מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעמוד השדרהעדי27/08/2012
בת 32 במשקל 48 ק"ג. מזה שבוע עם כאבים בעמוד השדרה ובגב העליון(צילום רנטגן מראה אוסטאופניה קלה ומיפוי עצמות תקין) הרופא נתן לי ארקוקסיה במינון 60 מ"ג ליום.רציתי לדעת אם ברצוני לקחת אתופן במקום(פחות תופעות לוואי למיטב הבנתי ומאושר ע"י FDA)איזה עלי לקחת(400 או 600) וכמה מ"ג(על מנת שיהיה שווה ערך) תודה רבה.
חשווב לציין כי הייתי בעברי חולת שחפת ריאתית וטופלתי- אסור לי לקבל סטרואידים/קורטיזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעמוד השדרה - תגובה
ד''ר גד ולן29/08/2012בפורום לא ניתן לייעץ לגבי טיפול רפואי ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספודולוליסטיזיס ומתיחותשירה27/08/2012
שלום,
יש לי פריצות דיסק L4-L5 ו L5-S1, עקמת גבית ואוסטואופורוזיס התחלתי ( 2.5)
בנוסף ספודולוליסטיזיס של 6 "מ"מ
איזה דרגה נחשב הספודולוליסטיזיס ( 1-3) ?
האם ניתן לבצע מתיחות במכשיר ממוחשב במצב כזה (מבחינת הספונדולוליסטיזיס, עקמת וכו')?
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספודולוליסטיזיס ומתיחות - תגובה
ד''ר גד ולן29/08/2012זו קרוב לדאי דרגה 2
מתיחות זה נחמד ולחלוטין לא יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר דיסטומי l5-s1אבי27/08/2012
לפני כ- שנים עברתי ניתוח דיסקטומי בחוליות l5-s1 בעקבות פריצת דיסק גדולה.לציין כי לפני הניתוח היתה לי הקרנה לרגל ימין במשך מס' חודשים. בצאתי מהניתוח צלעתי עקב חוסר תחושה ורדימות בכף רגל ימין(לא היה טרם הניתוח). לדברי הרופאים אז נאמר שזה יעבור..עד היום אני סוחב את הבעיה וכף רגל ימין שלה עם תחושה חלקית עובדה הגורמת לי לבעיייות בהליכה.
מאז הניתוח היו לי מס' מקרים של כאבי גב שחלפו לאחר מס' ימים.
בשנה האחרונה תכיפות כאבי הגב גברו ונהיו כל שלושה שבועות לערך כאשר התחלתי להרגיש הקרנה לרגל ימין לאורך הירך האחורית.
עברתי בדיקת mri לפני 8 חודשים והממצאים הם:
-מודגם מצב לאחר ניתוח ע"ש תחתון בגובה l5-s1 בגובה זה מודגם דיסק ימני הלוחץ על השורש הישנות בקע דיסק פרא-מדיאני ימני פרוץ מוקף מעט רקמת גרעון עם לחץ קל על s1 מימין אשר מעט גם מעובה.
-אין עדות לתמט או תזוזה.
-תעלה ספינלית ברוחב תקין.
-בגובה l4-l5 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי.
אותות תקינים ממח עצם חולייתי.
-חוט השדרה בסיומת תקינה.
-יתר המרווחים תקינים.
כאבי הגב וההקרנות לרגל משבשים את חיי..אני בן 42!!!
א. האם ההקרנות וכאבי הגב הם מהחוליות שנותחו ומה זה אומר בלט דיסק דיפוזי על השק הדוראלי והאם מדובר בבלט דיסק בחוליות שמקרינות לרגל?
ב. מה עושים? הראש רץ לכל הכיוונים כולל ניתוח קיבוע....אני די אובד עצות..הייתי אצל 3 נוירוכירורגיים שלא ממליצים על התערבות..אבל..כך אני לא יכול להמשיך..
ג. מעבר לכך..האם העובדה שנכנסתי לניתוח ללא על בעיה בכף הרגל ויצאתי עם בעיה היא רשלנות רפואית?
המון תודה..ומי שנמצא בבעיה דומה ופתר או בדרך לפתור אשמח לשמוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר דיסטומי l5-s1 - תגובה
ד''ר גד ולן29/08/2012יש לך תמונה שאופייינית לאחר ניתוח דיסק ללא קיבוע, וקיימת "פריצת" דיסק חוזרת.
