מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תינוק בן 8 חודשים שלא מפסיק להקיאשמש מחייכת02/08/2009
היי,
בדיקות הדם מצביעות על וירוס.
אך ההקאות נמשכות כבר 11 יום.
לטענת רופא הילדים יתכן שמדובר בשסתום קיבה שנפגע ויש צורך בהורדת חומציות הקיבה.
קיבלנו מהרופא ילדים מרשם לזנטק -
האם יתכן שזהו עדיין וירוס????
האם זנטק בטוח גם בגיל מאוחר של 8 חודשים?
האם יש סיכוי בכלל שמדובר בריפלוקס בגיל כזה????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי???
שמש מחייכת04/08/2009בבקשה תענו אנחנו מודאגים. אתמול היינו בשניידר ושללו דלקת ריאות, שתן, לחץ תוך גולגולתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה ריריתאדרי02/08/2009
שלום רב,
בני בן 3 חודשים יונק ומקבל נוטראמיגן בימים האחרונים הבחנתי בצואה רירית ירקרקה ואחרי כל ארוחה יש לו יציאה\ גם מתפל מכאבי בטן- האם זה אומר שהוא לא מגיב טוב לנוטראמיגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערית
ד''ר בתיה וייס03/08/2009יציאות ירוקות מופיעות עם נוטרמיגן. לא נראה שיש קשר בין הפורמולה לתלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא נואשתמורן02/08/2009
בתי בת שנתיים וחודשיים סובלת מעצירות קשה לאחר נסיונות של פגלקס שעזר פעם אחת ואביאלק שגם לא עזר רק חוקנים עזרו ליציאה. הייתי אצל גסטרו שהנחה אותי לתת באותו יום 2 חוקנים על מנת לרוקן את הקיבה כליל ומתן של שמן פרפין כף ליום בבוקר ואח"כ הוספתי עוד כף בצהריים באישורו במשך חודשיים רצופים. הטיפול עזר היה מתן צואה פעם ביום-יומיים ולאחר חודשיים חזר המצב לקדמותו השמן כבר לא עוזר בטיטול יש כתמי שמן אך ללא צואה מה לעשות? חזרתי שוב לחוקנים האם לשמן כבר אין השפעה בגלל הזמן הממושך? סליחה על האורך נואשת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
ד''ר בתיה וייס03/08/2009התופעה נפוצה בגילאים אלה ואין צורך להתייאש, הטיפול לרב ממושך לפחות מספר חדשים.
2 התרופות- שמן פרפין ופגלקס טובות, יש להתאים את המינון. ניתן לתת גם 3-4 כפות פרפין ליום. רצוי לא להשתמש בחוקנים לעתים קרובות, רק לריקון התחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורינטולדידי02/08/2009
שלום,רציתי לשמוע את חוות דעתך לגביי פורינטול לילדה בת 10 .
הבנתי שזה יכול לפגוע בכבד האם יש צורך לבצע ב,דם כל שבוע בהתחלה?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
ד''ר בתיה וייס03/08/2009טיפול בפורינטול נית ןלתת בכל גיל. הפגיעה בכבד אינה שכיחה ולרב הפיכה עם הפסקת התרופה. יש להיות במעקב צמוד של בדיקות מעבדה ורופא בתחילת הטיפול על פי הנחיות הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לחלבאדרי31/07/2009
שלום,
בני בן 3 חודשים רגיש לחלב מאחר וכשינק באופן מלא ואני אכלתי מוצרי חלב הבחנתי בדם בצואה שלו. כרגע אני נמנעת ממוצרי חלבלפני יומיים חזרתי על בדיקת דם סמוי והיא יצאה שיש עקבות של דם לעומת בדיקה קודמת שיצאה חיובית. אני מנסה לתת לו נוטראמיגין אך הוא מסרב לאכול את זה ועם אוכל אז כמויות ממש קטנות של 40-60 אני בעוד שבועיים חוזרת לעבודה וממש מתוסכלת מכל המצב הזה כי הוא לא אוכל\ במהלך היום אני גם מניקה אותו אך כמויות החלב שלי פחתו וגם בגלל שאני חוזרת לעבודה אני רוצה למצוא לו את התמ"ל. בקשתי מהרופא שלו מרשם לניוקאט אך משום מה הוא מסרב לתת לי הוא בהתחלה אמר שאני אתן לו איזומיל אך הבנתי שלפעמים אפשר לפתח אלרגיה חמורה יותר לחלבון הסויה, בפעם האחרונה הוא אמר שבאמת ניתן לפתח איזשהי רגישות. האם הגיוני שהילד שלי אוכל רק 60 והוא שבע??? כששאבבתי ונתתי לו בקבוק הוא היה אוכל 100 מלפני כחודש וחצי. מה עלי לעשות אני ממש נואשת ומודאגת ...
