מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות - פעם ראשונהחסוי17/07/2013
אני בן 17 ויש לי כמה שאלות לגבי הפעם הראשונה שאשמח עם תענו לי עליהן.
- זה קשה לחדור את הקרום? הוא נקרע בקלות? או שיכול להיות שאני יתקל ב"מחסום" ולא יצליח לחדור.. בהנחה שהפין במצב זיקפה.
- ברגע שחודרים את הקרום, ישפך דם? האם צריך לעצור ולנקות או משהו, או להמשיך בחדירה? אשמח להסבר מפורט על מה שקורה לאחר קריעת הקרום ומה שצריך לעשות, כי זה נראה לי החלק הכי מסובך...
- אם לא נשפך דם לאחר החדירה סימן שהיא לא בתולה? כלומר, דם יוצא ונשפך אך ורק בפעם הראשונה של הבחורה?
מקווה שתוכלו לענות לי על כל השאלות, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - פעם ראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד17/07/2013חבל שאתה ניגש לפעם הראשונה כמטרה שצריך לבצע ולבצע אותו נכון
זה לא רק פין, פות, חדירה= יחסי מין
כל הגוף מיני בפעם הראשונה לא מחייב חדירה אלא הכרת הגוף ההדדי עם העינים הידים ,לשון ו....טעם ריח ...
לאחר מכן לכוון לכיוון פין פות....
לגבי שאלותיך הקרום נמתח לרוב אין בעיה לחדור למרות שלא כולם מצליחים בפעם הראשונה מרוב מתח או קושי להחזיק עד או....וזה לא נורא מנסים שוב
לרוב אין דימום ואם יש זה לא נשפך
ויכול להיות שאין קרום רחב כי היא מתעמלת או רוכבת על אופניים סוסים החדרת אצבע ....ולכן אם אין דימום זה לא אומר שהיא לא בתולה....
חשוב לא לשכח אמצעי מניעה קונדום או אחר
והעיקר לא ההצלח אלא הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופהגיל14/07/2013
אני בן 14 וכבר כמה מהחברים שלי עשו יחסי מין ואני עדין לא. ואני כל כך מתבייש, כי אני לא יודע איך הם יגיבו שאני יבקש מהורים שלי לקנות קונדומים ... מה לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר15/07/20131) אין לך מה למהר ...אין תחרות עם החברים מי עשה מה איך למה וכמה!!
2)תגיד... כשאתה קונה ארטיק אתה מבקש מההורים שיקנו לך?...מבין?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיןיעקב14/07/2013
אם אני יעשה יחסי מין בלי קונדום... כמה הסיכויים בלהידבק באיידס וכמה הסיכויים להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין - תגובה
דניאלה פרייפלד14/07/2013אם היא חולה באיידס הסיכוי גבוהה ואם היא לא משתמשת באמצעי מניעה שוב הסיכוי להריון גבהה
חבל להינות לרגע ואחר כך לדאוג
רצוי עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעקב14/07/2013
אם האישה לקחה גלולה אז אני לא צריך קונדום? ?? ואני לא יחלה במשהוא אם היא תיקח גלולה ואני בלי קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/07/2013אם האישה לוקחת את הגלולה באופן סדיר אין, לרוב,
חשש שהיא תיכנס להריון
אך אינך (או היא) מוגנים ממחלות אז הקונדום מקנה לשניכם הגנה נוספת
אם אתה לא מכיר אותה וזה לא הפעם הראשונה שלך/ה רצוי גם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקותחסוי11/07/2013
האם אפשר להידבק במחלת מין ע"י כך שאני יורד למישהי, ולחילופין האם אפשר להידבק במחלה אם היא תרד לי (ולהפך, אם היא תוכל להידבק ממני בשני המקרים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות - תגובה
דניאלה פרייפלד12/07/2013לצערי כן
אם היא/אתה חולה
לדוגמא בהרפס או זיבה הפטיטיס..
