מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות ספורטיבית לאחר שבר בחוליהאלי16/12/2009
שלום רב,
לפני חודש וחצי החלקתי וההבחנה הייתה שבר דחיסה בחוליה D8.
לאחרונה הייתי בבדיקה חוזרת אצל רופא מומחה שטען כי אין שום נזק ושאני בריא. יחד עם זאת הוא ממליץ לא לעסוק בפעילות ספורטיבית למשך חודשיים-שלושה.
לצערי, לא שאלתי מה בדיוק מותר ומה אסור. למשל האם גם הליכות ברגל אסורות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה לאחר שבר דחיסה פשוט
ד''ר גד ולן16/12/2009לא רק שאינה אסורה אלא אף מומלצת.
בצע הליכה קצרה של 20-30 דקות 3 פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט ,פריצה ובקעמעוז15/12/2009
מה ההבדלים בין השלושה ובאיזה מהשלושה אין מנוס מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחשוב על באגס באני
ד''ר גד ולן15/12/2009באגס באני בורח מאלמר הצייד...
הוא רץ דרך קיר, ואתה רואת את מתאר הגוף שלו בולט מהקיר, וזה בלט. אח"כ באגס באני עדיין עטוף בקיר אבל כבר רואים צורה מובחנת מלאה שלו, וזה הבקע.
כשבאגס באני נמצא לגמרי מעבר לקיר וללא קיר שעוטף אתו זו פריצה.
ותמיד יש מנוס מניתוח... רק שיש לזה מחיר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבדידי14/12/2009
לפי בדיקת סיטי, התגלה שיש לי בגב התחתון בלט דיסק בL1S5. בהתחלה הגב כאב לי שלא הייתי מסוגלת לקום מהמיטה, אט אט הכאב נהפך נקודתי,רק באותן חוליות בגב התחתון, וכשאני לוחצת על המקומות האלה אז כואב לי, ולפי מה שהבנתי זה אומר שיש לי שם דלקת.
רציתי לשאול תוך כמה זמן בדרך כלל דלקת בגב ן עוברת? זאתמרת, האם זה נורמלי שדלקת בגב לא עוברת כבר חודשיים וחצי?
טופלתי בארטופן בתחילת המקרה והפסקתי לקחת אותו בגלל שהוא עשה לי לא טוב, והבנתי שכל התרופות נוגדות דלקת לא טובות לאדם שסובל מצרבות. האם זה המקרה? או האם בכל זאת יש תרופה נוגדת דלקת שאפשר לקחת במצב הזה? (לא מבקשת שתמליצו לי על תרופה, אלא לפי הניסיון שלכם, האם זה אפשרי עדיין לקחת תרופה נוגדת דלקת במצב הזה כדי לעצור את הדלקת.)
אודה לכם על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב יכולים להימשך הקרבה מאד זמן
ד''ר גד ולן14/12/2009וחודשיים וחצי זה לא הרבה מה עוד שאת מתארת ירידה בעוצמת הכאב.
בד"כ כאב = דלקת איפוא שהוא.
תנסי נוגדי דלקת כמו סלברה, ארקוקסיה או אטופן שאמורים היות יותר ידידותיים למערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דידי14/12/2009וגם רציתי להוסיף, אם אני לא אקח את התרופה נוגדת דלקת( בגלל הקיבה שלי) ואשאר במצב הזה, ללא תרופות, האם זה יכול להוביל לזה שחס וחלילה תתפתח לי דלקת פרקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סביר שתתפתח דלקת פרקים על רקע זה
ד''ר גד ולן16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמוד השידראmalca14/12/2009
יש לי פריצת דיסק. איך אפשר לטפל בבעיה זו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יהיה ?
ד''ר גד ולן14/12/2009פריצת דיסק איפוא ? כמה זמן? מי אתה ומה אתה עושה ?
בעיקרון לא צריך לטפל בפריצת דיסק אם היא לא גורמת לכאבי גב ורגל. ואם היא כן גורמת אז אפשר לטפל במנוחה ומשככי כאב, אפשר לנסות פיזיוטרפיה או כירופרקטיקה. וככלות כל הקיצין, רחמנא ליצלן אפשר לעבור ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע אחוריתמי13/12/2009
שלום
בני בן 19.חייל. מזה 4 חודשים מתלונן על כאב שרירים באחורי הירך.בבדיקת CT נמצא:
בגובה L5-S1 בקע אחורי פרא מדיאני שמאלי לוחץ על השק התקאלי ועל שורשי העצבים משמאל בתעלה.
מה משמעות הדבר?
מהו הטיפול הנחוץ?
האם אפשר להמשיך בפעילות ספורטיבית? הוא משחק כדורגל.
אודה על תשובתך
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי הכתוב לעיל בפורום
ד''ר גד ולן14/12/2009אנחנו לא תחליף להתייעצות ראויה עם רופא, ולא פותרים בעיוץ פרטניות ברפואה וירטואלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח סקוליוזיס והריוןליאת10/12/2009
שלום שוב,
הייתי אצל הרופא המנתח וקבע שאני יכולה ללדת לידה רגילה עם אפידורל
לאחר מבט בגב שלי אמר שאפשר להזריק את האפידורל בחוליות L4,5
האם לפי מבט בגב ולא בצילום הוא יכול לדעת ???
אני בטוחה שכן כי הוא מומחה לניתוחי גב אבל לא עדיף שיראה צילום לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ליאת
ד``ר ליאור מרום10/12/2009לאיזו תשובה את מצפה ממני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור התשובה הזאת אני לא מצפה לכלום
ליאת13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זזו לי חוליות הצאוור בתאונה?נועה10/12/2009
שלום לך ד"ר
בטיול גי'פים לא הייתי חגורה, ישבתי מאחור והנהג נתן גז פעמיים שלוש כאשר ניסה לעלות על סלע עקשן. אני נזרקתי בעוצמה נוראית לכיוון התקרה של הרכב, מס. פעמים והרגשתי כאילו הצוואר מתעקם מעצם העובדה של הבלימה..התקרה בלמה אותי בחוזקה.
כיום בצילומים ובסי טי יוצא שיש לי עקמת בעמוד שדרה צווארי. מעולם לא היתה לי עקמת באיזור הצוואר? הכאבים מאז התאונה מתרכזים באיזור העורף והצוואר בדיוק במקום שהתעקמ לי והיו לי קליקים בזמן התאונה. האם מה שרואים בצילומים - כתוצאה מהתאונה, מהזריקה אל תקרת הרכב? או זו עקמת ישנה?
יש לציין בפניך שאני יודעת על עקמת נעורים מאז הצבא, שם צויין בפני מס. רופאים וגם בצילומים ובאם אר איי שלפני מס. שנים, עקמת מותנית שמאלה..
בצילומים ובפיענוח הסי טי צווארי, היום, מצויין העקמת המותנית שלי, אבל כתוב גם עקמת בע.ש. צווארי ימינה....
האם זה קרה כתוצאה מהתאונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נועה
ד``ר ליאור מרום10/12/2009אני מקווה שאינך מצפה לתשובה על שאלות מסוג זה דרך הפורום......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןדידי09/12/2009
שלום,
אני סובלת מכאבי גב תחתון מזה כחודשיים. בתוצאות בדיקת סי טי מצאו שיש לי בלט דיסק:
מעבר בין חולייתי L5-S1-בלט דיסק מרכזי קל, ללא לחץ על שק דורלי או על שורשים לטרלים.
בכל זאת, האורטופד חושב שזה לא מה שגורם את הכאבים, ורוצה לשלוח אותי לבדיקת מיפוי עצמות. והבעיה היא שאני חוששת מהבדיקה ומהחומר הראדיואקטיבי שיזריקו לי. האם יש צורך ומומלץ לעבור את הבדיקה הזאת אחרי שעברתי כבר בדיקת סיטי,ו בסיטי נמצא שיש לי בלט דיסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דידי
ד``ר ליאור מרום09/12/2009לדעתי הבדיקה מיותרת, אלא אם יש לכך סיבה טובה לפי בדיקתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, תודה על התשובה.
