טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם התרופה remotiv שהיא תרופה נגד דכאון במקור ומבוססת על צמחים יעילה נגד מחשבות טורדניות,אובססיביות וחוסר אנרגיה?.
הבנתי שהתרופה היא נוגדת דכאון קל ובינוני,אך אני לא בטוח שאני סובל מדכאון אלא יותר ממחשבות טורדניות ונטייה אובססיבית לדברים מסויימים שבעקבותם מצב הרוח שלי ירוד ואני מרגיש כל הזמן מוטרד
האם היא יכולה לעזור? ואם לא,איזו תרופה יכולה לעזור? חשוב לי לציין שאני לא רוצה לנטול תרופות שמפריעות לתפקוד המיני או גורמות להשמנה ומשום כך.אני מתעניין בremotiv כי הבנתי שאין לה תופעות לוואי כאלו
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד