מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוסדות לימוד המוכרוים על ידי האיגודאולג פלדמן09/12/2007
שלום
1.אני רוצה להתחיל ללמוד עיסוי משולב ב מדיקולג' מכללה למנהל בחיפה.
האם המוסד הזה מוכר לך?
2.מה התנאים להיות חבר באיגוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסדות לימוד המוכרים על ידי האיגוד
טל זיו09/12/2007שלום אולג
1.אני רוצה להתחיל ללמוד עיסוי משולב ב מדיקולג' מכללה למנהל בחיפה.
האם המוסד הזה מוכר לך?
כן המוסד הזה מוכר לי.
2.מה התנאים להיות חבר באיגוד?
כנס לאתר האיגוד www.imba.org.il הורד את טופס ההצטרפות ומלא את הפרטים הדרושים.
כמו כן תוכל להוריד את תקנון האיגוד כדי שתוכל לדעת במה מטפל האיגוד.
וכמובן שתוכל לראות באם המכללה למנהל היא מוסד מוכר על ידי האיגוד ללימודי עיסוי.
לפרטים נוספים אתה יכול לפנות אל מזכירות האיגוד אל רונית בטלפון: 08-9404470
בהצלחה בדרכך החדשה.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיה09/12/2007
יש לי כאבים בגב התחתון ובגב העליון בצד שמאל. אני מעוניינת ללכת למעסה. האם יש הבדל בין מעסה גבר למעסה אישה?
האם כל אחד מהם טוב יותר למשהו מסוים?
יש לך אולי מישהו להמליץ עליו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
טל זיו09/12/2007שלום חיה
יש הבדל בין גברים לנשים בעיקר בשימוש בכח. אך עם טכניקה נכונה ניתן להתגבר על כל בעיה.
טיפול בכאבים אינו דורש כח, אלה הבנה של תנועת שרירי הגוף ושימוש בטכניקה המתבססת על יציבה נכונה המובילה לתנועה נכונה של המטפל.
זה נכון לגברים ולנשים כאחד.
לשאלתך באם אחד טוב מהשניה למשהו מסוים... זה לא משנה אם זה גבר או אישה - מבחן התוצאה הוא שקובע.
אשמח להמליץ לך על מעסים רפואיים מצויינים.
את יכולה לפנות אלי ל [email protected]
בהצלחה
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבןמישהי07/12/2007
מה זה בדיוק דורבן בכף הרגל, ממה הוא נגרם ואיך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורבן
טל זיו09/12/2007שלום מישהי
לועזית: spur, bone spur, heel spur, plantar fasciitis
דורבן היא בליטה גרמית קטנה בעצם העקב, הנוצרת בשל עומס וחיכוך יתר באזור כף הרגל ותנוחה לא נכונה של כף הרגל בזמן הליכה. הכאב המלווה דורבן אינו נובע מהבליטה אלא ממתיחה של החיתולית (פציה) הפלנטרית, שהיא רצועה עבה של רקמת חיבור המתוחה לאורך כף הרגל מעצם העקב ועד הבהונות. מקום אחיזת החיתולית בעצם העקב נמתח ונהיה דלקתי.
התסמינים כוללים כאבים חדים בעקב, המוקלים במנוחה ומוחמרים בתחילת הליכה ובצעידה על משטח קשה. רוב הסובלים הם אנשים בגיל העמידה בעלי עודף משקל או בעלי מדרך כף רגל המסובב כלפי פנים. בצעירים דורבן מופיע באנשים לא מאומנים המגזימים בפעילות גופנית. האבחנה נעשית ע"י בדיקת רופא וצילום רנטגן.
הטיפול כולל מנוחה, רטיות קרח, הרמת הרגל, מדרסים מיוחדים, ירידה במשקל ומתיחות של גידי העקב וכף הרגל לפני דריכה על הרגל או לפני פעילות גופנית. להקלה על הכאבים ניתן לקחת תרופות נגד כאבים ודלקת דוגמת איבופרופן, או לקבל הזרקות סטרואידים לאזור הכאבים.
שורה תחתונה:
ניתן להקל על כאבים ולעיתים לנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי והכשרהקרן05/12/2007
היי,
כיצד אפשר לוודא כי מעסים בכל מיני ספא למיניהם ומכונים בבתי מלון הם מוסמכים. נראה לי מוזר בכל המקומות בבתי מלון כי רבות מהעובדות שם הן כל יכולות. הן גם מסאזיסטיות, רפלקסולוגיות וגם עושות טיפולי פנים. זה נראה לי מוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי והכשרה
טל זיו05/12/2007שלום קרן.
תהיותיך לגבי הסמכת המטפלים נכונה בחלקה לצערי הרב.
כיו"ר איגוד העיסוי ניסיתי מספר פעמים מהלכים אל מול מרכזי ספא שתכליתם, היתה לתת לספא תעודה המעידה על כך שהוא מעסיק רק מעסים מוסמכים שהם גם חברי האיגוד (באיגוד עוברים המעסים פיקוח על הכשרתם).
לא צלחו נסיונותי אך אנו מנסים מדי פעם...
הדרך היחידה לבדוק היא לשאול את המזכירה ואת המטפל עצמו מהי הכשרתו, ואפילו לבקש לראות תעודות.
חשוב שהקהל יחפש תעודה מקצועית על קיר חדר הטיפולים (בכל מקום ובכל תחום טיפול) וכדאי שתהיה שם גם תעודה של האיגוד הרלוונטי.
תעודה מאיגוד מעידה על לימודים שעומדים בסטנדרטים הדרושים לתעסוקה בתחום.
תודה על שאלתך.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 21- דחוףגלי02/12/2007
שלום
אני בת 21 וכבר כמה שנים שאני מרגישה שבחגב תחתון יש לי בור קטן שעוצר את רצף עמוד השדרה בערך של 2 סנטימטרים, לפני כמה שנים רופא בדק לי את העמוד שידרה ואמר לי שוהא בסדר
תענה לי דחןף תשובה
האם זה נורמלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 21- דחוף
טל זיו05/12/2007שלום רוחי
באם אינך סובלת מכאבים או הגבלות תנועה ו/או איזו שהיא הגבלה באיכות חייך, אז זהו מבנה עמוד השידרה שלך.
באם יש פגיעה באיכות החיים - אנא שתפי אותי על מנת שאוכל לסייע הלאה.
יום טוב
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעניות דעתי,צריך לגשת לבדיקה
מעסה רפואי14/12/2007לעניות דעתי צריך לבקש בדיקת רופא נוספת ו\או פיזיותרפיסט רק על מנת לשלול מצב הנקרא ספונדילוליזתיס (שאמנם נדיר מאוד בגיל כה צעיר אך ייתכן וזה מולד).בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהענת29/11/2007
יש לי כאבי גב בזמן האחרון, שאני שמה ולטרן זה מרגיע לי את הכאבים. רציתי לדעת מהי הפעולה שעושה ולטרן? והאם לא טוב להשתמש בזה הרבה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
טל זיו02/12/2007שלום ענת
להלן הסבר על הוולטרן
דיקלופנאק הינה תרופה נוגדת דלקת שאינה סטרואידית, אשר נכנסה לשימוש ב- 1976. כמו תרופות אחרות מקבוצה זו היא מפחיתה כאב ונוקשות הנובעים מדלקת בפרקים. התרופה משמשת לטיפול בתסמינים הנובעים מדלקת פרקים שיגרונית (Rheumatoid Arthritis), דלקת פרקים ניוונית (ראומאטיזם) וכאבי גב.
למרות שהתרופה אינה מרפאת את המחלה הבסיסית, היא עוזרת בשיפור התסמינים והחזרת האיבר לתיפקוד. בדרך כלל יש לשלב פיזיותראפיה עם הטיפול התרופתי. בנוסף, משמש דיקלופנאק לשיכוך הכאב בעווית כלייתית הנובעת מאבן בכליה (Renal Colic) .