האם ניאוקט בטוח לשימוש? מה עדיף נוטראמיגן או ניואקט? והאם בודאות שזאת רגישות לחלב?
האם כדאי לנסות את האיזומיל (גם בגלל ההורמונים)?
תודה רבה,פז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפז
פרופ` יורם בוינובר31/07/2009האבחנה של אלרגיהלחלב פרה לא מבוססת דיה. אני הייתי ממליץ לנסות תמל רגיל בשלב ראשון
ולפי התוצאות- סימפטומים עלית משקל בוחן ההמשך . סויה יכולה להיות תחליף. ההסתכלות המיקרוקפית בצואה ודם סמוי לדעתי מוגזמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אדרי31/07/2009שלום דוקטור,
כאשר הבחנתי בפעם הראשונה בדם בצואה רק כשינק הפסקתי לאכול מוצרי חלב חזרתי על הבדיקה התוצאה הראתה שיש עקבות ואז ניסיתי לתת לו סימילאק אדוונס בכמויות של 20 לפני כל ארוחה אך ניכר שוב דם גלוי (טרי) בצואה לכן הפסקתי לתת לו והפסקתי לאכול מוצרי חלב בצעתי בדיקת צואה שוב והיו רק עקבות לעומת תוצאה חיובית.
חשוב לי לציין שאני לא בוחנת את הצואה במיקרוסקופ הדם נראה לעין באופן גלוי. איך אפשר לדעת בוודאות שהוא אלרגי או כמו שהרופא שלו מכנ ה אי סבילות לחלבון של החלב?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה משמעותית במשקלאפרת30/07/2009
בני בן השנתיים וחצי היה מאז לידתו קצת שמנמן. לא במידה חריגה אלא ברמה התינוקית משהו של רגליים עגלגלות וגוף רחב ובריא. לאחרונה, נראה שהוא יורד ויורד במשקל. מצד אחד הוא גבה המון, נפרד מהחיתול ונדמה שגם פניו התעצבו מפני פעוט לפנים של ילד אבל ככל שחולפים הימים נראה שהוא די מאבד עניין באוכל (שעד עכשיו היה אהוב עליו מאוד) ושההרזיה היא ממשית ואינה קשורה בהכרח לגדילה הטבעית שלו.
לציין שלפני כשבועיים הוא קצת התייבש בגן וכתוצאה מכך הקיא כמה וכמה פעמים ולאחר האירוע הזה, במשך כמה ימים הוא הקיא מעט (בערך פעם ביומיים) הקאות משונות כאלה, שיצאו ממנו וכאילו לא הפריעו לו כלל. הקיא, שתה והמשיך בשלו כאילו כלום (זה קרה כשלוש או ארבע פעמים). מאחר שהתופעה המשונה נמוגה מאליה לא לקחתי אותו אל הרופא.
בכל מקרה, הבור גם הגננת שמה לב שהילד רזה מאוד ובכל אוששה לפתע את חששותי, להם לו מצאתי שותפים קודם לכן...
בקיצור, האם מדובר בתופעה מוכרת שהגוף "מתעצב" או מתבגר סביב הגיל האמור? ובכל מקרה לאיזה בדיקות כדאי לקחת אותו כדי להיות רגועה?
עוד אציין שבכורתי, הגדולה ממנו בשלוש שנים, גם היא רזה מאוד וגם היא אינה חונבת מושבעת של אוכל ואולם, במקרה שלה כך היא נולדה. תמיד הייתה רזה ותמיד לא אהבה לאכול במיוחד....
תודה רבה!
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אפרת30/07/2009שהנסיך סובל לעיתים רובות מעצירויות ומפיסורה שמקשה עליו את היציאות. יחד עם זאת אין המדובר בבעיה חמורה מאוד ואנחנו עוקבים ומקפידים שלא יחלפו יומיים רצופים מבלי שהוא יצליח להשתחרר...
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
פרופ` יורם בוינובר30/07/2009מאחר והילד גובהה כנראה שהמשקל אינו בעיה של חוסר בריאות. ילדים אוכלים כמה שהם צריכים בניגוד למבוגרים. הרופא המטפל יכול לבצע מספר בדיקות דם לשלילת חסרים תזונתיים או אבוד משקל לא טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אשרת29/07/2009
היי יש לי תינוקת בת שלושה חודשים שותה מטרנה ללא לקטוז לאחרונה הצואה שלה יוצאת נורא קשה דבר שמלווה בבכי נורא קשה לה להוציא את זה החוצה שאלתי היא האם ניתן בגיל כזה לעשות משהו בכדי לרכך לה את הצואה? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאשרת
פרופ` יורם בוינובר29/07/2009האפשרויות הן- הוספת 10-15 אחוז מים או לחזור לכלכלה מכילת לקטוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות בלתי פוסקותרעות27/07/2009
שלום רב בני בן 8.5 חודשים ובשלושת החודשים האחרונים אינו מפסיק להקיא, היינו בטיפול ואף באישפוז בבית החולים שניידר אך לא מצאו כל סיבה להקאות גם לאחר העברת הכלכלה לצמחית המשיכו ההקאות, לאחר הארוחות סובל מאי שקט רב, ובזחילה מתעורר רפלקס ההקאה גם על קיבה ריקה. הילד כל הזמן משמיע קולות של הקאה גם בבוקר לפני האוכל כשהקיבה ריקה, איננו יודעים מה לעשות אנו אובדי עצות, אשמח לאיזשהו ייעוץ בתודה מראש רעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות
פרופ` יורם בוינובר27/07/2009מאחר ובשניידר החל ברור הייתי חוזר אליהם להמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירופ אל צירות של הדסשרונית26/07/2009
האם אפשר לתת סירופ אל צירות של הדס לילד בן שנתיים וחצי - שלוש שסובל מעצירות?
האם ניתן לתת על בסיס יום יומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרונית
פרופ` יורם בוינובר27/07/2009המלצתי פגלקס או שמן פרפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה - ועכשיו בנוגע לגזיםאמא26/07/2009
הבת שלי גם סובלת מגזים (כן, אני יודעת, כמו כולם).
\קיבלתי דוגמית של מוצר פרוביוטיקה באבקה, נקרא ביוטיקיד. פחדתי לתת לה, זה עדיין סגור.
האם אני יכולה להוסיף לה קצת לבקבוק, הבנתי שלפעמים זה עוזר לגזים, מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא
פרופ` יורם בוינובר27/07/2009לא ציינת הגיל. ניתן לתת תכשירים פרוביוטים מעל גיל 4 חד. הסיכוי שיעלמו הגזים- קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומציות יתר בתינוקתאמא26/07/2009
פרופ' שלום,
התינוקת שלי נולדה בשבוע 32 במשקל 1.05 קילו.
היום היא בת שלושה וחצי חודשים (לא גיל מתוקן) ושוקלת כבר יותר מארבעה קילו ומתפתחת מצוין. עד היום היא ניזונה מהנקה בלבד.
כאשר היא יונקת נראה שהיא סובלת, היא בוכה, הרופא ילדים אמר שאולי היא סובלת מחומציות יתר בקיבה ונתן לי לתת לה זנטק. נתתי לה פעמיים ובאמת נראה שזה עוזר אבל אני לא ממש מתלהבת להמשיך ולכן הפסקתי והיא חזרה לסבול.
