מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות בצוואר וחולשת שריריםעידן באר שבע04/08/2012
שלום אני בן 21 כבר כמעט חצי שנה עם לא יותר אני מרגיש כאבי גב חזקים ורעידות בצוואר שאני מכופף תצוואר למטה יש לי רעידות שם קשה לי לחזיק תצוואר הרבה זמן וחולשה רצינית מאוד בידים וברגלים ממש חולשה רציני לאיזה כיון אני צריך לפנות מה זה יכול להיות הבעיה איזה בדיקות אתה מציע לי לעבור ולאיזה רופא לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות בצוואר וחולשת שרירים - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/08/2012עידן שלום,
עליך לפנות לנוירולוג ובמקביל גם למנתח עמוד שדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של מיפוי עצמות גבסיגי04/08/2012
לאחר מיפוי עצמות קיבלתי את הממצאים הבאים: קיימת קליטה מוגברת בפאסטות דו"צ של חוליות L4-L5 ,
L5-S1 מודגמת בפדיקת ספקט בלבד.
קיימת קליטה מוגברת ב TMT1 ש ל כף רגל ימין, במדור טיביו טלרי דו"צ יותר מימין, קליטה מעט מוגברת בפטלה משמאל ואי סדירות בקליטה בע"ש
קליטה מוגברת ככל הנראה על רקע שינויים ניוונים או דלקתיים
מה זה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות של מיפוי עצמות גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/08/2012סיגי שלום,
זה אומר בדיוק כמו שזה נשמע- שינויים ניווניים בעמ"ש מתני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגי04/08/2012ומה הטיפול לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי עצם כל גופי כולל spect לע"ש מ
עינת03/10/2012שלום סיבת ההפניה למיפוי היא כאבי גב תחתון בעקבות החלקה על מים לפני כארבעה חודשים והמשך כאבים ממצאי הבדיקה הלא ברורה לי בכל אופן היא קליטה מוגברת בעמוד שדרה מותני בגובה L4 בזיז הרוחבי משמאל .
קליטה מעט מוגברת בירך ימין ובאזור הטרוכנטר הגדול, בקרסול שמאל במדור המדיאלי.
לסיכום:
1.הממצא שתואר בעמוד שדרה המותני יכול להתאים יותר לטראומה - ממולצת קורלציה קלינית ורנטגנית.
2.הממצא בירך ימין - דורש קורולציה קלינית, בורוסיטיס? טראומה?
3.שאר הממצאים יכולים להתאים לשינויים ארטריטיים.
אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי את הדברים בצורה פשוטה ומובנת יותר, תודה רבה וחג שמח עינת:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי עצם כל גופי כולל spect לע"ש מ - תגובה
ד''ר גד ולן05/10/2012ייתכן ונגרם שבר הזיז רחבי בחוליה מתנית רביעית.
בכל מקרה אין לזה טיפול אז זה לא ממש משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גב וצוואראלון04/08/2012
שלום רב
עברתי ת.ד לפני 3 חודשים יש לי כאבים נוראים בגב ובצוואר עם תחושת הרדמה ונימול ברגל ימין .עשיתי סיטי יש לי פרצת דיסק ב L 3 ו4 ו5 וS 1 בEMG פגיעה שורשים בL 4 דו צדדית ו L34 מצד שמאל קיבלתי זריקה אפידורלית ללא הטבה במצבי עדיין סובל מכאבים נוראיים בצוואר . עם ירידה משמעותית בתפקוד המיני .האם יש השפעה לבעיות הגב והעצביות לתפקיד המיני שלי ??? .תודה רבה אם תעני לי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אתה עובד עם קופת חולים כללית
אלון04/08/2012האם אתה עובד עם קופת חולים כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב וצוואר - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/08/2012אלון שלום,
יש חוסר התאמה בין תוצאות מצוטות של CT מתני לבין תלונותיך על הצוואר.
יכול להיות קשר כלשהוא לתפקוד המיני אך זה קורה במצבים מאוד מסוימים.
אני לא עובד עם המושלם- עובד עם כל הביטוחים האחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי כאבי צוואר
אלון04/08/2012לגבי כאבי צוואר וגב עליון עדיין לא עשיתי צילום שמעתי שצילום סיטי לא מזה בעיות בצוואר רק צילום mri האם זה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי כאבי צוואר - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/08/2012לא נכון. הוא מזהה באיכות טובה פתולוגיה במידה וקיימת.
לצורך ניתוח - MRI יותר מדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב תחתון עם משיכה לרגל ימיןדי.03/08/2012
שלום ביצעתי מיפוי עצמות Tc99m mdp נסקרו מיפוי עצמות כל גופי. ממצאים: שינויים ספונדילותיים מתונים L5 S1 לא הודגם ממצא נוסף. מה זה אומר בשפה שלנו? אשמח לקבל תשובה מהירה. תודה דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב תחתון עם משיכה לרגל ימין - תגובה
ד``ר ליאור מרום03/08/2012בשפה "שלנו" זה אומר שינויים ניוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב עם משיכה לרגל ימין
די05/08/2012האם יש טיפול ואיזה? מה זה אומר ניוון? האם יחמיר? האם זה מחלת ניוון שרירים? תודה ויום נעים דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי לטפל כדי למנוע החמרה
אוסתיאופט10/08/2012שינויים ספונדילוטיים הוא מונח כללי המתאר שינויים שחיקתיים בחוליות. שינויים שכאלו אנו רואים אצל כל אחד מעל גיל מסויים ולעיתים קרובות, כאשר שינויים אילו מתקיימים הדבר ילווה בכאב. שמות נוספים לאותה התופעה כוללים דלקת פרקים שחיקתית, אוסטיאוארטריטיס, דלקת פרקים ניוונית ועוד.
התופעה שכיחה ולגמרי תקינה ומלווה את כולנו ככל שאנו מתבגרים. כדי להימנע מהחרפה עד כדי כאבים ופריצות דיסק-הדרך הטובה היא מניעה בעזרת מכשיר הפועל נגד כח הכובד בשיטת INVERSION TABLE ונקרא גב BACK.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכדאי שתפנו אלי לטיפול...... הפיזיו
שמחון השמח10/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה אפידורליתיהודית03/08/2012
אני 5 ימים אחרי זריקה ואין ילי הטבה
יש סיכוי שעוד תבוא הקלה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה אפידורלית - תגובה
ד''ר גד ולן03/08/2012בד"כ לוקח עד כשבוע עד שמתחילים להרגיש הטבה ולפעמים צריך 2-3 זריקות בהפרש 3 שבועות עד שההטבה מגיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה אפידורלית
יהודית03/08/2012תודה על תשובתך המהירה
מה עןשים אם הרופאה אמרה לבוא רק אחרי 3 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפידורלית
יהודית04/08/2012כפי שכתבתי קבלתי ביום א זריקה
הרופאה אמרה לחזור אחרי 3 חודשים
כך הנוהג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפידורלית - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/08/2012בדרך כלל כן, אלא אם אין תגובה בטווח הזמן של כ 3-4 שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפידורלית - תגובה - תגובה
ד''ר גד ולן04/08/2012מרפאת הכאב שאני עובד איתה בב"ש מבצעת את ההזרקות בהפרש של כחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפידורל
יהודית04/08/2012תודה לדר מרום
תודה לדר גד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהעמרי שאשא02/08/2012
שלום ד"ר!
אני שליח במקצועי, רוכב על קטנוע במהלך רוב היום ולעיתים בסוף כל יום אני מרגיש במרכז הגב ומטה מין כאב של עייפות, כאב של מאמץ.
הייתי מאוד שמח לדעת האם תוכל לעזור לי ולהמליץ לי על חגורת גב אשר תומכת בגב בהמהלך הרכיבה על קטנוע.
שם + דגם של חגורה שיודעת לעשות את העבודה. בגדול, המטרה היא לא להגיע לגיל 60 בלי גב.
אודה על תשובתך!
בכבוד רב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר ליאור מרום02/08/2012עמרי שלום. תוכל להעזר בחגורת גב איטלקית למתניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון-בלט דיסקיוסי01/08/2012
שלום בן 28..במסגרת עבודתי אני נוהג בישיבה ממושכת,לפני 3 וחצי חודשים התחלתי ליסבול מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל.לאחר היתייעצות עם אורטופד התחלתי עם זריקות וולטרן וטיפול של רפואה משלימה דיקור סיני וכירופרקטיקה.עדיין נמצא במסגרת טיפולים ולאחרונה עשיתי צילום CT שתוצאתו הייתה L4-L5 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. מה כדאי לעשות על מנת שהמצב לא יחמיר שכן איני מרגיש שיפור משמעותי במסגרת הטיפולים. האם הכאבים ילוו אותי לכל החיים ומה הטיפול האידיאלי בשבילי והאם מומלץ להמשיך בעבודתי בישיבה שגורמת לי את הכאב הרב..
