מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה כנסווו בבקשההחסוי10/12/2007
איבר המין שלי קטןן זה עד כדי כך נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
טל10/12/2007לרוב הגברים באמת יש נטייה להאמין שאיבר המין שלהם קטן ובד"כ בלי צדק, מה גם שעד גיל 21 לא תסיימו להתפתח.
הממוצע הוא בין 11-13 סמ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון13/12/2007בן כמה אתה? ומה זה נקרא בעינייך קטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו זה דחוף לי ביותררר.....10/12/2007
אז ככה אתמול אני וחבר שלי שכבנו[הייתי בתולה] והוא לא הצליח להכניס כי אמר שהחור שלי יותר מדיי קטן וניסינו הרבה תנוחות ואחרי חצי שעה הוא הצליח להחדיר את הכיפה,ולאט לאט נכנס כולו ולאחר כמה שעות שמתי לב שהכל אצלי נפוח ומסביב לנרטיק יש נפיחות בצבע סגול,וקארתי שלבנות שיש להן פתח נורא צר צריכות לעשות ניתוח...האם יש סיכוי שפגעתי בעצמי או עוד משהו שכדיי לי להיזהר ממנו כי עכשיו אני ממש בלחץ ואשמח את תגידו לי רק על תציאו לי ללכת לרופא :(
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
טל10/12/2007בראש ובראשונה, מה המצב עכשיו? הנפיחות עברה? עדיין יש כאבים?
להבא תדעי שאם לא הולך לא עושים בכוח! יכול להיות שלא היית מסוככת מספיק? אם כך היית יכולה לגרום גם לחבלות פנימיות והאמיני לי המצב לא נעים.
גם אם העניין לא היה סיכוך אלא התכווצות של השרירים מלחץ וכו' עדיין אין שום סיבה לעשות זאת בכוח, לנשום עמוק, להירגע, מוזיקה אולי..כל דבר שיגרום לך להרגיש בנוח.
יש תופעה המכונה וגיניזמוס שקשורה בכיווץ של השרירים הנרתיקיים. לאיבחון כזה כמובן צריך לגשת לרופא\ה מוסמך\ת.
אני מציעה לך בכל אופן לגשת לרופא\ה עכשיו אחרי שקיימת יחסי מין בכדי לעשות בדיקה כללית ולוודא שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון11/12/2007אני מבינה שאת מתנגדת לעבור בדיקה גניקולוגית אבל לא ציינת מדוע. אם את חוששת שנגרם נזק כלשהו בעקבות קיום יחסי מין, את יכולה להגיע לרופאת נשים על מנת לשלול את זה וזה יכול לעזור לך להירגע שלא נגרם נזק. מצטרפת לעצות של טל, בכוח אף פעם לא כדאי, וכנראה שאת לא היית מוכנה לזה עדיין, לא מבחינה פיזית ולא מבחינה נפשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור והיריון...דחוף :\עדן10/12/2007
היי!
חודש שעבר אני וחבר שלי שכבנו והקונדום זז לנו יותר מידי למטה וחשבתי שיש סיכוי להריון.ובאותו החודש קיבלתי מחזור ב-28 לחודש כמו שאני מקבלת תמיד.הבעיה היא שבדרך כלל ביום הראשון של המחזור נורא כואבת לי הבטן והפעם בנוסף לכאבי הבטן הקאתי.המחזור נמשך 5-6 ימים כרגיל.יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון?
חשוב לציין שבחודש הזה הייתי נורא לחוצה בגלל העניין עם הקונדום וההקאה הייתה חד פעמית באותו היום שקיבלתי את המחזור,והדימום היה רגיל בימים הראשונים חזק ולאחר מכן נחלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
סיון93611/12/2007אם קיבלת מחזור את לא אמורה להיות בהריון.
אכן יכול להיות שההקאה נובעת מהלחץ שהיית שרויה בו.
אם את עדיין לא רגועה את יכולה לקנות בבית מרקחת ערכה לבדיקת הריון ביתית כדי לשלול את האופציה של הריון...
