מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר תפוסדויד06/08/2009
שלום,
שמי דויד, בן 25 בריא, ועוסק בספורט (לא מקצועי, אבל באופן תדיר).
לרגע אחד באמצע היום, נתפס לי הצוואר. סיירתי באינטרנט, ועל פי המידע - אני מסיק שהכאב הוא אקוטי כלומר חד, מיידי ומשתק לרגע. הוא מקרים על השכמות וקצת על הכתף. תנועת הראש לצד שמאל מוגבלת למרות שאתמול (היום שנתפס לי הצוואר), טווח התנועה לצד שמאל דווקא גדל במעט (אולי זה בגלל משחת טייגר בלאם ששמתי). יש לציין, שהצוואר שלי נוטה (לא ישר).
בכל אופן, זה פעם ראשונה שאני חווה תופעה כזאת, ודי נבהלתי. ייעצו ללכת לעיסוי או טיפול משלים לפני פנייה לאורטופד (אם בכלל זה הרופא שמתעסק עם זה). אבל פשוט, יש כל כך הרבה. עיסוי שוודי, כירופקרטיה, פלנדקרייז, אוסתופיה, עיסוי הודי והרשימה עוד ארוכה ובהתאמה גם התלבטות.
אני מכיר במגבלות התמיכה דרך האינטרנט, אבל אשמח אם תוכל לעזור בהכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין של זמן
סהר צור07/08/2009שלום דוד
התופעה נפוצה ומוכרת. כל התהליך יימשך בין יומיים לחמישה ימים עם ובלי טיפול ומעבר לכך אם לא חולף לאחר פרק זמן זה יהיה צורך בבירור רפואי אצל אורטופד. אני מאמין שזה יחלוף במהרה.
ציינת מספר שיטות טיפול שחלקן מסייעות יותר במצבים מעיין אלו ואציין אותן.
- כירופרקטיקה
- אוסטאופתיה
- פלדנקרייז יסייע כטיפול מונע יותר מאשר למצבך הנוכחי.
ממליץ על עיסוי רפואי בגישת טריגר פוינט. ישנו חומר רב על שיטה זו באינטרנט. זהו טיפול לנק' מעוררות ומקרינות כאב במערכת התנועה.
מאחל לך רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללמוד עיסויטאטי02/08/2009
שלום. אני אחות במקצוע. ואני חושבת ללמוד עיסוי. השאלה איפה אפשר לעשות את זה הכי טוב ולקבל מורה הכי טוב. האם כדי לקחת מורנ פרטי או ללמוד בקבוצה.? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי עיסוי
סהר צור02/08/2009שלום טאטי
תודה על שאלתך. נתחיל מהאפשרות ללמוד באופן פרטי או בקבוצה. אז כמובן שככל שהקבוצה מצומצמת יותר קל יותר להעביר את החומר הנלמד ואף להרחיב ולתרגל יותר. הלימודים בכל מקרה נעשים בקבוצות מתוך הצורך בתירגול רב בתחום לימודים שכזה. אני מציע לך בהחלט להתמקד במורה עצמו ולא במוסד המעניק את התעודה! אחרי הכל איכות המורה קובעת את רמת הידע המועבר. לכן תתייעצי, תשאלי ותבדקי פיזית את מקומות הלימוד. דרכי ההגעה -האם נוח ונגיש והכי חשוב האווירה שאותה יוצר המורה במהלך ההרצאות/לימודים.
אשמח לתת המלצות נוספות ע"י פניה לאי מייל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתפיים כל הזמן תפוסות!!!! :(דידי28/07/2009
שלום, כבר כמה שנים שיש לי באופן תמידי לחץ בכתפיים והרגשה של "תפוס". השרירים שלי דיי מאסיביים (אני בחורה דיי גדולה) והייתי בכמה מסאג'ים אבל כל הזמן זה בשכיבה ולכן גם כשמתמקדים באיזור הכתפיים השרירים לא מקבלים את מלוא המסאג' כי העור ועודף השומן שלי עוטף אותם....
הקטע הוא שאין לי כאבים או שרירים תפוסים בגב העליון או השכמות / גב תחתון - רק בכתפיים ובצאוור...
איזה מסאג' עליי לבקש? מה עושים במצב כזה? האם יש סוג של מסאג' ספציפי שעליי לבקש?
