מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח תוצאות CT ע"ש צוואריקטי28/02/2011
שלום רב,
ברצוני לקבל הסבר לתוצאות סריקה טומוגרפית לעמ"ש צווארי במנח אקסיאלי הצילום בוצע עקב כאב ראש חזק שלא מגיב לתרופות ממשפחת האופטלגין וקשיון עורף לבת 47 שעברה לפני 20 שנה כריתה מלאה של בלוטת התריס עקב פפילרי קרצינומה.
סריקת C1-C2: זיז השן ODONTOID שמור
סריקת C2-C3: סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי משמעותי.
סריקת C3-C4: סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי משמעותי
סריקתC4-C5 : סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי משמעותי
סריקת C5-C6: אוסטאופיט אחורי ימני עם היצרות פורמינלית ולחץ על השק התקאלי.
סריקת C6-C7: בליטה גרמית אחורית שטוחהת מלווה בבלט דיסק עם לחץ על קידמת השק התקאלי.
סריקה C7-D1 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי.
למי צריך לפנות בדחיפות ?
אודה לכם על היענותכם בהקדם האפשרי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות CT ע"ש צווארי - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011יש ממצאים שאמורים לגרום לכאב בזרוע שמאל אך לא לכאבי ראש, בכל מקרה רצוי להייעץ עם מנתח ע"ש העוסק גם בניתוחי ע"ש צווארי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלשות רגליים בגלל ע"ש מותנידני28/02/2011
בעקבות באלטדיסקים אופיינים בע"ש למטה ,רגליי גם חלשות וקרירות . הוגדרה לפני 3 חודשים רדיקולופטיה כרונית מתונה L4-5 -S1/ נראה לי שהחמיר לי.
האם ברקסין 20 מג ל 10 ימים מתיימרת לתקן את התחושה העצבית ברגל?
כתוב במרשם שהיא מטפלה בסימפטומים....
בראיה פסימית- האם למשל איזו תרופה בכלל יכולה להלחם בלחץ פיזי על העצבים שיוצאים מע"ש?!
אצלי התחושה הלא טובה היא לסירוגין, בעוצמות שמשתנות ! במשך אותו יום!.... פעם חלש ופעם יותר חזק, כאילו אפשר לחשוב שזה פעם נוגע יותר /פעם לא נוגע, וכאילו לא מדובר בדלקת קבועה?!
אותה שאלה בעצם גם לגבי אפשרות של זריקה תחת שיקוף-האם יואילו הסטראואידים?
תודה ובכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלשות רגליים בגלל ע"ש מותני - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011הטיפול התרופתי, ברקסין או סטרואידים, לא מפחית את הלחץ של הדיסק או הזיז הגרמי על העצב אלא מפחית את תחושת הכאב.
אי אפשר לתקן תקופתית הפרעות תחושה, או שהעצב מתאושש לבד והתחושה חוזרת, או שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאפייני הצלקת לאחר ניתוח עקמתצוף28/02/2011
שלום רב,
לפני כעשר שנים עברתי ניתוח לתיקון (שיפור..) סקוליוזיס.
לאחרונה הלכתי לפיזיותרפיה, לאחר שנים רבות שהזנחתי את הנושא, ושם, לאחר בדיקה, נאמר לי כי עקב היווצרות הצלקת לאחר החתך העמוק, ועקב צורת הגב שלי - יש מן היצמדות של השכבות (העור והשריר?) ונעשה לי עיסוי שמעט כאב, על מנת להביא להפרדה כלשהי.
אציין שמעולם לא שמעתי על התופעה הזו מאז הניתוח. אשמח לדעת יותר על הנושא, ומה המינוח הרפואי של התופעה הזו.
אודה לתשובתכם,
צוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאפייני הצלקת לאחר ניתוח עקמת - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011אין מינוח כי זו פשוט הצלקת שבמקרה שלך דבוקה לרקמות תחתיה ואני לא מבין לנ לרצות לעשות לה משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
צוף28/02/2011אני לא ביקשתי לעשות לצלקת משהו.
מטרתי הייתה ללכת לפיזיותתרפיה על מנת לשפר את היציבה שלי. לאחר שאמרתי כי לאחרונה יש לי כאבי צוואר בדקו את השרירים באזור הגב העליון והכתפיים..
