מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח מוזרשלום05/12/2012
יש לי בעיה מוזרה...
כל פעם שאני בא לאונן ואני מוריד את המכנסיים אני מריח ריח מוזר שמגיע מאיבר המין,
זה קורא גם שאני מגולח לגמרי ואחרי מקלחת.
מה זה יכול להיות ????
תודה לעוזרים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/12/2012אני מציעה שתשאל את השאלה בפורום של אורולוגים או לחילופין רופא משפחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח מוזר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר08/12/2012כל עוד אין לך הפרשה מהאיבר,הריח המוזר הוא הזיעה הטבעית, או שאריות של שתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום08/12/2012מה זאת אומרת הפרשה מהאיבר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכגון הפרשה מימית או רירית.....
מירב שרון11/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!אנונימי13205/12/2012
שלום,
אני בן 16 וחצי, ולפני שנתיים בערך היה אצלי חבר טוב והוא ישן אצלי.
במהלך הערב ראינו סרטים שיחקנו במחשב באופן נורמלי לחלוטין, בשלב שבו הלכנו לישון הוא אמר לי לשים סרטים כחולים ושמתי..
בזמן הסרטים הוא הוריד את המכנסיים והתחיל לאונן לידי, כשהוא ראה שאני לא מאונן הוא שאל אותי למה אני לא מאונן ואמרתי שלא התחשק לי.. (למרות שרציתי)
ואז הוא ניסה לשכנע אותי והשתכנעתי ואוננו יחד..
השאלה שלי היא האם זה טבעי?
והאם זה אומר משהו על המשיכה המינית שלי? או שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/12/2012אוננות זה דבר פרטי, הוא ביקש ממך להצטרף אליו תוך כדי צפייה בפורנו ועכשיו אתה שואל את עצמך לגבי המשיכה המינית שלך. בגיל ההתבגרות זה גיל שבו אתה חוקר את עצמך ואת המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך והסיטואציה שאתה היית בה זה בדיוק זה, מכאן אתה לא צריך לקטלג את עצמך לכאן ולשם, זה פשוט חקירה עצמית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה לגבי ביוץ ויחסיםמירן29/11/2012
שלום
אשמח להכוונתכם. אני עם גלולות פמינט
חודש שעבר היו לי קצת פספוסים בגלולות אך המחזור הגיע בדיוק ביום ה 28 כמו כל פעם והתחלתי גלולות כרגיל והחודש לא היו פספוסים כלל אך את הגלולה של אמש נטלתי ב 8 שעות איחור מכל פעם. בערב קיימתי יחסים (ללא קונדום) שזה על פי המחשבונים השונים מועד הביוץ.
אשמח לדעת:
1. האם מי שנוטלת גלולות מבטלת את הביוץ שלה
2. האם זה שנטלתי את הגלולה אמש באיחור עלול לפגוע בהגנה שלי מפני הריון (לא היינו גם עם קונדום)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לשאלה
אורח30/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי ביוץ ויחסים - תגובה
דניאלה פרייפלד03/12/2012שלום לך בבקשה לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי אורגזמהדפנה25/11/2012
כל העיסוק במיניות דיי חדש לי.. אני בת 22 ובקשר מיני ראשון בערך כחצי שנה.. מענגת את עצמי בדגדגן כל יום במקלחת.. ונרתיקית מדיי פעם.. כשבן זוגי שואל אותי האם אני מצליחה לגמור אני לא בטוחה שאני באמת מזהה האם הגעתי לאורגזמה.. אני מרגישה מעין התכווצויות למטה, התרגשות ותחושה של רעד קל שבסופו אני כמעט וצריכה להשתין..ממש אני על סף התאפקות.. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי אורגזמה - תגובה
דניאלה פרייפלד25/11/2012נורמלי ונשמע אפילו אורגזמה
כל פעם התחושה של אורגזמה תשתנה....
ואני מבינה שאת בתחלית דרכך המיני אישי בין זוגי ,אז עם הזמן תלמדי על עצמך יותר
תגווני ותשחקי עם עצמך לא רק במקלחת
תיסתכלי תכירי...
המטרה הנאה ולא האורגזמה נטו
אם נהנת ולא הגעת לאורגזמה יופי...!!!