אשמח לכל תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מה לעשות
סהר צור29/07/2009היי דידי
אני ממליץ לך על טיפול מגע שנקרא טווינא. טיפול זה מתבצע על גבי מיטת טיפולים כשאת מכוסה בבגד דק וגם על גבי כסא טיפולים. אני מניח שטיפול בישיבה יתן לך את המענה הנדרש.
המון בריאות ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. עוד שאלה: ביררתי
דידי29/07/2009ב"מכבי" והם מבצעים את הטיפול אך נדרש ממני קודם להגיע לייעוץ מומחה ממרפאת הרפואה הטבעית שלהם (בתשלום) ורק לאחר מכן ייקבע לי מועד לטיפול. (גם בתשלום)
אני לא מבינה מה בדיוק צריך לבדוק אותי ועל מה לקבל ייעוץ?
מה בעצם נעשה בטיפול הזה? ולמה עליי להביא גרביים נוספות ובגדים נוחים? :O
אני גם משתתפת בטיפול? עליי לעשות פעילות מסויימת במהלך הטיפול?
אשמח לעוד מידע על הטווינא כי במכבי רק רצו להפנות אותי לייעוץ מומחה.
ולפי מה שהבנתי הקטע בטווינא זה שחרור לחצים והקלה על כאבי ראש וכו'.
האם זה באמת מתאים לי ולמה שכתבתי בהודעה הקודמת?
תודה ענקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש זריזה
סהר צור29/07/2009אני שמח שבדקת..
אכן יש צורך להגיע לייעוץ אצל רופא ממיין. תפקידו הוא לבדוק אותך גופנית ,לתשאל ולבדוק את הרקע הרפואי על מנת להתאים לך את הטיפול שהכי נכון לך. את כמובן יכולה לדרוש משהו ספציפי ובמידה ולא קיימת איזו שהיא בעיה הוא יאשר זאת.
הבגדים הנוחים מתבקשים בשל אופי הטיפול- כפי שאמרתי זהו טיפול שנעשה על גבי הבגד ולכן חשוב שיהיה נוח. מידת ההשתתפות שלך בטיפול היא נמוכה. כל שעלייך לעשות הוא להרפות ולתת מבטחך במטפל/ת שלך.
נראה לי שטיפול זה נכון לך. הכי חכם ונכון מצידך יהיה שתיגשי לאיבחון/ייעוץ וכך המאבחן יוכל לאבחן אותך כפי שצריך ולא בפורומים.
אשמח אם תעדכני אותי בחווית הטיפול שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק עוד משהו שלא מובן:
דידי29/07/2009פשוט להגיע אליו ולהגיד לו "כואבות לי הכתפיים והצאוור באופן תמידי"? הוא לא יגיד לי : "לכי לספא ותבקשי שאיזה גבר חסון יעשה לך מסאג' טוב?"
כלומר, הטווינא מיועד גם למצב כמו שלי?
ואם בכל זאת ארצה לקבל מסאג' מפנק באיזה ספא, איזה סוג של מסאג' עליי לבקש? שוודי רגיל אבל פשוט בישיבה כשמתמקדים בכתפיים?
תודה ענקית על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף
סהר צור30/07/2009זה בדיוק מה שאת צריכה לומר לו. הוא לא יענה לך תשובה שכזו. אחרת למה הוא שם? אגב טיפולים אלטרנטיביים במסגרת קופ"ח לרוב הרבה יותר איכותיים ומקצועיים ובמחיר סביר לחלוטין מה שיאפשר לך לבצע סדרת טיפולים במחיר שפויי ובהמשך טיפולי תחזוקה שימנעו מבעיותייך לשוב ולהטריד אותך..
עיסוי מפנק תמיד טוב ובריא גם לנפש. במקרה שלך עיסוי שוודי בספא לא ייתן את המענה הנדרש. אין טיפול של עיסוי שוודי בישיבה. את יכול לבקש עיסוי רקמות עמוק או לחילופין עיסוי נקודות טריגר. בכל מקרה הטווינא בישיבה אמור לתת לך מענה מדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עירום במסאז', כן או לא?נעמה27/07/2009
אני וחברותי התווכחנו בינינו: מה הפרוצדורה לגבי מסאז' בעירום? לא מדובר, כמובן, במסאז' אירוטי, אך גם לא ברפואי, סתם מסאז' בשביל הכיף. האם אני, כאישה, יכולה לבקש להישאר עירומה על המיטה או שזה לא מקובל? ואם כן, האם זה רק במקרה בו יש מסאז'יסטית?
