מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכול המומחיםיוני30/12/2007
תודה רבה שיש את הפורום הזה הוא עוזר , לכולם.. :]]]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכיף!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא29/12/2007
יש לי תופעה מאוד מוזרה
אני מתאמן על שרירי הבטן ולקראת הסוף מתחיל לרדת לי זרע
זה נורמלי? ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יוצא מנקודת הנחה שאתה צעיר
ד``ר עידן מיליצ`ר30/12/2007אם אכן כך אז זה יכול להיות טבעי כתוצאה מהמאמץ! וייצור הרבה זרע.....זה בסדר...תרגיע! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
א31/12/2007אני אכן בן 16
לא הבנתי את התשובה!
אז מה אם אני עושה הרבה מאמץ??
ליפני שזה יוצא אני מתמלא בהרגשה טובה!
אני לא מבין את זה? זה ידוע הדבר הזה?
וזה ספציפי במכשיר מסוים של הבטן שהרגליים באוויר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםP:
לוש(:02/01/2008כניראה שכשאתה עושה את זה אתה כאילו מענג תצמך...
ואז אם יוצא זרע זה אומר שאתה גמרת ויש לך הרגשה טובה
כי אחרי שגומרים תמיד יש הרגשה טובה...
P:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל...
א02/01/2008לא יורד לי הרבה זרע אלא כמה טיפות!
ולמה זה מענג את עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המומחים תענו לי!
א05/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקונדום נקרע ואני נואשתאנה29/12/2007
אני וחבר שלי מקיימים יחסים עם קונדום בדרך כלל
אני בת 16 ואני לא לוקחת גלולות או משהו ובטח שאמא שלי לא יודעת על זה שאני והחבר שלי שוכבים.
אתמול שכבנו והקונדום נקרע
הרגשתי שהוא גומר עליי וממש נלחצנו
לפניי 11 יום התחיל לי המחזור כלומר סיימתי מחזור לפניי 4-5 ימים.
המחזור שלי סדיר (כל 28- 30 יום) ולפי מה שהבנתי שהביוץ הוא שבועיים אחריי המחזור ושבועיים לפניי המחזור, משהו כזה.
היה אתמול יום שישי, אנחנו גרים במושב ואין לאפחד מאיתנו רשיון או משהו.
אפילו לקחת גלולה יום שאחריי לא יכולנו ואני ממש לחוצה.
אני צריכה לחכות עד המחזור הבא שלי כדי לראות אם קרה משהו ואני אישית ממש אדם לחוץ ואני לא יודעת מה לעשות.
עצה, משהו, אני כבר מתפרקת פה. אפילו החבר שלי כל כך לחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע
ריקי29/12/2007לא יודעת למה התגובה שלי הופיעה על הודעה אחרת.
את יכולה לרוץ לבית מרקחת לקנות ללא מרשם כדורי פוסטינור, לקחת עכשיו ולמנוע הריון לאחר מעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
א31/12/2007את יכולה לקנות ערכה לבדיקת הריון. היא עובדת גם שעה אחרי האקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכה לבדיקת הריון- לא להטעות
ריקי31/12/2007ערכה לבדיקת הריון אינה מגלה הריון מייד אחר האקט. הערכה מגלה הריון לא לפני 10-12 ימים מאז ההפריה שזה בערך יום הוסת הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה שלום
מירב שרון03/01/2008אני מציעה לך באמת לרכוש ערכה ביתית לבדיקת הריון, בתקווה שאת לא בהריון. ולהבא אל תסמכי על קונדום, תגיעי לרופא נשים ותבקשי מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין עמים לביו אורך הזיןחסוי28/12/2007
כמו כושיים שיש להם ענקי
ונגיד תמניים שאומרים שיש להם גדול
זה מין מיתוס כזה או שפשוט לכהי עור יש זין יותר גדול
בבקשה תרחיבו את תשובתכם על השאלה הזאת כי זה מעניין אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע
ריקי29/12/2007עד 72 שעות לאחר היחסים את יכולה לקחת כדורי פוסטינור שהינה "הגלולה שלאחרי". אין צורך במרשם. רוצי לבית המרקחת הקרוב. יעילות הכדור גבוהה מאוד ותוכלי להיות שקטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי כבר על השאלה הזאת ל-jfd
מירב שרון03/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו
jfd06/01/2008לא אנו לי על השאלה אתה יכולים לענות שוב בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לשאלתך
מירב שרון08/01/2008מופיעה בעמוד לפניכן אבל אני מעתיקה לך את התשובה שלי.
ב-2001 ד"ר אדוארדו גומס דה דיאגו מחברה רפואית בשם sizegenetics
חקר את הנושא ומצא כי אכן יש הבדלים בגודל הפין במדינות שונות. להלן רשימה של מדינות וגודל הפין הממוצע ב-15 מדינות.
הנתונים הם באינצ'ים, 1 אינצ'=2.54 ס"מ.
Penis Size Around The World
Country Flaccid Length(inches) Erect Length(inches)
United States 3.4 5.0
Germany - 5.6
Spain - 5.3
France 4.7 6.2
Japan 3.1 5.1
Brazil - 4.8
Italy 3.9 5.9
Venezuela 3.7 5.0
Mexico - 5.9
Greece - 4.8
India - 4.0
Saudi Arabia - 4.9
Chile - 5.5
Colombia 3.5 5.4
Korea (1) 2.7 3.7
Korea (2*) - 6.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי...בטעינה...27/12/2007
אני בן 13.מדדתי מהבטן התחתונה עד סופו ראיתי 15 ס"מ.
וכשמדדתי מהצד ראיתי 16 ס"מ. מאיפה מודדים??....
האם זה שאני עושה ביד זה גורם לזין שלי לגדול פחות??...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עושים ביד איפשר להיכנס להריון?
קרינה08/01/2008אני בת 13 ואני עושה ביד מגיל11 ואני לא יודעת מה לעשות אני מנסה להפסיק אבל אני לא מצליחה בבקשה תעזרו לי להפסיק לעשותביד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את צריכה להפסיק? זה נורמאלי
.08/01/2008לחלוטין ומניסיון את לא תצליחי במילה,אין שום סיבה שלא לעשות ביד זה לא משהו רע,ולא ניכנסים להריון מלעשות ביד צריך זרע כלומר לישכב כדי להיכנס להריון תמשיכי לעשות ביד בלי ליהיות מוטרדת :).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה תקין לחלוטין!! לא משנה מאיפה
ד``ר עידן מיליצ`ר30/12/2007תמדוד! ולא אוננות לא גורמת לזין לגדול פחות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בלי קונדוםdos26/12/2007
זה בטוח לעשות סקס יום אחרי מחזור בלי קונדום?
שמעתי שאין סיכוי להכנס להריון.
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
מישהי26/12/2007זה תלוי אם המחזור שלך סדיר.. ומתי מתחיל הביוץ שלך... תמיד כדאי להשתמש באמצעי מניעה כדי לא לקחת סיכון.. אין בטוח ב-100 אחוז בלי אמצעי מניעה.. אם המחזור שלך אומרים שיש סיכוי גדול יותר להיכנס להריון יומיים לפני הביוץ עד יומיים אחי הביוץ.. בכל אופן לא כדאי לסמוך על זה..
מקווה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון27/12/2007ממש לא כדאי להסתמך על זה, זה סיכון מיותר. והמחיר של הריון לא רצוי הוא כבד מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונת לגבי קיום יחסי מיןרומי26/12/2007
שלום,
אני בת 20. ורציתי לשאול:
האם בפעם הראשונה שקיימים יחסי מין עם בתולה אפשר להגיע לחדירה? או ש"הוא" לא יכנס וצריך אצבעות?
ובכלל כשמקיימים יחסי מין זה זורם? מתרחש באופן טבעי? והאם זה נהוג לפני קיום יחסי מין לבקש מהחבר שיעשה בדיקת איידס? ושאלה אחרונה: נאם לפני קיום יחסי מין צריך ללכת קודם לגניקולוגית שתיתן איזשהם גלולות? או שיש איזשהי גלולה שאפשר לקחת אחרי שמקיימים יחסי מין ורק אח"כ ללכת לגניקולוגית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייב ללכת לגניקולוגית בישביל
t26/12/2007גלולות פשוט יש נשים שגלולות מסוימות לא יעשו להם טוב ויגרמו להם לתופעות לווי בעיקרון כדי שפשוט תיקחי גלולות כלשהם,ולא צריך לעשות בדיקת איידס כמו שאת לא צריכה לעשות עכשיו בדיקה לסרטן בשחלות בדרך כלל עושים בדיקות כאלה אחרי הרבה מאד זמן של יחסי מין לא מוגנים אם הרבה מאד אנשים וממש חייתה ככה במשך הרבה זמן כך שאז כדי להיבדק סתם ככה זה דיי מיותר עושים בדיקה אחרי שיש חשד מסוים אם את רוצה את יכולה לשים קונדום אבל זה לא מחייב,