הנאה גם במין זוגי המטרה להינות לא מי הגיע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ...חסוי25/11/2012
קייימתי עים חברה שלי יחסי מין וזה היה עים אמצעי מניעה
הלבשתי קונדום ועשינו את הסקס עים קונדום ושגמרתי אני גמרתי בתוך הנרתיק
אבל עים קונדום עלי ושהוצאתי בחוץ את הקונדום כול הנוזל זרע היה בתוכו
והקונדום היה שלם לא קרוע או עים חור
האים יש סיבה לחשוש מהריון לא רצוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון26/11/2012אם הקונדום לא החליק ולא נקרע תוך כדי הסקס ולאחר שיצאת ראית שהקונדום מלא בנוזל, אז אין סיבה לחשוש מפני הריון לא רצוי ו/או מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונהדניאל25/11/2012
אני עוד חודשיים בת 17 ויש לי עכשיו חבר ראשון .. אנחנו ביחד כבר חודשיים ..
אני והוא היינו ידידים טובים כבר שנה לפני שנהיינו ביחד, הכרנו אחד את השני טוב טוב.
לפני שהינו ביחד חשבתי שכשיהיה לי חבר אני אתקדם איתו לאט מבחינת המיניות ,
אבל איתו זה שונה .. אני סומכת עליו ומרגישה איתו הכי בנוח שיש ואני לא מתביישת ממנו בכלל, והוא לא ממני. יש בינינו קשר אינטימי ופתוח מאוד..
הגענו למצב שאנחנו שוכבים ערומים והוא עם קונדום אבל אין חדירה!
אנחנו מדברים הרבה על עניין היחסי מין והוא לא לוחץ עליי , אבל הוא אומר שהוא חושב שאנחנו מוכנים כבר. אמרתי לו שאני עדין לא מוכנה,
זה נראה לי קצת מוקדם מדי אחרי חודשיים של קשר לקיים יחסי מין בפעם הראשונה .. למרות ההרגשה הנוחה שלי איתו .. מה לעשות ?
מצד אחד מרגיש לי נכון .. אבל אני עדיין מעדיפה לחכות עוד חודשיים ככה ... האם זה עדיין לא מוקדם מדי מבחינת הגיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם הראשונה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר25/11/2012בגיל שלך, הגיל לא משנה....מה שחשוב הוא הרגשתך! אם את בחוויה שעדיין אינך בשלה ושאת רוצה לחכות עוד זמן מה, תחכי!! סומכת עליו?, אז גם הוא יחכה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבשטליה23/11/2012
בת 15 אני וחבר שלי עושים סקס יבש קבוע לעיתים קרובות מאוד! ואחרי הסקס יבש כואב לי איבר המין ובמיוחד כשאני לוחצת עליו.
רציתי לשאול למה? ומה אפשר לעשות עם זה?
אני גם רוצה להתחיל לעשות איתו סקס אבל אני לא יודעת איך להגיד לו כי אני צריכה לדבר איתו על זה ולמרות שאנחנו עושים סקס יבש אנחנו לא מדברים על זה.
אם יש לך טיפים או עצות אז אשמח לקבל אותם.
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש - תגובה
דניאלה פרייפלד24/11/2012אם האיזור משופשף או לוחצים עליו יתר על המידה, יכול להיות, שבגלל זה כואב לך...
לגבי טיפ על סקס מלא לחכות עוד 3 שנים אם את יכולה....הגוף שלך רוצה אולי סקס עד הסוף
אבל את נפשית לא מוכנה למרות שאת חושבת מרגישה שכן
אין צורך למהר.... כל כך הרבה גיוון ניתן לעשות על יבש..וכך ניתן להעמיק את הקשר..
זה גם אינטימיות גם לומדים על עמצכם. אין חזרה אם תאפשרי סקס מלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
טליה24/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
דניאלה פרייפלד24/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתדפנה23/11/2012
היה לי היום קטע קצת מוזר.. הייתי עם חבר שלי במיטה.. קשר של חודשיים.. עדיין לא שכבנו אלא רק סקס יבש.. אני עושה לו ביד והוא לי נעים בדגדגן ומחדיר אצבעות... אני נהנת מאוד! ואני בטוחה שגם הוא מאוד מגורה כי האיבר שלו זקור כל הזמן.. היום הייתי בטוחה שנשכב באמת כולל חדירה.. אבל איכשהו הוא פתאופ אמר לי "אני לא יכול יותר. עצרי".. והיה כלכך מובך... וממש התנצל.. אני חושבת שהוא גמר? יש לציין שאני בתולה והוא לא.. ממה זה נובע?? איך הוא יכל לגמור לפני החדירה עצמה? או שאני לא מבינה פשוט מה היה שם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת - תגובה
דניאלה פרייפלד24/11/2012בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנינו בני 22
דפנה25/11/2012המקרה הזה קרה אתמול בצהריים.. בלילה כבר הכל היה בסדר וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי.. היום כשניסינו שוב.. אני לא יודעת למה אבל הוא פשוט לא הצליח להכניס אץ האיבר שלו בתוכי.. כל פעם שהוא ניסה , הוא פשוט מעין ברח לו מהאזור שלי.. אוף אני ממש מתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנינו בני 22 - תגובה
דניאלה פרייפלד25/11/2012רגע רגע....קודם כל נהנת בפעם הראשונה איך הרגשת...