מהם ה"חוקים" בנושא?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירום במסאז
סהר צור27/07/2009שלום נעמה
שאלת יפה ובפשטות אך כמובן שזה מורכב מאוד. כל מה שאענה כאן מייצג אך ורק דעה אישית מכיוון שאין התוויה אחת מקובלת.
ההמלצה שלי היא ללכת עם מה שאת מרגישה ועם מה שמקובל עלייך. אני מציע שעל כל מקרה לא להישאר עירומה בטיפול הראשון עד שאינך מכירה את המטפל/ת.
ככל שנוגע לי. אני אינני מתיר עיסוי בעירום גם בגלל אופי הטיפולים שאני מעניק שהם יותר קרובים לטיפולי פיזיוטרפיה מאשר לטיפולי גוף מענגים וגם בגלל הגדרה ברורה של גבולות הטיפול. עם זאת יש לי מספר מטופלים אשר מטופלים באופן קבוע בארה"ב ושם נהוג לבצע טיפול עיסוי ספיציפיים-לישבנים למשל בעירום מלא והאופן שבו אני חושף את אזור הטיפול עם התחתון אינו נוח להם ולכן אני מתיר להם להישאר ללא התחתון כשלגופם הסדין בלבד. בכל מקרה אינני חושף איברים אינטימיים וגם לתלמידיי אני מגדיר בקנאות גבולות טיפול ברורים.
האם תשובתך נענתה?
שיהיה יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
אורח04/08/2009מעניין שלך אומרים ללכת עם מה שאת מרגישה, ולי קוראים סוטה..
מעניין אותי, למה את רוצה להתפשט? להציל רעבים בסומליה? להגן על חיות מהתעללות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד הגב שמקרין לבטןיהורם19/07/2009
שלום רב,
מדי פעם , בעיקר כשאני נוהג, תוקף אותי כאב חד צד ימין של הגב, ממש "על הפינה" עם החלק הקדמי, ולאט לאט הכאב מתפשט קדימה, כאילו אל הצלעות בצד. האם זה דבר טבעי? האם יש קשר בין שני הכאבים בכלל?
ויותר חשוב, האם עיסוי כלשו יכול לגלות את הקשר בין השניים, אם זה קיים בכלל?
תודה רבה על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מוקרן
סהר צור19/07/2009שלום יהורם
ישנן שיטות טיפול במגע אשר מהותן איבחון דפוסי הקרנת כאב של שרירים . עם זאת בטרם תתחיל בטיפולי מגע לרבות עיסוי אני ממליץ לשתף את רופא המשפחה בבעיה זו ולאחר שתקבל את תוצאות הבדיקות השיגרתיות נמשיך להתדיין ואשמח לתת המלצות. בכל מקרה השילוב של ישיבה ונהיגה הוא - "קטלני" לגב. אתה מוזמן להיכנס לאתר שלי ולקרוא את המאמר "יציבה נכונה".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד שמאל של הגב התחתוןדן12/07/2009
אני סובל זו תקופה לא קצרה (כבר להערכתי חודשים) מכאב חד (יותר ופחות, זה משתנה) בצד שמאל של הגב התחתון.
קראתי כי ייתכן שמדובר בתוצאה של יובש, ומקור הכאב יכול להיות בכליות, ומזה זמן לא קצר אני משתדל להגדיל מאד את כמות הנוזלים שאני צורך כדי לתת מענה לבעיה, אם זו אכן הבעיה. אלא שהכאב לא עבר, ולאחר תקופה קצרה טובה יותר כעת חזר ואף מתגבר.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש,
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חד בגב תחתון
סהר צור12/07/2009שלום דן
ראשית צר לי על סבלך. אני ממליץ לך לגשת לרופא המשפחה ולהתייעץ איתו לפני הכל. בהחלט ייתכן שזהו כאב המוקרן מאיבר פנימי ולא ממקור שרירי. לאחר שתברור סוגיה זו אשמח להמליץ לך על דרכי טיפול נוספות ברפואה המשלימה.
רק בריאות.
סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב נוראייםצילה שבד09/07/2009
שלום רב,
אני בשבוע 15 להריוני, לא מזמן התחילו לי כובי גב נוראיים אני לא יכולה ליישר את הגב כי כואב כשאני שוכבת על הגב אני מתקשה לקום מכיוון שהכאב הוא נורא, בנוסף זה משפיע על הרגלייםשגם הם כואבים
השאלה שלי למה ומאיפה הכאב גב הזה.
תודה מראש צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב בהריון
סהר צור09/07/2009שלום צילה
במהלך ההריון חלים שינויים רבים ובינהם מתיחה של דופן שרירי הבטן. לשרירי הבטן תפקיד מהותי בשמירת מנח תקין של עמוד השדרה. בנוסף איברים פנימיים שדוחקים ויוצרים לחץ על אזור מעוצבב. המשקל שעולה והפיזיולוגיה שמתשנה (התרחבות עצמות האגן) יוצרים עומסים אשר ברובם משפיעים על אזור הגב התחתון.
תשובה מקיפה יותר תמצאי בפורום הריון ולידה.
ממליץ במהלך שלבי ההריון הבאים לבצע טיפולי מגע לרבות עיסוי רפואי ולהקפיד על פעילות גופנית. כל אלו ישפרו את בריאותך והרגשתך ויקלו בשלבים המאוחרים של ההריון ובמהלך הלידה.
המון בריאות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחיריםתהל08/07/2009
לפי מה קובעים כמה יעל טיפול? לפי גודל? גובה? משקל?
מחכה לתשובה
חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחירי טיפול
סהר צור08/07/2009שלום חי
תמחור אכן נקבע עפ"י מידת ההשקעה אך לא לפי המדדים שרשמת.. ידוע על מקומות מסויימים בעולם שאכן מתמחרים עפ"י מסת גוף אך זה נדיר מאוד.
לרוב התמחור של הטיפול ייקבע עפ"י מידת הכשרתו ונסיונו של המטפל כמו גם מידת הביקוש אליו.
המדד העיקרי הוא היצע מול ביקוש.
מקווה שתשובתך נענתה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים ברגלייםLi08/07/2009
צהריים טובים,
יש לי שאלה לגבי קליקים
אמא שלי כשהיא הייתה קטנה נולדה עם בעיות ברגליים
(אני לא יודעת מה בדיוק הייתה הבעיה)
אך היום אני ילדה בת 14 ושומעת קליקים שיוצאים לי סתם ככה מאזור הברכיים,
זה יכול להיות כשאני מתכוונת לשבת או שאני סתם יושבת עם רגליים ישרות
הבעיה מאוד מפריעה ורציתי לדעת עם צריך לבדוק אותה או שזה משהו תורשתי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים/קנאקים
סהר צור08/07/2009שלום
השאלה מיועדת לאורטופד. את מוזמנת להיכנס לפורום אורטפדיה ובעיות ברכיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה עמוקה וכאבי גבניצן28/06/2009
שלום, מדיי פעם כאשר אני הולכת לישון עייפה, אני מרגישה מותשת בבוקר למחרת, הידיים שלי רדומות, יש לי סימנים אדומים ויותר מכל- כאבי גב תחתון.
מה ניתן לעשות? הבעיה היא במזרון או בשעות השינה שלי? וכיצד אוכל להמשיך את סדר היום ולהרפות את הגב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה וכאבים
סהר צור29/06/2009שלום ניצן
לא הצלחתי להבין.. האם את חווה שינה עמוקה ובכל זאת קמה עם כאבים או שמה את רוצה לחוות שינה עמוקה?
בכל מקרה אני מציע לך לבדוק את תזונתך בראש ובראשונה ולאחר מכן את המזרון.
עלייך להקפיד ולבצע פעילות גופנית מבוקרת שלוש פעמים בשבוע לפחות 30-45 דק' המשלבת אימון אירובי וקצת תרגילי חיזוק לחגורת הכתפיים,שרירי הבטן וכמובן מתיחות פעם ביום.
כל הנ"ל יסייעו לך מאוד בבעייתך. לשחרור נוקשות בגב ולהדרכה ספיציפית לגבי יציבה נכונה וארגונומיה במקום עבודתך (ייתכן מאוד שזה קשור) אני מזמין אותך לפנות למטפל מוסמך.
המון בריאות.
סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה הבעיה
ניסים הסובל08/08/2009היתה לי אותה בעיה וסבלתי שנים. כמה שנים טובות ורק אחרי שהתחלתי לעשות ספורט התחלתי לישון כמו שצריך בלילות. כל הגוף היה כואב לי ועכשיו יש לי גם כאב אבל כאב טוב וברוך השם השינה עמוקה. תעשי ספורט אני אומר שזה הפיתרון. תרשמי למועדון כושר תעשי חוגים זה יעשה לך בריאות. שלך ניסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה: כאבים לאחר מסאזשרון24/06/2009
שלום,
עברתי מסאז לפני יומיים ע"י מסז'יסט מקצועי.
היום, יומיים אחרי, אני עדיין סובלת מכאביים בצוואר ובזרוע ימין.
הכאב כ"כ חזק שלא יכולתי לשון ואני לוקחת גם כדורי Voltaren
האם זאת תופעה מוקרת?
הבנתי לפעמים מרגישים כאבים כמו אחרי ספורט אינטנסיבי.
אשמך אם אקבל תשובות.
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר טיפול
סהר צור24/06/2009שלום שרון
לעיתים קורה שישנם כאבים לאחר טיפול וזה תלוי מאוד בסוג הטיפול שעברת. לעיתים נדירות קורה שישנו כאב בלתי נסבל אשר מקשה לישון אם זאת לא לשם מכוון המטפל. התחושה של כאב כלאחר אימון הינה תחושה של "כאב טוב" שלא אמורה להפריע את שנתך אלא להיפך.. לגרום לשנתך להיות עמוקה..
דבר חשוב נוסף. ככל שתתמידי בטיפולים על בסיס קבוע ובתדירות המומלצת בהתאם לבעיות שאיתן את מגיעה כך ילכו ויפחתו הכאבים בטיפול וגם הכאבים שלאחר הטיפול.
אני ממליץ לך לפנות למטפל שלך ולהתייעץ איתו לגבי המשך טיפול.
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרון24/06/2009תודה רבה...
אני מכווה שלא נגרם נזק משמעותי לגוף ובעיקר לצוואר שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גב.בר21/06/2009
שלום, שמי בר, חבר שלי משרת בתור חי"רניק כבר שנה.הוא מרים מאג שזה הפק"ל הכי כבד בצה"ל -40 קילו תחמושת ו-7 קילו הנשק עצמו,במהלך השירות התחילו להתפתח אצלו כאבים חזקים בגב התחתון ובשכמות.. אני שוקלת להזמין לו טיפול בספא ויש מגוון רחב של טיפולים,איזה לפי דעתך הכי יעזור לבעיה שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות של כולנו
סהר צור22/06/2009שלום בר
ראשית ממש נחמד שאת יושבת מול האינטרנט ובודקת אפשרויות להקל על חברך שעובד קשה בצבא..
בעיות גב הן מהנפוצות ביותר וכשמונים אחוז מאוכלוסיית העולם המערבי סובלים מכאבי גב.
המאג הוא בהחלט פק"ל כבד ולא סלחן (11 ק"ג בקירוב-נגב קצת יותר מ7 ק"ג) את התחמושת נושא מספר 2 שצמוד לחבר שלך (אני חירני"ק) כך שלא את כל העול הוא נושא על כתפיו אך זה דיי ויותר.. בכל מקרה המחשבה לקחת אותו לטיפול בספא היא מאוד יפה ומועילה. עם זאת חשוב שתדעי שככל שהגוף יותר פעיל ומוציא יותר אנרגיה כך עולה החשיבות של הטיפולים הגופניים וטיפול בודד אחד אינו משיג לרוב את המטרה. אני מציע שתבקשו בספא עיסוי שבדי עם דגש של עיסוי רקמות עמוק לאזור הגב. שילוב של אבנים חמות יכול להוות תוספת נעימה.
תהנו ותשמרו האחד על השניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר ברגלאביגיל12/06/2009
שברתי עצם קובואיוד בכף הרגל. גובסתי בגבס ללא יכולת הליכה במשך 5 שבועות. בתקופה הזו רוב הזמן ישבתי הלכתי מעט עם קביים,מתחת לבית השחי.
כאשר הורידו לי את הגבס הלכתי עם קביים של יד ,
ההליכה שלי והיציבה נפגעו.