נראה לי שכדאי שתתייעץ עם מנתח ע"ש ולאו דווקא עם נוירוכירורג שאינו מנתח ע"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות CTמ26/08/2012
שלום אני סובל כבר 10 חודשים מכאבי גב וכאב ולאורך כל רגל ימין
ביצעתי CT ונאמר לי שיש לי בלט עם לחץ על השק הרקאלי
הרופא שלח אותי שוב לCT ובתשובה כתוב
L5-S1 הותגם DOC אחורי ולומן לוחץ על השורש הימני. מצר את הרצס הימני
הודה אם תוכלו להסביר לי מה זה אומר ומה זה DOC?
בברכה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות CT - תגובה
ד''ר גד ולן29/08/2012אני לא יודע מה זה DOC, אבל כנראה שבלט הדיסק שאובחן הוא שגורם לך לכאב ברגל ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצם הזנבאלונה26/08/2012
שלום רב,
במסגרת פעילות הספורט הצטרפתי לשיעורי ספינינג ומי שהתנסה בספורט הזה יודע להגיד שבתחילה מאוד קשה להתרגל לישיבה על אוכף האופניים תוך כדי הרכיבה וזה אפילו כרוך בכאב מטריד במיוחד באזור עצם הזנב. המדריכה אמרה שאחרי שני שיעורים מתרגלים ולא מרגישים כאב. אצלי זה לא עבד, אחרי שני שיעורים הכאבים במהלך הרכיבה לא פסקו ולכן המשכתי רק עוד פעמיים (בסה"כ 4 שעורים) והחלטתי להפסיק פעילות זו אולם המשכתי את הפעילות הספורטיבית האחרת שלי (אירובי, עיצוב, ריקוד וכו').
עברה כבר חצי שנה אחרי שהפסקתי לחלוטין את שעורי הספיניג והמפליא הוא שהכאבים בעצם הזנב לא פסקו ואפילו החמירו. בישיבה בזוית מסוימת זה יכול מאוד להציק לי גם אם אני יושבת על מצע רך. לפעמים אפילו הקימה מהכסא כרוכה בכאב בעצם הזנב. אין לי בעיה בהליכה או בשכיבה. אני חייבת לציין שעבודתי כרוכה בישיבה ממושכת הרבה שעות ביום.
ניגשתי לאורטופד והוא שלח אותי לצילום בו הוא מצא לדבריו מום מולד של עקמומיות בקצה עצם הזנב וזה נראה לו מוזר. הוא ממליץ לעשות מיפוי עצמות. כששאלתי אותו אולי מדובר בדלקת מקומית ותרופה כלשהי תוכל לסייע בזה במקום לעושת את הבדיקה שהוא הציע הוא אמר שהוא יכול לתת לי תרופה אנטי דלקתית בשם ארקוקסיה.
קראתי על התרופה הזו ולא אהבתי את מה שקראתי. לתרופה יש בעיקר ביקורות לא טובות ובמיוחד מתוך קריאת התגובות השונות, לא מומלץ ליטול אותה.
מה עושים? האם עדיף לעבור את בדיקת מיפוי העצמות, שגם ממנה אני מעדיפה להימנע או ליטול את הארקוקסיה? לחילופין, האם יש דרך אחרת לטיפול בכאבים הללו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעצם הזנב - תגובה
ד''ר גד ולן26/08/2012מיפוי עצם היא בדיקה מקובלת בבירור הרפואי של כאב בעצם הזנב, אך אם את מוטרדמת מהחשיפה המזערית ככל שתהיה לקרינה מייננת אז אפשר לבצע MRI בלי ועם גדוליניום לאיבר זה.
אני סבור שקודם צריך לנסות לברר את סיבת הכאב לפני שמתחילים לטפל בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעקבות צילום של גב תחתוןהדסהש125/08/2012
נאמר שי עקמת קלה.הדבר גורם לי כאבים עזים.ובעיות בהליכה. יש לציין שבשנת 1996 עברתי ניתוח דב בעקבות נפילה ושיתוק ב L 4 L 5 עברתי שיקום ומאז יש בעיות .נעזרתי במרפאות כאב שלא עזרו.מה יש עוד לעשות. אני בת 68 בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקבות צילום של גב תחתון - תגובה
ד''ר גד ולן25/08/2012את צריכה לפנות להתיעצות עם מנתח עמוד שדרה באיזור מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת דיסק - סיכוניםאיתי24/08/2012
שלום , שמי איתי ולאחר כאבי גב המלווים בהקרנות לרגל שמאל עשיתי בדיקת MRI שבה התגלו : L4-L5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק התקאלי ,ממלא את חלקה התחתוון של הפורמינה השמאלית . בנוסף :L5-S1 קיים בלט כללי מתון של הדיסק בתופעות הלואי כפי שכתובות בדוח נרשם ש"בעצם האיליום הימנית מוקד ליטי בקוטר של עד 8 מ"מ ,בעל גבול סקלרוטי ,טיבו אינו ברור" ברצוני לשאול 2 שאלות : 1.האם תוכלו לפרש לי את הכתוב ,בעיקר בחלק של התופעות לוואי 2. לאחר שיחה עם הרופא , הומלץ לי בחום על שאיבת דיסק - ככלל , בהנחה שהממצאים מדוייקים למעלה , האם ניתוח כזה יכול לעזור לי ? מדוע אם כך מדובר על 70% הצלחה ? האם יכולה להיגרם הרעה מסוימת לאחר ניתוח כזה (הכוונה לא להסתבכות נדירה אלא באופן שגרתי ) מיותר לציין שהכאבים הינם עזים בעיקר בסוף היום \ כאבים בישיבה ועמידה בעיקר ברגל שמאל . אשמח לעצתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת דיסק - סיכונים - תגובה
ד''ר גד ולן25/08/2012מהתיאר שלך עולה שההצעה של הרופא שלך היא סבירה אם כי המלצה בחום אני בד"כ ממליץ על מסעדה או קונצרט ולא על ניתוח....
הסיכון העיקרי בצריב דיסק הוא זיהום, והסיבוך הכי שכיח הוא אי הצלחה שמשמעותה הימשכות הכאב.
סה"כ מדובר בפעולה בטוחה בידיו של מנתח שמיומן בביצוע שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה אנא תעזרו ליעדי24/08/2012
שלום רב, לפני שלושה חודשים רכב נכנס ברכבי מאחור, יום למחרת הייתה לי הרגשת הגבלה בתנועות צוואר קדמי ואחורי כמה ימים זה עבר , אחרי נחודשיים בערך יש לי הרגשת שריפה בצוואר והגבלה קטנה בתנועות השריפה מקרינה רק לראש , כן הרשגת חנק כזה בצוואר קדמי .. צילום רנטגן היה תקין לחלוטין מה עלי לעשות? האם זה מפחיד .. הייתי אצל אורטופד הפנה אותי לפיזיותרפיה ועשיתי ללא שיפור כן היתי אצל נוירולוג והבדיקה הייתה תקינה לחלוטין..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה אנא תעזרו לי - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/08/2012עדי שלום,
נשמח לנסות לעזור אם תבוא\י לבדיקה....
לא ניתן לתת עצות וירטואליות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיסקים מוגדלים בגבעמרי24/08/2012
שלום רב, לאמא שלי יש דיסקים מוגדלים בגב ככה זה לפי האורתופד שבדק אותה
היא לא יכולה לדרוך על רגל ימין מרוב כאבים וזה מלווה כמובן בכאבי תופת גם בגב.
היא לקחה את כל הזריקות האפשריות והטיפולים האפשריים אך ללא הצלחה
רציתי לדעת מזה אומר דיסקים מוגדלים בגב
ומה הסיכונים הכרוכים בניתוח שכזה?
אמא שלי בת 66, נוטלת אספירין ובעלת בעיות סידן(אוזטואפרוזיז) בעצמות.
אשמח לתשובה בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיסקים מוגדלים בגב - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/08/2012עמרי שלום,
כמנתח עמוד שדרה, מעולם לא שמעתי על אבחנה ששמה "דיסקים מוגדלים בגב".....
מעולם לא שמעתי גם על ניתוח לדיסקים מוגדלים.....
ממליץ לך להתיעץ עם מומחה עמו"ש להבהרות ממה באמת היא סובלת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה נוספת
עמרי26/08/2012האם אתה חושב שניתן לקבל על זה קנאביס רפואי?
לאור כך שמורפיום וולטרן ואפידורל לא עזרו אלא רק החמירו
לגבי הבעיה מדובר בפריצת דיסק קטנה אבל הרופאים אינם ברורים לצערי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בכתף שמאליעקבי24/08/2012
שלום אני בן 68, סובל מזה כעשר שנים מהגבלה בתנועה וכאבים חזקים בכתף שמאל. הכאבים הם בעיקר בשעת פעילות אבל גם בשעת מנוחה ובעיקר בלילה.לפי הבדיקות המקור הוא בעמוד שדרה צווארי ובתהליכים ניווניים. מה ניתן לעשות, חוץ מניתוח? תודה יעקבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בכתף שמאל - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/08/2012יעקבי שלום,
תזדקק ליעוץ עם מנתח עמוד שדרה והדמיה מתאימה בכדי לראות האם באמת המקור הוא עמו"ש צווארי. זה לא נשמע כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בוצעה במנח אקסיאלי עם שחזור קורונלי וסגיטליפרופ` אייל יצחיאק23/08/2012
להלן ממצאי בדיקת CT של ע"ש מותני / סקרלי
סיבת הפניה:בירור
בדיקה בוצעה במנח אקסיאלי עם שחזור קורונלי וסגיטלי.