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת ומחזקת את עצתה של סיון
מירב שרון11/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהההירון10/12/2007
של גמירה מוגדמת וזה מבאס מה עושים עם זה למה אני גומר כך כך מהר אבל זה רק שאני שוכב עם בחורה עם מישהי יורדת לי הוא מביא לי ביד לוקח לי הרבה זמן לגמור למה שאני שוכב אני גומר מהר תעזרו לי בבקשהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מהירה
11/12/2007כנראה בחדירה אתה עדיין חסר נסיון או נרגש מדי ואין לך שליטה. בן כמה אתה? האם יש לך חברה קבועה? מה זה מהר מבחינתך? האם אתה שולט על עיתוי השפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ב 18 ויש לי חברה אנו שוכבי בערך
ירון11/12/2007בערך חודש יש לי ניסיון היא שכבתי עם עוד בנות ואני גומר אחרי 5 או 10 דקות תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-69
מירב שרון11/12/2007שפיכה אחרי 5 או 10 דקות זה לא בדיוק שפיכה מוקדמת. לאחרונה נעשה מחקר על תרופה חדשה לשפיכה מוקדמת, תרופה בשם DAPOXETINE, והמשתתפים במחקר היו צריכים לעמוד בקריטריונים מסויימים. במחקר האבחנה של שפיכה מהירה הייתה שהגבר מגיע לשפיכה עד דקה מרגע חדירה. כמובן ששפיכה מוקדמת זה גם תלוי הרגשה, אם אתה מרגיש שזה מוקדם מדי להגיע לשפיכה ואתה רוצה לשנות ו/או לשפר את יכולת השליטה אז יש מה לעשות. אני ממליצה לך לרכוש את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר. שם תמצא תרגילים שאתה יכול לעשות כדי לשפר את יכולת השליטה בשפיכה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ירון12/12/2007תודה רבה לכל מי שעזר ל י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישרחסוי09/12/2007אני דיי נבוח.
האם הפין צריך להיות ישר לגמרי? ומה אם יש נטייה לצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנבוך
טל09/12/2007זה קורה, זה נקרא עקמת הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוב המקרים הוא אינו סימטרי
11/12/2007ואין שום בעייה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לחלוטין בסדר
סיון93610/12/2007לא הוא לא צריך להיות ישר לחלוטין, וזה בסדר שיש לו נטיה....
שבוע מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.........
סיון93610/12/2007אתה מדבר על נטיה כאשר הוא זקור? או ממש נוטה ולא ולא מתיישר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני וחברה שלי שוכבים כבר בערך חודשירון09/12/2007ועדין כואב למה מה עושים עם זה היא לא נהנת אבל שאני יורד לה יש לה גירוי טאחרי כמה דקות היא אומרת שיש לה פיפי זה גמירה מה זה ? תעזרו לי פליז תודה מראש חסוי 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר..
טל09/12/2007החדירה לא אמורה לכאוב כלל אם האזור מסוכך מספיק.
משמע, אם היא לא רטובה מספיק תשתמשו בחומר סיכה! אין שום סיבה להתבייש או לסבול.
--אם אתם משתמשים בקונדומים אז מומלץ להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים בלבד! מאחר והשאר פוגמים באיכות הקונדום--
פיפי? אין לי מושג.. שתנסה להתרוקן לפני..
בכל אופן לפעמים אורגזמה מרגישה כמו פיפי וצריך פשוט לשחרר.. אחרי שהיא תניח לזה לקרות פעם אחת להבא היא כבר לא תנסה לעצור את זה מלהגיע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהגבר גומר בחוץ האם יש סיכוי להרות?מורניי09/12/2007שלוום, אני בת 18 אני וחבר שלי שוכבים ליפעמים ללא קונדום (עשינו בדיקה- אין מחלות)
כשאנחנו שוכבים והוא מרגיש שהוא בא לגמור הוא מהר מוציא כדי שהוא לא יגמור בתוכיי
אם הוא גמר בחוץ ..יש סיכוי להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי
טל09/12/2007קודם כל, גם לפני שגבר גומר יוצא מיבר מינו נוזל זרע (המכונה precum).
דבר שני, כל הימצאות של נוזל זרע בפתח הנרתיק בעלת פונטנציאל להיגמר בהיריון.
