מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה - יחסי מין מזדמניםגויאבה11/09/2013
שלום רב,
אני בן 19.
לאחרונה, בערך לפני 5 ימים, קיימתי יחסי מין מזדמנים אם אישה שאני לא מכיר.
בעת ביצוע האקט איתה, השתמשתי בקונדום, אך הוא לא נמתח עד הסוף (מ"הכיפה" ועד קצת יותר מחצי אורך הפין.
רציתי לשאול, האם למרות שראש הפין היה מוגן בעת החדירה, האם היחשפותו של חלק מהפין לאיבר המין שלה באופן ישיר, יכול לגרום למחלות מין למיניהן?
אני כרגע לא מרגיש טוב וחושב שזה מזה. (כאבי גרון, כאבי אוזניים וראש) האם אני היפוכונדר?
אשמח לקבל תשובה מהירה בנושא!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון11/09/2013אני מבינה שיש לך חששות בגלל שלא שמת את הקונדום כראוי אך ברובו הפין היה מכוסה. סביר להניח שהסימפטומים שאתה מתאר יותר נובעים מהחששות שלך סביב העניין. למען הסר חשש אתה יכול לגשת לרופא עור ומחלות מין על מנת להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לפני חדירת אצבעותעידן08/09/2013
היי,
אני וחברה שלי רוצים להתחיל בקרוב לקיים יחסי מין, אבל היא לא רוצה לפני שאני אחדיר לה אצבעות או כדומה... האם קיום יחסי מין לפני חדירת אצבעות יפגע איכשהו בפעמים הראשונות שנשכב או בתפקוד המיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין לפני חדירת אצבעות - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2013אין תשובה מקצועית לשאלתך
יש שלפני החדירה מעוניינות במשחק עם האצבעות ויש שלא ויש זוגות שאוהבים גיוון
כל עוד זה נעשה בעדינות ותשומת לב לרוב אין חשש לפגיעה לא עם אצבע ולא עם הפין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..רונה07/09/2013
היי אני וחבר שלי כבר שנה ביחד (בני 16) אנחנו שוכבים כבר הרבה זמן בערך 8 חודשים אנחנו הראשונים אחד של השני אני לוקחת גלולות כבר מזמן ואנחנו כמעט ולא משתמשים בקונדום הוא תמיד גומר בפנים . לא עשיתי את החיסון של הפפילומה ודיברנו על זה שנתחיל להשתמש בקונדום כל הזמן וזה מה שאנחנו עושים בזמן האחרון . יכול להיות שנדבקנו איכשהו במחלה מינית כל שהיא? ועוד משו שמציק לי ... אין לנו איפה להיות ... תמיד יש מישהו בבית ואם אין אז צריך לבוא ואני אף פעם לא מרגישה משוחררת איתו אני נהנת מהסקס אבל אני תמיד רוצה עוד כי זה לא מספק אותי כי אני לא משוחררת אני תמיד בפחד שמישהו יבוא פתאום או שמישהו ישמע אותי . אשמח מאוד לעצה בנוגע לזה למרות שחשבנו על זה ביחד ולא מצאנו מה לעשות וזה מאוד מאכזב אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2013קודם כל הכבוד על האחריות ואני שמחה לשמוע שאת נהנת..
אם זאת הפעם הראשונה לשניכם כולל מין אורלי, אז אין ממה לחשוש ממחלות מין
לגבי התאור של אי נוחות, אני מבינה אותך בהחלט , קשה לתת לעצמך להיות נינוחה, משוחררת אם את חוששת, דואגת...
נשאלת השאלה אם ניתן לחשוב על דרכים מענינים להרגיע אותך לדוגמא מוסיקה חזקה יחסית כדי למנוע שישמעו אותך...
אני משארת שנועלים את הדלת..
שלט בחוץ בגדול לא להפריע להתרחק...
אני מכירה זוג צעיר שתלו שמיכה עבה על הדלת ..
אם המיטה ליד קיר להרחיק..
לנסות ,אומנם קשה,לא לתת למחשבה להפריע לך הוא נכנס ,תקבלי אותו ואז פנטזיה לא לתת למחשבה להישאר
תמשכי להינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותיוני07/09/2013
אני מאונן כמעט כל לילה על ידי חיכוך איבר המין בשמיכה רצתי לדעת האם זה מסוכן ואני צריך להפסיק עם זה? אני בן 18 האם זה יכול לפגוע בפריות העתדית שלי? תודה וחג שמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2013אין לך ממה לדאוג
אני מציעה לך לגוון את דרכי האוננות אחרת יכול להיות לך בעיה במפגש זוגי
או עם עצמך יותר מאוחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהנוב 1106/09/2013
יש לי חברה כשנה, החלטנו לקיים יחסי מין אבל הדבר לא צלח כל כך. האיבר מין שלי לא הצליח לחדור אליה, חברה שלי פשוט נאנקה מכאבים וזה היה נראה כאילו זה לעולם לא ייכנס. הבחורה בתולה כמובן. מה עושים? איך אצליח להחדיר לה אותו? אני ממש מפחד שזה לא יקרה אף פעם.. יש משהו שאפשר לעשות בכדי שהוא ייכנס? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2013בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחים ..אנונימית03/09/2013
היי , אני וחבר שלי כבר ביחד שנה וחצי, אנחנו מאחורי כל הבושה ומכירים ויודעים מה השני אוהב, לאחרונה ניסינו לקיים יחסי מין , משהו כמו 10 פעמים, אבל ללא הצלחה, הכל מתחיל טוב, עומד לו, עד שמגיעים לחדירה עצמה, שבה האיבר פשוט לא עומד, אנחנו ממש מתוסכלים מזה כבר ולא יודעים מה לעשות... אני ממש אשמח אם תוכלי לומר לי מה הבעיה או מה נוכל לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם לא היחידים
רונה07/09/2013הי גם לי ולחבר שלי היה קשה בהתחלה תהי רגועה תעשי לו משחק מקדים אל תפסיקי לגעת בו עד לחדירה אולי גם תשתמשו בחומר סיכה תנסו שאת מעליו ככה את תשלטי בעניינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחים .. - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2013בני כמה אתם/ן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דניאלהאור02/09/2013
אפשר בבקשה כתובת של האימייל שלך?אני רוצה לכתוב לך משהו אישי בלי שכולם יכולים לראות אפשר בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי דניאלה..
אור02/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה האם קיבלת את ההודעה?
אור03/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה האם קיבלת את ההודעה? - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דניאלהאור02/09/2013
אני בן 25 וכרגע יש לי חברה עוד מעט כבר שנה בעבר שהייתי בן 19 התנסתי עם בחור עם גבר....מאז זה לא יוצא לי מהראש האירוע הזה הוא רודף אותי ואני מנסה למחוק אותו מהראש..כל פעם שאני בא לקיים יחסי מין עם החברה שלי זה רודף אותי בראש וזה מפריע לי זה כאילו אומר לי "הומו הומו אתה הומו" מה אני יכול לעשות כדי לשכוח את זה?אני כבר בן אדם בוגר עם כוונות להתחתן ולהקים משפחה ..בבקשה תייעצי לי ותתני לי פיתרון שיוכל לעזור לי חברה שלי לא יודעת מהמקרה ואני גם לא מתכוון להגיד לה אני אוהב אותה ולא רוצה שזה יסתיים מה שקורה בינינו ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד02/09/2013קודם כל אתה לא צריך להגיד לה ,זה היה בעבר וזה נגמר אתה איתה ואוהב אותה !
גיל 19 נחשב גיל ההתבגרות.. ובגיל זה עדין מתגבש מיניותך ולא מעט כמוך,מתנסים במפגשים מיניים, יש כדי לטעום מין אסור, יש כדי לראות במה מדובר מסקרנות
ויש שמתלבטים ..הכל בסדר ומותר כל עוד יש הסכמה
ויש שמרשים לעצמם את ה"משחק" המיני לכל אורך חייהם
אז היית ואתה עדין בסדר וזה לא אומר שאתה הומו זה אומר, שנכון לאותו מפגש היתה "אלסטי" במיניותך...
ולכן ששוב עולה המחשבה המתרידה מהעבר קודם תגיד שהיית בסדר פעלת כמו הרבה מתבגרים..
לא לנסות לדחוק את המחשבה ולא להמשיך "ללעוס אותו" אלא לקבל אותו להגיד אוקיי ולהמשיך הלאה
נכון זה נשמע יותר קל ,מלעשות אך אם תנסה כמה וכמה פעמים אני מקווה שזה יעזור להפיג אותו...