הכאבים מלווים אותי רק בישיבה ובהיתכופפות...הכאבים מלווים אותי ברוב חלקי היום..הממצאים של צילום CT - הודגמה התעלה ברוחב תקין, שק דוראלי תקין , כל החוליות בגדר הנורמה..L4-L5-בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי, L5-S1 בגדר הנורמה. אני סובל גם בחודש האחרון מכאבי גב חזקים בבוקר שמישתחרר רק במהלך היום לכל אורך ורוחב הגב כמו הרגשה של גב תפוס בלי יכולת לזוז,יש קשר לבעיה בגב התחתון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון-בלט דיסק - תגובה
ד''ר גד ולן01/08/2012ברור שזה קשור לגב התחתון, וההתקף חולף תוך מספר חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון - בלט
יוסי01/08/2012בקשר לבלט שיש לי מומלץ להמשיך עם הטיפולים המשלימים למרות שאין שיפור או שעדיף ליפנות למרפאת כאב? והאם מומלץ לעסוק בעבודתי בישיבה ממושכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון - בלט - תגובה
ד''ר גד ולן01/08/2012אפשר גם מרפאת כאב וגם טיפולים ברפואה משלימה.
אין משמעות לישיבה ממושכת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שהרפואה הרגילה לא מצליחה בכל.
פיזיוטרפיסט06/08/2012תראה מכשיר שאורטופדים מתחילים להבין את התועלות שבו לפתרון ומניעת כאב גב.
שולחן היפוך-INVERSION TABLE, שבשימוש יומי יפתור לך את כאבי הגב. פריצת דיסק לא ניתנת לתיקון והתערבות פולשנית עלולה לחזור בעתיד הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפתרתי מכאבי גב!איליה01/08/2012
בשנים האחרונות אני נהייתי לבן הערובה של כאבי גב חזקים. כאבים בבוקר וכאבים בלילה. ניסיתי להיחלץ מצבת הכאב בעזרת טיפולים מגוונים, אולם ההקלה לא מיהרה להגיע. רגע לפני שהתייאשתי- ניסיתי שיטה שניצחה את הכאב- DDS500. חלפו רק 3 חודשים ואני שוב חזרתי להיות גבר פעיל בכל המובנים! ואפילו לא נאלצתי לרוקן את חשבון הבנק שלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפתרתי מכאבי גב! - תגובה
ד''ר גד ולן01/08/2012ומהי אותה DDS500 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צוואר והירדמות שתי הידייםיפעת01/08/2012
אני בת 40 סובלת שנים מכאבי צוואר והירדמות של הידיים לפי הבדיקות EMG מצביע על בעיה בשורשים ימניים של הצוואר בבדיקת CT שינויים יווניים ב C5 6 ולחץ פורמלי קל הרופא שוקל ניתוח ב C 6 5 ACDF הייתי רוצה לשמוע עוד חוות דעת האמת שמאוד פוחדת לגבי הניתוח בתודה מראש יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר והירדמות שתי הידיים - תגובה
ד''ר גד ולן01/08/2012אי אפשר לתת לך חוות דעת שניה בלי לבדוק אותך ולראות את בדיקת ה-MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תשובה של mri דחוףףףףףגל31/07/2012
שלום דר' אני סובלת מנירופיברומטוזיס עשיתי בדיקת MRI ורוצה לדעת מה אומרת התשובה של MRI אני עושה מדי שנה את הביקה : טכניקה דיכוי שומן בלי ועם ח.נ T1 T2 סגיטלי ואקיאלי. סנגל תקין בחוט. מבנה גרמי שמור לכל אורכו. תהליך רקמתי ברקמה תת עוריות בגובה T2-3 חשוד לנירוביברומטוזיס אין תהליך אנטרהספינלחי בע"ש צוארי גבי ומותני.יש מספר מוקדים לאורך האורטרים ב T3-4 מימין מימין T2-3 T5-6משאל יתכן C7-T1 מימין L3-L4 שמאל L2 מימין.וכן שורשים הסקרלים דו צדדים חשודים לנירופיברומטוזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תשובה של mri דחוףףףףף - תגובה