מבנים גרמיים של גופי החוליות והקשתות אחוריות הודגמו תקינים.
בגובה D12-L15 הודגמו שינויים ספונדילוטיים בגופי החוליות.
בגובה L3-S1 הודגמו שינויים ספונדילוארטרוטיים במפרקים הפאצטליים.
הודגמה היצרות משנית של פורמינות נוירליות דו צדדי בגובה L5-S1 על חשבון שינויים ניוונים.
מפרקים סקרו-איליאקליים שמורים.
אין עדות להצרות תעלה ספינלית גרמית.
סריקת L1-L2 :
מרווח בין חוליות מוצר.
הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה.
הודגם בלט דיסקזי דיפוזי קל ללא לחץ על השק הדורלי.
סריקת L2-L3 :
מרווח בין חוליתי מוצר.
הודגם בלט דיסקזי דיפוזי קל ללא לחץ על השק הדורלי.
סריקת L3-L4 :
הודגם בלט דיסקזי דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי.
סריקת L4-L5 :
הודגם בלט דיסקזי דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי.
סריקת L5-S1 :
מרווח בין חוליתי מוצר.
הודגם בקע דיסקי אחורי מרכזי ולטרלי מימין עם לחץ על השק הדורלי .
התרשמות:שינויים ניוונים לאורך ע"ש מותני עם מספר בלטי דיסקים ולחץ קל על השק הדורלי.
L5-S1 : היצרות משנית של פורמינות נוירליות דו צדדי על חשבון שינויים ניוונים .
השאלה שלי היא : מה תקין ? מה לא תקין ?
לא הבנתי את התוצאות אם תוכל להסביר קצת יותר בבירור או מילים פשוטות
אודה לך מאוד . בנוסף על כך מה עליי לעשות ? ולמי לפנות ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CT - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/08/2012אלי שלום,
הממצאים הם בגובה L5-S1 המשמעותיים, מעבר לכך תזדקק לבדיקה קלינית בליוי ההדמיה על מנת להציע דרכי טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה23/08/2012
אישה בת 83 אמורה לעשות בדיקת CT עמוד השדרה בגלל סימפטומים של היצרות תעלת השדרה. האם יש טיפול לתופעה הזאת בגיל הזה או שאין כל כך טעם לעשות את ה CT? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/08/2012שרה שלום,
פתרון יש תמיד, השאלה איזה.
יש פתרונות שמרניים ויש כירוגיים- הכל לפי הקליניקה וההדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- C.Tעוזי דריינוף23/08/2012
שלום רב
ביצעתי C.T והתשובות הם
בגובה L3-4 זיזים קידמים בגופי החוליות תעלת השדרה שמורה.
בגובה L4-5 עיבוי ה PPL ללא לחץ על השק נראו שינויים ספודילוטים קלים.
ביתר המרווחים - מלבד שינויים ספונדיךוטים קלים, מבנה תקין.
יש לציין כי לפני כ שלוש שנים עברתי גם C.T ונמצאו אצלי פריצות דיסק
א. האם אפשר לקבל את הפענוח של הC.T בשפת פשוטי העם ולא של הרופאים.
ב. האם יתכ שפריצות הדיסק נעלמו.
תודה
עוזי דריינוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר C.T - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/08/2012עוסי שלום. מדובר על דינויים ניוונים ללא עדות ללחץ ממקור דיסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהוידידיה23/08/2012
מבחן לסג הפוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/08/2012מבחן שבודק תגובת כאב עם הרמת הרגל הנגדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ידידיה23/08/2012לא ברור לי כיצד מתבצעת הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת EMGגיטה לוי23/08/2012
לפני 4 חודשים עברתי ניתוח דקומפרסיה מתנית לימנקטומיה L4 דקומפרסיה L3-4
לאחר שהתחלתי טיפולי פיזוטרפיה התחלתי להרגיש כאב שורף בכף הרגל .עברתי בדיקה של EMG .בבדיקה נצפו סימנים של פגיעה שורשית L4 L5 מימין ללא סימני דנרבציה פעילה. רציתי לדעת מה זה והאם זה קשור לניתוח .
בתודה גיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת EMG - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/08/2012גיטה שלום. קרוב לוודאי שסה היתה התוצאה גם לפני הניתוח עקב לחץ שהיה על העצב. גשי לבקורת אצל המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)