מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עיניים בעקבות...גלית14/02/2013
שלום,
יש לי שאלה, ואני מקווה שזה לא יגעיל אף אחד.
אני בת 18, ויש לי חבר כבר 3 שנים. לפני כמה זמן הוא סיפר לי שיש לו פנטזיה לגמור לי על הפנים. בהתחלה זה נראה לי מגעיל, אבל אתמול הסכמתי. הוא עמד, וירדתי לו, והוא גמר לי על הפנים.
האמת שזה היה לי נחמד ומחרמן, אבל הבעיה היא שנראה לי שנכנס לי גם קצת לעין, ורציתי לדעת אם יכולה להגרם מזה דלקת עיניים, ומה לעשות פעם הבאה כדי שזה לא ייכנס לעיניים..
תודה, וסליחה אם זה מגעיל מישהו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים בעקבות... - תגובה
דניאלה פרייפלד14/02/2013כל הכבוד ששאלת בשביל זה אנחנו פה!!!
ובאמת מגיע לכם כל הכבוד על הפתיחות בקשר שלכם, זה מיוחד ,הוא העז לפנות אליך להגשים פינטוז ואת העזת לחשוב וגם לאפשר... זה לא ברור מאליו!!!!
קשר מיוחד....
לגבי העיניים לא צריך להיות בעיה אלא אם כן את מאד רגישה ....
להבאה אם זה מפריע לך או לסגור עיניים ולבקש ממנו לנגב אותך לפני שאת פותחת או לשים מגן עינים, שגם יכול לעלות את הארוטיקה בניכם, אם זה לא מפריע לך!!!!
תהני/נו
והאם יש לך פינוז שאת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
גלית15/02/2013תודה על העצות, ובעיקר על הפרגון! :)
האמת שברור שגם לי יש פנטזיות (בעיקר סביב עניין של סקס כוחני יותר, על גבול האונס אפילו), אבל בשלב זה אני עדיין לו חושבת שאני מסוגלת לשתף אותו.. אולי בעתיד..
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
דניאלה פרייפלד15/02/2013העיקר שאת לא מפחדת מפנטזיות אילו
שתדעי ,לא מעט בנות ,מפנטזות על מין יותר כוחני
אבל גם זה ניתן לממש בצעדים קטנים כמו למשל קשירה או אזיקים עם FLUFF
שקונים בכל חנות היום בגלל פורים אז תיקני ותשחקו איתם....
לא לעבד את הדמיון/משחק הקשר המיני....
לא צריך לממש את הפינטוז המלא....את הבמאית וכך לשמור קצת לגירוי של עצמך בפנטזיה הרי אם תשתפי עד הסוף יהיה קשה למצא אחר...
העיקר להינות זאת המטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השכנה שליערן שם בדוי11/02/2013
אני בן 14 וחצי. כשהייתי תינוק אמא שלי הייתה הולכת לעבוד ומשאירה אותי אצל השכנה.היא טיפלה בי עד הגן, וגם הייתה מוציאה אותי מהגן. הייתי נשאר אצלה עד שאמא שלי הייתה חוזרת. גם בכיתה א-ב תמיד היה לי לאן לחזור היא הייתה כמו אמא שניה.
בכיתה ג' אמא שלי הפסיקה לעבוד וכשהייתי חוזר הייתי מוצא אותם תמיד ביחד . או בבית שלנו או בבית שלה. הייתי נותן נשיקה לאמא והיא תמיד הייתה אומרת ומה איתי? והייתי נותן גם לה נשיקה. וממשיך לחדר.
אני זוכר פעם אחת שניהם ישבו בספה ובאתי לאמא שלי והיא נישקה אותי בשפתיים. ואז נשקתי גם אותה בלחי ועוד פעם היא אמרה אני רוצה כמו אמא. עד היום היא מנשקת אותי ואומרת כפרה עליך , אני מתה עליך, ועוד דברים כאלה.
לפני 4 חודשים בערך באתי עם חבר הבייתה ופגשתי אותה בחדר מדרגות וכרגיל הי נשקה אותי. ואז כשהגענו לחדר שלי הוא אמר לי בויינה מי זואת הכוסית הזאת? אמרתי לו שהיא הייתה המטפלת שלי והיא אוהבת אותי כמו הבן שלה. ואז התחילו לעלות לי כל מיני מחשבות על מין. כל הדרך מהביצפר אני מתפלל שהיא תהיה בבית לפעמים נראה לי שהיא באה בגללי. כי אחרי שאני בא היא הולכת. אם אני לא מוצא אותה בבית אני מה זה מאוכזב. לפעמים אנחנו רואים טלויזייה כוכב נולד או משהו כזה, רק אמא שלי קמה הולכת לדקה היא מתחילה לזוז , להחליף רגל על רגל. ואז אם אני יושב בכורסה שממול אני יכול לראות משהו.בזמן האחרון הרבה פעמים כשהיא נמצאת אצלנו אני מתרגש ומתחמם ואז אני נכנס כאילו לשרותים ומאונן. וחוץ מזה כל הזמן כשאני מאונן אני חושב עליה.
הבעייה שלפעמים אני חושב שאני סוטה כי היא כמו אמא שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן שלום
מירב שרון12/02/2013במשך כל השנים שהיא גידלה אותך אז ראיתה אותה כמו אמא ועד שחבר שלך לא העיר לתשומת לבך לא "תפסת" אותה כאשה. אתה בגיל ההתבגרות, ההורמונים משתוללים, הדחף המיני גבוה ועכשיו אתה כן רואה אותה כאשה, אין שום דבר רע בזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מירב על התשובה.
ערן12/02/2013אני מהזה רגוע עכשיו. אבל אמרתי שנראה לי שהיא עושה לי כל מיני סימנים. ואני לא יודע אם היא עושה את זה בכוונה. ואני כמו איזה מטומטם מחכה שיום אחד נהייה לבד. נגיד לפני כמה זמן הייתי צריך ללכת לחבר הזה שסיפרתי עליו. ואז אמא שלי יצאה לסידורים ואני ישר התקשרתי לחבר שלי להגיד שאני לא בא. בתוכי חשבתי שאם היא תבוא אז הנה נהיה לבד. אני יודע שאסור לה אבל כל בן לא היה מתלונן. ואולי הכל בכלל שטויות שאני חושב עליה ככה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/02/2013רצוי שזה ישאר ברמת הפנטזיה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההודעה הזאת 3 פעמים ולא ענו לישלום05/02/2013
התחלתי לאונן ואז באמצע שמתי לב שכל הפנים שלי נהיו אדומות וגם היו לי כתמים אדומים בחזרה ובכתפיים וזה נעלם אחרי שעה שעה וחצי
אמרתם לי שזה תקין אבל אני ממשיך לאונן וזה חוזר איך אני גורם לזה לעבור?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההודעה הזאת 3 פעמים ולא ענו לי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/02/2013מה שאתה תאר זה תהליך טבעי של הריגוש המיני. זה קורה לכל אחד ואחת מאיתנו ברמה כזו או אחרת.
איך אתה גורם לזה לעבור??????
הדרך היחידה לעשות זאת....היא......לא לאונן..... :-(
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום06/02/2013אין לי בעיה להפסיק לאונן אבל אני לא רוצה שזה יחזור לי בזמן סקס עם מישהי
ולא יכול להיות שאני יאונן ולא יחזור לי האדום הזה כי זה לא היה לי פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה.....!
שלום07/02/2013אין לי בעיה להפסיק לאונן אבל אני לא רוצה שזה יחזור לי בזמן סקס עם מישהי
זה לא אותו דבר כמו לאונן?
ולא יכול להיות שאני יאונן ולא יחזור לי האדום הזה כי זה לא היה לי פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/02/2013עידן לא אמר לך להפסיק לאונן, הוא רק אמר לך שאם תאונן סביר להניח שזה יקרה שוב....למה זה לא קרה בעבר ועכשיו כן זאת שאלה אחרת, בן כמה אתה? ממתי זה התחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום07/02/2013אני בן 19 וזה התחיל לפני חודש בערך
ומה זאת אומרת מהעכשיו כל פעם שאני יאונן או יקיים יחסי מין אני אהיה אדום????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/02/2013יש אנשים שכאשר הם מוציאים אנרגיה למשל בריצה או כל פעילות פיזית, הם נעשים ממש אדומים ואתה כנראה אחד מהם, אז מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום13/02/2013זה לא אדום כזה
זה כתמים על הגוף וחצי הפנים אדום אבל זה כמו פריחה זה לא סתם אדום
זה מאוד מפריע לי בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד13/02/2013אני שומעת את התיסכול
אני חושבת שכדאי לפנות לרופא, שיראה במה מדובר ,אולי אז, אם רופא יראה ואתה תפגש עימו.
תקבל תשובה בפרספקטיבה אחרת, כי יראו ... בל י לראות קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא צריך לקבוע??
שלום14/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא צריך לקבוע?? - תגובה
דניאלה פרייפלד15/02/2013לדעתי תפנה לרופא כללי שישמע ו/או יראה והוא יפנה הלאה אם צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 15שרית05/02/2013
אני חושבת שאני צריכה פסיכולוג. איך אני יספר לו את כל זה? אם אבא שלי ידע.....אבל אני כותבת אליכם בתקווה שתעזרו לי.
לפני חצי שנה הייתי עם מישהו מהכיתה , הוא לא היה חבר שלי אבל נגענו אחד בשני והתנשקנו ואז הוא התחיל לשכנע אותי לרדת לו בהתחלה לא הסכמתי אבל הוא התחיל להגיד לי שאף גבר לא ירצה אותי ואני לא מושכת בכלל ואני צריכה לעשות את זה כדי שהבנים ירצו אותי הוא אמר לי את זה גם למחרת ובסוף הסכמתי. אחרי זה הלכתי לבית ובכיתי ממש בכיתי וקיללתי אותו כל הלילה שימות,פחדתי שהוא יספר הכל. אני זוכרת שבקשתי מאלוקים שיקח אותו מהר כי אם אבא שלי ידע הוא יתבייש אפילו ללכת לבית הכנסת. למחרת ראיתי אותו בבית הספר ובקשתי ממנו לא לספר והוא רק חייך. ברחתי לכיתה וכשניכנסתי עוד פעם קיללתי אותו שימות ונישקתי גם את המזוזה. למחרת הוא נהרג בתאונה. זה היה כתוב בעיתונים. אחרי זה כבר בכיתי כי כאילו הרגתי אותו. כאילו אני התפללתי שימות.
עכשיו אני גם לא מקרבת לבנים ולא מסכימה אפילו שיגעו בי. אני לא מצליחה להשתחרר מהימים האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 15 - תגובה
דניאלה פרייפלד05/02/2013מיסכנה!!!!
באמת צר לי עליך
יחד עם זאת אין לך ולא לאף אחד אחר את הכוח להמית...
אני בטוחה שאם מה שתארת היה קורה לבת אחרת גם היא היתה רוצה שהוא ימות
התחושה שלך לגמרה טבעי לסיטואציה!!!!
צר לי בשבילך שבגיל כה צעיר היית צריכה להרגיש ולעבור את מה שעברת.
הוא לא היה בסדר!!!! הוא ניצל אותך!!!!
את לא אשמה!!!!!!! לא על הרגשות ולא על המחשבות שלך
ואת לא אשמה במותו.!!!!!
וכן אני חושבת שאת צריכה לדבר על זה
האם יש יועצת בבית הספר או מורה שאת אוהבת שקשובה לך?
קרובת משפחה שאת סומכת עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 15
שרית07/02/2013סליחה שלא יכולתי לענות. עכשיו אני לבד.
אני חשבתי על עיצה, על משהו שאני יכולה לעשות עם עצמי להתגבר על העיניין. אני לא יכולה לדבר עם היועצת בבית הספר כי כל ילד שניכנס אליה ישר כל הבית ספר יודע. את עו"ס את יודעת שזה צריך להיות בסודיות.
עיניין הבנים שאני לא מצליחה להתקרב אליהם בלי לחשוב על זה שאולי יקרה משהו דומה. האמת שאני גם חשבתי שאם זה ימשך הרבה זמן אני עלולה לנסות דווקא בנות. אני שמעתי על מיקרים כאלה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/02/2013את יכולה לפנות לסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה" כדי לדבר עם איש מקצוע לגבי מה שעברת. אפשר להבין שזאת הייתה חוויה טראומטית עבורך וגורם לך לשקול להתנסות ביחסים דווקא עם בנות. בגילך זה לגמרי לגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך וזה כולל להתנסות ביחסים עם בנות מינך, אין לזה שום השלכות לכאן או לשם לגבי מה הנטייה המינית שלך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומיםשלום29/01/2013
שלום אני בן 18 ואני עושה ביד הרבה זמן מגיל 15 בערך ולפני יומיים בפעם הראשונה כרגע לי משהו מוזר
התחלתי לאונן ואז באמצע שמתי לב שכל הפנים שלי נהיו אדומות וגם היו לי כתמים אדומים בחזרה ובכתפיים וזה נעלם אחרי שעה שעה וחצי
מה זה אמור להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר30/01/2013זה חלק מהעוררות המינית. זה תקין אל חשש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום30/01/2013באמת??? שמעת את זה בעבר ??
זה עובר???
זה לא משהו רציני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום02/02/2013ועוד משהו
אני עשיתי איזה 4 פעמים מאז הפעם הראשונה שזה קרה לי ואני עדיין נהיה אדום זה כמו כתמים כאלה אדומים
איך גורמים לזה לעבור ??
מה צריך לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/02/2013זה חלק מהתגובה המינית הטבעית שלך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עקמת הפיןדוד28/01/2013
שלום,
אני מאונן בממוצע פעם ביום ובזמן האחרון הפין קיבל צורה שונה ולא ישרה.
אין בעיה בזיקפה ובכל שאר הדברים פשוט הצורה סטתה ימינה.
אשמח לתשובה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי עקמת הפין - תגובה
דניאלה פרייפלד28/01/2013בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
דוד28/01/201318 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין - תגובה
דניאלה פרייפלד28/01/2013לרוב הפין אינו ישר....יתכן שלא שמת לב...
שינוי צורתו לא יהיה קשור לאוננות ששגרתית..
אני ממליצה לך לפנות בפורום לאורולוג לתשובה יותר מדויקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
דוד28/01/2013אוקיי תודה רבה.
אשמח לדעת אם אפשר להתייעץ במייל לגבי הדבר..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין - תגובה
דניאלה פרייפלד29/01/2013לא ברור ....
מייל עם רופא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
דוד29/01/2013מייל עם רופא או עם כל אדם אחר שיכול לייעץ לגבי הנושא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין - תגובה
דניאלה פרייפלד30/01/2013ההצעה שלי או לחפש בפורם הזה אם יש אורולוג
או דרך האתר של הקופה שלך
ואם זה מאד מתריד כדאי שיראו ולא רק לכתוב אני שומעת שזה מאד מתריד אותך אז לך לאורולוג דרך הקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה גבריתחסוי27/01/2013
בגמירה אצל גבר כמה נוזל אמור לצאת? יש הבדל בין גברים ממוצאים כאלה ואחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה גברית - תגובה
דניאלה פרייפלד28/01/2013יוצא כפית....ממוצע
מוצא אינו משפיע
ויש הבדלים ,כמו תמיד, בין אנשים
יכול גם להשפיע הזמן בין "המפגשים.".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהחסוי27/01/2013
אני בן 17.5 ואני מאונן פעם פעמיים ביום... בחודשים האחרונים בזמן שאני מאונן הפין מאבד את הקשיחות, אפילו אם אני מפסיק את החיכוך לכמה שניות הוא כבר מאבד את הקשיחות שלו. מה לעשות? למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
דניאלה פרייפלד27/01/201317.5 גיל לא קל סיום לימודים עוד בגרויות הורמונים....
האם אתה לחוץ או תרוד..זה יכול להשפיע
האם משהו השתנה
גם, לא מעט בחורים רואים פורנו ואז במקום להינות מאוננות ,הם מותרדים ואז לא מצליחים..
דברים שמתרחשים סביבך שלא היה לפני....
בנתיים אולי כדאי לא לאונן לשבוע הפסקה ואז לא בלחץ בלי מטרה של לגמור, אלא, רק תחושתי ובראש. פינטוז נחמד ותראה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףנירה24/01/2013
שלום רב, אם בעת גירוי מיני איבר מינו של הגבר נגע באיבר מינה של האישה בלי חדירה לכמה שניות והזזתי אותו כי לא רציתי חדירה יש לציין שהוא גמר אחרי שעשה ביד. יש אפשרויות להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
דניאלה פרייפלד24/01/2013קלוש מאד מאד מאד!!!!!!.....אך לא בלתי אפשרי ...
למרות זאת בבקשה להירגע
אם תכנסי ללחץ, יכול להיות שתשפעי על קבלת הוסת ויהיה איחור ואז את בלחץ באמת קלוש
בבקשה לפעם הבאה לדאוג לאמצעי כל שהו, שלא תהיהי בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה
נירה24/01/2013האמת שנלחצתי ולקחתי פוסטינור לאחר חצי שעה בערך מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לך יסתומה
חסויייייייייי24/01/2013לקחת פוסטינור אז את לא בהריון יחופרת שכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה
נירה24/01/2013האמת שנלחצתי ולקחתי פוסטינור לאחר חצי שעה בערך מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד25/01/2013אז באמת אין ממה לדאוג
ושוב בבקשה אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות נשיתאנונימית..20/01/2013
אני בת 14 . אני עושה ביד בערך כל יומיים או כל שלושה ימים ואני גומרת ונהנת מאוד. אני רואה סרטי פורנו בדרך כלל או קוראת סיפורי סקס באינטרנט ואז עוברת למיטה , שוכבת על הבטן, שמה את היד באיזור איבר המין שלי , ומתחילה לזוז . אני גומרת ממש מהר בדרך כלל אחרי דקה או שתי דקות ואני רוצה לדעת אם זה בסדר שאני עושה ביד ורואה פורנו וכל הדברים האלה ..
