מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשרי שמורל בחוליות אחד ושתייםאליס09/11/2009
שלום יצא לי בצילום קשרי שמורל בחוליות אחד ושתיים אני עברתי תאונת דרכים לפני שנה בחיים לא סבלתי מכאבי צוואר וגב ומאז התאונה אני סובלת מכאבים עזים בצוואר ובגב האם התשובה של הבדיקה קשרי שמורל קשורה לתאונה? עם לא אני אשמח לדעת ממה זה נוצר אני כבר בלחץ מתוצאה של בדיקה שעשו לי בעבר שהייתה טעות וזה לא היה הבדיקה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
רונית24/03/2014שלום
בבדיקת mri התגלה קשרי שמורל קטנים בקטע הגב התחתון והמותני העליון
מה זה אומר?
לפני חודשים גילו לי פריצת דיסק בl4 ו l5
עוד כתוב במכתב בגובה d10-11 בלט אנולוס מינמלי שמאלי עם לחץ על קדמת השק התקאלי. מה זה אומר?
רשמח לתשובה ממך
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/03/2014שלום.
לקשרי שמורל אין שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: אליס
ד``ר ליאור מרום10/11/2009קשרי שמורל הם ממצא אקרעי בבדיקות- הם חסרי משמעות או חשיבות ,ואינם קשורים לתאונת דרכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בעמוד שדרהמירה09/11/2009
בעקבות כאבי ג תחתון וממש תחושה של שריפה בעמוד שדרה תחתון עשיתי סיטי בממצאים עלה כי יש השמנה, (אני אדם רזה ) וציסטה בטפולה הימנית במיקום אחורי בקוטר כ 34 מ"מ בצפיפות י
7HU
כל היתר תקין
תודה רבה על תשובתך
מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מירה
ד``ר ליאור מרום10/11/2009זו הפינה - מה השאלה ??
פני לפורום המתאים בקשר לציסטה בטפולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןדידי09/11/2009
שלום רב!
אני בת 23 וסובלת מזה כחודש וחצי מכאבי גב תחתון. אני עוברת טיפולי פיזיותרפיה, ועשיתי צילום גב תחתון והתוצאות היו שיש לי סקוליוזיס קל, ולורדוזיס מיושר של ע"ש מותני. רציתי לדעת מה זה אומר, וגם האם שתי הבעיות האלה ניתנות לריפוי על ידי פיזיותרפיה, או שאני חס וחלילה אצטרך לעבור ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דידי
ד``ר ליאור מרום10/11/2009לא מנתחים בגלל כאבי גב תחתון של חודש וחצי !!
הממצצאים המצוינים- אינם בעלי חשיבות לשיקול לניתוח
תזדקקי לבדיקה של אורטופד כללי שימליץ לך על דרך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, לקחתי לתשומת ליבי
דידי10/11/2009תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
דידי13/11/2009שבת שלום!
אורטופד כתב בעקבות צילום ע"ש מותני, שינויים ניווניים קלים בL5S1
ורגישות באזור SlJדו צדדי
וגם הפנה אותי לבדיקת Ct וכתב האם יש בלט דיסק או הצרות התעלה?
מה הממצאים אומרים לגבי הצילום? והאם על בליטת דיסק והצרות התעלה מקבלים נכות זמנית?
אודה לך על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: דידי
ד``ר ליאור מרום13/11/2009הממצאים המצוטטים לגבי הצילום- ממצא חסר משמעות
מה הקשר לנכות זמנית ??????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב וחולשת רגל ימיןתמי07/11/2009
שלום
אני בו 76.לפני כחצי שנה התחלתי לחוש בכאבי גב קלים שהתגברו בחודשיים האחרונים.הכאבים חזקים במיוחד במעבר מישיבה לעמידה או בתנועה. כמו כן יש חולשה ברגל ימין שגורמת לי ליפול בפתאומיות. ברצוני לציין שבנוסף יש לי נפרופתיה.
בבדיקת MRI נמצא ש:
עמדת החוליות תקינה
מוקדים היפראינטנסים בגופי החוליות עוברים חלקית דיכוי שומן יכולים להתאים להמנגיומות.
הקונוס מדולריס בגובה L1-2 ללא היצרות התעלה או היצרות פורמינלית משמעותית ללא בלט דיסק משמעותית.
שינויים ניווניים הם זיזים קדמיים ושינויי סיגנל בדיסק בגובה L5-S1
קרע אנולרי קטן בדיסק L4-5
בבדיקת CT נמצא:
L4-L5 בלט דיסק דיפוזי הגורם ללחץ קל על השק הטקלי המתבלט לתוך פורימנות יותר מימין עם לחץ קל על שורש ימני.היפרטרופיה של מפרק פצטלי שמאלי.מודגם רוחב תקין של תעלת שדרה הגרמית ונקבובים הבינחוליתיים.
כרגע איני לוקח כל טיפול תרופתי. לפני שבוע היתה הקלה משמעותית ופתאום שלשום חזרו הכאבים.
מה להעשות? למי לפנות? האם יש צורך לפנות לנוירוג? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב וחולשת רגל
ד''ר גד ולן07/11/2009משה היקר,
יש לך חולשת רגל ימין ובלט דסק הלוחץ על שורשים מימין.
קודם כל לך לבקר מנתח עמוד שדרה שיראה אם אתה צריך ניתוח.
אם אתה לא רוצה ניתוח בשום פנים ואופן אז אל תעשה כלום, כי מה יעשה הנוירולוג חוץ מלתת לך אבחנה ? וכל טיפול אחר שיציעו לך יהיה חסר תועלת באותה המידה אם יש לך לחץ חיצוני על שורש מתני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
תמי08/11/2009תודה על התשובה.
הייתי בייעוץ אצל אורטופד ממוחה לניתוחי ע"ש והוא בכלל לא העלה בפני אופציה לניתוח.הוא התייעץ עם רדיולוג והם המליצו לגשת לנוירולוג להמשך הברור והטיפול.
מה דעתך?
למי עלי לפנות ? אני מבולבל.
האם פיזיוטרפיה או טיפול אחר יעזור? או שהאופציה הטובה היא ניתוח?
אודה על תשובתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הנוירולוג פנה לקבלת חוות דעת
ד''ר גד ולן08/11/2009שניה ממוחה ניתוחי ע"ש נוסף, ורק אם גם הוא יסכים שאין בעיה של לחץ על השורשים כדאי לפנות לנוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
תמי08/11/2009לפני שהחלו הכאבים החזקים-לפני כחודשיים-הייתי נוהג לשחות מדי יום במשך כשעה.
האם אני יכול להמשיך בשחיה בימים שבהם כמעט ואין לי כאבים? או שהשחיה יכולה להזיק.
אודה על תשובתך
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשוקרוני07/11/2009
שלום רב
אני כ3 חודשים כמעט אחרי כריתת דיסק חירום , בשל DROP FOOT ' חזרתי לאחר כחודש לעבודה חלק מהבית במיטה וחלק בישיבה 6 שעות .עדיין כאבי גב , ביחוד ברגל .לאחר זמן קצר של ישיבה מתחממת ומתחילה לכאוב .כמו כן בהליכה או בהתכופפות במיוחד חוטפת כאב עז ברגל .
לדעת הכירפרקט והפיזיוטרפסטית שלי , עדיין קיימת חולשה ברגל ורפלקסים לא טובים .
מה עדיף כירופרקט במצבי או פיזיו, או בכלל משהו אחר .שניהם חשבו אם צריך סיטי נוסף או EMG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
ד``ר ליאור מרום07/11/2009מציע להתיעץ עם המנתח שלך בקשר להמשך ברור- אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןמ06/11/2009
שלום אני בן 31 עובד בעבודה עם הרמת משאות קלים ב-3 חודשים האחרונים התחלתי להתאמן במכון כושר כאשר לפני חודש החלו לי כאבי גב חזקים בחלק העליון והתחתון של הגב .אורטופד ביצע בדיקה שלא העלתה דבר אך בכל זאת שלח אותי לצילום + טיפול במשחת בן גיי וכדורי אטופן יש לציין שהכאבים פחתו אך לא פסקו כאשר בשבוע האחרון הכאבים מתרכזים רק בגב התחתון ובעצם הזנב בלי הקרנות לרגליים או לשאר הגוף הכאב חריף בזמן ישיבה או כיפוף זקוק למידע ועזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מ
ד``ר ליאור מרום06/11/2009אם ברור אורטופד כללי לא העלה ממצאים- כנראה אין כלום, ותופנה לטיפול שמרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בשינהאייל06/11/2009
שלום שמי אייל בן 38 מבנה גוף מלא.ישן על הבטן כאשר היד תחת הכר (לא מצליח להרדם אחרת)
אני סובל מכאבי גב תחתון בשינה מזה כשנה..לפני חודשיים קניתי מזרן חדש ויוקרתי של עמינח.אך לצערי הבעיה לא נפתרה.
עקב כך אני מאוד עייף במהלך היום וכבר בצהריים אני מרגיש צורך לישון.
נואש ועייף מה לא בסדר?
תודה מראש
אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אייל
ד``ר ליאור מרום06/11/2009כנראה שאין כל קשר, ובעיתך תדרוש ברור אחר- הוועץ עם אורטופד כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד שדרהשגיא05/11/2009
שלום
יש לי כאבים ברגל מה חצי שנה עשיתי בדיקת CT ונאמרו לי הדברים הבאים:
שבחלק מהחוליות יש את התופעות הבאות:
שינויים ניווניים במבנה הגרמי המתבטאים בזיזים גרמיים של גופי החוליות והצרות במרווח הבין חוליתי.
באחת החוליות זיז גרמי גדול מתבלט לתוך התעלה הספינלית וגורם ללחץ על השק הטקלי והסתיידות בליגמנטום פלבום דו"צ(רוחב התעלה 9 מ"מ)
בלטי דיסק דיפוזי הגורם ללחץ על השק הטקלי ומתבלט לתוך הפורמינות שגם נוגע בשורשים
הצרות של הפורמינות דו"צ.
מה זה אומר?
האם אני חייבת לעבור ניתוח?
מהם הסיכונים?
אודה לך אם תסביר לי את הבעיה ותמליץ לי על רופא?
בברכה
יונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שגיא
ד``ר ליאור מרום05/11/2009זה אומר שיש חלק שלוחץ על חוט השדרה שלך, ומצר אותו.
האם את חיבת לעבור ניתוח ?- לא יודע לאמר ללא בדיקתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב לאחר ניתוח לתיקון עקמתצוף04/11/2009
שלום,
עברתי ניתוח בעמוד השדרה עקב סקוליוזיס לפני כ-9 שנים. היום אני בת 23.
ידוע לי כי הניתוח בא לעצור את ההתעקמות ובנוסף מתקן מעט את העקמת.
יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לענות עליהן.
1. אני חוששת שייתכן כי בשנים האחרונות הגב שלי ממשיך להתעקם מעט, האם זה אפשרי?
2. מאחר ואחת הכתפיים שלי פונה קדימה יותר והשכמה בצד זה בולט יותר, אני חוששת שמצבים מסויימים יחמירו את זה, כמו לדוגמה לישון על הכתף הזו (בכל זאת, הכתף נלחצת לילה שלם לכיוון הקדמי). האם החששות שלי מבוססות?
3. מעבר לכך - האם קיימת שיטה כלשהי ליישור נוסף של הגב? (שמעתי על הוצאת צלעות.. זה אמיתי?).
4. אם אתמיד בפיזיותרפיה - יש סיכוי שיחול שיפור בצורת הגב שלי? אם יחול שיפור - האם הוא נובע מיציבה נכונה או מהזזה אמיתית של משהו בפנים?
5. כמו כן - בשבועות האחרונים החלה נקודה מסויימת על עמוד השדרה לכאוב לי - ממה זה יכול לנבוע? (ידוע לי שאני צריכה להיבדק על-מנת לקבל תשובה מדוייקת אבל אשמח לקרוא על סיבות מהניתוח שמובילות לכאב).
תודה,
צוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: צוף
ד``ר ליאור מרום04/11/20091) אפשרי, תזדקקי לצילום על מנת לפוגג חשש זה.
2) אין לכך כל ביסוס .
3) הוצאת צלעות אמורה היתה להתבצע בזמן הניתוח הראשוני- לא כעת.
4) סיכוי קלוש מאוד
5) ענית על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הן הסיבות ל- AVN - אני אדם בריאשמשון04/11/2009
אני אדם בריא העוסק בספורט הריצה. אובחנתי ב- AVN בראש ירך ימין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שמשון
ד``ר ליאור מרום04/11/2009שאלתך אינה נמצאת בפורום המתאים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיוונים להמשך הטיפול בכאבי גב כרוניארובן03/11/2009
אני בן 25 יוצא שירות קרבי ממושך וספורטאי רוב חיי, במהלך שירותי הצבאי לא התלוננתי מעולם על כאבי גב אולם כעבור שנה מהשחרור חשתי כאב וזרמים ומשם התגלה שיש לי 2 פריצות דיסק בL3-L4 ובL5-S1.