תופעות הלוואי השכיחות של דיקלופנאק כוללות גירוי במערכת העיכול, החמרה של תסמיני כיב עיכולי והחמרת סכנת הדימום ממערכת העיכול.
השימוש בוולטרן הוא בהתאם להנחיות היצרן.
ישנן משחות נוספות וטבעיות יותר המאפשרות ריפוי דומה וללא תופעות לוואי...
בכל מקרה רצוי ללכת למעסה רפואי לאיבחון וטיפול בשרירים שהרי משחות אינן פותרות כאבים אלה 'מחביאות' את מקורן.
במידה והבעיה חמורה כדאי להיבדק אצל אורטופד.
בהצלחה
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלתעדי27/11/2007
אני כ"כ חסרת אונים..
כבר שש שנים אני סובלת מפריצת דיסק L5 S1 בנובמבר הייתי מעורבת בתאונת דרכים שבה קיבלתי מכה חזקה בגב תחתון
מאז אינני יכולה לשבת ואני סובלת מכאבי תופת בשתי הרגליים ולא רק בצד שמאל כמו בדרך כלל
ניגשתי לבדיקת סיטי ולא נראית שום פריצה חדשה ולא החמרה בפריצה הישנה אך הכאבים לא מרפים ומשככי הכאבים לא עוזרים
האורתופד שלי הפנה אותי לרופא מנתח לשקול ניתוח אך שהגעתי אליו לאחר בדיקה הוא טוען שהכאב שלי מפוזר מדי ולכן זה לא הגיוני -הדגש- שזה כאבים של פריצת הדיסק -סדגש- ומשם הופניתי לראומטולוג לחשש של דלקת פרקים
אינני רואה בזה שום היגיון
אנא, עיזרו לי אני מתוסכלת וכואבת
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת
טל זיו28/11/2007שלום עדי
ניכר שיש כיווץ והחזקה מערכתית של שרירים באיזור הגב התחתון.
האם עברת טיפולי פיזיותרפיה או טיפול כלשהוא במגע?
בהתחשב בממצאים שתיארת הייתי ממליץ לך לפנות למעסה מוסמך שהתמחותו בכאבים ובבעיות אורטופדיות ולקבל איבחון וטיפול שיקלו על כאביך.
יש נטיה טבעית לגופנו לנטרל ולקבע את פעילות הגוף על מנת למנוע נזקים נוספים כתוצאה מתנועה.
הקיבוע והניטרול הם של שרירי הגוף - שחרור נכון שלהם יוביל להחזקה וניטרול פחותים יותר, מה שיוביל לירידה בכאבים ולשיפור התנועה.
המלצתי היא בכפוף לפתולוגיות ובהתחשב בכך שאינני יודע פרטים רבים על המקרה.
אשמח להמשיך ולסייע.
את מוזמנת לפנות אלי גם דרך המייל [email protected]
בהצלחה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיים25/11/2007
שלום
אני מעוניין ללכת למסאג' מקצועי ללא הרפיה וכיוצא בזה. רציתי לדעת איך מזהים לפי המודעות בעיתון מה זה מסאג' מיני ומה מקצועי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
טל זיו28/11/2007שלום חיים
תודה על שאלתך.
אני שמח למצוא מדי פעם מישהו המעריך את מקצועיות העוסקים בתחום ואינו מחפש אקסטרות.
פרסומים שמופיעה בהם התניה - ללא מין - הם בדרך כלל של מטפלים שאינם מעניקים עיסוי מיני.
אתה גם יכול לפנות לאחד ממרכזי הספא הקרובים ולבקש עיסוי רפואי, לומד להכיר את העולם הזה וממשיך משם.
אין חוקיות לגבי הפרסומים ותכנם.
נסה להגיע למטפל דרך היכרות אישית... חברים... משפחה... וכו'.
