מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבכואב הלב ..!!26/01/2011
שלום רב.
אני בת 18 לעיתים קרובות מרגישה כאבי גב תחתונים ונותנים לי הרגשה לא נוחה אולי זה בגלל צורת הישיבה שלי . רוב זמני מול המחשב ולא יושבת " זווית ישרה " שאלתי:-
האם יש תרגילים מסוימים להתרגל לעשות כדי להרגיש יותר נוח ??
* ד"ר נתן לי הפניה לפיזיוטרפיה חיזוק שרירי גב אבל לא עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
ד''ר גד ולן30/01/2011בקורסים לשיטת פלדנקרייס תוכלי ללמוד תרגילים מתאימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת!!
תמי31/01/2011פיזיוטרפיה זה דבר שממש עוזר. כמי שסובלת מכאבי גב מזה שנים. אני מקווה כי את לא מתהלכת על עקבים גבוהים. מותר ורצוי עקבים נמוכים עד 3 ס"מ. הטיפולים הרצויים הם: שיטת אלכסנדר שזה ממש ממש עוזר. ורצוי כמה טיפולים. פילטיס. וכמובן חימום המקום. בתקווה כי עזרתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח גב שנירוני25/01/2011
באופן מוזר לאחר הניתוח השני (שלא הצליח) אינני מצליח להגיע לזקפה באופן טבעי,האם זה קשור לבעיית הגב?האם הנושא פתיר או בר חלוף? אודה לתשובה מהירה בנושא. זה ממש מתסכל אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח גב שני - תגובה
ד''ר גד ולן25/01/2011ייתכן שכן ואני מציע לך לפנות לבדיקת אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
רוני25/01/2011שאתה אומר ייתכן שכן אתה מתכוון לקשר לבעיית הגב?! או לכך שהעניין בר חלוף?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
ד''ר גד ולן25/01/2011יכול להיות שבמהלך הניתוח נפגע שורש סקראלי ועקב כך יש לך הפרעת זקפה.
הבירור מתחיל אצל אורולוג כדי לראות אם יש לך זקפה ספונטאנית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על כאבי גבמגי שמש25/01/2011
ד"ר מרום שלום רב. שמי מגי ואני סובלת מפריצות דיסק צבריות כ 3 שנים ומותני כ10 שנים, אני אחרי 3 ניתוחי גב 1ניתוח גדול ו2 שאיבות דיסק האחרון לפני כשנתיים. חשוב לי לציין שאני מאוד סובלת הן מהגב והן מהצבר ולאורך יד ימין. לאחרונה עשיתי MRI חוזר שתוצאתו כלהלן. עמוד שידרה צווארי: מודגם יישור לורדוזיס צווארי. מבנה גרמי שבור.
T3-T4 ו- T4-T5 פריצת דיסק מרכזית קלה.
C6-C7: פריצת דיסק פארא מגיאנית משמאל עם השטחה של החוט וכן התעבות הפלאבום.
היצרות בינונית עד קשה של השק. C5-C6: מודגם בלט דיסק דיסקלי היקפי, התעבות הפלאבום, היצרות בינונית עד קשה של השק.
C4-C5: בלט דיסק אחורי קל עם השטחה של החוט. היצרות בינונית של השק.
C3-C4: בלט דיסק אחרוי קל עם השטחה של החוט. היצרות בינונית של השק. אין האדרה חריגה בתוך השק.
בסיכום:
שינויים ניווניים בעיקר בין C4 עד C7 עם היצרות השק ללא מיאלותפיה.
תוצאות של עמוד שידרה מותני לאחר כאמור שלוש ניתוחים גם :
L5-S1: מודגמת נסיגה של פריצת דיסק. קיימת האדרה לאורך הקצה האחורי של הדיסק יתכן פוסט ניתוחי.
L4-L5: מצב לאחר למינקטומיה משמאל. עיוות קל של השק ללא עדות להאדרה חריגה.
L3-L4: ללא היצרות
L2-L3: התעבות הפלאבום ובלט דיסק אחורי קל. היצרות בינונית של השק בעיקר מאלמנטים אחוריים ללא שינוי.
L1-L2: התעבות הפלאבום והפאסטים עם בקע דיסקלי פארא מדיאני משמאל ולחץ קל על השק ללא שינוי.
בסיכום:
נסיגה של פריצת הדיסק L5-S1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על כאבי גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011מה השאלה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
מגי שמש25/01/2011אני מאד כואבת ואני לא יודעת מה לעשות?
בתודה מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011אין אפשרות ליעוץ וירטואלי במקרים כאלו, גשי להבדק על ידי מנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ וירטואלי
פלפלת26/01/2011אם אין בכלל יעוץ וירטואלי אז בשביל מה או לשם מה קיים הפורום? תשובה מתחמקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצוואר ובמרפקיםפלפלת25/01/2011
שלום בעקבות כאבים בצוואר נשלחתי לבצע C.T להלן התוצאות:
בגובה C3-C4 עיבוי והסתיידות של ה-PLL, המשיק לקידמת הקורט.