גם במקום להמשיך לחשוב עליו תנשום...ותאפשר למחשבה אחרת להיכנס
גם אם זה עולה לך במחשבה בזמן המפגש המיני איתה אל תתנגד תקבל אותו כפנטזיה בראש מותר הכל ושוב לא צריך לספר לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של יומיים במחזורנסטי02/09/2013
היי רציתי לדעת מהו זמן איחור מקסימלי לצורך ביצוע בדיקת הריון אינני נוטלת גלולות ובד"כ המחזור שלי סדיר אני פעילה מינית והמחזור שלי סדיר בכל חודש והייתי אמורה לקבל בסוף החודש וכרגע מאחר לי רציתי לדעת אם זה סביר ומאיזו רמה של איחור אני צריכה להתחיל לחשוש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של יומיים במחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד02/09/2013כדאי לעשות בדיקה ביתית לוודא
ובבקשה ממך כדאי להשתמש באמצעי מניעה כל שהו
בתקווה שאת לא.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול האם אני הומואור26/08/2013
אני מבולבל ולחוץ..אני בן 17 ואני לא יודע אם אני הומו...מצד אחד אני מסתכל ברחוב על כל בחורה שנראת טוב ומסוגל להסתכל עליה הרבה דקות וזה מלהיב אותי ..מצד שני אני נמשך לפורנו של גייז שאני רואה פורנו כזה זה יותר מגרה אותי מפורנו רגיל...האם זה אומר עלי משהו?אני לא רוצה להיות הומו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול האם אני הומו - תגובה
דניאלה פרייפלד26/08/2013אתה בן 17 מה שאתה מתאר עובר על הרבה בחורים וזה לא אומר שאתה הומו אתה מתבגר עדין
היום אנחנו יודעים שהמיניות שלנו יותר גמיש ואפשר להמשך לבחורות לרצות להיות איתם בעתיד להתחיב אך גם לראות סרטים או ברחוב בחור ולהיות מגורה....מיניות אלסטית יש שיותר אלסטים ויש שפחות.
גם התנסות לא אומר שאדם הוא הומו...
ואתה נכון להיום נמשך גם לבנות לפי התאור שלך ואתה לא רוצה להיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בגיל 18דניאל26/08/2013
אני וחברה שלי כבר כמעט ארבע שנים ביחד, שנינו מלפני חודש בני 18. אנחנו מאוד רוצים להתחיל לקיים יחסי מין אבל מבחינת ההורים שלנו זה לא בא בחשבון אפילו רק לישון אחד אצל השני ודברים בסגנון. הם לא אמרו במפורש, אבל משני הצדדים, רומזים לנו שלא עושים סקס בגיל כזה...
האם זה באמת מוקדם מדי?
אל תענו לי "כשאתה מרגיש מוכן" כי הרגשתי מוכן גם לפני 4 שנים והיום אני חושב שהתנהגתי בתמימות ובטיפשות אז, וכנראה שעוד 4 שנים אחשוב אותו הדבר על עצמי כיום. ואני לא חושב שאני אהיה מוכן לזה ב100% כי קשה להתכונן לכל תרחיש מראש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בגיל 18 - תגובה
דניאלה פרייפלד26/08/2013אז אתה מוכן תשובתי מתבססת על זה שגם החברה שלך מוכנה
אני אישית חושבת שזה יופי שחיכתם למרות המוכנות
נראה שאתה בוגר אתה יכול לבחור להיות חייל אז מותר לך לקיים יחסח מין ועוד לזכות בקשר מיני עם חברה משמעותית בנוי על קשר ולא בגדר "עשיתי את זה "
הכי חשוב אמצעי מניעה
ואתן את דעתי איך לגשת לזה אין מחויבות..
קודם לא צריך על הפעם הראשונה לחדור ו"להצליח" כדאי לקחת זמן במפגש הראשון ל"חקור" את הגוף של אחת את השני שטרם עשיתם תחושו תריחו תגעו תסתכלו...
תשחקו מיני אחד עם השני ואז גם את הפין אליה לקרב בעיטיות תשחק שם תשים לב שהיא מוכנה רטובה....חדירה איטית
ולא נורא אם לא החזקת מספיק זמן או גמרת מהר כי תהיה מאד מגורה וזה עלול לקרה לא נורא!!! גם עם תחדור וצגמור מהר לא נורא...
אין הצלחה יש הנאה ואפשר להינות ללא הגמירה .....
אם ההורים מתנגדים לא לעשות בביתם, לכבד את רצונם בזה- צימר זול..
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
דניאל26/08/2013כנראה שלא הייתי מספיק ברור, אחדד את דברי.
שנינו בתולים חסרי ניסיון מיני עם *מישהו אחר*. אנחנו חברים מזה כבר מספר שנים כפי שציינתי, שמבהלכן בהדרגתיות התקדמנו ב"חקירת המין השני" עד כדי מציצות האיברים אחד לשני וכו', אבל לא חדירה.
זה לא העניין, הבעיה היא שההורים שלנו גרמו לי להרגיש כאילו אני צעיר מדי מכדי לעשות סקס מלא ואני תוהה אם זה אכן כך. נכון, מוכנות זה משהו גמיש שמשתנה אצל כל אחד - אולי אני עדיין לא מוכן בעוד שמישהו אחר בן גילי כן, או ההפך, אבל ברור שגיל 10 זה צעיר מדי לקיון יחסי מין בעוד ש80 זה מבוגר מדי. ולכן, אני שואל - מהו הגבול? איפה מתחיל הגיל שממנו מותר, כדאי וגם רצוי לקיים יחסי מין (ואני לא מדבר על הגיל החוקי מבחינת החוק...).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד - תגובה
דניאלה פרייפלד27/08/2013לרוב הורים לא רוצים שילדיהם יקימו יחסי מין -שיהיו בתולים עד החתונה..
אני חושבת,אולי אתה לא בטוח שאתה מוכן לזה ...וזה בסדר
נשמע שאתם נהנים מקשר מיני נכון להיום ללא חדירה אז תמשיכו כך עד שתהיה בטוח
ההורים בגילך, אינם פקטור רק שניכם
שניכם צריכים להיות מוכנים ולרצות ללכת הלאה ללא קשר של ההורים בגילכם.
יש צעיר מדי אין מבוגר מדי....להתחיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליליאת25/08/2013
שלום אני בת 15 ויש לי חבר בגילי כבר 9 חודשים. כבר בהתחלה התחלנו לגעת ולהתמזמז ואחר כך. הכנסנו ידיים מתחת לבגדים. אני אמרתי לו על ההתחלה שאני לא מסכימה ליחסי מין מלאים כי אני לא רוצה להסתבך בהריון. הוא ישר אמר שאין בעייה והוא אף פעם לא ניסה לעשות את זה כאילו באמצע שאנחנו ביחד.
לפני כ 5 חודשים הוא ביקש לרדת לי ואני הייתי המומה שהוא מבקש לרדת לי ולא שאני יירד לו. אבל הסכמתי. מה רע? בהתחלה לקח הרבה זמן עד שהרגשתי בכלל משהו אבל עכשיו אני מגיעה לאורגזמה מהירידות שלו יותר מהר מאוננות בעצמי. כשאנחנו מתמזמזים אני עושה לו ביד וככה גם הוא גומר.
הבעייה שבהתחלה חשבתי שאין מצב שאני יירד לו אבל גם הרגשתי לא נוח שהוא יורד לי ואני לא יורדת לו. אולי גם הוא רוצה והוא מפחד שאני יסרב.
אז התחלתי לראות באינטרנט איך בת צריכה לרדת לבן. ראיתי גם סרטים וזה הגעיל אותי בהתחלה אבל לאט לאט התרגלתי. ואז התחלתי לדמיין שאני עושה את זה לחבר שלי. נראה לי שאני עכשיו מוכנה לזה. אבל אין לי אומץ להגיד לו את זה כדי שלא יחשוב שאני זולה או שאני עושה את זה רק כדי לרצות אותו. מצד שני חשבתי להפתיע אותו ולרדת לו בלי לשאול אותו. כל בן אוהב את זה. אבל אין לי אומץ. אם הוא יבקש ממני אני ישר יסכים. אבל איך אני גורמת לו לבקש ממני.