אתה יכול להיכנס אל האתר של איגוד מקצועות העיסוי ולצפות ברשימת המעסים המוכרים על ידי האיגוד ולפנות אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מבקשים מהרופא?גבריאלה23/11/2007
איזה בדיקה צריך לבקש מרופא בקשר לכאבי גב.אני בת 44 בעלת משקל יתר, תקופה ארוכה שאני סובלת מכאבי גב תחתון אך לא ייחסתי חשיבות ולא הלכתי לאורטופד, כעת מזה מספר ימים הכאב עולה גם כלפי מעלה.אוךי בגלל שינויי מזג האויר והקור אך אני התחלתי לדאוג, כי שמעתי לא פעם שכאבי גב הסתברו לבסוף, והדגש על לבסוף כגידול חמור וקטלני, בכל מקרה כזה המטופל הופנה לאורטופד הלך ובא והלך עם צילומים כדורים לכאבים אך לבסוף נישלח לבדיקות מעמיקות יותר. איזה בדיקה עלי לבקש קודם כדי לשלול משהו מסוכן, ואז אם הענין הוא רק אורטופדי אז לטפל בדרך זו - אני מודאגת. ד.א. הכאב אינו בא רק עם תנועות הוא פשןט שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מבקשים מהרופא?
טל זיו28/11/2007שלום גבריאלה.
ראשית, הייתי ממליץ לך לא להתייחס לשמועות. מה שקורה אצל אחרים לא בהכרח נכון אליך.
שנית, גשי אל רופא המשפחה שלך ותתחילי את תהליך הבדיקה אצלו. ותאפשרי לו להיות המוניטור של התהליך, זאת אומרת אחרי כל בדיקה לחזור אליו שיכוון הלאה.
אין ביכולתי לסייע לך לפני שתעברי את הבדיקות ויהיה איבחון ברור.
בהצלחה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיכאלה21/11/2007
שלום
יש לי בעייה נוראית :
האולפוס שלי עמוק ביותר - ואני מתעייפת מאוד מאוד מאוד מעמידה על רגליי.
העייפות הרסה את חיי.
פשוטו - כמשמעו ואני רק באמצע חיי !
אני ממש מתחננת בכל לשון של בקשה מכל מי שרק יודע - ואפילו הכוונה בלבד :
איך מוצאים את האדם הנכון שיכין לי נעל למידותיי בהזמנה אישית.
הבנתי שיש שרלטנים לא מעט.
האם מישהוא שמע ? יודע איפה ?
בבקשה אני מתחננת עיזרו לי בדחיפות !!!!
בבקשה מכולם !!!
האם מישהוא יוכל לעזור אנא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
טל זיו28/11/2007שלום מיכל
פני אלי בבקשה במייל ואעביר אליך פרטים על מקום מצויין למדרסים.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותמישהו20/11/2007
שלום רב ותודה על המענה בפורום
כיצד מורידים נפיחות בכף הרגל לפני הבוהן בקשת שלא כתוצאה מטראומה נפילה חבלה או כל דבר כזה פשוט הופיעה לבד (גם לא ספורט וכו..)
כלומר האם קרח או לשים שקית קפואה של אפונה או משהו כזה?\
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
טל זיו20/11/2007שלום מישהו
קירור המקום יכול לסייע, וגם עיסוי מקומי ומשחות אך לא לפני שבודקים באם הנפיחות אינה תסמין של פתולוגיה אחרת.
אשמח לשמוע מה אובחן ואז אוכל לייעץ מדוייק יותר.....
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות
יוני21/11/2007לא אובחן משהו,,פשוט הופיעה נפיחות
מה לעשות?אפשר לקרר את המקום בלי לגרום נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'קוזי ולחץ דםמישהי18/11/2007
ידוע שלנשים בהריון אסור להיכנס לסאונה וג'קוזי כי זה מעלה את לחץ הדם.
לפי מה שאני יודעת חום דווקא גורם להרחבת כלי דם- מה שמוריד את לחץ הדם....
