מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקינט-תופעות לוואי בלתי נסבלותנטע01/07/2011
אני סובלת מטיקים, ופסיכיאטר רשם לי דקינט. התחלתי ליטול את התרופה, וכבר יומיים שאני סובלת מסחרחורות וכאבי ראש בלתי נסבלים, בחילות, עייפות וחוסר תאבון. בשעות הראשונות שלאחר הנטילה סבלתי גם מתחושות קשות של טשטוש, הרגשתי כאילו אני מסוממת, מנותקת, כמו בחלום, ובקושי הצלחתי לתפקד. מאז הפסקתי ליטול את הכדורים.
ברצוני לשאול האם התופעות הללו נורמליות? אני לא מסוגלת לתפקד. במידה ולא אטול יותר מהתרופה, תוך כמה זמן התופעות הללו צפויות לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חשובה!!
נטע01/07/2011בפעם האחרונה שנטלתי כדור, נטלתי שניים ביחד, כי שכחתי ביום שלפני כן.
כעת קראתי בעלון שכתוב "בשום אופן לא ליטול שני כדורים יחד".
מהן ההשלכות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך על תופעות לואי של דקינט
דני03/07/2011תופעות הלואי אילו שאת מתארת נכונות ואמיתיות.אך בימיוד בתחילת הטיפוך בדקינט...כעבור חודשיים שלושה הגוף יתרגל ותופעות הלואי יהיו מקובלות עליך ויהיו קלות.הדקינט מרגיע בצורה ניפלאה והו בסופו של דבר יעזור לך.. ניראה לי המינון ההתחלתי שקיבלת הו גבוהה מידי להתחלת הטיפול. אני כאן מהמר אך מציאה לך לקחת חצי כדור בערב בילבד לנסות להיתרגל אליו..לאחר שתרגישי בטוה ורגועה יותר את כבר תדעי ותכירי את הדקינט והמינון המתאים לך...לרופאים פסיכיאטרים אין מושג התחלתי בטיפול אף פעם .ויתכן שנירשמו לך מינונים גבוהים. כעיקרון מותר לקחת עד 2 כדורים ביות.. וזה גם הרבה מידיי....היזהרי משימוש בתרופות בנזואיפינית ודקינט באותה זמן..הדבר יגרום בסופו של דבר להיתמכרות..בנזואיפינים=קלונקס לוריון ואבן אסיול..שמשפיעים בעקר על המוח הקטן לעומת דקינט שפועל במערכת העצבים המרכזים שנימצאת בבסיס גזע המוח=מוח גדול..מקווה שעזרתי לך..תיהיא בריאה ושלמה..רק אל תיקחי את המינון של הרופא כמינון נכון...אין לא מושג מאחר והו אף פעם לא הישתמש בכדורים פסיכיאטריםם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקינט-תופעות לוואי בלתי נסבלות - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי03/07/2011דקינט לא מוכר לי כטיפול נפוץ לטיקים, ובוודאי שלא טיפול ראשוני לטיקים. אם הפסקת, תופעות הלוואי יחלפו תוך יום יומיים אבל כדאי להתייעץ עם הרופא בנוגע להמשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)