מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- MRI מותני עמוד שדרהלימור28/04/2011
הודגם מצב לאחר הניתוח נרחב מגובה L3-L4 ועד לגובה L5-S1 עם שינויים שלאחר ניתוח עם למינקטומיה רחבה , שינויים פיברוטים לאחר הניתוח עם צניחה אחורית של שק הדולרי בגבהים אלה עם שינויים ניוונים קשים במפרקים.
אותם ממצאים פיברוטים מקבלים האדרה לאחר הזרקת גדוליניום ואין עדות ללחץ אפידורלי על שק הדולרי בגבהים שבו נעשה הניתוח .
אותו תקינים מחוט השדרה מעל הניתוח .
אותות תקינים ממחט עצם חולייתי .
לסיכום -
מצב לאחר ניתוח נרחב בגובה L3 ומטה .
שינויים פיברוטים קשים באזורי הניתוח עם צניחה אחורית של השק הדולרי ללא עדות ללחץ אפידורלי על השק .
אשמח לפיענוח התשובה באופן כללי ,ומה משמעות צניחה אחורית של שק הדולרי ?
סובלת מכאבים קשים וקיבלתי סטרואידים דרך הוריד ומשככי כאבים פרקוסט 10 בשילוב 2 אופטלגין כדורים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI מותני עמוד שדרה - תגובה
ד``ר ליאור מרום02/05/2011צניחה כוונתה שיש תזוזה לאחר ההרחבה שבוצעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכפיפות בטן כאשר יש כאביםחן ארביב26/04/2011
שלום רב,
לפני שנה נפלתי ונשברה לי חוליה L3 בגב. היא התאחתה בצורה לא כל כך טובה כי לא היה טיפול לשם כך, ומאז יש לי כאבים כשאני מתכופפת. אני עושה טיפולים שונים לחיזוק הגב - הידרותרפיה ותרגילי יציבה בבית .
רציתי לדעת האם אני יכולה לעשות תרגילי כפיפות בטן או שזה עלול להזיק לגב שלי? חיפשתי רבות באינטרנט וראיתי שרשום שלאנשים שיש להם פריצת דיסק למשל לא מומלץ לעשות את הכפיפות בטן הרגילות, אלא - כפיפה צידית של עמוד השידרה, וסמיכת אמות - גשר קדמי.
האם זה טוב? איך אני יכולה לבצע את התרגילים הללו? האם תוכלו לתת לי הנחיות מדוייקות?
כמו כן, בהידרותרפיה אמרו לי שאני צריכה לחזק את השריר הרחב בטני כי הוא היחיד שלא משפיע על עמוד השידרה, איך אפשר לעשות זאת? אני מכווצת את הבטן כל היום אבל אני לא יודעת אם זה מספיק אפקטיבי. תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לכפיפות בטן כאשר יש כאבים - תגובה
ד``ר ליאור מרום02/05/2011שבר, לאחר שנה -מחובר
לא אמורה להיות מגבלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ctאירית26/04/2011
בגלל כאב באגן עם הקרנה לרגל נשלחתי ל ct עמוד שדרה מותני ואלו התוצאות:
נפח חוליות שמור
נקבים אינם מוצרים
מפרקים פצטלים תקינים
שחיקת דיסק 4-5 L עם אי סדירות בלוחית העליונה בחלק 5 L.
בלט קל של דיסק מסביב עם לחץ מינימלי.
לא הודגם ממצא אחר.
מה אומרות תוצאות אלו ומה הטיפול.
תוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ct -עוד אלה
אירית27/04/2011האם הבעיה שיש לי יכולה להשפיע על מערכת השתן(תכיפות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהct - תגובה
ד``ר ליאור מרום02/05/2011הבדיקה בגדר הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתכן פריצת דיסק ללא הקרנות ?בעז25/04/2011
שלום אני בחור בן 30.
בשנים האחרונות היו לי דקירות בגב התחתון בעת הרמת משאות כבדים.
הכאבי היה בגב התחתון ונפסק לאחר מספר שעות.