או אולי אני צריכה להשאיר את זה ככה עד שהוא יתעורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2013לפני שאני נותנת לך את ההצעה שלי
אני חושבת שאת עדין לא שלמה אם הרעיון של לעשות לו, אם זה כך ....זה בסדר אז תחזרי אלי .זה גם בסדר לא להיות 100% בטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ליאת25/08/2013אני חושבת שאני מוכנה. אני בדקתי את עצמי. לפני חודש בערך קראתי על יועצת שהציעה לגבר לטעום את הזרע ביחד ביחד עם אשתו. היא הציעה לו לשפוך את הזרע בשתי כפיות ומייד להאכיל אחד את השני.
אחרי כמה ימים אוננתי לחבר שלי עם היד והזרע שלו נשפך ליד השניה שלי מיד כשהוא גמר הוא נשכב אחורה והוא לא שם לב אז אני טעמתי מהזרע שלו.
אני מבינה מהתשובה שלך שאם אני מוכנה אז אני פשוט יירד לו וזהו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2013אני מציעה לך שאם את מרגישה מוכנה
לא מיד לרדת לו תאפשרי משחק מקדים הדדי תוך כדי המשחק תתחילי בקטן תתקרבי עם הפנים תראי אם נעים לך עם הפה אם נעים תשחקי עם הלשון עם לנעים להמשיך את יכולה לעשות זאת בצעדי מפגש לא חייבת הכל במפגש ראשון
לשים לב לאיך את מרגישה ואם זה עד הגמירה בפעם הראשונה ונהנת טוב...ואם קשה לך עם הנוזל את לא חייבת לבלוע אפשר לשים בצד מתפחת ניר ולשים את נוזל הזרע בתוכה
יש בנים שלא אוהבים את זה אבל אם זה מה שאת מעדיפה תעשי
תהני
ולא לשכח אמצעי מניעה שתרצי קשר מיני מלא
אבל את צודקת יש המון זמן לקשר מיני מלא את עדין צעירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכככותשרית20/08/2013
אם איבר מינו של הגבר בעת גירוי מיני התכככו אחד בשני(של האישה) ללא חדירה לכמה שניות יש מצב להריון? הגבר לא גמר והייתי שבוע לפני שאני אמורה לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכככות - תגובה
דניאלה פרייפלד20/08/2013תמיד יש מידת מה של סיכון ,גבר לא צריך לגמור כדי שיהיה זרע סביב הפין ,היות ויש טיפות נוזל לפני ,שמכיל כמות זעירה של זרע.אך לפי התאור שלך, קלוש ביותר שתכנסי להריון
בבקשה להירגע כי אם תהיהי בלחץ זה עלול להשפיע על קבלת הוסת
ובבקשה לא לשכח אמצעי מניעה -קונדום למשל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהישי19/08/2013
בזמן האחרון קשה לי להגיע לאורגזמה והזין לא עומד לי חזק וגם אין לי חשק לאונן אין שום דבר סרט תמונה שעוזרת לי להעמיד אותו אני רק בן 17 אפשר עזרה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לישי שלום
מירב שרון26/08/2013אתה מאוד מוטרד מהנושא ומאוד יתכן שבגלל שאתה כ"כ מוטרד מזה אז נוצר מעגל קסם שלילי שמייצר את המצב. מה יקרה אם תגיד לעצמך, אוקיי אז לפעמים לא בא לי וגם זה בסדר, אתה לא תמיד חייב לרצות....כשזה זה יבוא זה יבוא, תנסה להעסיק את המחשבות בדברים אחרים. האם יש דברים אחרים שמטרידים אותך? האם חוץ מהנושא הזה טוב לך בחיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול טוב
ישי27/08/2013אני מרגיש הכול טוב שמח וכ'ו אבל קשה לי להגיע לאורגזמה כמו פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון29/08/2013אם הכול טוב בחיים אז נפלא הקושי שלך להגיע לסיפוק שכן עבד בשביל בעבר כרגע לא הולך לך אך ורק בגלל שאתה כ"כ טרוד בזה ומתעסק בזה, אני ממליצה לך לומר לעצמך ליהנות מהכאן ועכשיו מהחוויה של האוונות, מהפנטזיה ואם זה יקרה אז סבבה ואם לא גם זה בסדר....וזה יסתדר מה שחשוב זה להרגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותתתנירה17/08/2013
האים יכול להיות מצב של תופעות לוואי של הריון כמו גודש בחוזה למשל אחרי שבוע של קיום יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנירה שלום
מירב שרון18/08/2013האם קיימת יחסי מין לא מוגנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)