ניסיתי לחפש חומר על זה באינטרט, ייתכן וזה עיסוי רקמות רפואי?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011אולי הכוונה באמת לעיסוי רקמות "רפואי"...
אני לא מכיר אף רופא שמטפל בעיסוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון וסקירון25/02/2011
לבעלי יש בקע בגב תחתון חויות L5L4 . הוא החליט שהוא עושה סקי. אני מתה מפחד שיקרה לו משהו ולא מצליחה להניא אותו מזה. מה ההמלצות שלכם לגבי פעילות זו עם בעיות כאלה בגב? האם יש חגורת גב או מגן לגב שמומלץ על ידם כדי להקטין סיכון לפגיעה.
אשמח לשמוע דעתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון וסקי - תגובה
ד''ר גד ולן25/02/2011החתום מטה כלש בתחרות סלאלום עם חוליה שבורה למרות מחאותיה הנמרצות של בת זוגו, ועם הרבה נורופן.
אני מיחחס את התוצאה האיטית לגיל.
"הכל צקרה אמי לא מאמין או ממליץ להפסיק מדהו שאוהבים לעשות רק כי הכב כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש חגורת גב או מגן גב מומלץ?
רון25/02/2011אני מתנצל על שגיאות הכתיב האיומות בפוסט הקודם, זה לא שאני אלפבת אלא שבלי משקפיים ועם טלפון נייד זה קצת קשה לדייק....
אני מציע לך לנסות חגורת גב עם חיזוקים מאחור. זה ישמור על הגב שלך ישר. תזכור שכל התנועה צריכה להיות מהברכיים ומפרקי הירכיים, והגב עצמו צריך להיות באותו הגובה כל הזמן.
איזשהו משכך כאב גם לא יזיק.
למעשה, בגלישה נכונה הגב לא עושה כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש חגורת גב או מגן גב מומלץ? - תגובה
ד''ר גד ולן26/02/2011שים לב שמשום מה התשובה שלי התגנבה לשאלה שלך לעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי התעמלות מונעת
איריס28/02/2011חיזוק בטן תחתונה שינוי מנח הגוף להקלה איריס טיפוח יציבה 0507767127
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי התעמלות מונעת - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011מונעת מה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתמשה25/02/2011
אני מתעתד לעשות ניתוח לתיקון עקמת קשה כ 90 מעלות הוסבר לי שבניתוח זה ישתילו לי פלטינות בעמ"ש ויקבעו אותו ברצוני לדעת האם כעבור מספר שנים אחרי הניתוח אוכל להתכופף כיפוף מלא עד לרצפה כמו היום או לא ? ואצטרך בשביל להתכופף עד לרצפה להיעזר בברכיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת - תגובה
ד''ר גד ולן25/02/2011סביר להניח שתהיה מוגבל ביכןלת כיפוף הגב, זה תלוי כמה חוליות יקובעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליםגולדי24/02/2011
קשה לי ללכת, כאילו שמו לי משקלות ברגלים, האורטופד מציין: חולה עברה בדיקות EMG שינויים רדיקליים בגובה L4 - S1 ושלח אותי לפיזיוטרפיה, אבל אני לא חושבת שזה יעזור הרגלים שלי כאילו משותקות יש לי כאבים עם כל צעד ושעל אני גם הולכת לאט כי אני גם נופלת הרבה, האם זה מהגב,חשבתי שיש לי ניוון שרירים, אבל אמרו שזה לא נראה בבדיקות. מה לדעתך הכאבים האלה האם זה מהגב, או ממשהו אחר? אני פשוט נואשת, כשאני צריכה ללכת אני ממש בוכה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגלים - תגובה
ד''ר גד ולן24/02/2011כדאי להשלים את הבירור ע"י בדיקת CT או MRI של עמוד שדרה מתני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקהשגית24/02/2011
ביצעתי בדיקת vep שיצאה תקינה ובדיקת sep שהתוצאה: יש לציין שלא התקבלו תגובות ברגליים לגירויים. בגירוי רגל ימין משני הערוצים התקבלו גלים בגדר הנורמה.בגירוי רגל שמאל התקבלו גלים:מערוץ לומברי-בגדר הנורמה,מערוץ קורטיקלי -מאורך.סיכום:הודגמה האטת הולכה מרכזית משמאל.