בשנה האחרונה הפסקתי לעשות ספורט ולשחות.
לפני כחודש הכאב לא הפסיק והמשיך בצורת תחושת דקירה קבועה בגב התחתון עם הרדמות של הישבן.
ולעיתים כאביים בעמוד השידרה ובאזור האגן האחורי העליון עד כדי זריקת וולטרן.
רופא אחד שראיתי עד כה שלל אפשרות של פריצת דיסק בגלל בדיקה נוירולוגית.
שאלה עקרונית, האם פריצת דיסק אפשרית ללא הקרנות לרגליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן פריצת דיסק ללא הקרנות ? - תגובה
ד''ר גד ולן25/04/2011כן, מצב בו קיימת פריצת דיסק בע"ש מתני ללא שיש כאב מקרין לגפיים הוא אפשרי.
למעשה, לכ-20 עד 40% מהאוכלוסיה שמעולם לא סבלה כאבי גב או הקרנה לרגליים, יש לפחות פריצת דיסק אחת, שאינה מכאיבה כלל לא בגב ולא ברגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן פריצת דיסק ללא הקרנות ? - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/04/2011אנני יודע אם זו היתה כוונתך, אך לעיתים ובעיקר בהתחלה של הסמנים, יש כאב גב בלבד, לא תמיד מלווה בהקרנה לאחת הרגליים.
צריך לראות להיכן זה מתפתח - אם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי עצמותתמיר24/04/2011
הי רציתי לדעת..אם במיפוי עצמות כל גופי יכולים לראות פריצות דיסק או בלטי דיסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי עצמות - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/04/2011לא. הבדיקה הזו אינה מיועדת לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןויקו23/04/2011
שלום,
אני כרגע נמצא בצבא בהכשרה מאד אינטנסיבית הכוללת קרב מגע,כושר גופני,מאמץ פיזי וכו'.
לפני כחודש וחצי,התחילו אצלי כאבי גב תחתון מצד שמאל כאילו הישבן תפוס.אחרי כמה ימים זה עבר טיפה ואז שוב חזר הכאב.וכל זה נמשך כבר חודש.
נשלחתי לעשות ct בגב ואלו הם ממצאי הבדיקה:
L5-S1:
מודגם ספונדילוליזיס דו-צדדי עם ליסטזיס דרגה 1
מבנה הדיסקית מלווה את צורת הליסטזיס, בנוסף מודגם בלט דיסק אחורי – שמאלי המשיק
למוצא העצב השמאלי.
.L5 ספינה ביפידה חבויה
אשמח אם אוכל לקבל פרטים על הממצאים והשאלה שלי היא האם אני אוכל להמשיך את ההכשרה או שיוכל להיווצר מצב יותר גרוע בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/04/2011לנוכח הממצאים ב CT ודרגת העומס שאתה צפוי לעבור ממליץ להפגש עם מומחה עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתא23/04/2011
שלום
בת 57 ,חולת אפילפסיה מזה 50 שנה, סובלת מעקמת מגיל קטן
לאחרונה חלה החמרה בעקמת ובכאבי הגב.
במיפוי עצמות התשובה:
הודגמה עקמת קשה ומותנית קלה יותר עם הדגמת קליטה בלתי
סדירה לאורכו כעדות לשינויים ניווניים דיפוזיים.
לציין קליטה מוגברת במיפוי הפלנרי בחוליות D6-12 אשר
ברובן ממוקמת על פי חתכי הספקט בפארסאינטרארטיקולריס
מימין על רקע מחלה פצטרית.
בחוליה L5 לציין קליטה מוגברת בולטת יותר במיפוי הפלנרי
אשר על פי חתכי הספקט ממוקמת בגוף החוליה מימין ומתמשכת
עד אזור הפארסאינטרארטיקולריס באותו צד, ככל הנראה שילוב
של מחלה דיסקוגנית קשה ו-FACET JOINT DISEASE
של חוליות L4-5 מימין-לקורלציה רנטגנית.