אם שניכם בריאים או ראשונים אחד לשני אז אין דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויבהמשך לסיכוי08/07/2013
אם יצא שאוננתי גם באמבטיה, כשהיו מים אך אינני זוכר לאן הזרע יצא.. האם יכול להיות שלדוג' אחותי נכנסה למקלחת ותיכנס אחרי זה להריון?
לדעתי המים לא נשארו אחרי שהייתי שם באמבטיה אבל השאלה אם נשאר אולי בצדדים או באיזה מקום.
תודה
אני לחוץ, אבל לא קיימתי עדין יחסי מין אלא רק אוננתי ושוב לא ליד איבר מין של אישה.
האם יש מצב להריונות של נשים כתוצאה מכל המקרים או המקומות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי
מירב שרון13/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
hub,i04/08/2014אם לדוג' הזרע יצא ואז נשאר באמבטיה ואז אחותו נכנסה מילאה את האמבטיה במים והתיישבה ללא בגדים בתוך המים.
אם נשאר שם זרע יכול להיות שהוא יחדור אליה? בעזרת תזוזת המים..בכלל האם משהו יכול לחדור לגוף מאותו אזור כשלא מקיימים יחס מין? הוא אטום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לא אין סיכוי
מירב שרון06/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויאני08/07/2013
שלום,
יצא לי לפעמים לאונן במקומות ציבוריים כמו שירותים או לצערי במקום שעבדתי בו הייתי סוגר את הדלת ומאונן.
בטוח שלא ליד אישה או משהו כזה. האם יכול להיות מצב שנשאר זרע ומישהי נגעה בזה או ישבה ליד זה ועלולה להיכנס מזה להריון? אני זוכר שב99 אחוז מהמקרים הייתי מנגב את מה שיצא לי או אפילו עם קצת מים.
בכל מקרה לא נראה שבזמן הקצר מרגע שיצא הזרע מהגוף הייתה אישה באזור.
אולי רק פעם אחת שנכנסה המנקה וניגבתי את הכל עם מגבת רטובה וזרקתי את המגבת לפח . וזה גם לא היה מיד כי הדלת הייתה סגורה..
בשורה התחתונה בכל המקרים האלו הזרע לא ייצא לאיזור של איבר מין נשי! אלא אני
חושש שאולי נשאר על הידית וכו' צריך לדאוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני שלום
מירב שרון13/07/2013אתה שואל את שאלתך בפורום של בני נוער ולהבא תשאל בפורום של מבוגרים אך מאחר ושאלתך רלבנטית גם לגיל הנעורים אז אתן לך תשובה כאן אין לך ממה לחשוש אין סיכוי שמישהי תיכנס להריון בגלל שאוננות בשירותים ציבוריים. הסר נא דאגה מליבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מדובר בשירותים משותפים?
סתם המשך20/05/2014אם מדובר בשירותים משותפים לגברים ונשים והזרע יצא לכיוון האשלה האם כתוצאה מכך יכול להיגרם היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
מירב שרון21/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירותים משותפים
סתם המשך13/07/2014אם באמת נאמר שהשירותים משותפים לגברים ונשים, ויצא זרע לכיוון האסלה. הסיבה שנגיד שלא יכול להיות הריון זה משום שנאמר שלזרע אין כוח "מעצמו" כדי להיכנס לגוף האישה וכו'?
או שיש סיבה נוספת? או אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזרע אין כנפיים
מירב שרון13/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלותאור07/07/2013
אני בן 16 ויש לי חברה מהכיתה בערך שנה. אנחנו מתמזמזים כל הזמן לפני 3 חודשים אפילו הסכמנו לאונן אחד לשני. היא מסכימה לי אפילו שאני יכניס לה 2-3 אצבעות. נראה לי שהיא כבר לא בתולה כי היא אמרה לי שהיא מכניסה חפצים לעצמה. לפני שבועיים פתאום באמצע היא הוציאה מלפפון קטן ונתנה לי אותו. התחלתי להכניס אותו לאט לאט....ואחרי כמה פעמים מההתלהבות לקחתי ממנו ביס. זה הפתיע אותה מאוד ואני כדי לרצות אותה עוד יותר הכנסתי אותו עוד כמה פעמים ואכלתי עוד ביס עד שגמרתי אותו. מאז אני כל הזמן חושב על מחלות. אני מודד חום כמעט כל יום. אני מאוד חושש מהעיניין ולא הסכמתי לאכול עוד פעם. היא מאוד נקייה ואין לה ריחות לא נעימים היא אפילו הציעה לאכול יחד איתי . האם אנחנו יכולים להמשיך במשחק הזה? אני אוהב אותה ואני מרגיש שהיא רוצה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור אין לך מה לחשוש
רוני09/07/2013אם אכלת את המלפפון אתה כבר יכול לרדת לה. היא תודה לך ותאהב אותך אפילו יותר. אני בן 15.5 ואני יורד לחברה שלי והיא מטורפת ממני.
רק דבר אחד. תרד לה אפילו שהיא לא תסכים לרדת לך. אם אתה אוהב אותה לך על כל הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור שלום
מירב שרון13/07/2013אין לך מה לחשוש מפני מחלות מין דרך המשחק המיני הזה ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגיל07/07/2013
שלום רב.
שמעתי לא מעט פעמים שאמרו שלאונן מול פורנו זה לא ממש טוב...
עכשיו, אני מאונן לפעמים מול פורנו ולפעמים מאונן מפנטזיות אישיות, ורציתי לשאול
האם אפשר לאונן מול פורנו, ואם כן כמה- ביחס לאוננות מפנטזיות, והאם איך שאני מאונן(חצי-חצי) זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיל שלום
מירב שרון13/07/2013עדיף אוננות עם פנטזיות אישיות כי פורנו מייצר עיוות של המציאות ואח"כ מה שלא תפגוש במציאות לא מתקרב למה שראית בפורנו....הכול עניין של מינון, כמו כל דבר בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הזמן בפניםאור06/07/2013
אני בן 17 והאיבר מין שלי כל הזמן ממש בפנים לא רואים כלום ואני דוקא נורא רזה כאילו אין לי נכון כשהוא בולט בזיקפה אז הוא יוצא בסדר אבל ככה כל הזמן הוא ממש ממש בפנים ולא רואים אפילו את הכיפה. למה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הזמן בפנים - תגובה
מירב שרון06/07/2013זה טבעי שהוא מתכווץ כשהוא רפוי ובולט בזקפה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון?ליר05/07/2013
לפני שבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים.
הוא גמר בפנים (בערך חמש פעמים)..
חישבתי וגיליתי שזה קרה בדיוק ביום של הביוץ.
עכשיו אני ממש מפחדת ולא יודעת מה לעשות.. האם הסיכויים להריון גבוהים?
ומתי אוכל לבצע בדיקה?
עשיתי בדיקה היום והתוצאה הייתה שלילית, אך עבר רק שבוע מאז היחסים ואני אמורה לקבל מחזור ב14 לחודש.
אשמח לכל הנחיה או עזרה,
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליר שלום
מירב שרון05/07/2013עברו 72 שעות מרגע שקיימתם יחסי מין לא מוגנים ולכן אי אפשר לקחת את הגלולה של היום למחרת. עשית בדיקה ביתית ויצאה תשובה שלילית, סביר להניח שהכול בסדר ויצאתם מזה "בזול", להבא לא לקחת סיכונים מיותרים ולהשתמש באמצעי מניעה גלולות ו/או קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
ליר05/07/2013תודה על המענה המהיר.
קיימנו יחסים לפני שבוע, ועשיתי את הבדיקה היום.
על האלון כתוב שהבדיקה צריכה להיעשות לפחות ארבעה ימים לפני המחזור- אלא שהמחזור לי יגיע רק ב-14.
האם הבדיקה בכל זאת מהמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון06/07/2013בדיקה ביתית ניתן לעשות כבר שלושה ימים אחרי תאריך המשוער של ההתעברות.
