שאלה למומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחה
    אנונימי
    29/06/2011

שלום.
    אני סכיזופרן כבר כמעט שנה.
    אני לוקח תרופות בשם רספרידל וציפרלקס בקביעות.
    השאלה שלי היא כמה זמן לוקח לגוף להסתגל לתרופות הנ"ל והאם התופעות לוואי מצטמצמות בסוף תקופת ההסתגלות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של תרופות

שמוליק
    29/06/2011

שלום לך.

מנסיוני האישי, אני יכול לומר שתופעות הלוואי אינן נעלמות כל כך מהר.

אני לקחתי במשך שלוש שנים תרופות אנטי-פסיכוטיות, בין היתר לקחתי גם ריספרדל, ואחת מתופעות הלוואי הקשות היא עייפות בלתי נסבלת. הרופאים אמרו שהעייפות היא סימפטום שלילי של המחלה.

הפסקתי את התרופה האנטי-פסיכוטית, ומאז מצבי השתפר ללא היכר, וחזרתי לתפקד כאילו כלום לא קרה.

בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למומחה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    30/06/2011

הגוף " מסתגל " לאחר מספר שבועות ( חודש חודשיים).
    רספירדל נוגד פסיכוזה ויש צורך למעקב רציף ומתמיד, לשינוי ברמות שומנים וסוכר, עליה בפרולקטין, תופעות לוואי נוירולוגיות - שריירים תפוסים, ריור, גילגול עיניים ועוד..
    תופעות לוואי בדר'כ במינונים גבוהים ובאם המטופל במעקב פסיכיאטרי מסודר, ניתן למנוע ולטפל בזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו