הפסקת ציפרלקס וחזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת ציפרלקס וחזרה
    רונית
    04/07/2011

היי,

נמצאת בשבוע 39. הפסקתי בהדרגה לקחת ציפרלקס (שלקחתי כשנה וחצי, במינון של 15 מ"ג). לפני יומיים הפסקתי לחלוטין, ואתמול בלילה חוויתי התקף חרדה מגהינום. הכי נורא שאי פעם היה לי. אני לא אוכל לסבול כאלו התקפים עד הלידה ואחריה.

הפסקתי את התרופה משום שרציתי להמנע מתופעות הגמילה אצל התינוק לכשיוולד- אך עתה אני מבינה שהמחיר הוא גבוה מדי.

האם ניתן לחזור לקחת את התרופה? אם כן- האם לקחת מיד 15 מ"ג או לעלות בהדרגה עד 15 מ"ג?

האם אסבול שוב מתופעות הלוואי של ההתחלה?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת ציפרלקס וחזרה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה, זקוקה לעזרה דחוף....

רונית
    06/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשאלי רוקח

לי
    06/07/2011

אם את לא מקבלת תשובה בפורום את יכולה גם לשאול רוקח בכל בית מרקחת - נראה לי שרוקחים יודעים לענות על שאלות כאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ציפרלקס וחזרה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/07/2011

יש לחזור בהדרגה, לאט לאט, מומלץ להיות במעקב רופא, לגבי תופעות לוואי, זה נושא אינדיבידואלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו