מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת נימול בגבקארין23/11/2009
שלום,
מזה כשבועיים אני חשה תחושת נימול בחלקו העליון של הגב (בעיקר בצד ימין) תחושה שהולכת ובאה במשך היום ומדי פעם גם תחושת נימול בשתי הרגליים.
לפני מס' ימים החלו גם כאבים לאורך כל יד ימין.
חשוב לציין שאני סובלת מכאבי גב לאחר עמידה ממושכת/עבודה מרובה - לפני מס' שנים ביצעתי צילום גב אך לא נמצא דבר בצילום.
כיום אני שנה לאחר לידה עם אפידורל.
האם התחושה והכאבים הנ"ל יכולים להיות קשורים ללידה/לאפידורל או שמדובר בבעיה אחרת?
אשמח לתגובה.
תודה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: קארין
ד``ר ליאור מרום23/11/2009לא ניתן לענות מבלי לבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליפת שוטמשה23/11/2009
בתאריך 1.6.08 עברתי תאונת דרכים ונקבע שאני סובל מצליפת שוט צידית הראש נזרק ימינה ושמאלה, מאז יש לי כאבים חזקים בעורף ובשכמות וכן תחושת חנק בגרון, רופא א.א.ג. שלל כל ממצא, טופלתי בפזיוטרפיה, כירופרקטיקה, הידרוטרפיה, דיקור סיני, פלדנקרייז אך ללא הואיל, ועקב כך אני עובד 5 שעות ביום. לפני כחודשיים פניתי לרופא פרטי אשר שלח אותי מיד לבדיקת MRI , להלן תוצאות הבדיקה
בלט דיסק ניכר ב-C3-4 עם לחץ על שורש העצב במוצאו משמאל ולחץ קל על החוט. במרווח דיסק זה יש גם קיפוזיס מקומי. כמו כן יש בלטי דיסק המצרים את תעלת השדרה במרווחי דיסק C4-5
ו-C6-7
מה המשמעות והאם יש לנ"ל פיתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: משה
ד``ר ליאור מרום23/11/2009המשמעות שיש לך בקע דיסק.
פתרון יש לחפש ביעוץ פורמלי אצל מנתח עמוד שדרה, שיבדוק אותך וימליץ על טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מהישבן עד לכף רגלחלי22/11/2009
שלום
מזה כחמישה חודשים סובלת מכאבי גב תחתון, כאב עמום בגרון כשאני נושמת, כאב ראש.
בחודשיים האחרונים כאב הגב השתנה לכאב מישבן צד שמאל עד לכף הרגל. לעתים זרמים, דקירות ועכשיו נרדמת לי הרגל כל פעם שאני מתיישבת.
לא יכולה לשבת מעל 5 דקות בשל כאבים וזאת על שאני שותה Naxyn כבר סבב שני.
אני מחכה לאישור מהביטוח הרפואי ל- MRI אבל עד אז אתה יכול לעזור להבין / לשער מה הבעיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מהישבן עד לכף רגל
ד``ר ליאור מרום22/11/2009קרוב לוודאי שמדובר בפריצת דיסק,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים ?
חלי23/11/2009הכאב לא עובר כבר כמעט חודשיים ויש גבול לכמות הכדורים שאפשר לשתות.
העבודה שלי היא בישיבה וגם את זה אני כבר לא מסוגל ת לבעשות באופן שוטףץ
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים ?
ד``ר ליאור מרום23/11/2009פשוט מאוד: הולכים ליעוץ אצל מנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםהילי21/11/2009
באיזה שלב או מקרה מתאים נוירולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fכדאי שתתני קצת יותר פרטים על המחל
ד''ר גד ולן23/11/2009ה שלך, ואז אולי אוכל לייעץ לך. כרגע זו שאלה כוללנית מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לאורך זמןתמיר מהצפון21/11/2009
אני סובל מכאבי גב מזה כשנה , ניסיתי מספר טיפולים אלטרנטיביים וקונבנציונליים- כירופרקטים , דיקור , מספר סוגי כדורים . לא נתנו פתרון לאורך זמן . אני עובד על חיזוק שרירי בטן ומתיחות , גם זה לא נותן מענה .