בדיקת דם (שזוהי בדיקה איכותית יותר ומדויקת יותר) עושים בד"כ עשרה ימים אחרי התעברות המשוערת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסוי03/07/2013
שלום
חברה שלי עברה הפלה בשבוע 12 הדימום הפסיק לה וקימנו יחסי מין לא בטוחים אני יודע שבזמן המחזור אי אפשר להיכנס להריון אבל היא דואגת
טני צריך עזרה כמה שיותר דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד04/07/2013עצוב לי לשמוע שהחברה שלך עברה הפלה.
לגבי שאלתך היא לא ברורה לי
בכל מקרה כל חדירה ללא קונדום או שימוש באמצעי אחר מהווה סיכון להריון לא רצוי
בכדי לדעת אם יש פחות סיכון כי לא מזמן עברה הפלה כדי לברר בפורום אצל גיניקולוגיה נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהנער בן 16.702/07/2013
רציתי לשתף ולקבל מענה לבעיה.
אני מאונן כבר מגיל 12 די בצורה רציפה עם הפסקות לא קבועות ולאחרונה ישנה תופעה מוזרה, האשכים שלי מכווצים וקטנים ואחד האשכים טיפה ירוד מהשני בגובה.
בנוסף לאחר אוננות, הזין מתכווץ מאוד ונשאר ככה (כשהוא בזקפה הוא מאוד גדול)
מה הבעיה? מה לעשות? זה קשור לאוננות יתר?
פתרון אפשרי זה לתת לאשכים להתמלא בזרע? חודשיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר02/07/2013אם אני מבין נכון את מה שאתה כותב....אתה מתאר מצב טבעי של התפתחות הגוף ושל תגובת הגוף לאחר גירוי , מגע מיני ואוננות.
אין לך ממה לחשוש.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נער בן 16.702/07/2013אני אסביר שוב.
האשכים יחסית נפולים, העור נורא צמוד, הם נורא קטנים ואחד מהם קצת יותר נמוך מהשני.
מה זה אומר? שצריך לתת להם מנוחה? חודשיים? אולי האשכים דלים אז הם נראים ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/07/2013ממה שאתה מתאר, כפי שעידן כבר כתב לך הכול נשמע תקין, כנ"ל לגבי החוסר סימטריה. ידוע שלאורך הגוף יש חוסר סימטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמלי?גיל01/07/2013
שלום, רציתי לשאול האם זה בסדר ונורמלי שיש לי כל כך הרבה שיער על האשכים ועל יד הפין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נורמלי? - תגובה
דניאלה פרייפלד01/07/2013כן!! רובנו שיעירים יותר או פחות...
נכון שהיום זה "במודה" להיות ללא שער, אך זה השפעה של הפורנו ופרסומות עלינו.וזה עלול להשתנות ....
לפני שאתה רץ לטפל בזה ,חכה ...שאתה בקשר, תראה אם זה מפריע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותגיל19/06/2013
שלום,
רציתי לשאול:
1. האם זה בסדר שאני מאונן(בין היתר) על קרובות משפחה שלי (כולל אימי) ועל מורות שלי?
2. רציתי לשאול למה במלתחות גברים עומד לי הפין? יכול להיות שזה בגלל שזה פשוט כאילו "מרגש" אותי פתאום לראות כ"כ הרבה פינים , שהרי בד"כ אני לא רואה אף אחד חוץ משלי,למרות שאינני הומו. האם זה בסדר ללכת עם הזקפה שם, האם לעוד אנשים יש שם זקפה. נוסף על כך, אני מפחד שיעמוד לי במלתחות בטירונות- האם להרבה חיילים שם עומד הפין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד19/06/2013מותר לפנטז על הכל רק רצוי לגוון ולא רק סביב המשפחה.....
לפנטז מותר אסור להוצאי לפועל (במיוחד עם מדובר במשפחה)
נורמלי לגמרא זיקפה במלתחות ......לא רק לך זה קורה
הרבה בנים מפחדים שיהיה להם זיקפה בסביבת בנים ,בצבא, וזה קורה, נכון, לא נעים, אך אין הרבה שליטה על העוררות, בגילך, זה יורד עם הזמן עד ש...הרי אתה לא רואה הרבה פינים בזיקפה ביום יום
אם אתה מרגיש תחילה של עוררות ,תנסה לחשוב על דברים מבאסים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)