מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי מבייג'ינגמיטל14/08/2007
היי מבייג'ינג... מזל-טוב ובהצלחה!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
טל זיו14/08/2007הי מתל אביב...תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים תפוסותסימונה13/08/2007
הרגליים שלי נתפסות לפעמים בזמן השינה באיזור השוקיים וזה מאוד כואב, יש איזה תרגיל או שמן או לא יודעת איזה פתרון אחר שיכול לעזור לי עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימונה
טל זיו14/08/2007שלום סימונה, מה שאת מתארת יכול לנבוע ממספר אפשרויות שתוצאתן ירידה בזרימת הדם בשוקיים המובילים להתכווצויות השרירים בזמן השינה. ובהנחה שאין תופעות נוספות או מחלות:
- לחץ עצבי שמקורו בעמוד השידרה התחתון.
- עומס תנועתי. האם את עומדת שעות ארוכות? נושאת משקל? מתכופפת פעמים רבות במשך היום?
או כל פעולה 'מעמיסה' החוזרת על עצמה?
-חוסר תנועתי. האם את יושבת שעות רבות ללא תזוזה? אולי בעבודה המצריכה זאת?....
בכל מקרה, אם זו בעיה ארוכת חודשים/שנים, הייתי מציע לך להיבדק על ידי אורטופד כדי לשלול פתולוגיות, ובמקביל לפנות למעסה רפואי המומחה באורטופדיה כדי שיקל על זרימת הדם ויפיג את הכאבים.
כמו כן התחילי עם תרגילי מתיחות קלות ופעילות גופנית קלה (הליכה 3 פעמים בשבוע למשך 30 דקות) כדי לאפשר לשרירים ל'נקות' ולשפר את זרימת הדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא כדאי
יובל16/08/2007לעסות את המקום בתנועות ארוכות (בסגנון שכל אחד יכול) לפני השינה, על מנת להגביר מעט את אספקת הדם ולעורר זרימה למקום לפני השינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהצלחהאביבה חג'ג'11/08/2007
מזל טוב תבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
טל זיו11/08/2007תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן ישיבה ממושכתנטע זיו08/08/2007
טל זיו היקר!
דבר ראשון הרשה לי לברך אותך על פתיחת הפורם! שהיה המון בהצלחה!
דבר שני- אני עכשיו מטיילת במזרח ועוברים עלי ימים שלמים של נסיעות ארוכות באוטובוסים (13 שעות ויותר). לרוב, לאחר 6 או 7 שעות מתחילים כאבים חזקים בעצם הזנב ,הגב התחתון והעורף. יש לך אישזהי המלצה בכדי להקל על הכאבים במהלך\ אחרי הנסיעה?
המון תודה מראש :)
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע זיו
טל זיו09/08/2007תודה על הברכות.
הדבר היעיל ביותר הוא לנוע - לקום באם מתאפשר , למתוח ולכווץ את השרירים. סיבובי ידיים ורגליים...כמו כן לעמוד על קצות האצבעות ולטפוח עם העקבים ברצפה (לא חזק כדי שלא יכאב).
לשתות הרבה מים.
ולבצע עיסוי מקומי של השרירים השונים לסרוגין - תיעזרי בחברה ולהיפך.
ובתום הנסיעה לצאת לצעידה של 20 דקות (למרות שעייפים...)
להימנע ממקלחות חמות - רצוי פושרות....(באם יש)
מתגעגעים מאד. טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לפתיחת הפורוםרונן מוסרי08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רונן מוסרי
טל זיו09/08/2007תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתהיה הברכהענבל פרידמן08/08/2007
שיהיה בהצלחה ושתבוא הברכה על כולנו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל פרידמן
טל זיו09/08/2007תודה רבה, אמן ואמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לפורום החדש ובהצלחה!!!!gilus08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
gilus
טל זיו08/08/2007תודה רבה, אעשה את המיטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טובאייל גליק08/08/2007
מזל טוב ובהצלחה , החירה בך חכמה ומועילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איל גליק
טל זיו08/08/2007תודה רבה, אעשה את המיטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צווארהייטקיסט דואב06/08/2007
מזל טוב לפורום החדש
אני עובד מול מחשב הרבה שעות והצוואר שלי תפוס באופן תמידי. אין לי זמן ללכת לטיפול רצוף אז אני הולך מדי פעם למסאז' וזה עוזר לי קצת אבל אחרי יום יומיים זה חוזר לכאוב, עד הפעם הבאה שאני הולך לטיפול או עד שיש סופ"ש שאני נח בו ולא עושה כלום. יש איזה תרגילים קלים שאני יכול לעשות לבד או לבקש מהחברה (אבל לא ארוכים מדי, גם היא בחורה עסוקה...).
תודה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הייטקיסט דואב
טל זיו07/08/2007תודה על האיחולים.
ישנם מספר דברים שאתה יכול לבצע במקביל:
1. לבדוק את סביבת הישיבה שלך מול המחשב - גובה כסא, מנח ידיים, גובה הצג וכו'... ניתן להיעזר במומחה ארגונומיה -
שינוי בסביבת העבודה יכול להקל על העומסים בעורף.
2. בחן את מערך ההליכה והשינה שלך - האם אתה זקוק למדרסים, האם מזרן השינה והכרית שלך טובים,
3. האם אתה יושב בחדר קר, תחת מזגן וכו'...
3. להיבדק אצל אורטופד כדי לשלול בעיה גרמית/סחוסית.
4. לגשת למעסה/פיזיותרפיסט מיומן שיודע לאבחן שרירים ומערך יציבתי כולל ולקבל ממנו טיפול והנחיות ליום יום.
עיסוי מאזן שאינו בעל אורינטציה אורטופדית יועיל קלות אך לא יעשה את השינוי והריפוי המתאימים.
5. בהחלט לאמץ מספר תרגילים לביצוע כל שעה עגולה, כמו סיבובי ידיים, כתפיים ועורף עדינים, ריצה של 2 דקות במקום.
6. האם התזונה שלך מאוזנת ?
7. האם אתה שותה מספיק מים - המים חשובים להולכה העיצבית הקשורה לפעילות השרירים.
8. להוריד מתחי יומיום - מתחים מתיישבים בדרך כלל בעורף ובשכמות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.ד.06/08/2007
איזה מסאז' פשוט וקל לביצוע ניתן לבצע כדי לגרום לתחושת הקלה ונוחות?
תחושת רגיעה אני מתכוונת.
ואולי גם שזה יהיה מסאז' קל ונוח לביצוע, שגורם לתחושת רגיעה, וגם מסייע בפן הפיזי בגוף, לדומגא המז'ים שמבצעים באזור הפנים שמסיעים לזרימת הדם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לסקרנית
טל זיו07/08/2007העיסוי המרגיע הנפוץ ביותר כיום הוא העיסוי ההוליסטי המבוסס על איזון תהליכי הגוף/נפש/רגש/אנרגיות.
העיסוי נוסך רוגע בכל הרמות הקיומיות והוא מומלץ ביותר.
ניתן למצוא מטפלים/ות מצויינים במרכזי טיפולים שונים, דרך בתי ספר לרפואה משלימה וכמו כן תתייעצי עם חברייך, אני בטוח שיוכלו להפנות אותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)