כתוצאה מבצקת שיש לי ברגל המפרק הקרסול תקוע ,אני גורבת גרב מיוחדת , אני עושה פיזוטרפיה לימפטית להורדת הבצקת עובדת עם גומי ליצירת פלקס ופוינט בכף הרגל, ולצערי כתוצאה מכל מה שכתבתי יש לי גם כאב בשכמות. כאב זה הוא לא כל הזמן אלא במצבים מסוימים של מעבר משכיבה על הצד ומעבר לשכיבה על כל הגב אני מרגישה כאב , אני בטיפול של עיסוי בשיטת הטווינא הוא משתמש גם במכשיר שמעביר גלים בגב , מה לפי דעתך אני יכולה עוד לעשות כדי שכאב השכמות יעלם?
מה עוד ניתן לעשות לבצקת שתעלם מהר? מה לעשות עם השכמות שמידי פעם מציקות וכואבות?
אתמול הייתי אצל האורטופד רופא פרטי שלא פחות ולא יותר היציע לי את נעלי אפוס 4000 ש"ח
ולי אין בעיית ברכיים שנעליים אילו באות לעזור להן.
בקיצור אני קצת חסרת אונים כל אחד אומר לי שהנפיחות תרד זה רק ענין של זמן ובעזרת הפיזיוטרפיה ,
מה עושים עם הגב עשיתי כבר 8 טיפולים ועדין הכאב חוזר במהלך היום,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מהירה
סהר צור12/06/2009שלום אביגיל
צר לי על כאבך. אני יודיע שההתאוששות לא פשוטה אך למעשה את פועלת נכון ומיישמת את כל שצריך לעשות.
טיפול הטווינה יכול לתת מענה טוב לכאבי השכמות שלך. העיסוי הלימפטי מעולה לבצקות ברגל שאכן יחלפו וזה רק עניין של זמן.. לגבי האפוס אני לא רואה מקום לשימוש בנעליים האלו במצבך!
המלצות נוספות שאני יכול לתת לך זה לנסות טיפול של עיסוי רפואי המתמקד בנקודות המעוררות כאב בשרירים המקרבים את השכמות ומרימים אותן. כמו כן התעמלות שיקומית על מנת "לשבור" את המתח השרירי שנוצר כתוצאה מפעילות יתר ומעומס על השרירים הנ"ל. אין לי ספק שזה יקל עלייך מאוד.
אם את צריכה עזרה נוספת את מוזמנת לפנות אליי למייל האישי.
מאחל לך החלמה מהירה
סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר תפוס כמה חודשיםטל07/06/2009
שלום,אני בת 18 וחצי אני סובלת מצוואר תפוס וכואב כבר יותר מחצי שנה
הכאב הוא תמידי ולא מפסיק לרגע.כעת הוא התפשט ליד ימין וללסת וגורם גם לכאבי ראש בצד ימין.
ניסית כבר פיזיוטרפיה דיקור סיני כירופרקטיקה ונוירולוגיה ושום דבר לא עזר
האם לדעתך אני צריכה לפנות לעיסוי? ואם כן לאיזה סוג עיסוי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר תפוס
סהר צור07/06/2009שלום טל
התסמינים אותם את מתארת - כאב מופשט ליד ימין וללסת אשר גורמים לכאבי ראש.. נראים כדפוס הקרנת כאב של נקודות טריגר. לכן ההמלצה שלי היא לנסות טיפול עיסוי רפואי בגישת טריגר פוינט.
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שרירים בשכמות-כתף וצוואריעל31/05/2009
שלום. אני יושבת שעות מול המחשב. בימים ארוכים כשאני עייפה או עובדת תחת לחץ אני סובלת מכאבים חזקים בכתף, שכמות וצוואר עם הקרנה לראש הגורמים לבחילות. צילום של חוליות הצוואר שלל בעיה בעמוד השדרה והבעיה היא של שרירים. מהו סוג העיסוי הרצוי וכל כמה זמן מומלץ לפנות לעיסוי כזה? בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים בשכמות-כתף וצוואר
סהר צור31/05/2009שלום יעל
המקרה שלך מזכיר מאוד את המקרה של ליאור (פניה קודמת בפורום) ולכן אני ממליץ לקרוא את הלך הדברים..
כל טיפול מגע ובפרט פעילות גופנית יהיו יעילים מאוד לבעייתך. אני ממליץ על טווינה בישיבה, שיאצו וכמובן על עיסוי רפואי בשיטת טריגר פוינט. לגבי תדירות הטיפול ההמלצה שלי היא אחת לשבוע בממוצע ובהמשך טיפולים משמרים אחת לחודש.
אם ישנן שאלות נוספות אשמח לענות.
שבוע טוב והמון בריאות.
סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)