ליפעמים זה הולך חלק וליפעמים זה קצת קשה יותר זה דיי תלוי מאישה לאישה בכל מיקרא כדי לך לעזור אומץ ולבצע את החדירה בהדרגה ובשליטתך המלאה (מאד רצוי) ותבצעי את המישגל בעצמך
זה מאד יעזור לך בקשר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעי
ירון26/12/2007קודם כל את ב 20 ובתולה אני מחזיק מימך אפשר להגיע לחדירה אבל עם אצבעות זה יהיה לך פחות כואב בחדירה בקשר לאיידס זה מכוב מאוד לעשדות בדיקות וגלולות את יכול לקניות פוסטינור אבל זה יקר מקווה שעזרת י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן שלום
מירב שרון27/12/2007בפעם הראשונה שמקיימים יחסי מין בהחלט אפשרי שתהיה חדירה, רצוי שזה ייעשה בצורה הדרגתית, אפשר להחדיר אצבע אחת אח"כ שניים, עד גודל הפין. מומלץ לעשות מין אוראלי לפניכן כדי שתהיה רטיבות בנרתיק. כמו כן, אפשר גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים. האם זה זורם? זה תלוי בכם, עד כמה אתם מרגישים בנוח אחד עם השני, עד כמה יש ביניכם אמון וביטחון, כבוד הדדי וכד'. האם זה נהוג לבקש מהחבר שיעשה בדיקת איידס, זה בהחלט לגיטימי לבקש מהחבר אם זה יתן לך להרגיש יותר בטוחה, גם את יכולה לעשות, ואז זה לא רק מוטל עליו, אתם שניכם עוברים את זה ביחד. מומלץ בחום להגיע לרופא/ת נשים ולבקש גלולות, אם את בתולה את צריכה לציין את זה ואת לא חייבת לעבור בדיקה גניקולוגית לצורך העניין. לא כדאי להשתמש בגלולת פוסטינור באופן קבוע אלא רק במצבי חירום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למהקזבלנקה25/12/2007
למה בסרטים למבוגרים, איבר המין של האישה נראה ייבש..?
זה בסדר.?
כי לפי מה שהבנתי האישה מפרישה נוזלים כשהיא מגורה, ויש לה את ההפרשות היומיות כמו לכל אישה
וזה יוצא ביחד כשמקיימים יחסי מין
או שזה לא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/12/2007בדר"כ אין להסתמך על סרטים כבהכרח משקפים את המציאות ועל אחד כמה וכמה כשמדובר בסרטי פורנו. נשים אכן מפרישות נוזלים, ומבחינת כמות ההפרשה, זה משתנה מאשה לאשה. ובהחלט כשמקיימים יחסי מין, אם האשה מגורה זה גם מתבטא ברטיבות בנרתיק, וגם כאן זה אינדיבידואלי מבחינת כמות הנוזלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נורמלי או שיש לי בעיה..?קזבלנקה25/12/2007
שלום
לפני כמה ימים חבר שלי ירד לי, והיו לי הפרשות. אני חושבת שזה הפרשות נשיות שיש לכל אישה כל יום..השאלה האם זה בסדר שהוא ירד לי והיו לי הפרשות? לי נראה שיש לי הפרשות תמיד, וזה קצת מציק לי.
הכל היה בסדר, אך כשהוא ירד יותר למטה הוא טעם את זה ואמר שזה מגעיל.
ואני לא מצליחה להבין למה הכל היה כל כך רטוב שם, האם זה ההפרשות הרגילות, או ההפרשות שיוצאות כשאני מגורה..?
והאם זה נורמלי בכלל..??
מצפה לתשובה בהקדם, תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות זה נורמלי אצל כולם
לוש(:27/12/2007אבל כל הקטע שזה בטח יצא אז כשהוא ירד לך אבל ניראלי יותר שגמרת או שזה יוצא ביגלל שאת מגורת וכיף לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טל27/12/2007בואי נעשה לך קצת סדר
ההפרשות נועדו בכדי לסכך את הנרתיק, להרטיב את המקום ולהכין אותו לחדירה בכדי שלא תכאב לכן כשנשים מגורות יש הפרשה מוגברת.
הכל תקין איתך.
יש כאלה גברים שלא אוהבים את הטעם. דעי שהדברים שאת אוכלת משפיעים על הטעם.