כך שזה לא ממש מסתדר לי...
אודה לך אם תוכל להסביר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'קוזי ולחץ דם
טל זיו19/11/2007שלום מישהי
שאלתך אינה קשורה לעיסוי, אך בכל זאת...
לגוף יש מנגנון פיזור/ויסות חום המאפשר לו לשמור על טמפ' קיומית נוחה.
לאחר קירור או חימום קיצוניים של הגוף גורם המנגנון פעולה הפוכה במהלך מספר שעות לאחר מכן.
הרחבה מוקצנת של כלי הדם ולאחר מכן כיווץ מוקצן של כלי הדם....
אצל נשים בהריון שינויים קיצוניים כאלה מהווים גורמים מסכנים....
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריסטליםמישהי18/11/2007
לפעמים בעת עיסוי אני מרגישה אצל אנשים מעיין גבישים כאלו במיוחד באזור הרגליים, מה זה בדיוק וממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריסטלים
טל זיו19/11/2007קריסטלים
לפעמים בעת עיסוי אני מרגישה אצל אנשים מעיין גבישים כאלו במיוחד באזור הרגליים, מה זה בדיוק וממה זה נובע?
שלום מישהי
קריסטלים הם למעשה חומציות / פסולת שרירית או מטבולית השוקעת באזורים שונים, והם יכולים להיות מורגשים כגולות / אפונים / התקשויות וכו'...
אופייני גם באזור האגן בגב התחתון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריסטלים
לאו06/12/2007שלום טל
המשך שאלה לאותם קריסטלים, האם נכון לנסות למוסס אותם על ידי עיסוי ?
מניסיוני בכפות הרגליים קל למוסס ואילו בגב התחתון לא תמיד הרגשתי שהצלחתי.
יש דרך מסוימת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריסטלים
טל זיו09/12/2007שלום לאו
הם לא בדיוק מסיסים...ולמיטב זכרוני לא ניסיתי אף פעם למוססם כי הם יכולים להכאיב בלחיצה ישירה. אני מניח שעם שמנים נכונים ניתן לעשות משהו...
אין הם מפריעים להתנהלות היומיומית..
מדוע למוססם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Trigger Poing Therapyהדר14/11/2007
לדודתי יש כאבי גב חזקים, והומלץ לה טיפול בשיטת TPT. האם יש מקומות מומלצים לקבלת טיפול כזה באיזור נתניה? האם מעסים רגילים מעבירים בדרך כלל טיפול כזה או שנדרשת התמחות?
תודה,
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Trigger Poing Therapy
טל זיו18/11/2007הי
טיפול בשיטה דורש מיומנות רבה מאד וכדאי לקבל טיפול ממטפל שהוסמך היטב.
אנא פני למייל האישי שלי ואעביר אליך שמות של מטפלים בשיטה מאזור נתניה.
[email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מפה
דור08/12/2007שלום אני מחפש תרשים של מפה שמפרטת את איזורי הכאב ודרכי הטיפול קראתי מס כתבות בנושא ואשמח להעשיר את ידיעותי בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מפה
טל זיו09/12/2007שלום דור
אני יכול להפנות אותך לשני מקורות.
האחד trigger point flip chart - מיקום נקודות ואיזורי הקרנת כאבים
והשני - הספר די לכאב המסביר איך לעבוד...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל פרטים לגבי המקור הראשון
dor25811/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: dor258
טל זיו11/12/2007כנס לאמזון חפש והזמן - trigger point flip chart זה בגודל 60 על 40 ועומד על שולחן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצםמישהי14/11/2007
מה יכולות להיות הסיבות לכאבים בעצם ולא רק בשריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד כמה שאני יודע
יובל14/11/2007עצם אינה יכולה לכאוב, שכן אין בה עצבוב.
מה שכואב בדר"כ זה השרירים העוטפים את העצם, או איבר אחר.
את יכולה אולי לפרט קצת יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)