דידי10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דידי11/12/2009שלום,
רציתי לשאול בנוסף, האם הבלט דיסק שיש לי בגב התחתון, יכול להשפיע גם על הצוואר, שכן אני סובלת מכאבים בצוואר ובכתפיים(לא כאבים חזקים,אבל הכאבים האלה נמשכים לאורך כל היום, גם כשאני שוכבת/עומדת/יושבת.
עשיתי בדיקות לגלות האם אני סובלת מדלקת פרקים, ולמיטב ידעתי, הבדיקות יצאו בסדר, אז רציתי לדעת האם הכאבים בצוואר ובכתפיים יכולים להיגרם מאותו בלט דיסק בגב התחתון?
אודה לך על התשובה.
ושיהיה חג שמח לכל גולשי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ד``ר ליאור מרום11/12/2009חד משמעית- לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דידי11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב יותר משנה אחרי שבר בצלעליאור08/12/2009
לפני 16 חודשים היתה לי פציעה אחרי סחיבה של שולחן כבד.
אחרי הסחיבה התחילו כאבים בצד שמאל של החזה ועם הזמן התפשט הכאב לחלקים של צד שמאל של הגב. הכאבים בעיקר בישיבה, ובתנוחות מסויימות של הגוף.
לאורך כל הזמן כל הרופאים שראיתי לא מצאו מה הבעיה, למרות שביצעו צילומי רנטגן ו-MRI, ורק שללו נזק בעמוד השידרה. כמו כן עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות.
לפני כשבוע בוצע CT לחזה ושם מצא הרדיולוג שבר בצלע, שהחלים, במקום שבו מוקד הכאב.
למרות שעברו כבר 16 חודשים גם האיזור של השבר וגם חלקים אחרים בגב ממשיכים לכאוב. אני כבר אחרי כחצי שנה של פיסיותרפיה, אבל אין שינוי משמעותי.
איזו סיבה יכולה להיות שהכאבים לא עוברים? האם ייתכן שאחרי תקופה כה ארוכה השבר לא התאחה לגמרי? והאם זה יכול להצביע על בעיה מעבר לשבר?
בתודה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב יותר משנה אחרי שבר בצלע
ד``ר ליאור מרום08/12/2009להזכירך כי זהו פורום ניתוחי עמוד שדרה- מה הקשר לשבר בצלעות ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב מאודסיוון08/12/2009
אני בת 27 סובלת מעקמת בגב וכן מאוסטופורוזיס
כן כן בגילי הצעיר יחסית לצערי
שאלתי היא שמתי לב לאחרונה שאני רצה אני לא יכולה לרוץ יותר מכמה דקות משום שכואב לי הגב
בהליכה זה לא קורה לי
האם כאבים אלה נורמלים ?
ממה זה יכול לנבוע ???
האם להמשיך לרוץ ? (כי אני רוצה להרזות טיפה ומהליכה לא נראה לי אפשר להרזות ...)
אני לא יודעת מה לעשות
הייתי רוצה שתתיחסו לשאלותיי ברצינות ותתנו לי תודה רבה ובריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: סיוון
ד``ר ליאור מרום08/12/2009נרצה להתיחס לשאלותיך ברצינות את הביני כי הפורום לא פותר בעיות פרטניות של שואלים ללא בדיקה ומעבר על ההדמיה.
