מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גב שמשליך על רגל שמאלזאב בר28/04/2012
כבר 3 חודשים שאני סובל מכאבים ברגל שמאל. הרופא אמר לי אחרי צילום גב שזה נובע מבעיות בגב התחתון בצד שמאל. ברצוני להגיד שעברתי ברגל שמאל ניתוח מעקפים לפני כשש שנים ולא סבלתי מכאבים עד היום. קבלתי טיפולים של כדורים אנטידלקטיים שלא עזרו לי. כאב נודד מהמפסעה עד לכף הרגל. קבלתי זריקה פראויוירטיבראלית של לידוקאין שגרם לי להפסקת שתן במשך יממה שעבר לי. אבל הכאב לא עבר. אני אובד עצות אני סובל קשה לי לתפקד ביום ולישון בלילה. האם לגשת למרפאת כאב? או לכירופרקט? קבלתי גם 12 טיפולי פיזיוטרפיה בגב שלא עזרו לי. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב שמשליך על רגל שמאל - תגובה
ד''ר גד ולן28/04/2012לפנות לבדיקת אורתופד, לבצע CT או MRI ע"ש מתני ואח"כ להגיע לייעוץ מנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- c.t כאביי גב תחתון קשיםגליה26/04/2012
שלום,בת 40,ממצאי בדיקת C.T:סריקה L4-L5 :בלט דיסק דפוזי קל,היפרטרופיה של רצועות צהובות ללא לחץ על שורשים.
סריקה L5-S1:בלט דיסק הקפי דפוזי קל.היפרטרופיה של רצועות צהובות ללא לחץ על שורשים.נגיעה ב-2 השורשים במוצא מהנקב.בגובה זה שינויים סקלרוטים בלוחיות הקצה משנית לבלט דיסק קל.סיכום:שינויים דגנרטיבים ודיסקוגנים.
מבקשת לדעת האם הדבר דורש טיפול?האם פיזותרפיה תסייע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר c.t כאביי גב תחתון קשים - תגובה
ד``ר ליאור מרום26/04/2012גליה שלום,
אם את סובלת הרי שדרוש טיפול, פיזיוטרפיה - יש לנסות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסטאופיט ובלט ב-CTש25/04/2012
הסריקה בוצעה בהגדלה ובחתכים דקים וצמודים בזוית המקבילה למרווחים הדיסקליים הבין-חוליתיים, בגבהים SACRUM L1-S1 בחלונות רקמה רכה ובחלונות עצם: לפי הפלנאר מודגמת עמדה לורדותית תקינה. סריקת L1-L2: סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי משמעותי. סריקת L2-L3: בלט אנולוס דיפוזי שטוח משיק לקדמת השק התקאלי. סריקת 4L3-L: שינויים ניווניים קלים במפרקים הפאצטליים. בלט אנולוס דיפוזי שטוח משיק לקדמת השק התקאלי. סריקת L4-L5: סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי משמעותי. סריקת L5-S1: אוסטאופיט אחורי ימני מלווה בבלט דיסק רצסלי עם הצרות רצסלית ולחץ על השורש הימני של S1. מהו אוסטאופיט והאם מדובר בפריצת דיסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאופיט ובלט ב-CT - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/04/2012ש, שלום,
לא מדובר על פריצת דיסק אלא על הצרות גרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין שיפור לאחר נוקלאופלסטידיאנה25/04/2012
שלום רב,
במשך מעל שנה וחצי סבלתי מכאבי גב תחתון חזקים מאוד, שהקרינו לאגן ולשתי הרגליים (בעיקר לרגל ימין) ובתקופה האחרונה התחילו להירדם לי הרגליים עד קצות האצבעות. לקח לרופאים המון זמן להפנות אותי לMRI בכדי לגלות שיש לי פריצת דיסק אך בסופו של דבר נפתרה התעלומה.
האבחנה כפי שנמצאה בMRI: ב- L5-S1 פריצת דיסק מרכזית ופאראמידיאנית לשמאל קלה נושקת בשורש S1 השמאלי לפני צאתו מהשק הדוראלי.
לאחר בדיקה אצל אורתופד כירורג מומחה בעמוד שדרה, הומלץ לי לעבור שאיבת דיסק וכך עשיתי.