לפי מה שאת אומרת, יש סיכוי, ואפילו לא נמוך להיריון.
השתמשו באמצעי מניעה בכדי למנוע היריון 'בלתי רצוי'!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת ומחזקת את דבריה של טל
מירב שרון11/12/2007לא לקחת סיכון, אי אפשר להסתמך על זה והמחיר של הריון לא רצוי הוא מחיר כבד מדי וחבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להדבק במחלות מין כאשרחסויה09/12/2007מבצעים סקס עם בגדים? כלומר איבר נוגע באיבר והגבר גומר אבל שני הצדדים בתחתונים ומכנסיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין סיכוי
11/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלההחסוי!!09/12/2007ענת וסיוון תודה רבה על התשובה אבל למה אני לא מצליח להכניס את האצבע עד הסוף את חושבת שאם אני יראה עם מראה אני יראה את הבפנים טוב??? כאילו אינ יראה לאן אפשר לכוון את האצבע שזה יכנס עד הסוף???? ועוד שאלה אם אני יכניס עם שקית ניילון זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון11/12/2007עדיף קונדום. תיעזר בחומר סיכה ותחדיר את האצבע בצורה הדרגתית, יתכן שהשרירים מתכווצים וזה גם משפיע על החדרת האצבע. חשוב להיות כמה שיותר רגוע ומשוחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות.ממישהי08/12/2007שלום אני בת 17, אין לי חבר אבל יש לי בעיה בנוגע לשיער שבאיזור איבר המין וגם באיזור של התחת מסביב לפי הטבעת. האם מותר להוריד את השיערות מאזורים אלה? איך? (במידה ומורידים באמצעות חומרים, מה השם שלהם ומאיפה ניתן לקנות אותם?)
שאלות נוספות:
1. יש לי ריח מהפות וזה מציק לי יש איזה סבון אינטימי או חומר כלשהו שאפשר בעזרתו להפסיק את הריח?
2. אני פוחדת שכשיהיה לי חבר והוא ירצה שנקיים יחסי מין יהיו כל מיני "תקלות" ואני יאכזב אותו. יש לכם הצעות לכל מיני תרגילים או דברים שכידאי לעשות על מנת שכשיגיע הרגע יהיה יותר קל (אני מתכוונת לדברים שאני יכולה לעשות שיעזרו לי להרפות את השרירים ולהתרגל קצת לתחושה).
תודה רבה שיהיה סוף שבוע טוב לכולם =]
נופרו'ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמספר תשובות
08/12/2007אפשר להוריד את השיער. כדאי להתגבר על מחסום המבוכה ולהתייעץ עם קוסמטיקאית, כי לא כל חומר שמשמש להסרת שיער במקומות אחרים מתאים לאיזורים אינטימיים.
לגבי הריח - יש הרבה סבונים לאיזורים אינטימיים (דוגמת פמינט). תשוטטי קצת בפארם והסתכלי על המדפים. היצע רב. זה מחייב שימוש יומיומי. כמו כן, כדאי לבדוק שאין פטרייה או משהו.
לגבי חבר - תמצאי מישהו ראוי ותחזרי לכאן :) הרי את לא חייבת על הערב הראשון ללכת עד הסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה עזרה והתעיצותדנה07/12/2007שכבתי עם חבר שלי בלי קונדום.. ויום אחרי לקחתי תגלולה החדשה של כדור אחד...ועבור כמה ימים הופיע לי דימום ואני לא יודעת מה -זה... כי היתי בידיוק לפני שבוע במחזור וסיימתי אותו כבר... ואני לא יודעת מה זה אני לא יודעת מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
סיון93608/12/2007התגובה של הדימום שהייתה לך היא קרוב לוודאי תופעת לוואי של הגלולה של היום שאחרי. אלו גלולות שיכולות לגרום לדימום ולתופאות לוואי נוספות.
על מנת להיות בטוחה, גשי לרופא/ת נשים, על מנת להיבדק בכל מקרה ועל מנת לקבל מרשם לגלולות, וכך לא תצטרכי לחשוש לאחר מין ללא קונדום....