בגובה C4-C5 מרווח הבין-חולייתי צר. עיבוי והסתיידות של ה-PLL , המשיק לקידמת הקורט.
בגובה C-5-C6 המרווח הבין חולייתי צר. התערה שמורה. שינויים ספונדילוטיים נלווים.
ביתר מרווחים המבנה שמור.
לפני כמה חודשים נפלתי ושאלתי האם יש לי בעיה בצוואר והאם זה יכול להיות כתוצאה מהנפילה ?
בשבועות האחרונים התחלתי להרגיש כאבים גם במרפקים קודם זה התחיל בצד אחד ולאחר כשבוע עבר למרפק השני.
אשמח לקבל המלצותיך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצוואר ובמרפקים - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011אשמח לתת המלצות לאחר בדיקה, לא ניתן לספק פתרון וירטואלי לבעיות עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עוייתייםמזי24/01/2011
לד"ר ליאור מרום שלום! מזה זמן רב שאני סובלת מכאבים בגב,מתחת לשכמה וגם באמצע מימין, לאחר עמידה קצרה ליד הכיריים או הכיור (לבשול) מיד מתעייף לי הגב ואני מקבלת כאב גב עוויתי , שהולך ומתעצם ושוב יורד ומתעצם, שממש מקפיץ אותי מכאבים. כל כדור משכך כאבים לא עזר, ניסיתי אלגוליזין פורטה, טרמדקס, ארטופן, אסיול,אתופן - כלום לא עוזר , להוציא מכשיר טץ-טנס, המשדר אימפולסים קצרים ברצף, שמחובר אלי שעות רבות, ללא הפסק (וגם אליו הכאב התרגל ויש להעלות את התדר)- רק בלילה אני הולכת לישון עם אסיול + כרית/בקבוק חימום. בבוקר אני מתעוררת ללא כאבים אך די להתכופף לשטוף שיניים, כדי שהכאב יחזור. עשיתי טיפוליים פיזיוטרפיים עם לחיצות וגלים קצרים, מתיחות ומאום לא עזר- במוקד חירום קבלתי זריקת קורטזון +וולטרן ולא עזר. זה דורש 3-4 ימים לכל התקף. לאחרונה אמרה לי הפיזיוטרפיסטית שאולי זה מאבנים בכליות? - למרות שאין ממצא בבדיקות דם ובשתן.ובדיקת c.t.ריאות לא נמצאו אבנים בכליות אך רשום -שינויים ניוויניים בע"ש. האם הם הגורם לכאבי השרירים במיוחד בעייפות קלה ביותר? במרפאת כאב הציעו לי אפידורל- אך התור נקבע למרץ. מה עושים? - אני מיואשת!! (בת 66 עם סוכר גבולי (150) ללא טפול תרופתי-אבל נוטלת ליפיטול 20 ואיזיטרול). מודה מראש על תשובה בהקדם, מזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עוייתיים - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011שוב, בעיתך מורכבת מאוד ואינה יכולה לקבל התיחסות נאותה בפורום וירטואלי.
במידה ותרצי, אשמח לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך ולנסות לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב עווייתיים
מזי28/01/2011מודה על תשובתך. אבקש יותר פרטים על הבדיקה שהצעת ובדיקת ההדמייה. איך ניתן לבצעה ומה העלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב נהיגה ברכב ממונע דיזלרוני דרמר24/01/2011
שלום רב.
אשמח לקבל הכוונה היכן לחפש חומר המראה האם יש השפעה/קשר בין נהיגה ברכב ממונע דיזל לכאבי גב.
בתודה מראש
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב נהיגה ברכב ממונע דיזל - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011מספיק לבצע חיפוש ב GOOGLE אודות הקישור המתבקש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב נהיגה ברכב ממונע דיזל - תגובה
ד''ר גד ולן25/01/2011יש קשר ברור ומוכר, אפילו בפסיקה בישראל הכיר בית הדין לעבודה בקשר בין נהיגה ממושכת באוטובוס לבין כאבי גב תחתון.
חפש גם באתר - .pubmed.gov* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב נהיגה ברכב ממונע דיזל - תגובה - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011חשוב להבין- הקשר לאו דוקא לדיזל !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הטיפול הממולץ?אורלי א.24/01/2011
לפני שלושה שבועות חטפתי כאב עז בגב התחתון ועל פי בדיקת c.t יש לי דיסק פרוץ בl3-l4
לשמאל פורמינלי, l4-5דיסק בולט לשמאל, l5-s1דיסק ובלט מרכז.כרגע אני בחופשת מחלה וקיבלתי אטופן להורדת דלקת. השאלה שלי הם פיזוטרפיה יכול לעזור כעט? או טיפולים אחרים כמו אוסטיופטיה , כירופרטיקה וטיפול במים? מה דעתך? אורלי.א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו הטיפול הממולץ? - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011דעתי ניתנת לאחר בדיקה ומעבר על ההדמיה.