לצערי לא הרגשתי שיפור והקלה ניכרת בעוצמת הכאבים ובהגבלה בתנועה- מה שהשתנה זה שלפני הפרוצדורה הכירורגית היו לי כאבים בעיקר ברגל ימין וכעת הכאבים הם בעיקר בצד שמאל.
הגעתי מספר פעמים לביקורת ולבדיקות אצל המומחה שניתח אותי אך הוא אמר שכרגע אי אפשר לקבוע האם הניתוח הצליח או כשל ויש להמתין עוד מספר חודשים.
אך הכאבים מחמירים והופכים בלתי נסבלים- ההקרנה לרגל שמאל היא במהלך כל היום ובעיקר במצבי עמידה ושכיבה.
אני יודעת שאין אפשרות לתת לי עצות קונקרטיות ללא בדיקה גופנית, אך אודה בבקשה אם יינתן לי כיוון מה עליי לעשות? לפנות לרופא נוסף לבדיקה והתייעצות נוספת? לבחון אופציה של ניתוח או פרוצדורה נוספת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שיפור לאחר נוקלאופלסטי - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/04/2012דיאנה שלום. כל האופציות שהזכרת מקובלות. הכל לשקול דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ממושכים בצווארמורן24/04/2012
שלום, אני סובלת כבר יותר משנה מכאבים בצוואר, בשכמה וביד שמאל.
נשלחתי ל MRI ולהלן התשובה:
ממצאים:
המעבר קרניו צרוויקלי תקין .
החוט עד D3-D4 תקין .
היפוך הלורדוזיס לקיפוזיס קל אשר מרכזו ב-C5-C6 .
מנח מבנה ואותות תקינים של החוליות .
-ב C6-C7 בקע דיסק מרכזי וקצת יותר משמאל עם לחץ על השק נושק לחוט בלבד .
-ב C5-C6 בלט דיסק מרכזי גורם לאינדנטציה קלה של החוט בלבד .
בשאר המרווחים ללא ממצא דיסקלי .
אין עדות ללחץ על השורשים .
הפורמינה חופשיים .
ריבוי בלוטות לימפה צוואריות בעיקר בתחנות הגבוהות דו"צ לקורלציה קלינית
רציתי לדעת מהו פירוש הממצאים וכיצד ניתן לטפל ולהקל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ממושכים בצוואר - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/04/2012שלום, יתכן שצריבת דיסק תתאים. עלי לראות ולהדוק בעצמי אותך ואת ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצמותציונה24/04/2012
שלום,
אני בת 49..
לאיזה רופא פרטי , אני צריכה לפנות בשביל לבדוק את העצמות בגוף שלי
אני, סובלת מכאבים איומים בעצמות כל תקופה אני הולכת לפיזיותרפיות על איבר אחר בגוף
שלי , אני מטופלת בכללית ..ואני רוצה לעשות עוד הבחנה אצל רופא אחר
אשמח עם תענו על שאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעצמות - תגובה
ד''ר גד ולן24/04/2012בעיקרון, לאורתופד או ראומטולוג באיזור מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק עשה ואל תעשהעמוס22/04/2012
שלום .אני בן 52 כאבי גב תכופים.בבדיקת טומוגרפיה ממוחשבת מלפני שבועיים:
במרווח L4-L5.מרווח דיסקלי מאד מוצר.שינויים ניוונים עם אי סדירותגסה וסקלרוזיס בלוחיות הסמוכות.בלט דיסק כללי בינוני בעיקר אחורי הגורם ללחץ על קדמת השק התקאלי ובמהלך של שני השורשים. השורשים באיזורהפורמינות אינם מעובים.שומן אפידורלי קדמי מחוק.
התרשמות-שינויים ניוונים ובלט דיסק אחורי קל בL4-5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק עשה ואל תעשה - תגובה
ד''ר גד ולן24/04/2012תעשה הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום ע''שדניאל22/04/2012
שלום. אני בת 18 וחצי, עשיתי צילום לעמוד השדרה והייתי מאוד מאוד לא מרוצה מהניתוח שעשה האורתופד שהייתי אצלו, אז רציתי חוות דעת נוספת.
אני מצרפת תמונה מהצילום, האם זו עקמת, או משהו אחר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום ע''ש - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/04/2012דניאל שלום, איזה ניתוח עשו שם ??