בכתפיים, במרפקים ובכפות הידיים מודגמת קליטה מוגברת
דיפוזית כעדות לשנינויים אוסטאוארטריטיים.
בצילום רנטגן מותני:
התשובה: זיזים קידמיים.
רווח בין רוב החוליות צר.
בבקשה , איזה פתרון יכול להקל על מצבה ללא ניתוח
בגלל האפילפסיה היא גם מוגבלת בלקחת משככי כאבים
לוקחת אוקטונל 150מג פעם בחודש.
תודה רבה
ואנא, אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/04/2011הפורום אינו יכול לתת "פתרונות"
לא עושים כאן רפואה אינסטנט באינטרנט
מציע לך להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה לצורך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב תחתוןארי22/04/2011
מזה כמהחודשים שאני סובל מכאבים קבועים בגב התחתון , ישיבה ארוכה ,קימה משכיבה לישיבה גורמים לי לכאבי בגב ומקרינים לחלק האחרוי של הרגליים. בצילום C.T נמצא בלט בשתי חוליות תחתונות, האם יש טיפול נוסף חוץ מתרופות להקלת הכאבים והדלקות החוזרות ונשנות ? אשמח לשמוע על חוות דעת נוספת שכן רוב האורטופדים שבדקו אותי נתנו לי רק כדורי אטופן וכדורים נגד כאבים , וזה לא הטיפול שאני רוצה להמשיך בו לאורך שנים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב תחתון - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/04/2011בקש הפניה למרפאות כאב וטיפול אלטרנטיבי אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בסטרנום בקרב מגעשלומי22/04/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים חטפתי אגרוף לצד הימני של הסרנום במרכז בית החזה, בתחילה החבטה לא הייתה מורגשת במיוחד אך ככול שחלף הזמן הרגשתי רגישות באיזור אשר התחלפה בתחושה של מתיחות באיזור כולו אשר גורמת לי לרצות להתמתח כל הזמן בכדי לשחרר את האיזור התפוס, ככול שחלף הזמן תחושת המתיחה נדדה לכיוון שמאל של בית החזה, וכעת אני מרגיש תחושה תמידית של שריר תפוס באיזור השכמה הימנית כולל רגישות בבית החזה אשר כוללת "קנאקים" באיזור השמאלי של בית החזה. יש מעין תחושה של בעיה בגידים/שריר/ שלד,ואני יכול לתאר זאת כמעיין חגורה שמתחילה ממרכז הסטרנום שמאלה עד לעמוד השידרה. הלכתי לעשות צילום רנטגן ויצא תקין ובמיפוי עצמות אובחן שיש לי קליטה מוגברת בצלע שמאלית עליונה.
אשמח לקבל הכוונה כי המצב מאוד מציק לי ולא נותן לי מנוח.
תודה, שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בסטרנום בקרב מגע - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/04/2011שאל את שאלתך בפורום ניתוחי חזה, זה לא קשור לפורום ניתוחי עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידיים נתפסותתמיר22/04/2011
שלום..לפני כמה חודשיים גילו שיש לי בלטי דיסק גדולים שלוחצים על עמוד בשדרה.בצוואר.
בזמן אחרון הידיים נתפסות לי.האם יש קשר למקרה הנל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיים נתפסות - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/04/2011לא ניתן להשיב עלך שאלה מסוג כזה ללא בדיקתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי ניתוח עקמת מלפני 7 שניםרון22/04/2011
עכשיו רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוציא את שתי המוטות שהוחדרו לגב שלי
כי הם בסך הכל פוגעים באיכות חיים ובגמישות שלי
אני מודע לך שיש תמיד סיכון לזיהום ומוכן לקחת אותו
אך האם יש עוד משהו מיוחד שאמור למנוע מימני להוציא את את שתי המוטות האלה
אני בריא ועושה ספורט כל יום.