שיהיה שבוע מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת ומחזקת את עצותיה של סיון
מירב שרון11/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהדנית06/12/2007האם כשאישה מאוננת עם חפצים לא חדים, פשוט מחדירה אותם זה עלול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא אמור
סיון93606/12/2007זה לא אמור להיות בעייתי אבל עדיין עדיף שלא. יש דילדו וויברטורים שעדיפים בהרבה...
ואם כבר את משתמשת באביזרים שונים, שימי עליהם קונדום!!!
חג שמח!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיןאנונימי06/12/2007שמעתי שהפין ממשיך לגדול עד גיל 21!!! האם מגיל 16 ועד גיל 21 הפין יכול לגדול ביותר מס"מ???
בבקשה תענו מהר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
סיון93606/12/2007
כן זה מאוד משתנה מאחד לאחד.... ולחלוטין כן, מאוד תלוי בהתפתחות הגנטית שלך....
חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו בבקשהאין לי שם06/12/2007האם הכאב של הפעם הראשונה הוא כאב בלתי נסבל כמו שמתארים אותו? האם חומר סיכה לא עוזר בקטע של כאב? ושאלה אחרונה
האםיש אחרי הפעם הראשונה דלקת שהולכים בה הרבה להשתין?כיצד מפאים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמאמי ממיאמי....
סיון93606/12/2007לא תמיד חווים כאב בפעם הראשונה, ויש כאלו שלא חוות כאב כלל!!!
יש חומרי סיכה על בסיס מים, (לא לקנות על בסיס שמן, לא קרמים למינהם, ולא ווזלין), שהשימוש בהם יכול להקל בכך שאיבר המין של בן זוגך יהיה מסוכך, החדירה תיהיה יותר חלקה.
עדיין בפעם ראשונה, עדיף ומומלץ לעשות זאת בהדרגה, ולאט... שאת תכתיבי את הקצב...
לא להיות לחוצה! הלחץ גורם לך לקווץ את שרירי הנרתיק, ואז זה יכול לגרום לכאב.
לגבי דלקת, לא אמורה להיות דלקת ובטח שלא קשור לחדירה. יכול מאוד להיות שיש לך אקסטרה רגישות אחרי פעם ראשונה, ולכן את מרבה לגשת לשירותים. אם השתן שורף לך, אז מאוד יתכן כי יש לך דלקת, ואז מומלץ לגשת לבדיקה.
ללא כל קשר אם יש לך חשש לדלקת כלשהי באיזור, גשי לרופאת נשים שתוכל לאבחן את הבעיה המדוייקת...
בהצלחה!
חג שמח!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
אין לי שם06/12/2007ואם אני רוצה להסתיר במידה וחס וחלילה יש ת'דלקת מההורים מה לעשות? במה להשתמש בשבילת לרפא את הדלקת?
ושאלה נוספת היא שמעתי שאחרי הפעם הראשונה אי אפשר ללכת זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ושכחתי להוסיף
אין לי שם06/12/2007אם במידה ויש כאב בפעם הראשונה האם הוא נסבל.? אני מתכוונת האם זה לא כזה ביג דיל או שזה כואב רצחח ...נכון שזה תלוי באדם אבל עדיין הממוצע בואי נגיד זה נסבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סיון06/12/2007תגשי לרופא משפחה, אם זו דלקת בדרכי השתן, רופא משפחה יכול לאבחן (ע"י בדיקת שתן)
ואם לא, ספרי להורייך כי יש לך גירוי/ גירוד באיזור הנרתיק וכי את מבקשת לגשת למרפאת נשים.
ישנן פטריות ויגנאליות שלא קשורות ליחסי מין, וכי ניתן לחטוף אותן מרגישויות וחומציות באיזור.
אגב, אם את אכן ממיאמי, בדקי באינטרנט, אני יודעת שבארה"ב ישנן מרפאות לנשים מוסדרות חינם, שבהן את יכולה להיבדק.
יותר חשוב שאם יש לך משהו תבדקי, אפילו אם זה כרוך בלספר.... אם יותר נוח לך פני למבוגר אחר שאת סומכת עליו, דודה, בת דודה בגירה, אמא של חברה.... אבל חשוב שאם משהו מציק לך תדאגי להיבדק!!!