מה לעשות- אין רפואה וירטואלית !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקד08/12/2009
אדם שקרוב אלי נותח לפני יומיים לתיקון פריצת דיסק , הכל היה נראה בסדר אך היום לאחר הליכה מאוד קצרה בבית החולים התעלף. לאחר כמה שעות הדבר חזר על עצמו. ההיתעלפות איננה מידית אך נגרמת עם ההיתרוממות וההליכה. הרופאים לא בטוחים מה הבעיה,
האם זה מצב שכיח והאים יש לכם מושג מדוע זה יכול לקראת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיח זה לא,
ד''ר גד ולן08/12/2009אבל לפעמים אחרי ניתוח יש כזה מצב והוא חולף עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיוות בצורת יתד - חוליה D8 - תמטאלי08/12/2009
לפני חודש החלקתי על גבי וממצאי הצילומים הראו שבר דחיסה בחוליה D8.
רופא מומחה המליץ לי לא לעשות כלום ( לא חגורה ולא ניתוח) פרט למנוחה ממאמץ פיזי של 3 חודשים.
היום (לאחר חודש מהאירוע) עשיתי צילום רנטגן נוסף שממצאיו היו :עיוות בצורת יתד בחוליה D8 - תמט.
מה המשמעות של כך? האם זה אומר שההחלמה לא מתבצעת כראוי ושיש לנקוט אמצעים נוספים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוות בצורת יתד - חוליה D8 - תמט
ד``ר ליאור מרום08/12/2009זהו הביטוי לכך ששברת את החוליה, ההחלמה מתבצעת כראוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר אפידורל בלידהעדן07/12/2009
שלום רב,
אני חודשיים לאחר לידה עם אפידורל. כשבועיים לאחר הלידה התחילו כאבים במקום הזריקה ומטה הכאב ממוקד בפלג הגוף הימני עם הקרנת כאב חזקה מאוד לרגל ימין עד הברך, הכאב מגיע בגלים ולפעמים מרוב עוצמת הכאב אינני יכולה להירדם.
האם מוכרת התופעה ? האם זה לא היה אמור כבר לעבור?
האם זו יכולה להיות דלקת? או בעייה רפואית אחרת שנגרמה בעקבות הזריקה ?
כיצד ניתן לאבחן מה הבעייה ?
רופאת המשפחה הציע לי לקחת כדורים נוגדי דלקת כגון אדקס/ נורפן למשך שבוע ( במקביל הפנתה אותי גם לנוירולוג ואורטופד ) האם זה פיתרון תרופתי זה הולם לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר אפידורל בלידה
ד``ר ליאור מרום07/12/2009רופאת המשפחה נוהגת נכון, תזדקקי ל CT לשלול זיהום גם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת ה"דיש"נאוה07/12/2009
האם יש ניתוח/תרופה למחלת הדיש?
היכן המרכז הכי טוב לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נאוה
ד``ר ליאור מרום07/12/2009הטיפול הוא במסגרת ראומטולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב והקרנה לרגלייםמ.פ06/12/2009
ערב טוב,
שמי מ.פ. ואני בת 36
מזה שנתיים סובלת מכאבי גב. בוצע לי מיפוי עצם בגב והתוצאה היא קליטה מוגברת בRT.SIJ בפסטה מימין בחוליה L5-S1, בפסטות בחוליה L4-L5, ב RT.ACJ וקליטה דיפוזית בפרק הברך שמאל- והסיכום- קליטה מוגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניוונים או דלקתיים
ללפני כחודש בוצע גם C.T - בלט דיסק אחורי ושמאלי קל נושק לשורש העצב S1 משמאל- מירווח L5-S1- דיסקופטיה
מזה כשבוע אני מתקשה לעלות במדרגות ולשכב על הגב מגלל לחץ על הגב התחתון
קיבלתי הפניה לקבלת זריקת אפידול+ סטרואידים לתוך עמוד השידרה אך אני נורא מפחדת מהתוצאה
מבקשת את דעתכם כיצד להמשיך ולפעול
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב והקרנה לרגליים
ד``ר ליאור מרום06/12/2009מנהלי הפורום חוזרים שוב: הפורום אינו תחליף ליעוץ פורמלי רפואי, אין טעם להציג שאלות על בעיה פרטנית מלווה תאור בדיקה וציטוט בדיקות- ולשאול אותנו: מה הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)