הכאכים מתרחשים בעיקר בבוקר או לאחר ישיבה או שכיבה לאורך זמן .
מה - CT נמצא כי יש בלט בין L3-L4-L5 . נסיתי לשחות מספר חודשים ואל הרגשתי שיפור .
יש עוד רעיונות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: תמיר מהצפון
ד``ר ליאור מרום22/11/2009הממצאים ב CT לא מרשימים, בלטים יש לכל אאחד.
לך להבדק על ידי מומחה עמוד שדרה בצורה פורמלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר?גרון?שכמות?דניאלה19/11/2009
מזה שלושה שבועות כאב ממקור צווארי שהקרין בתחילה ללסת ימין, כיוון שב09 /22/10 עברתי ת.דרכים נשקלה האפשרות לקשר ממכת "שוט",מאז המצב הולך ומתדרדר,הכאב מהצוואר ולסת ימין החל מתפשט ליד שמאל ומפרק כתף עד כדי פינוי למלר"מ,החל מהלילה החל כאב עצום שיורד מהצוואר אל עבר השכמות וצידי הצוואר ואפילו כאב בעת אכילה(בשרירי הצוואר),כל תזוזה של הראש ימינה ושמאלה יוצרת כאב ומשיכה של השכמות,קיבלתי הבוקר זריקת וולטרן וזריקה נגד כאבים,נקבע לי סיטי להיום בלילה,וכן אני גם חרדתית האם ייתכן שזאת מחלה?או אורטופדי?מה האפשרויות?(אם אני יושבת ולא מזיזה את הראש לא כואב לי דבר,לשכב אני לא יכולה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ? פגיעה אורתופדית היא לא מחלה ?
ד''ר גד ולן19/11/2009לכי להיבדק אצל מנתח ע"ש אחרי שתקבלי את תוצאות ה-CT.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
דניאלה19/11/2009אני מנסה להשיג אותך במספר ולא מצליחה,רציתי להגיע אליך אחרי הסיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף הצליח
ד''ר גד ולן23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיהשרית18/11/2009
התחלתי לקחת ארקוקסיה בהמלצת האורטופד לכאבי צוואר המקרינים לצד ימין כתוצאה מאימון
מיד עם נטילת הכדור הראשון חלה השפעה אך נהייתה לי צואה רכה מאד האם להמשיך בטיפול או לפנות שוב לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שרית
ד``ר ליאור מרום18/11/2009תמיד לפנות שוב לרופא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת עצם הזנבאור18/11/2009
בתי כיום בת 19 לערך בגיל 13 נפלה ושברת את עצם הזנב בעבר התפתחו דלקות באזור.אך דרך מרפאת כאב ותיפול בתרופות הדלקות נעלמו.כיום העצם משוחררת בגוף ועושה כרצונה וזה מאד מציק ומפריע במהלך ישיבה עמידה וכמובן אי אפשר לעשות ספורט.שאלתי האם ניתוח כזה לא מסוכן ומה סיכויי ההצלחה בו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אישית לא מבצע את הניתוח
ד''ר גד ולן18/11/2009כי אני חושב שהוא מיותר, כרוך בסיכון מוגבר לזיהום בגלל קרבת החתך לפי הטבעת, ומעט המנותחים שנתקלתי בהם לא היו מרוצים במיוחד.
אבל זו דעתי האישית ואינה מייצגת, כך שייתכן ויש מנתחים שמוכנים לבצע ניתוח זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באמצע הגב בזמן נשימהחן18/11/2009
שלום..
כבר כמה חודשים אני סובלת מכאבי גב אמצעי בזמן נשימה הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שזה אולי מתנוחה לא טובה..
הכאב הפסיק ועוד הפעם חזר..
מה צריך לעשות?
ומה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חן
ד``ר ליאור מרום18/11/2009לא נראה שזה שיש לתחום ניתוחי עמוד השדרה- פני לרופא מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת MRI עמוד שדרה גבירות18/11/2009
שלום,
אני בת 36. בריאה. בחודש האחרון היו לי תחושות של "זרמים" באזור מסוים בצד שמאל בגב. רופאת המשפחה הפנתה אותו לנוירולוג ששלח אותי לבדיקת MRI עמוד שדרה גבי.\
אבקש חוות דעתכם בנוגע לממצאי הבדיקה:
הבדיקה נעשתה בשקלולT1 T2 בלי ועם הזרקת גדוליניום כולל דיכוי שומן לאחר הזרקת גדוליניום.
ממצאים:
שינויים ניווניים במפרקים הפצטריים והיפטרופיה של ליגמנטה פלאבה עם לחץ קל על השק הדוראלי בחלקו האחרו בגובה D10-D9.
ללא עדות לתמתים, תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות.
ללא עדות למסה פרה או פרה ורטבליות.
תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין.
חוט השדרה בעובי ובעוצמת אות תקין. ללא עדות ללחץ על החוט.
הקונוס בסיומת L1 ללא עדות לאותות חריגים.
ללא עדות להאדרה פתולוגית לאחר הזרקת גדוליניום.
מה משמעות התוצאות וחומרתן ?
האם עלי לחזור לנויורולג או שמא עלי לפנות למומחה בתחום עמוד שדרה ?
תודה,
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא לנוירולוג
ד''ר גד ולן18/11/2009תפני ישירות למנתח עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
רות18/11/2009תודה,
אך האם אתה יכול לי מה משמעות התוצאה ומה חומרתה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרה בצוואר ללא כאביהודית17/11/2009
שלום,
אני בת 45,בגלל תחושה מוזרה שיש לי בצוואר עשיתי צילום.
התשובה היא שיש"שינויים ספונדילוטיים ודיסקוגניים במספר חוליות,ללא עדות לגלישה".
מה זה אומר?
יש לי תור לאורטופד בעוד מספר שבועות,יש סיבה ללכת אליו או שזה מיותר?
תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי את העיקר
יהודית17/11/2009האם התשובה שקיבלתי יכולה להסביר חולשה בידיים וזרם חזק מאוד בזרוע שהיה לי באופן חד פעמי אך מפחיד בעוצמתו(ממש כמו התחשמלות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשת ידיים ותחושת זרם
ד''ר גד ולן18/11/2009את מתארת מופע של לחץ על השורשים הצוואריים, וצריך MRI ע"ש צווארי כדי לראות שאין לך לחץ על עצבים או חוט השדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה בקשר לתוצאות ct שעברתייואב14/11/2009
עברתי בדיקת c.t. ותצוצאותיה הן:
1. המבנה הגרמי הכללי שמור
2. קוטר קידמי אחורי של התעלה הסיפינלית הגרמית תקין
3. שינויים סופנדוליארטרוטים קלים במפרקים הפצטלים האוהקוורטברלים
4. שינויים דיסקוגנים עם אוסטאופיטים קידמיים ב c4-c5 c5-c6 תהליך ציסטי כביטוי לנזק דיסקוגני
5. לא הודגם בלט או בקע סחוס הדיסקית
מה זה אומר ומה אתם מצעים לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יואב
ד``ר ליאור מרום14/11/20093) ממצא לא משמעותי
4) שינויים בדיסקים בגבהים המצוטטים
זה מה שזה אומר- מה שהכי מומלץ לעשות: להבדק אצל מנתח עמוד שדרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון חוזריםליאור14/11/2009
אני בן 35 ולפני כשנה וחצי היו לי כאבי גב עם הקרנה לרגל ימין.
ב-CT איבחנו בקע דיסק בחוליות L4-L5 ובלט דיסק בחוליות L5-S1.
כדורי אתופן שלקחתי לא עזרו לי ועשיתי בבית קצת תרגילי גמישות ומנוחה
עד שהכאבים חלפו לי ואז חזרתי להתאמן קצת במשקולות והרגשתי בריא
וללא כאבים בכלל עד לפני 4 חודשים.