אין יעוץ וירטואלי לבעיות מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת????לורין24/01/2011
שלום וברכה לך ד"ר
אני בת 35 סובלת מתלסמיה המוגדרת כאינטרמדיה, כולל טחול מוגדל בילירובין גבוהה והמוגלובין נמוך באופן כרוני, בשנה האחרונה החלו לי כאבי גב תחתון וכאבים בכף יד שמאל רק בבקרים יש לי מין קשיון ביד שעובר רק לאחר כמה דקות, שנית, שמתי לב שצד אחד של הצלעות(כל קשת הצלעות בולטת יותר פניתי לאורתופד בטענה שזה דבר חדש הוא טען שיש לי עקמת קלה, למרות הטענות שלי שזה בליטה חדשה. הוא הפנה אותי לבדיקת מיפוי עצמות, אני נורא חוששת וחרדה, לא מהבדיקה עצמה אלה ממה שיכול להיות, שאלותי הם: האם בגיל 35 יכולה להיווצר עקמת? (זה לא משהו מולד? נרכש?) ושאלה שניה האם כדי לי לבצע את המיפוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת???? - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011סיכוי אפסי להווצרות עקמת בגיל זה- זה דבר שמתפתח בגיל הנערות.
כדאי ?- זה לא שאלה של כדאי או לא, אלא האם זה יכול לקדם אבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה נמצא עצב הסיאטיקהיוסי23/01/2011
אני סובל מדלקת בגב שמקרינה על הרגל, אני מעונין לשים משחה אך אני לא יודע איפה בדיוק עצב הסיאטיקה, אם יש לכם הפניה לצילום של חוליות או משהו דומה אשמח לראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה נמצא עצב הסיאטיקה - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011העצב עובר עמוק מאחורי הירך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשוקייםאני23/01/2011
סובל מכאבי שוקיים מזה מספר חודשים. מוחמר מאוד במנוחה ומוחמר עוד יותר בשכיבה על הבטן.
פרט לכך יש לי, מזה 10 שנים, פריצת דיסק L5S1. (כאב גב תחתון קורן לרגל אחת).
שאלותיי:
1. האם יתכן קשר בין כאבי השוקיים (מקדימה) לפריצת הדיסק?
2. המלצתכם לבירור - שיעשה מול אורטופד/ראומטולוג/כירוג כלי דם/מישהו אחר?
אגב - אני בן 33, בריא.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשוקיים - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011פתולוגיה דיסקלית אינה נותנת אותותיה בקדמת השוקיים
כל התשובות נכונות- העיקר שימצא כוון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרליזציה L5?shay23/01/2011
האם המונח סקרליזציה L5 = מצב מעבר לומבו-סקרלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרליזציה L5? - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011לא בדיוק, סקרליזציה הינה איחוי של חוליה L5 עם חוליה S1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לתוצאות ct לד"ר גד ולןיונה23/01/2011
מה הטיפול שניתן לקבל מאחר שהג"ל של הדיסק התייבש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לתוצאות ct לד"ר גד ולן - תגובה
ד''ר גד ולן25/01/2011אם בכלל צריך לטפל אז ניתוח קיבוע חוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב כתוצאה משבר צלעיוגב23/01/2011
שמי יוגב, ספורטאי חובב מתחרה בריצות ארוכות. לפני כחודש וחצי נפלתי בשטח ושברתי יד. לאחר בדיקות שמטרתן היתה בדיקת שבר בצלע השמאלית העליונה לא היה ברור האם אכן שברתי והרופא קבע שאין זה משנה מאחר ואין לכך טיפול והזמן יעשה את שלו. מאז בכל לילה כשאני ישן מתחיל לי כאב באזור הגו התחתון (תחושה כאילו מישהו לוחץ לי בכוח את שריר הגו) הכאב בעיקר בצד הצלע הבעייתית אך מתפשט לכל הגב. כשאני קם הכאב מתחיל פוחת ותוך 10דק' אין כלום, בלילות הכאב לא מאפשר לי להמשיך לשכב- במצב בו אני שוכב עם הגבהת כרית כמו בישיבה הכאב קטן משמעותית אלא שכך לא ישנים... הכאב הכללי מהצלע פחת אך התופעה עודנה.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב כתוצאה משבר צלע - תגובה
ד''ר גד ולן23/01/2011מניסיון אישי מחכים שיעבור, זה לא צריך להפריע מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Sacralizationsשי22/01/2011
האם מצב מעבר לומבו-סקרלי מתאר Sacralizations.
תודה מראש
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Sacralizations - תגובה
ד''ר גד ולן23/01/2011לא ברור למה כונתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עז בגב תחתוןאנדרו22/01/2011
ד"ר שלום,
היום בצהריים אשתי (בת 42) התכופפה ומיד הרגישה כאב עז בגב התחתון באזור עמוד השדרה. כרגע היא אינה מסוגלת להרים את הרגליים מחמת הכאב וכתוצאה אינה יכולה לצאת מן המיטה. אודה לעצתכם מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עז בגב תחתון - תגובה
ד''ר גד ולן23/01/2011לפנות לבדיקת רופא. אין פה קיצורי דרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)