ד''ר גד ולן01/08/2012יש לך נוירופיברומות רבות אך הן לא חדרו לתוך תעלת עמוד השדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עם טיפול אך ללא פיענוחדנה30/07/2012
שלום ד"ר מרום הייתי אצלך במרפאה לאחר בדיקת MRI וטענת כי עליי לחזור על בדיקה שנית תוך חצי שנה, לצערי לקבוע תור למרפאתך לוקח הרבה זמן, ובעודני סובלת כאבים קשים הכוללים הירדמות של כל צד שמאל של הגוף ניגשתי לרופא אורטופד מומחה עמוד שדרה ד"ר רז נטע,אשר טען שאפילו עם מצבי יחמיר כאביי אינם שייכים לאורטופדיה אלא לנוירולוגיה, ניגשתי לד"ר גרוס ולאחר MRI מוחי התברר שאין לי שום בעיה מוחית והיא הפנתה אותי למרפאות חוץ רמבם לנוירוכירוג, יש לי לפי תוצאות הMRI - בלט דיסק דיפוזי הגורם להיצרות פורמינלית C4-5 וכן בלט מרכזיC6-7 וכן ציסטה ארכננוידלית אם איזור מילומלציה מעליו בגובה T2-3 האם תוצאות אלו במידה ויחמירו הם אלה שאחראים על הכאבים הבלתי אפשריים שהיני סובלת?
אני לוקחת אוקסיקונטין 10-20 מ"ג 3 פעמים ביום,ישנם איזורים נוספים אשר רדומים (ההרגשה כאשר נוגעים היא כאילו אני עם כמה שמיכות מעלי) ירידה בשמיעה באוזן שמאל (רדומה,כמו מים) הירדמות באזור פי הטבעת,צינורית השתן והנרתיק.
הייתי שמחה לדעת מה לעשות האם זה המצב להתמודד לעד? יש הרגשה שנפלתי בין הכיסאות, האם אני אמורה לחזור אליך או שנוירוכירוג יכול לעזור לי?
תודה רבה על כל התייחסות, אני רק...בת 40 עם ילדים קטנים ופשוט מרותקת לכיסא כל פעולה מכאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עם טיפול אך ללא פיענוח - תגובה
ד``ר ליאור מרום30/07/2012מי שעוסק בממצאים כאלו הם נוירוכירוגים:הכוונה לציסטה בחוט השדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים מאוד בצוואר עם השלכה לידודו זינו29/07/2012
כחודשיים אני סובל מכאבים חזקים מאוד בצוואר עם הגבלה בצנועה קדימה אחורה, נימולים וכאבים נוראיים בכתף ונימולים ביד שמאל עד לאצבעות. הופנתי לCT התשובה היתה.
C5-C6 בלט דיסקאלי אחורי אמצעי ובעיקר שמאלי עם לחץ על השק התקאלי ועל שורש C6 משמאל. כל שאר החוליות תקינות.
מה אומרת הבדיקה?? ומה ההשלכות של התוצאה והאם מדובר בפריצת דיסק??ו האם עדיף לעשותגם MRI או EMG ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים מאוד בצוואר עם השלכה לי - תגובה
ד``ר ליאור מרום29/07/2012התשובה למעשה לא אומרת כלום ללא ההקשר הקליני בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור אבל רק מה ההבחנה אומרת לדעתך
דודו זינו29/07/2012והאם אתה עובד עם קופח כללית ואיך אפשר לקבוע תור לבדיקה אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונות מפרקיות צד ימין של הגוףריבל29/07/2012
שלום רב,
אני בת 29 בשנה האחרונה אובחנתי במחלת האנדומטריוזיס+ 3 הפלות + חצי גוף ימין משתולל בנוגע למפרקים.
הלכתי לשלושה אורתופדים כולם טענו שיש לי המון קליקים בצד ימין של הגוף ואין מה לעשות. אחד מהאורטופדים טוען שהקליקים והכאבים שלי באגן ימין כתף ושכם זה snapping syndroms ושאם פיזיותרפיה לא תעזור אצטרך ניתוח לשייף את הסקפולה שלא תתחכך בכלוב הצלעות מאחורה יכלתי לחיות עם זה עד שמרכז הצוואר שלי התחיל לחרוק וגם כך צלילים באוזן ימין על כל לעיסה של אוכל. שבוע אחרון רצתי למיון על כאב בארובת עיו ימין ומאחורי האף. נבדקתי סינוסים עיניים וכלום - הומלץ לי mri מח ובדיקת ana. העניין הוא שאני כבר חולה במחלה אוטואימונית סובלת נפשית ומטופלת עי פסיכולוג והגוף לא מפסיק לחרוק לי...... אצל ראומטולוגית נשללה דלקת פרקים או פיברומיאלגיה. אני רק רוצה שם למה שקורה לגוף שלי או הצעה למה כדאי לבדוק........
האם מאחר ויש לי חתול וכלב והיה לי את הפריחה האופנייית של מחלת ה"ליים" כדאי לבדוק גם את הכוון הזה? הכלב עצמו בן 3 ואושפז על חיידקים שנמצאו לו במפרק הכתף וגרמו למורסה והוטרינר לא ידע להסביר - אותו זמן גם הגוף שלי התחיל להשתולל.... לא יודעת לאיזה כוון ללכת. האם תוכלו לייעץ לי על כוון והאם זאת תשובה- שאין מה לעשות לגבי הקליקים האם זה ילווה אותי כל החיים? או שקליקים יכולים להפסיק? אני כל הליכה וכל תזוזה ולעיסה משתגעת מצלילים ולעתים כאב -תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונות מפרקיות צד ימין של הגוף - תגובה
ד``ר ליאור מרום29/07/2012ריבל שלום, שאלתך לא צשייכת לתחום ניתוחי עמו"}ש,
פני לפורום המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אז לאיזה פורום כן שייך?
ריבל31/07/2012תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לתיקון עקמת וצלילהalex29/07/2012
שלום,
בגיל 13 עברתי ניתוח לתיקון עקמת, כרגע אני בת 22 ללא כאבים או קשיי נשימה.
רציתי לדעת האם המצב הבריאותי שלי מגביל אותי בצלילה. מדובר על צלילה לעומק של כ-6 מטר עם ציוד במשקל של כ-15 ק"ג.
והאם לחץ המים על הגב יכול איכשהו להשפיע בעתיד על הבריאות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לתיקון עקמת וצלילה - תגובה
ד''ר גד ולן01/08/2012לעקמתצ אין השפעה על יכולת הצלילה, אם התיפקוד הנשימתי שלך תקין אז אין מניעה שתצללי.
משקל הציוד אינו משמעותי כיוון שבמים את צפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון וירך שמאל למעלה משנהיעקב29/07/2012
שלום דר'.
מזה למעלה משנה אני סובל מכאבים בירך השמאלית. ללא אבחנה של הבעייה ע"י רופאים אורטופדיים. נשלחתי לבדיקת מיפוי עצמות ולאחרונה שלחה אותי רופאת המשפחה לבדיקה ניאורולוגית שהמליצה על ביצוע CT של עמ"ש מותני. בבדיקת CT עלו המימצאים הבאים :
מודגמת עמדה לורדוטית תקינה.
מודגמת היצרות של המרווחים הבין חוליתים L5-S1 עם שינויים ספונדילוטיים בשולי גופי החוליות ושינויים ניווניים של לוחיות הדיסקה.
מודגמים שינויים ניווניים של המפרקים הפאצטלים L5-S1.
במרווח D11-D12: מודגם בלט דיסק מרכזי מסוייד הנגוע בשק הדורלי.
במרווח L5-S1: מודגם זיז גרמי פורמינל ימני עם בלט דיסק נלווה הלוחץ על שורש L5 היוצא.
בשאר המרווחים לא הודגמו בלטי דיסק.
בכל המרווחים הודגם רוחב תקין של תעלת השדרה.
אודה מאוד להתייחסות מורטת על כל המימצאים.
אל מי צריך לפנות ?
האם יש צורך בהתערבות כירורגית ?
תודה מראש.
יעקב ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון וירך שמאל למעלה משנה - תגובה
ד''ר גד ולן29/07/2012אני מציע שתתייעץ עם מנתח ע"ש במקום מגןריך, שלאחר בדיקתך ועיון בבדיקות ההדמייה יוכל להציע דרכי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)