יש לציין שביצעתי בדיקות אלה בשל זרמים והרדמויות ברגלים ובידיים וגם בפנים. הרופא שלח אותי גם mri צווארי בעקבות בעיה צווארית.עדיין לא עשיתי
מה אומרות התוצאות אני בלחץ והרופא בחו,ל,.?האם זה מעיד חלחלה על בעיה נוירולוגית כמו טרשת נפוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקה - תגובה
ד''ר גד ולן24/02/2011אני מליץ לך להתייעץ עם נוירולוג בפורום רלבנטי כי זה מחוץ לתחום ההתמחות שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה,כריתהאנונימי23/02/2011
שלום רב!
האם נכון יהיה לומר שצריבת דיסק היא שלב לפני ניתוח ממשי ובנוסף האם צריבה אינה "מחזיקה" זמן רב?
האם יש מצב שצריבה לא הושלמה כלומר עדיין יש חלק מהדיסק שנוגע בעצב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה,כריתה - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/02/2011צריבה אינה שלב, היא ניתוח לכל דבר.
צריבה -או שמצליחה או שלא, אין דבר כזה " מחזיקה מעמד", - זה לא קשור בחבל....
גם בניתוח פורמלי קיים סיכוי שחלק מהדיסק עדיין נוגע בעצב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקהרות23/02/2011
שלום.עקב כאבי גב תחתון בוצע CT וזו התשובה.בחלונות עצם היצרות המרווח הדיסקאלי L5-S1עים סקלרוזיס ואי סדירות לוחיות גופי חוליות אלו.הדיסק L5-S1 מנוון עים אפקט ואקום.היצרות ספינלית מרכזית קלה בגובה 4-5 משנית לבלט אנולוס הדיסק ולהתעבות הליגמנטום פלאבוס.אני בת 66 השאלה שלי האים ממצא זה מחייב טיפול ספציפי או שממצא זה הוא שכיח בגילי מידי פעם יש כאבי גב בתנוחה מסוימת במאמץ וכאב עים הקרנה לרגל שמאל.אני שוחה מתעמלת וצועדת .מקווה לקבל תשובה ברורה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקה - תגובה
ד''ר גד ולן23/02/2011אלה ממצאים שכיחים באישה בגילך ואם את לא מוגבלת בטווח ההליכה או בתיפקוד היומיומי אז אין צורך בטיפול ניתוחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכסא מתאים לאחר ניתוחמוטי23/02/2011
שלום רב
אני לאחר ניתוח גב, ומתכנן להבריא ולשוב לעבודה אחרי תקופה ארוכה שלא עבדתי. רציתי לשאול איזה ריהוט משרדי יתאים לי ביותר ומה כדאי לי לדעת לפני הרכישה. תודהץ מוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לכסא מתאים לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר גד ולן23/02/2011כסא ארגונומי עם משענת גבוהה, תמיכת גב תחתון מתכווננת וסינכרון המשענת והמושב.
ובעיקר, שב על הכסא ותרגיש אם נח לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת EMGפלפלת23/02/2011
מאחר ויש לי כאבים בצוואר וביידים נשלחתי לבדיקת EMG
תוצאות הבדיקה:
SINS OF BILATERAL CTS. NEEDLE MUSCLES EXAMINATION SHOWED SIGNS OF CHRONIC DENERVATION AT THE RT C8-T1 LEVEL.
אשמח לדעת מה אומרת הבדיקה האם יש לי בעיה, והאם היא ניתנת לטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת EMG - תגובה
ד''ר גד ולן23/02/2011ב-CTS אפשר לטפל בניתוחים לשחרור הלחץ מהעצב המדחאני בשרשי כפות הידיים.
יש לך גם פגיעה כרונית בשורשים צוואריים מימין שללא בדיקה שלך איני יכול לקבוע האם יש בכלל צורך לטפל בזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג ניתוחשולה23/02/2011
לבן זוגי לפי MRI בלט דיסק דיפוזי או OPLLLשינויים ניווינים במיפרקים קטנים עם היצרות התעלה לחץ על החוט מיאלציה בגבהים C4-C5' C5-C6 האם לדעתך חייביםלבצע דיסקטומיה והחלפה +קיבוע כניתוח גדול מורכב עם סיכונים רבים והחלמה ממושכת או ניתן לבצע הליך ניתוחי שונה שאינו דורש החלפת דיסק אנא תשובתך המהירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח - תגובה
ד''ר גד ולן23/02/2011במקרה של מיאלומלציה הטיפול הניתוחי הוא ע"י הוצאת גופי החוליות והחלפתן בשתלים וקיבוע.