עברתי 3 חודשים של פזיותרפיה, חודשיים כירופרקטיקה וללא הועיל.
שחיתי בבריכה פעמיים בשבוע כחצי שנה והלכתי לעיסויים ושוב ללא הועיל.
שנה מאז התחלתי לסבול הלכתי, בעצת רופאים מומחים, לעשות זריקות סטרואידים בגב ובתכנון לעשות גם FACET BLOCK, אבל ישר אחרי הזריקה האפידורלית התחלתי לחוש ברע. מסתבר שנוצר LEAK בגב ונאלצתי להיתאשפז כשבוע וחצי על מנת לייצב את הלחץ בראש.
כעת יצאתי מהאישפוז אבל כאבי הגב שלי הרבה יותר חזקים מקודם ואני באמת לא יודע לאיזה כיוון של טיפול כדאי לי לפנות ואיזה כיוונים לשקול. מתוך נסיונכם, הייתי רוצה השערה שלכם למה הגב כואב הרבה יותר כחודש לאחר הזריקה האפידוראלית ולהיעזר בכם בכדי לבחור לעצמי טיפולים נכונים שאתם ממליצים בכדי לשקם את הגב שלי ולשוב לתפקד כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ארובן
ד``ר ליאור מרום03/11/2009כרגיל בפניות מסוג זה- עליך להבין כי האתר לא נועד ולא יכול לבצע יעוץ וירטואלי לבעיה מסוג זה.
עליך להתיעץ עם מומחה עמו"ש באופן פורמלי בנסיון לפתור את בעיתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אפידוראלמרק02/11/2009
אני בן 43, עובד עבודה משרדית.
עברתי ניתוח דיסקטומי לפני 15 שנה בין L5-S1 עקב חבלה בגב שגרמה לפריצת דיסק חמורה.
(נותחתי ע"י פרו' נרובאי ולוינקופף בתל השומר).
לאחר הניתוח איכות החיים שופרה לאין שיעור וסה"כ תפקדתי 15 שנה בסדר.
כיום לצערי אני חוזר לסבול מכאבי הקרנה לאותה רגל שמאל כולל ירידה בכח גס (דומה למה שהיה לפני הניתוח). עברתי CT השבוע.
ממצאים:
CT עמ"ש מותני - בלט דיסק 4-5 צד שמאל.
איזור הניתו 5-1 תקין.
רופא המליץ על זריקת אפידוראל לפתרון הבעיה.
האם למיטב ידיעתכם טיפול זה יכול לעזור ?
אודה לתשובתכם
בברכה
מרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מרק
ד``ר ליאור מרום02/11/2009לא ניתן להגיב על דרך טיפול בהתבסס עלציטוט ממצאי CT, אם הרופא הציע- כנראה שיש בסיס לדבריו, הלוא הוא בדק אותך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים נרדמות תוך כדי הליכהבדוי02/11/2009
שלום
אבי בן 72 והרגליים שלו נרדמות תוך כדי הליכה , הוא צריך לשבת מספר דקות , ל"העיר " אותן ואז להמשיך ללכת וחוזר חלילה ,
האם התופעה מוכרת ?
מה שמה ?
האם יש פתרונות שמוכחים כיעילים ?
תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים נרדמות תוך כדי הליכה
ד``ר ליאור מרום02/11/2009תופעה מוכרת וידועה, תזדקק ליעוץ פורמלי של מנתח עמוד שדרה במקום "לסחוב" מידע ללא ביסוס על סמך תאורך באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבמלכה רוחקין01/11/2009
בעלי סובל מכאבי גב כרוני כרגע בהתקף שנמשך יותר מחודש שלא מאפשרלו לעמוד אין חוסר נאורולוגי רק כאב חד בממוקד מקבל אוקסיקונתין ללא שיפור יש עודף משקל וסכרת ברקע יש עקמת ופריצת דיסקים מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מלכה רוחקין
ד``ר ליאור מרום01/11/2009נבדקים באופן רציני אצל מנתח עמוד שדרה, ולא מחפשים פתרון וירטואלי דרך האינטרנט!
האתר אינו תחליף לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטאופיטטופז31/10/2009
יש לי 3 פריצות בצוואר עם אוטאופיט גדול שלוחץ על השק השאלה האם אפשר לטפל באוטאופיט או לנקות ללא התייחסות לפריצות הדיסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: טופז
ד``ר ליאור מרום31/10/2009לא ניתן לענות על שאלתך ברצינות ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)