תתמקדי רק לאחר הפעם הראשונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נהנתי אבל
דפנה26/11/2012היה קצת כואב בהתחלה.. וחבר שלי היה ממש חמוד! הוא ראה שהוא מכאיב לי כי נאנחתי כזה.. והוא ישר הפסיק והתנצל.. אמר לי "סליחה שהכאבתי לך.." ומאוד מאוד מתעניין איפה מענג אותי יותר או פחות.. ואם אני מצליחה לגמור אפילו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נהנתי אבל - תגובה
דניאלה פרייפלד26/11/2012לא מובן ...אז בעצם כאב לך מהתחלה ולא היה חדירה...
ובעצם שניכם התאכזבתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה חדירה
דפנה27/11/2012אבל בגלל שכאב לי הוא לא נשאר בפנים יותר מאולי חצי דקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה חדירה - תגובה
דניאלה פרייפלד27/11/2012או קיי אז קודם לא לנסות שוב תתמקדו בכמה מפגשים להנאה ללא חדירה וכך "ישכח" האי נעימות זוגית/אישית שכל אחד מרגיש/ה.
ולגבייך היית משוחררת או מתוחה האם היה חימום הדדי מרגיע ומהנה
כאב שורף צריבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה חימום מהנה ביותר
דפנה27/11/2012וכל הזמן הוא דואג לשאול אותי איפה יותר נעים לי ומה אני אוהבת ואיך.. אני חושבת שפשוט הייתי ממש מתוחה..ולחוצה =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה חימום מהנה ביותר - תגובה
דניאלה פרייפלד28/11/2012אם את מתוחה את מתכווצת ואז באמת יש קושי לחדירה וגם את יוצאת מה"ראש" המהנה לראש ששם לב לאי נוחות ומה קורה ם במקום לצאת ולהיכנס לעולם הפנטזיה לעולם המהנה של האקט....
ולכן אני מדגישה לחכות קצת עם נסיון לחדירה להתמקד בהנאה שבכל (יופי שהוא רגיש אליך)
לאחר מפגשים ללא חדירה רצוי לגשת לחדירה מחדש בשלבים וגם כדאי עם חומר סיכה (על בסיס מים) ואז שיכנס רק קצת ישהה שם ויזוז גם את אם את רוצה יכולה מבלי להיכנס עמוק ואז במפגש אחר עוד קצת עד ש...
אם זה לא עוזר ואם עדין כואב או יש קושי כדאי ללכת ליעוץ מיני מטפל/ת ניתן למצא
האתר של איט"ם.
לזכור הנאה ואמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
דפנה29/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה מהירהגיא21/11/2012
אני בן 15 ואני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כבר כמה חודשים ושנינו מאוד נהנים,הבעיה היא שאני גומר אחרי חמש עד שבע דקות חדירה ואני לא בדיכאון או בלחץ או משהו כזה שיכול לגרום לשפיכה מוקדמת,ממה זה נגרם ומה אני יכול לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה מהירה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר22/11/2012אתה מתאר תפקוד תקין לחלוטין!!! למה אתה מצפה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות?:)20/11/2012
התחלתי לקחת גלולות מסוג "הרמונט" לפני בערך שנה על מנת להסדיר את המחזור (לא ע"מ למנוע הריון מכיוון שהייתי בתולה).