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון21/01/2013אוננות זה לגמרי נורמלי ובריא ומאוד חשוב שתהיי מחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות. אני הייתי ממליצה לך להוריד באופן הדרגתי את המינונים בנושא הפורנו כי זה מייצר עיוות של המציאות, עדיף לייצר פנטזיות מיניות תוך כדי אוננות ולהיעזר בדמיון לצורך כך. אני ממליצה לך בחום לקנות לעצמך את הספר "דברים שרציתי לגעת" של גילי פליסקין בנושא אוונות של נשים בישראל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שרוצהחסוי17/01/2013
עם יש פה בנים חרמנים 13/14 אני פה כדי לשוחח אתכם(אני בת):))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שרוצה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/01/2013בבקשה לא להשתמש בפורום לשיחות על...ועם...פני לפייס בוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות בכיפהחסוי16/01/2013
אני בן 15 ולפני כמה חודשים ניהיו לי נקודות כאלה על הכיפה ....
אני לא בתול ונראה לי שהם באו לאחר הסקס ... השתמשתי בקונדום וצרפתי תמונה , אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות בכיפה - תגובה
דניאלה פרייפלד16/01/2013כדאי ללכת להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להיכנס ככה להריון?אלון13/01/2013
שלום,
אני בן 16. הייתי בקשר ידידותי עם אשה שמבוגרת ממני ב 10 שנים, ומתישהו היא שכנעה אותי שהיא מאוד רוצה לראות אותי עושה ביד.
הגעתי אליה הביתה ועשיתי ביד כשהיא מסתכלת. אחרי זה הלכתי להתקלח.
אחרי שהלכתי, אמרו לי שאולי היא ניסתה לנצל את זה כי היא לא מוצאת חתן ומנסה ככה להיכנס להריון ממני. שאחרי שגמרתי, אולי יש קצת שאריות על הספה או הרצפה, אולי כשהתקלחתי נוזל הזרע נשמר באמבטיה ולא נשטף כולו, והיא תנסה לאסוף את השאריות ולהשתמש בהן כדי להיכנס להריון.
יכול להיות דבר כזה? יש אפשרות ככה להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב!
מירב שרון14/01/2013ומי שאמר לך את זה יש לו דמיון מאוד מעניין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאנונימי08/01/2013
אני וחברה שלי בני 19 מקיימים יחסי מין עם קונדום וגלולות כבר חצי שנה לאחרונה עברנו בדיקות דם לגילוי מחלות מין .
אנחנו יכולים להפסיק תשימוש בקונדום?
מה הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/01/2013אם שניכם שללתם מחלות מין בבדיקות דם והיא על גלולות אז אין צורך להשתמש יותר בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשית ומין אנאליאנונימית07/01/2013
יש לי שתי שאלות:
1.לפני כמה ימים אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין. עשינו את זה די הרבה זמן, שעתיים'שלוש בערך ..אני בדרך כלל לא גומרת מחדירה.. אבל הפעם היה משו ממש מוזר, אני פעילה מינית כבר מגיל 14 (עכשיו אני 18) ואז פתאום אני התכווצתי שלוש פעמים בהפרש של כמה שניות.. והרגשתי משו מוזר.. אני התרוממתי וכל המיטה הייתה רטובה וגם חבר שלי. הייתי בטוחה בהתחלה שעשיתי פיפי, אבל לא הייתה לי הרגשה של פיפי וגם לא היה לזה ריח בכלל ויום אחרי זה בדקנו אם יש כתם ולא היה..יכול להיות שזה שפיכה נשית? כאילו הפרצה או איך שלא קוראים לזה? >< ומה זה אומר?
2.אני וחבר שלו רוצים להתחיל לעשות סקס אנאלי.. עכשיו איך עושים את זה? >< וזה קצת מגעיל כאילו .. אז מה אפשר לעשות שזה לא יהיה מגעיל? מבחינת המיקום כאילו..צריך לעשות חוקן או משו? או מה אפשר לעשות כדי לנקות טוב את האיזור מבלי לפגוע..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/01/20131. משאלתך הראשונה מאוד יתכן שמה שחווית אכן היה שפיכה נשית ומה זה אומר? זה אומר שהתברכת ביכולת הזו כי זה לא שכיח....
2. לגבי מין אנאלי, ניתן מטעמים אסטתיים להשתמש בקונדום או לחילופין לעשות חוקן לפני קיום יחסי מין. כמו כן מאוד מומלץ שזה ייעשה בצורה מאוד עדינה והדרגתית, בעזרת הרבה חומר סיכה על בסיס מים, החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכך הלאה עד היקף הפין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)