הבנתי שחלב שקדים יכול להפחית חומציות בקיבה ושאלתי היא האם אני יכולה להוסיף לה חלב שקדים בבקבוק.
היום התחלתי לתת לה בקבוק סימילאק אחד בלילה (מעבר להנקה) והבנתי שאני יכולה להוסיף את הסימילאק לחלב שקדים במקום למים.
האם אני יכולה לעשות את זה?
אני יודעת שזה לא מדעי העניין הזה של חלב שקדים. אני שואלת מבחינת בטיחות, האם נשמע לך בטוח לתת לה תוספת של חלב שקדים, אני ממש לא רוצה להמשיך לתת לה זנטק.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא
פרופ` יורם בוינובר27/07/2009אין יתר חומציות בקיבה. הוא אולי התכוון לרפלוקס כשנתן הזנטק. עם הזנטק ניתן להמשיך מס חדשים. לא ממליץ על חלב שקדים. מאיפה הסיפור שחלב שקדים מפחית חומציות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםליהי26/07/2009
בני בן חודשיים וחצי.
לפני כשבוע וחצי התחילו לו יציאות רכות מאד מלוות בריר (דמויי נזלת)
המרקם של הקקי כמו קןטג' (סליחה על התיאורים)
עשיתי לו בדיקת צואה שתוצאותיה תקינות.
אני רוצה לציין שהילד ללא חום ופעיל...לא נרא שזה מציק לו.
הציאות הן עד 3 פעמים ביום .
האם יש מקום לדאגה.?
האם ישנן עוד בדיקות שהוא צריך לעבור?או שזה יעבור מעצמו?
מה הסיבות לקקי רירי?
תודה על המענה והמשך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא המודאגת
פרופ` יורם בוינובר27/07/2009מרקם הצואה שאת מתארת מתאים לתזונה שהוא מקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית עצירותירון סופר22/07/2009
בני בגיל שנה ניכנס למשפחתון וכתוצאה מזה החל ליסבול מעצירויות הוא היה מתאפק ולא עושה קיבה הישתמשנו בגילצרין וחוקנים עד שהגענו לרופאת גסטרו שהמליצה על אבקת הפגלקס שבאמת שיחררה לו לחץ הוא היה עושה קיבה רק עם האבקה.היום הוא בן שלוש וחצי ועדיין עם האבקה כל בוקר הוא שותה מיץ עם הפגלקס אבל הוא פסיכולוגית שולט עלזה וממשיך להתאפק יוצא שהוא עושה קיבה פעמים עד שלוש בשבוע כי הוא מתאפק פשוט שולט על הקיבה למרות הפגלקס.לפני חודשיים חשבנו שהוא ניגמל כי הוא החל לעשות בשירותים היה מאושר מקבל הפתעות וכו' ופתאום לפני בערך שבועיים חלה נסיגה ושוב הוא התחיל לשלוט עלזה להתאפק ובקושי לעשות קיבה רק עם הפגלקס כמובן.מה לעשות???האם צריך להפסיק את האבקה ?לפי הבנתי היא לא ממכרת נכון?האם הוא צריך טיפול פסיכולוגי???איך אפשר לגמול אותו מהאבקה ומהטיטול???
לתשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
פרופ` יורם בוינובר27/07/2009ניתן לסרוגין להמשיך עם פגלקס או שמן פרפין ולעשות נסיונות הפסקה. לצערי למרות שהתופעה התנהגותית הפסיכולוגים לא עוזרים במיוחד. בדכ הבעיה נפתרת עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסחן22/07/2009
שלום,האם ניתן להוסיף קורנפלור לחלב אם שאוב?ואם כן כמה כפיות ל-60 מ"ל חלב אם?תודה,חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
פרופ` יורם בוינובר22/07/2009כן ניתן להוסיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה שחורהמיכל22/07/2009
שלום לבני אור בן השנה מופיעה צואה שחורה אחת לכמה ימים. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
פרופ` יורם בוינובר22/07/2009הצבע בדכ מקורו במזון. רצוי לעשות ספירת דם לשלילת דמם ממע העיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)