשהי? אתה יכול לפנות לרופא אורולוג על מנת לקבל חוו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה..צריכה עזרה..29/01/2008איך אני יודעת מתי אני גומרת? כאילו יוצא איזשהו חומר
או שאני מרגישה משו מוזר???
ואם אני לא גומרת אז................
וגם רציתי לשאול איך מאוננים (אני בת 14 וחברות שלי
גם לא בדיוק יודעות, או שהן כן יודעות ולא אומרות לי..)
ובבקשה אל תמליצו לי לקנות ספרים כי אני לא
כ"כ רוצה לידע את ההורים שלי בזה..
אני יכולה לגמור אם אני מאוננת?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלsomeone
souit30/01/2008שלום לך =)
אוננות היא דבר שיגרתי לגילך, אם את רוצה לאונן טוב, את צריכה לשפשף את הדגדגן (החלק הגעליון של הפות, או להחדיר אצבע 2 (כמה שנוח, לפשפש ןלחפש את הקודת ה G
, נקודת ה G היא נקודה שמספקת לבחורה את ההנאה המינית שלה.
בשונה מגבר , בחורה יכולה להשפיך 1-11 פעמים.
ונעבור לעיקר:קחי 2 אצבעות ודחפי באלכסון עד שתרגישי כמו מין גולה ,כעבור שניה את תתחילי להרגיש נעימות בכל הגוף, אולי לאחר דקה - שלוש..יצא לך כמו שתן לבן (לא במיך) מהפות.
שמחתי לעזור , אם יש לך עוד שאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנקס..
צריכה עזרה..31/01/2008תודה רבה.. ומי יכול לענות לי גם בקשר לגמירה?
(כאילו איך גומרים?איך אני מרגישה את זה?...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון31/01/2008ממליצה לך לקרוא את הכתבה המצ"ב בנדון:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2428* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ליכמה שאלות.. בבקשה תענו לי..צריכה עזרה..29/01/2008אני בת 13 וחצי ובחיים לא אוננתי..
קראתי על כל מיני אנשים שאוננו ואיך לעשות את זה
ולא ממש הבנתי איך עושים את זה.. בבקשה שמישו יסביר לי איך לאונן...
עוד משו.. יש לי שערות באיבר המין שלי.. ואני לא יודעת אם אני צריכה
לגלח ואם כן אז מתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקני את הספר
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2008"לעצמך- מיניות האישה" של לוני ברבך או "עינוגי אישה" של רייצ'ל סוויפט ותקבלי את כל מבוקשך בעיניין האוננות. לגבי השיער......חכי עם זה....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד אשמח שיענו לי מומחיםמישי29/01/2008יש לי כמה שאלות לגביי סקס
איך אני יכולה לדעת שגמרתי במהלך סקס..
אם בכלל בנות בגילי (17) יכולות לגמור?
אני צריכה גלולות אם יוצא לי לשכב פעם בחודש שבועיים ככה?
או שלא צריך..
ואם כן אז האם זה חסוי אם אני הולכת לרופאה לבקש גלולות..
מה זה "מין בטוח"..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבכל גיל אפשר ליגמור ואת כבר תדעי
D29/01/2008שתיגמרי זאת הנאה גדולה ולא נישלטת לרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומרים שכשתגמרי....תדעי!!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2008בנות בנות 17 גומרות...אם כי לא כולן.
את צריכה גלולות גם אם את מקיימת יחסי מין פעם בחודש...
מין בטוח זה מין מוגן מהריון וממחלות מין... קונדום!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)