בצילום לא נראה דבר מה מיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח התוצאות
דניאל24/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת דיסקיוסף20/04/2012
הוצע לי לבצע שאיבת דיסק על יד פרפסור גיבנשטיין אני חושש ומפחד למרות זאות הכאבים הכניעו אותי אני רוצה יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת דיסק - תגובה
ד''ר גד ולן21/04/2012שאיבת דיסק (צריבת דיסק בעצם) היא פעולה שמטרתה לכווץ את הדיסק וכך להפחית את הלחץ על השורש שגורם לכאב ברגל. ייתכן ויש בפעולה זו גם כדי להפחית כאבי גב.
פעולה זו מיועדת למי שהדיסק שלהם עדיין אינו מנוון ומכיל אחוז גבוה של מים.
סיכויי ההצלחה יורדים ככל שהגיל עולה ואני כמעט שלא הצלחתי לקבל תוצאה טובה במטופלים מעל גיל 40.
הסיכונים הם של זיהום בעיקר ( וגם זה לא שכיח), ופגיעה נוירולוגית היא מאד נדירה.
סה"כ מדובר בפעולה בטוחה בידיו של מנתח מיומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות mriפוצי19/04/2012
שלום
אני בת 54 עם שנים של סבל והתלבטויות להמשך הטיפול והסכנות האפשרויות .
מצרפת תוצאות של MRI - אנא תנו דעתכם עליהם .
המעבר הקרניו-צרביקלי נראה תקין.
בלט דיסקלי אחורי קל ללא לחץ על חוט השדרה ב C3-4.
אקסטרוזיה דיסקלית אחורית מרכזית גדולה ב- C4-5 לוחצת על חוט השדרה.
פרוטרוזיה דיסקלית אחורית גדולה בעיקר מרכזית ב C5-6 לוחצת על חוט השדרה.
בלט דיסק אחורי מינימלי ב - C6-7 ללא מגע בחוט השדרה.
הפורמינות הנויראלים נראים ברוחב תקין.
חוט השדרה הודגם בעל אות תקין לכל אורכו ללא סימנים של מיאלופתיה.
התבנית הגרמית ועמדת החוליות תקינים.
להלן השאלות:
האם בפענוח הנ"ל אפשר לקבוע שחייבים ניתוח?
מה הסיכון הקיים באם לא מנתחים?
האם יש קשר לגיל המנותח? במידה ומחליטים לחכות עם הניתוח?
מה עושים בניתוח, סכנות, זמן החלמה,
יש לציין שקיים רקע של סכרת+לחץ דם.
מודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות mri - תגובה
ד''ר גד ולן19/04/2012זה נראה לך רציני להציע טיפול בלי לבדוק אותך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חשבתי שכן ...
פוצי20/04/2012שאלתי בדיוק על פי מה שמייצגת כותרת הפורום :
סובלים מבעיה בעמוד השדרה? פורום כאבי גב, עמוד שדרה הוא המקו להתייעץ אודות כאבי גב, בעיות עמוד שדרה, מחלות עמוד שדרה, עקמת, ניתוחי עמוד שדרה, נוירוכירורגיה, אורתופדיה, כירורגיה זעיר פולשנית בניתוחי עמוד שדרה, כאבי גב, גב, פריצת דיסק ועוד
--------------------------------------------------------
תשובתך יכולה להיות נכונה לכל שאלה כמעט שתשאל
גש לרופא להבדק !!!
פניה לפורום יכולה לתת איזה כיוון ,ניסיון ממקרים דומים לשלי ,משהו שלא קיבלתי מהרופאים שבדקו אותי עד היום ,גם הרגעה ועוד ...
תודה בכל מקרה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות mri - תגובה
ד``ר ליאור מרום19/04/2012שלום פוצי,
התוצאות המצורפות לא רלוונטיות ללא קליניקה, כלומר מה התלונות ו\או הסבל שלך.
כמובן שהחלטה על המשך טיפול או הצעת טיפול צריכה להלקח לאחר בדיקתך ובדיקת ההדמיה.