בקיצור הכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה(:לוש(:24/12/2007
איך מרגישים כשמקיימים יחסי מין אני בת 15..אני רוצה לדעת למה גונחים ולמה עושים קולות מה מרגישים מזה הדבר הזה?1חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללוש שלום
מירב שרון24/12/2007כשמקימיים יחסי מין ממקום של כבוד הדדי והסכמה הדדית, ויש דאגה לענג אחד את השני, הביטוי של ההנאה בין השאר כולל קולות של עונג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח לא ענית לה על השאלה
רן25/12/2007היא שאלה למה גונחים והתשובה היא כי נהנים מאוד
כשתחווי סקס תביני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד שנהנים
ירון27/12/2007יש גם כאילו בשביל לגרום לגבר תחושה יותר טוב והיא לא נהנת בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה אבל לא יכולחובב סוסים23/12/2007
אני בן 11(ורבע אם זה חשוב) ויש לי חברה אנחנו ביחד כבר חצי שנה ואני רוצה לעשות סקס אבל אני יודע שהיא מיתנגדת לזה ממש הרבה לא שאלתי אותה אבל אני יודע שהיא לא רוצה זה לא משנה איך ואני לא רוצה להכריח אותה חס וחלילה היא ממש חמודה אהה כן היא גדולה מימני בחצי שנה מה לעשות כי אני ממש רוצה את זה סופש'' נעים מיצטער שגנבתי סיוונוש מיספר שאני לא זוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח
ירון23/12/2007אתה ב11 אין לך עוד זרע מה את גבר יכול לעשות אתה קטין בשביל סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאואו
לוש(:23/12/2007בן 11 מה ישלך להכניס שם שמע חמוד קודם תיגדל קצת..
אתה לא צריך לחשוב על זה אפילו עכשיו...
ואם היא לא רוצה ואתהנ ממש רוצה תיתחרמנו וזהו חחח
אבל אפילו עלך זה אין דיבור כי אתם קטנים
היא צודקת היא קטנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחובב סוסים שלום
מירב שרון24/12/2007כפי שכבר ענו לך חברייך לפורום, אתם שניכם ממש צעירים ואין למה למהר. וכמובן שחשוב שתכבד את ההתנגדות שלה לקיים איתך יחסי מין, היא כנראה מבינה שזה מאוד מוקדם. בינתיים תיהנו מנשיקות, חיבוקים, ליטופים, וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין עם בנותמתעניין23/12/2007
שלום, רציתי לשאול מאיזה גיל מותר עפ"י חוק לקיים יחסי מין עם בנות מבלי שהדבר יחשב כבעילת קטינה?[ כמובן עם הסכמה, הגנה מלאה וכו']
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעילת קטינה
חובב סוסים23/12/2007בעילת קטינה זה ניראה לי שקשה ההבדל בינכם הוא שלוש שנים ומעלה ודרך אגב כתבנו הודעה בידיוק באותו זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניין שלום
מירב שרון24/12/2007היא צריכה להיות לפחות בת 15 והפער ביניכם צריך להיות פחות מ-3 שנים וכמובן שזה צריך להיעשות בהסכמה של 2 הצדדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירב22/12/2007
מה הסיכויים להיריון עם חדירה מאחורה, בישבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 0% הריון דרך פי הטבעת אינו אפשרי
t22/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0
ירון23/12/2007אין מצב להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב שלום
מירב שרון24/12/2007כפי שכבר ענו לך חברייך לפורום, אין אפשרות להיכנס להריון במין אנאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקהרומי22/12/2007
שלום,
רציתי לשאול ככמתנשקים בפה זה בה טבעי?
או שצריך לדעת משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אמורים לדעת משו מיוחד
מישהי22/12/2007את צריכה להתחיל ולזרום עם זה..
את יכולה לנסות לנשק רגיל ואז תוך כדי להכניס את ה לשון לפה של חבר שלך ולסובב אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן שלום
מירב שרון24/12/2007בנשיקה צרפתית, שני אנשים משתמשים בלשון שלהם. איך שאת משתמשת בלשון שלך זה תלוי בך. רצוי לעשות את זה בצורה הדרגתית, להתחיל עם כמה נשיקות קטנות על הלחי, בצוואר ובשפתיים, ואז להתקדם לנשיקה יותר אינטימית עם פה פתוח. אחרי שאת מכניסה את הלשון שלך בפה שלו, תשתמשי בלשון על מנת לחקור את הפה שלו ולשחק עם הלשון שלו. תקחי הפסקות קטנות בין הנשיקות על מנת לבלוע את הרוק שלך ולקחת אוויר מחדש. והכי חשוב, תיהני מהנשיקה.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!מירי22/12/2007
אתמול אני וחבר שלי עשינו סקס ובאמצע, הקונדום נקרע (ולא הייתה פליטת זרע), המשכנו אחרי זה בלי קונדום (לא הייתה פליטת זרע), כי החלטנו לקנות אחרי זה פוטינור 2. וקיבלתי היום מחזור.
אז השאלה שלי היא, אם קיבלתי מחזור אז זה אומר שאין סיכוי 100% שיש שאריות זרע? ואם עדיין צריך לקנות פוסטינור 2?
* ושמעתי על המונח הזה דמוי ווסת, אבל זה לא נראה לי.. כי כבר, אני אמורה לקבל מחזור בסוף חודש, וכבר עבר חצי יום של מחזור.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי בטוח
ירון23/12/2007תעשו בדיקת בית למה להיות בסרט יום טוב ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)