זה קרה כשעשיתי תרגיל עם משקולת ופתאום הרגשתי מין מתיחה חזקה וזרם
חזק בגב התחתון ונשארתי תפוס לגמרי ומוגבל בתנועה בלי יכולת להזיז את הגב
לאחור ולהסתובב ובלי יכולת לכופף את הגב לצד שמאל.
נחתי לגמרי ועשיתי קומפרסים חמים בבית עד שזה נרגע ונעלם לגמרי.
היום ,4 חודשים אחרי ,חזרתי קצת להתאמן ופתאום זה חזר לי בדיוק
באותו מקום ועם אותם ההגבלות.
האם זה קשור לפריצת הדיסק ? האם זה שריר שנתפס או נקרע ?
מה הבעיה ומה ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ליאור
ד``ר ליאור מרום14/11/2009נכבדי,
כפי ששמת בוודאי לב, הפורום אינו תחליף ליעוץ רופא ואין ביכולתי "לנחש מה יש לי" על סמך תיאור פלסטי של תלונותיך וציטוט ממצאי עבר.
הפורום הזה - אינו " הכה את המומחה" !!
לטובתך, גם אם תקבל "מענה" לשאלותיך באתר אחר ,פנה לרופא בצורה מסודרת לבדיקה ויעוץ ואל תסתמך על "מציאת תשובה" באתר אינטרנט כלשהוא - עם כל הכבוד.
הפורום יכול לענות על שאלות של ידע אינפורמטיבי בלבד ואינו מחליף יעוץ רופא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבוע חוליות L3+L4+L5שרון13/11/2009
אמור לעבור ניתוח לקיבוע 3 חוליות הנ"ל
מעוניין לדעת אחוזי הצלחה,והאם יהיה ניתן לקיים אורח חיים ספורטיבי כמה חודשים
לאחר מיכן[רכיבת כביש]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שרון
ד``ר ליאור מרום14/11/2009שאלותיך חשובות ביותר.
מציע לך לדון בפרוט עם המנתח שלך אודותיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח C.T ע"ש מותנייוסי11/11/2009
שלום,
אני בן 27 עוסק בפעילות גופנית מאז היותי ילד (כדורסל, ריצות, חדר כושר), ב-5 שנים האחרונות מתאמן בחדר כושר ובריצות.
לפני 4 חודשים החלו לי כאבים באזור העכוז בצד שמאל, כאשר מאז כמעט ונעלמו לגמרי.
חודש שעבר ביצעתי C.T מותני שאליו הופניתי ממומחה ע"ש.
התוצאות: 1.בגובה L2-L3 בלט דיסק היקפי מינימלי, עם נגיעה קלה בשק מלפנים,ללא מעורבות פורמינלית או שורשית.
2.בגובה L3-L4 בלט דיסק היקפי עם מרכיב אחורי מינימלי וספק נגיעה קלה בשק מלפנים, ללא מעורבות פורמינלית או שורשית.
3.בגובה L4-L5 בלט דיסק אחורי קל, מעט יותר לצד שמאל, עם נגיעה קלה בשק. הדיסק נושק לשורש השמאלי, בחלקו הדיסטלי של הנקב עם הסננה מינימלית של שומן סמוך. הנקב הימני והשורש הימני בטווח התקין.
4.בגובה L5-S1 בלט דיסק אחורי קל עם נגיעה בשק מלפנים, ללא מעורבות פורמינלית או שורשית.
שאלותיי הן: האם האימונים יכולים להחריף את המצב? כי עפ"י האורטופד שבחן את הCD של הבדיקה אז לא ראה דבר ולכן אמר לי כי אני יכול להמשיך להתאמן.
ושאלה נוספת זו האם בלט הוא מצב הפיך? כי אני יודע שפריצה זה לא.
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק וריצה
ד''ר גד ולן11/11/20091. גם בלט הוא בלתי הפיך כי הדיסק שלך לא מצעיר מיום ליום.
2. מעולם לא אמרתי למישהו להפסיק לרוץ, לשחות או לרכב על אופניים כי יש לו בלט או בקע דיסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)