אם אין תלונות- אין סכנה, אין קשר לגיל מנותח אלא למצבו הבריאותי,
לאחר בחינת כל הנ"ל- יוחלט איזה ניתוח אם בכלל
מכל מקום, פורום אינטרנטי הוא לא המקום להחלטות מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה וסופ"ש נעים
פוצי20/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד''ר אתה יכול לפענח לי MRIשירן19/04/2012
עשיתי MRI צוארי טורקלי ומתני ואני קצת מודאגת באזור המעבר הצווארי טורקלי מבנה החוט משתנה הינו מעות קיימת אפשרות של דיאסטומאליה ובתוכו סירינגומיאליה המתרחב בצורה צ'יסטית ונמשך לאזור החסר גרמי אחורית לגובה גוף החוליה D4 מעל ומתחת לתהליך האמור ניראת הרחבה קלה של התעלה המרכזית בצמוד ומעל האזור החיבור של הצ'יסטה לאזור החסר גרמי נראים שני מוקדים מועגלים ןמצד שמאל של השק איזואנטנסים ברצפי הT1 היפראנטנסים קלות ברצפי הT2 ואינם עוברים אדרה קיימת אפשרות של שרידי המטומה שלאחר ניתוח? תהליך רקמה רכה אחר? נאופלזיה? מה זה נאופלזיה? אשמח אם תפענח לי את זה תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד''ר אתה יכול לפענח לי MRI - תגובה
ד``ר ליאור מרום19/04/2012שירן שלום,
מממליץ לך מאוד לקבוע פגישה בליווי הבדיקה אצל מנתח עמו"ש ולא להתכתב על כך באינטרנט- זה מספיק חשוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
שירן23/04/2012מה זה אבל נאופלזיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותctיעל18/04/2012
שלום רב.
מבקשת עזרה בפענוח תוצאות ct : סובלת מכאבים.
ארתרופתיה פצטלית ניוונית בגובה L3-L4 ו- L4-L5 עם ספונדילוליסתזיס מינימליתבגובה L4-L5.
קיימת היצרות המרווח הדיסקאלי L4-L5.
קיימת היצרות הפורמן הימני והיצרות ספינלית מרכזית בינונית עד ניכרת, מישנית לארתרופתיה הפצטלית, לבלט אנולוס הדיסק ולהתעבות הליגמנטום פלאבום.
המיסקרליזציה של L5 משמאל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאותct - תגובה
ד''ר גד ולן18/04/2012יש לך מחלה שחיקתית מתקדמת בעמוד השדרה המתני ואת צריכה לפנות לייעוץ מסודר אצל מנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל18/04/2012תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר לייזר לטיפול בכאביםהילה17/04/2012
שלום , יש לי כאבי גב תחתון קשים ולאחרונה הראו לי מודעה של מכשיר לייזר רך לטיפול ביתי בכאבים. האם המכשיר מוכר ? האם זה מומלץ? זה נקרא B CURE LASERתודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר לייזר לטיפול בכאבים - תגובה
ד``ר ליאור מרום17/04/2012יעל שלום,
איננו עוסקים בתגובה על מכשירי הבל מסוג זה, מצטער...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת ממום מולד בעמוד השדרהשיר17/04/2012
אני סובלת ממום מולד שנקרא מייאלומנינגוצלה וצ'יסטה בעמוד השדרה שנקראת סירנגומאליה המצב החמיר בזמן האחרון ונהיה לי הפרעות בהליכה זה נורא מפריע לי האם אני צריכה ניתוח ? הניתוח בכלל יועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת ממום מולד בעמוד השדרה - תגובה
ד``ר ליאור מרום17/04/2012שיר שלום,
תזדקקי לבדיקת MRI ובדיקת מנתח עמוד שדרה בהמשך בכדי לקבל יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי כבר MRI
שיר18/04/2012עשיתי כבר MRI יש רופאים שאומרים שצריכה ניתוח ויש כאלה שאומרים שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילןב תרופות מוסקול +אטופןדורון16/04/2012
מזה כשבוע אני סובל מכאבי כב תחתון בצד שמאל מוקרן לרגל שמאל כאבים עזים ביתר ברגל שמאל כאשר אני הולך או עומד קיבלתי מהרופא כדור אטופן 600 ומוסקול האם ניתן לקחת את שני הכדורים במקביל לטיפול יותר אפקטיבי והאם יש כירים נוספים להקלת הכאבים ממתין לתשובתכם ותודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילןב תרופות מוסקול +אטופן - תגובה
ד''ר גד ולן16/04/2012אין מניעה לשלב אטופן עם מוסקול, אבל אני לא חושב שיש במוסקול איזו יעילות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)