הבנתי שבמידה ואני מעוניינת להשתמש בגלולות כאמצעי מניעה אצטרך להחליף את הסוג של הגלולה כי היא יותר מיועדת לסידור המחזור ופחות למניעת היריון. (זו לא חוו"ד של רופאה, אלא ככה הסבירו לי)
עד שאמצא זמן ללכת לרופאת נשים ואולי להחליף סוג של גלולה- האם עלינו להשתמש גם בקונדום או שכל עוד אני לוקחת גלולות הכל בסדר ואין מה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/11/2012גלולות הרמונט שייכת לקטגוריית הגלולות המשולבות, הגלולה מכילה מינון נמוך של נגזרת אסטרוגן הנקראת אתיניל-אסטרידיול (כ-20 מיקרוגרם לכדור) ונגזרת של פרוג'סטרון הנקראת ג'סטדון. שילוב הורמונאלי זה מוריד בצורה משמעותית את כאבי המחזור ומסייע בהפחתת תופעות הלוואי אשר לעיתים נקשרות לשימוש בגלולות.
חשוב לזכור שגלולות לא מונעות מחלות מין אז מומלץ להשתמש בקונדום ללא קשר לגלולות ע"מ למנוע מחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוננתדפנה19/11/2012
כאשר אני מכניסה אצבע אחת לנרתיק אני מרגישה הנאה.. אך כשאני מכניסה 2 אצבעות אני מרגישה הנאה מלווה בכאב קל.. יש לציין שאני בתולה.. אני וחבר שלי מאוננים אחד לשני.. אבל עד עכשיו הוא הכניס לי רק אצבע אחת.. כשאוננתי לעצמי עם 2 האצבעות יצא לי עליהן מעין נוזל לבן-שקוף כזה.. מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוננת - תגובה
דניאלה פרייפלד20/11/2012יופי שאת מאוננת ומתחילה להכיר את התחושות הנלוות ושאת מקשיבה לגוף.
אני הייתי נשארת עם ההנאה לא צריך להמשיך עד הכאב....
הנוזל הלבן שקוף חשוב ביותר שתהיי מוכנה לחדירה
החומר עוזר לחדירה כי את לא יבשה ויתר "חלקה" וכך מונע השתפשפות של הנרתיק....
תמשיכי להינות זאת המטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מין.לין18/11/2012
שלום, אני בת 20 ויש לי חבר במשך שנה וחצי. כל פעם כשאנחנו מקיימים יחסי מין ישנן תנוחות שמכאיבות לי מאוד, עוצמת הכאב משתנה בהתאם לעומק החדירה ולתנוחה עצמה. הדבר חוזר על עמו מאז הפעם הראשונה בה קיימתי יחסים (18) ניסינו להשתמש בסוגי מסככים שונים ומשחק מקדים אבל זה לא עובד לגמרי.
אשמח לדעת ממה העניין נובע ואם יש דרך לפתור זאת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת קיום יחסי מין. - תגובה
דניאלה פרייפלד18/11/2012האם הלכת לגניקולוג/ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותחסוי17/11/2012
היי,
אני מאונן הרבה זמן כבר (מספר שנים) ופעם בשבוע או כמה פעמיים בשבועיים.
יכול להיות שאני אהיה עקר בסוף? בגלל שאני מאונן כל כך הרבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
דניאלה פרייפלד17/11/2012אל דאגה תמשיך להינות
מס' הפעמים אינו, קשור לבעיות בפוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתדניאלה15/11/2012
אני דניאלה, בת 14, ואני מכורה לפורנו, אך זה לא העניין, אני התמכרתי גם ללדחוף אצבעות לתחת. בזמן האחרון יש לי כאבים, אך אין דימום... הצילו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה שלום
מירב שרון16/11/2012אם ההודעה שלך אמיתית אז את אכן נשמעת במצוקה ואני מציעה לך לפנות לסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה" כדי לקבל ייעוץ וליווי רגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על השפעת נורלבושני15/11/2012
אתמול בלילה שכבתי עם חבר שלי... והקטע הוא שלא השתמשנו באמצעי מניעה (כן אני יודעת שזה היה ממש מטומטם..) אבל הוא לא גמר בפנים, אבל עדיין אני כל הזמן חושבת שיש מצב שאולי יש טיפה.... בכל מקרה, היום בבוקר הלכתי עם חברה לקנות נורלבו. ועכשיו שאני חושבת על זה, מתי זה מתחיל להשפיע? יש תופעות לוואי? עד מתי זה עושה את העבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
מירב שרון16/11/2012ניתן לקחת את גלולת החירום עד 72 שעות מרגע קיום יחסי מין לא מוגנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)