אשמח מאוד לקבל תשובה כללית ,
אני יודע שכל מקרה הוא פרטני כמובן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי ניתוח עקמת מלפני 7 שנים - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/04/2011לאחר 7 שנים מניתוח, עקרונית אין מניעה להוציא מתכות, במידה והכל כשורה לפי צילומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצירת קשר לשאלות
זהבה01/05/2011לרון מתאריך 22.4.11
לבן שלי שהוא בן 18 התגלתה עקמת ומצעים לנו לנתח.
על פי שאלתך עברת ניתוח כזה לפני 7 שנים , האם אפשר לקבל פרטים ליצירת קשר,
מייל : [email protected]
אשמח וחשובה לי מאד תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעומר20/04/2011
היי, אובחנתי בct כסובל מ:
סריקה L1-L2 - אין עדות לבלט דיסק.
סריקה L2-L3 - בלט דיסק היקפי קל עם מרכיב אחורי ונגיעה קלה בשק מלפנים.
ללא מעורבות פורמינות ושורשים. רוחב תעלת גרמית שמור.
סריקה L3-L4 - בלט דיסק היקפי קל, עם מרכיב אחורי ונגיעה קלה בשק מלפנים.
ללא מעורבות פורמינות ושורשים. רוחת תעלת גרמית שמור.
סריקה L4-L5 - בלט דיסק היקפי מינימלי ללא אימפרסיה משמעותית על השק.
סריקה L5-S1 - ספונדילוליזיס דו"צ של L5 ורטרוליסטזיס מינימלית של S1 ביחס לL5 משנית לכך. בלט דיסק אחורי ללא אימפרסיה משמעותית על השק.
שאלתי היא כזאת, אני יודע שלחדר כושר אני לא חוזר ולא רוצה לחזור.
האורתופד המליץ בחום על שחייה, וכמה שיותר(??) השאלה היא עם מותר לי לחזור בהדרגה ובאיטיות לבצע מתח+מקבילים בבית, . רק כנגד משקל גוף? והעם שחייה זה באמת טוב ולא מזיק במצבי? והעם אוכל לחזור להתאמן עם משקולות חופשיים מתישהו?
תודה רבה, עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר גד ולן21/04/2011ללא שאבדוק אותך אוכל רק להציע להקפיד על פעילות אירובית כהליכה ספורטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקומפרסיה -ניתוחרונית19/04/2011
אשמח מאוד לדעת מהו הסיכון בניתוח דקומפרסיה של עמוד השידרה.
תודה,רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקומפרסיה -ניתוח - תגובה
ד''ר גד ולן21/04/2011מדובר בניתוח שהוא סה"כ בטוח עם שיעור זיהומים כ-2% ופגיעה עצבית היא נדירה עד כדי 1 ל-5000 ניתוחים. יש סיבוכים נוספים אבל הם קלים וללא השפעה על הצלחת הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בעמוד השדרהמיטל17/04/2011
שלום, אני בת 35
לפני כחודש התחילו לי כאבים עמומים בגב, שעם הזמן הלכו ונהיו ממוקדים בנקודה מסויית בחלק העליון של עמוד השדרה. הכאב הוא כמו כאב שנוצר ממכה (כמו כאב כשיש סימן כחול). כעת הכאב בנקודה שכאב לי בשבוע שעבר חלף ובמקומו כואב בנקודה אחרת בעמוד השדרה קרוב יותר לאמצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעמוד השדרה - תגובה
ד``ר ליאור מרום18/04/2011אם כאב חלף, סימן שאין שום דבר שצריך להטריד אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עמוד שדרהטלי17/04/2011
האם נהוג לקבל כאן המלצות על רופאים? אני מחפשת מומחה עמוד שדרה, בעקבות תאונת דרכים, וסיבוכים שבאו בעקבות חיפשתי רופא מומחה באתר של מכבי, אבל איך בוחרים ??? תודה וחג שמח טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על מנתח עמוד שדרה
מיכה18/04/2011במכבי- ד"ר מרום הוא הטוב ביותר, ממליץ להפגש אתו
מקבל בקרית טבעון- הבעיה- תורים ארוכים מאוד !!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)