אין מקום לניתוחים זעיר פולשניים במקרה זה ואין מנוס מהחלפת הדיסקים הפגועים בכלובי איחוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד הנקודה בנוגע לסוג הניתוח
שולה25/02/2011קראתי על ניתוחי דיסק צווארי שאתה מבצע ובמסגרתו נעשית החלפת הדיסק הפרוץ הלוחץ על חוט השידרה ,ובמקומו מוכנס בלוק העשוי סיבי פחם או דיסק מלאכותי וזאת באמצעות חתך זעיר בקדמת הצוואר, הניתוח מאפשר תנועתיות טבעית של הצוואר. (כפי שכתבת במאמר "מרגישים בצוואר: ניתוח חדשני לפריצת דיסק" באתר שירותי בריאות כללית).
האם האופרציה הרפואית לעיל יכולה להתאים במקרה שפירטתי במקרה של בן זוגי? או שאין מנוס מניתוח החלפת דיסק הכולל כלוב עם קיבוע צווארון קשיח לזמן ארוך?
אשמח לתגובתך תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד הנקודה בנוגע לסוג הניתוח - תגובה
ד''ר גד ולן26/02/2011ניתוח השתלת דיסק מלאכותי מתאים לאנשים מתחת לגיל 50, וכן ללא מיאלומלציה בחוט השדרה.
ממעט המידע שיש לי נראה לי שכאן יהיה צורך בניתוח קיבוע, אך איני יכול לקבוע זאת סופית ללא בדיקה ועיון ב-MRI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון+ בדיקת CTליאור22/02/2011
בן 33 , סובל מזה כשנה וחצי מכאבי גב תחתון .
מיום שישי עם כאב חזק מאוד בגב תחתון - צד שמאל (מותני) .
ללא הקרנה לרגל .
היום ביצעתי CT .
מצ"ב שתי תמונות מהבדיקה ,
אודה אם אוכל לקבל חוות דעת כלשהי לבדיקה , אם אפשרי.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון+ בדיקת CT - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/02/2011ראה הודעתנו בראש הפורום, עדין לא הומצא "רופא וירטואלי" שיתן אבחנות וטיפול מבלי לבדוק את המטופל ואת ההדמיה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצוואראפרת21/02/2011
מה המשמעות של זיזים קידמיים בלט דיסק עם לחץ בינוני על השק התקאלי
C5-C6
בלט אנולוס אחורי שטוח עם לחץ בינוני על השק התקאלי C6-C7
האם יכול להיות כתוצאה מתזוזה של עמוד השדרה והרמת מסע כבד
מה ניתן לעשות חוץ מאשר לקבל משככי כאבים
תודה על תשובתך זה בתשובה של NRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצוואר - תגובה
ד''ר גד ולן22/02/2011הממצאים המתוארים יכולים לנבוע מהרמת משאות כבדים, ע"מ לקבל המלצות טיפוליות עלייך להגיע לבדיקה עם תקליטור בדיקת ההדמיהי שנעשתה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת סקוליוזיסדניאל21/02/2011
אני בן 15 וחצי
לפני כשנתיים אובחן אצלי בגב עקמת סקוליוזיס של 5 מעלות. הרופא אמר שאין ממה לדאוג ולא צריך לעשות כלום בנידון כי בד"כ עקמת ברמה כזאת לא מחמירה יותר מדיי.
בכל מקרה,
שנה לאחר הטיפול הייתי בבדיקת מעקב והכל היה בסדר
ועכשיו שנתיים לאחר הטיפול אני לא יודע אם יש ממש שינוי בעקמת, למרות שאני בלי חולצה אפשר לשים לב אלייה בלי בעיות, ואני מפחד שהיא בתהליך גדילה והיא מתעקמת עוד יותר - איך אפשר למנוע את זה?
אני לא מרגיש כאבים בגב, אבל אני עומד\יושב לא זקוף..
איזה טיפים אפשר בכללי בשביל למנוע את התפתחות העקמת?
והאם זה נכון בד"כ שעקמת ברמה כזאת לא גודלת יותר מדיי במהלך הצמיחה של הגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת סקוליוזיס - תגובה
ד''ר גד ולן22/02/2011לך להיבדק בידי מנתח עמוד שדרה זה יהיה יותר יעיל מלחפש עצות ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)