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משו אחרון
אין לי שם06/12/2007אם במידה ויש כאב בפעם הראשונה האם הוא נסבל.? אני מתכוונת האם זה לא כזה ביג דיל או שזה כואב רצחח ...נכון שזה תלוי באדם אבל עדיין הממוצע בואי נגיד זה נסבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלוטין נסבל....
סיון93606/12/2007אצל הרוב זה לחלוטין נסבל.... זה אגב יותר תחושה מוזרה מכואב...
ושיהיה לאט, בשלבים, שבן זוגך ידאג שתיהי רוטב למטה, זה יקל על החדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
סיון93606/12/2007כן זה מאוד משתנה מאחד לאחד.... ולחלוטין כן, מאוד תלוי בהתפתחות הגנטית שלך....
חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשהההאלמונית05/12/2007יש לי בעיה ואני רוצה לדעת אם זה קורה לעוד בנות או שזה רק אצלי ככה..
במהלך החודש (לא כשאני במחזור) יש לי על הפד הקטן כל הזמן סימנים כאלה בצבעים קצת כהים אבל זה מתלווה בריח ממש לא נעים.. את הריח הזה אפשר להריח גם דרך המכנסיים..
היה לי מקרה ממש מביך עם העניין כשחבר שלי ירד לי בפעם הראשונה הוא עלה אחרי איזה 5 שניות ואמר שממש מסריח שם והוא לא יכול לסבול את זה.. אחרי חודש הוא רצה לנסות שוב אבל אני דחיתי אותו כי אני לא רוצה שהוא יסבול שם למטה.. אני לא יודעת מה לעשות לגבי זה.. הייתי אצל רופאת נשים בעבר והיא אמרה שזה נורמלי.. אבל אני כמעט בטוחה שזה לא נורמלי!! אני מתביישת להוריד מכנסיים לידו ובמיוחד שהוא יהיה קרוב אלי.. וגם כלפי עצמי.. זה מגעיל :( הדבר נמשך כבר הרבה מאוד זמן ואני לא יודעת מה לעשות ..
מה לעשות?? בבקשה תעזרו ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא נורא זה נפוץ אצל הרבה נשים הכוס
במבה06/12/2007מפריש הרבה פעמים חומרים שיכולים ליגרום לריח ואף טעם רע אבל זה לא כזה נורא ויש סיכוי שאם הזמן זה יהיה פחות נורא אין טעם לידאוג בקשר לזה,ובקשר לחבר שלך הוא צריך לילמוד ליסבול תיתעקשי על זה הוא הציע גם אחרי זה שירד לך על תדחי את זה אין מה לעשות את סתם מונעת מעצמך ירידה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
סיון93606/12/2007זה נורמאלי לחלוטין.
את יכולה לגשת לרופאת הנשים שלך שוב ולבקש ממנה ייעוץ לגבי ריח ואיך להיפתר ממנו...
את יכולה לשטוף את האיזור עם סבון נעים בריחות נעימים לפני שאת וחברך נכנסים למיטה, זה מעביר את הריח, הריח נובע מכך שההפרשות "נוגעות" בחמצן....
ובכך שאת שוטפת את המקום זה יכול לעזור לזמן האקט....
בהצלחה וחג שמח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית שלום
מירב שרון06/12/2007הפרשות מפתח הנרתיק זה משהו טבעי. אם זה מפריע לך, כפי שכבר הוצע לך כאן, את יכולה לחזור לרופאת הנשים להתייעצות נוספת. כמו שכתבה לך סיון לפני שאתם עושים מין אוראלי, את יכולה לשטוף את עצמך בפות אבל רצוי בלי סבון כי זה מייבש, מים זה מספיק. ואם החבר שלך מתנגד לעשות לך מין אוראלי, אז צריך לכבד את זה שלו יש בעיה עם זה. אולי הוא יותר רגיש לריחות באופן כללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סבון לשטיפה אינטימית
מישהי07/12/2007יש סבונים לשטיפה אינטימית זה יכול ממש לעזור.. את לא צריכה לשטוף את פנים הנרתיק אלא רק מבחוץ..
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)